Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
whatever
Jutalmak: +70
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Kor: 33
Ház: Mardekár
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Legjobb barát: Mathias, Modest
Kviddics poszt: Terelő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2024. 01. 21. - 12:57:57 » |
+1
|
**** let’s stay as far as we can M.M. | | |
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2024. 01. 21. - 23:04:36 » |
+1
|
zene: TSTM - Get up kid’A régi barátok a kendőzetlen tükör, mely a múltunkba tekint vissza!'Ahogy régi barátom szavai pattognak ajkairól úgy zuhanok egyre mélyebbre a múlt ködös árnyékába. Szinte látom a testvérem, ahogy örlődik a bizonytalanság és a szerelem határmezsgyéjén és senki nincs, aki irányt mutasson neki. Csak a fejem csóválom meg újra meg újra nem tetszésem kifejezéseképp de ez egyúttal eszköz arra is, hogy megpróbáljam a fantáziámban megelevenedő képeket eltüntetni. Mikor pedig rátérünk azokra a dolgokra, amikhez ruha se kell csak még inkább megrázom a fejem. Nem akarom őket összegabalyodva a lelki szemeim előtt látni, elég volt beletörődni a tudatba, hogy ez egy olyan cunami volt, amit effektív senki sem tudott megállítani. Nem szükséges el is sodortatnom magam vele… már ha nem feltétlen muszáj. -Az utolsó vita a hálószobában tört ki, és fogalmazzunk úgy, hogy rosszkor vágott a fejemhez rossz dolgot. - Baszki… - dünnyögöm és láthatja rajtam a másik, hogy tényleg szívből átérzem a helyzetet, nem pedig hibáztatom. Ennek még nagyobb bizonyító ereje, hogy arcomat a tenyereimbe temetem lehunyt szemekkel. Hát igen, a húgom mindig is mestere volt a szar szituációkba ledobott bombáknak meg se kellene lepődnöm, hogy megint akkor szólt, mikor rohadtul nem kellett volna. A teória másik része azonban már nem igazán illik rá, de ez elgondolkodtat. Elrévedek, vajon tényleg csak besokkalt? Vagy más lehet számomra ismeretlen érzelmek vezettek idáig? Egy bizonyos, a választ csakis ő tudja. Tőle kell hallanom. -A Wizengamot miatt haza fogok menni, de a hugodra nem vagyok kíváncsi. - Megértem. Tényleg. De szerintem meg kellene beszélnetek… Nem említem, hogy hasonlóan szar szituáció mint anno én is Lea kettőse, de szerintem sejti. Ha Londonba van talán egyszerűbb összehozni amúgy is őket, mint így a világ két totál eltérő peremén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
whatever
Jutalmak: +70
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Kor: 33
Ház: Mardekár
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Legjobb barát: Mathias, Modest
Kviddics poszt: Terelő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2024. 01. 22. - 00:14:08 » |
+1
|
**** let’s stay as far as we can M.M. | | |
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2024. 01. 22. - 13:44:20 » |
0
|
zene: TSTM - Get up kid’A régi barátok a kendőzetlen tükör, mely a múltunkba tekint vissza!'-Legalább megérted a dolgot… Jobb lenne a kényszeredetten elfogadom, mint leírás a szituációra, de ezt nem kötöm Lestrange orrára. Annál is inkább felesleges beleállnom a dologba, elvégre akár tetszik, akár nem már rég megtörtént és maximum egy kibaszott időnyerővel tudnám átformálni a dolgot. Az meg naná hogy nincs kéznél. A másik, hogy végül is a húgom párkapcsolatába nincs jogalapom beleszólni, és jól tudta Eric milyen. Végtére is félig meddig-mellette nőtt fel. -Talán, ha őt kérdeznénk, teljesen más képet kapnánk, mindig két oldala van a sztorinak… vagy több. Lehet, hogy egy nap kiderül, minden esetre én biztosan nem állok készen arra, hogy ismét megalázkodjak előtte. Az is lehet, hogy rosszul látom, de aki szeret az nem hagy el és menekül előled a fél világon keresztül, mintha attól félne, hogy meg akarod ölni, ahelyett, hogy megbeszélné a dolgot. Minden estre továbbra sem értem, hogy miért lettél legnagyobb ellenzékből legnagyobb pártfogóvá? Átsuhan az agyamon az tényleges és szinte végleges gondolat, hogy ha találkozom Blaire-rel biztosan kiszedem belőle. A váratlan kérdésre meg már nyitnám is a számat hogy megmagyarázzam, de időm nincs, mert Lea levele csapódik az asztal felém eső részén, majd Eric fakad ki, hogy a húga mindenben őt állítja be bűnbaknak. - Lea mindig is sajátosan szemlélte a világot, de… Tovább nem jutok, mert megérkeznek a lányok és az egyikük minden kérdés nélkül a vállamaimat kezdi el finom hosszú ám erős ujjaival kényeztetni. Felsandítok rá, tipikus ázsiai arc udvarias mosollyal pillant rám, és mire Eric felé fordulok a leveleknek már hűlt helye van. Ebből tudom befejezte a témát, nem kíván több időt vesztegetni sem a kötelességeire sem pedig a húgainkra, ergo kár is dörömbölnöm a képzeletben bezárt kapukon. - Hmmmm… Mindössze egyi bukik ki belőlem, félig megadóan félig lemondóan, ebből érezheti a másik hogy lett volna mit hozzáfűznöm a dologhoz, de beletörődöm a szituációba a nem várt társaság hirtelen megjelenése miatt. - Nem tudom mit mondhatnék. Azon kívül nincs semmi érdekes, maximum az elcseszett szerelmi életem, de ez téged a legkevésbé se izgat. Tényként közlöm, nem sértésként, meg amúgy se akarok Lyannáról beszélni vagy foglalkozni vele. Más utat választott és meglehet jobb így. Talán máskor más körülmények között más lenne, de… ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|