+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Roxfortos diákok
| | | |-+  Hugrabug
| | | | |-+  Sziesztalak (Moderátor: Robert Finnighan)
| | | | | |-+  The friendship of the raven and the badger
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: The friendship of the raven and the badger  (Megtekintve 166 alkalommal)

Robert Finnighan
[Topiktulaj]
*

Duplahex

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 03. 19. - 14:24:02 »
+2

After the storm with Zafira

– Vidd innen, tűnj innen! – Ültem fel hirtelen a suli kórházi ágyában, miután egy elég durva álmom volt. Gyorsan megbántam a dolgot, ugyanis éles fájdalom nyilalt az oldalamba, a többi zúzódásról nem is beszélve, ami ugyan eltörpült a bordatörésem okozta szenvedése mellett, de mégis jelen voltak. Szemeim gyors tikkelésbe kezdtek, a fejemhez kaptam, hiszen azt éreztem, hogy egy pillanat és kitör belőlem az, amitől mindig is rettegtem és oly sokszor okozott már kellemetlen pillanatokat. A mentális problémám, ami túlzott stressz hatására jön elő és hát ez a mérkőzés nem volt problémáktól és túlzott hevességtől mentes, igazából több volt, mint egy egyszerű kviddics mérkőzés. Ez leszámolás volt a Hugrabug és a Mardekár között, évekre visszanyúló nézeteltérések rendezése, személyeskedés a javából és mivel a Hugrabug sosem az erőszakról volt hires, természetes volt, hogy mi maradunk alul. A pillanatot követően, hogy a már sérült oldalamra kaptam Travers gurkóját, éreztem hogy eljött a vég, de arra nem emlékszem, hogy értem a földet. Reszketve fordultam a mellettem lévő ágyak irányába, ahol a többi játékostársam feküdt, Blackwar és Munson még eszméletlenül feküdtek az ágyakon, talán Rory, Holden és Reese élték túl sérülések nélkül ezt a mészárlást.
-   Itt van Mr. Finnighan, gyorsan igya meg. – jelent meg a semmiből Madame Pomfrey és a már számomra is ismert főzetemet átnyújtotta a reszkető kezembe. A víz már kivert, a szemeim úgy tikkelnek, mintha valami belement volna, valószínűleg el is vörösödtek, a fejem is rángatózott. – Segítek, nyugalom. – tette hozzá, majd próbált úgy megitatni, hogy a nyugtató főzetemből minél kevesebb lötyögjön mellé. Ő és a tanárok az egyedüliek, akik tudnak a mentális problémámról, amit még egy a múltban történt üldözés alkalmával kaptam egy halálfalónak köszönhetően. Egy szikrája érte a szemeimet az átkának, bele se gondolnék, mi lett volna, ha telibe talál, de ennek köszönhetően ez a probléma elkísért idáig, mert azon kívül, hogy ez a főzet féken tartja a problémám és extra durva álmosságot és fáradékonyságot okoz, nem találták meg a gyógymódot. Talán a bájitaltan tanárunk készíti el ezeket a főzeteket, azt nem tudom, de annyi bizonyos, hogy sok időt töltök miatta a Mungóban, hogy mindig valamit finomítsanak rajta, hátha jobb hatásokat érnek el vele, vagy csak legalább jobban kezeli a stressz közeli állapotom.
-   Így ni. – mondta, miután leért az utolsó korty is a torkomon, persze rengeteg mellé ment a remegésnek köszönhetően, de remélhetőleg így is hatni fog. – Egy fél óra és kutya baja, persze a többi sérülésének több idő kell. – intett nyugalomra, majd miután visszafeküdtem, már higgadtabban tette hozzá. – Remélem azért ismét megfontolja a kviddics hanyagolását.
-   A többiek...jól vannak? – válaszoltam még mindig remegve, mire Pomfrey fejét rázva vette tudomásul, hogy kérését ignoráltam, de azért válaszolt a többieket illetően és megnyugtatott, mindenki rendben lesz, csak pihenésre szorulnak.
Még mielőtt elsietett volna azért közölte, hogy voltak itt a csapattársaim, de miután mindannyian eszméletlenek voltunk, nem engedte be őket. Jobb is. Nem szeretném, ha bárki ilyen állapotban látna engem, nem akarok magyarázkodni, nem akarom, hogy az egész suli arról fecsegjen, hogy Robert nem százas. Gondolataimból a gyengélkedő ajtajának nyikorgása zavar fel. Jajj, ne.  

Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #1 Dátum: 2025. 03. 29. - 20:20:57 »
+1

giving injury realness
Rob
2005. Február

- Tavish, bejöhetsz – mondta a javasasszony, amikor már vagy húsz perce várakoztam a folyosón. Azt mondta, hogy várnom kell egy kicsit, Rob már ébredezik de még szeretne itatni vele egy két főzetet mielőtt bemegyek. Ez az nő egy földre szállt angyal, mármint szigorú meg minden, de tök gondoskodó és nagyon érti a dolgát. Legutóbb mondjuk akkor volt hozzá közöm, amikor szétcsesztem a hajamat, de tökre nem ítélkezett. Sőt, inkább köbö spa-napot kaptam hajpakolással meg minden. Valami azt súgj, hogy a Hugarbug csapata nincs ilyen jó állapotban és van egyfajta sötét irónia abban, hogy ezt leginkább Nialennek és a gurkóinak köszönhetik. A folyton puggofó sráccal a legutóbb pont itt dumálgattunk és lepleztük le egymás hazugságait. Fejben szeretném elkülöníteni a kviddicset az emberektől, de a meccs alig pár órája ért véget és még mindig sokkban vagyok. A Hugrabug szurkolói csalással befolyásolják a játékot majd a Mardekár lemészárolja a csapatot. Döbbenet, mintha nem is egy középiskola sporteseménye lett volna. Ez várna ránk is áprilisban?

Nagyot sóhajtok és végre belépek a terembe. Végigszalad a hideg a hátamon, ahogy látom az ágyakban heverő borzokat. Jó persze tudom, a kviddics egy veszélyes sport, de általában jó, ha egy-egy játékos lesérül, nem pedig a fél csapat. Vagy csak azért ráz meg ennyire mert nekik drukkoltam? Akkor is így éreznék, ha a Mardekárosok feküdnének itt? Bevillannak a barna szemek, a goromba arc és az ír akcentus. Bakwaas, biztos nem látogatnám meg azt az idiótát, Nialent is max miután lenyugodott. Miközben sajnálom a borzokat, nem tehetek róla, de agyam már azon pörög, hogy még is hogyan kímélhetem majd meg csapatomat attól, hogy hasonlóan járjon. Több edzés? Az a játéktechnikán és stratégián segít, de nem védi meg őket ettől. Ide erőnléti edzés fog kelleni. Bele sem merek gondolni, mi lesz Soffival, ha O’Hara megpróbálja szabályosan lerúgni a seprűjéről. Ki kell találjak valamit.

Rob valóban úgy tűnik, hogy már felkelt, de nem érdemes kertelni, szar passzban van. Hú de vörösek a szemei, olyanok, mint londoni környékünkön a srácoknak, akik folyton tépnek a parkban. Nem tudom milyen főzetet adhatott neki Pomfrey, de az idegeire biztos jó hatással lesz. Igazából jobban belegondolva, nem lennék meglepve, ha Rob néha repülne. Megmagyarázná a chill természetét és amiért mindig éhes. Oh banyek, a kaja!
- Rob! Jó reggelt, hasadra süt... nos most már lassan a hold – nézek az ablakfelé, ahol a nap már lenyugvóban van.
- Jót szundiztál? – mosolygok rá, ahogy leülök az ágya melletti székre - Hoztam neked reggelit. válltáskámból elkezdem kipakolni éjjeliszekrényére a csokibékákat, mindenízű drazsékat és tökösderelyéket. Próbálok pozitív lenni, tudom, hogy ilyenkor a lesajnálás az utolsó, amit az ember kívánna – én legalább is biztos a falra másznék tőle, de a nasi pakolása közben elkapom Rob tekintetét. Nem bírom ki, hogy ne érzékenyüljek el egy picit.
- Hogy érzed magadat?
Naplózva

Robert Finnighan
[Topiktulaj]
*

Duplahex

« Válasz #2 Dátum: Tegnap - 09:46:02 »
0

After the storm with Zafira

Az ajtó nyikorgása még hagyján, reméltem, hogy a csapattársak közül jön be valaki, akiknek méltán nem örültem volna, de egy olyan személy látogatott meg, akinek egyszerre örültem is, meg nem is. Nem akartam, hogy Zafira így lásson,  de ha már valakinek meg kell látnia a jelenlegi állapotomat, hát az a második legjobb barátom Miles után.
-   Szia. – köszöntem szűkszavúan, miközben még mindig küzdöttem a testem remegésével. A felső testemen sebek és kötések éktelenkedtek, Madame Pompreynak köszönhetően reggelre a csontjaim helyre állnak, de addig biztosítani kell a rögzítését, míg ez nem történik meg. – Nem…mondanám. – remegett bele a fejem a beszédbe, így a szavam egy pillanatra elakadt, mintha csak dadogtam volna és erőltettem volna a beszédet. Kezeimet ökölbe szorítottam, mintha csak próbáltam volna visszafolytani a tikkelést és a rázkódást, sosem működött, de mindig megpróbáltam, amolyan mellékcselekvéssé vált már ez nálam. - Azt...álmodtam...hogy kerget... - folyamatos rángás. - kerget...kerget egy cikesz. - nyögtem ki végül mérgesen, de azért elengedtem egy félmosolyt is.
Szerencsétlennek és kiszolgáltatottnak éreztem magam a barátom társaságában, pedig tudom, hogy bármit megoszthatnék vele, de féltem, hogy az évek alatt felépített kép, ami rólam kialakult, egy őszinte vallomás miatt egy pillanat alatt leomlana. Hogy nem azért vagyok ilyen laza és álmoskás mindig, mert ilyen a természetem, hanem mert főzetekkel tömnek, aminek ez a mellékhatása, hogy mentális gondokkal küzdök egy rosszul sikerült mentőakció miatt. Az egész suli rajtam nevetne. Így is O'Hara és Travers célpontja vagyok folyamatosan Miles-al karöltve, mindig szívják a vérünket és nem tartanak érdemesre még az életre sem. Mi lenne, ha még ez is kiderülne, akkora fegyvertényt kapnának, hogy az utolsó évem gyötrelemmé válna.
Arról nem is beszélve, hogy meg vagyok most ijedve. Eddig kviddicsezés közben sosem jelentkeztek a tünetek. Ez egy olyan helyszín volt, ahol nyugodtan tölthettem az időmet, anélkül, hogy aggódnom kellett volna a problémám miatt, de így, hogy Traversék boksz zsákot csináltak belőlem, valószínűleg elindított bennem valamit, ami előhozta ezt a rettenetet. Lehet abba kell hagyjam a Kviddicset?
Erre a gondolatra könnyek szöktek a szemembe és oldalra fordultam, hogy Zafira ne lássa. - Khm…köszönöm. – válaszoltam neki, miközben megrándult a vállam. Persze, aranyos dolog volt tőle, hogy hozott nekem ennivalót, édességet és miegymást, de pont most nem szívesen mutatkoztam volna társaságban, étvágyam meg pláne nem volt.
-   Jól… azt hiszem. – válaszoltam anélkül, hogy ránéztem volna. Nem akartam rákérdezni az eredményre, arra, mi történt azután, hogy lezuhantam, arra, hogy milyen a közhangulat odakint, vagy hogy aggódnak-e értünk. Érdekes gondolat. Ki aggódna ugyan.
-   A főzet…hatása. – próbálkoztam, ahogy egy görcs elkapta az öklömet és ismét oldalra billentettem a fejemet egy rohamtól. A szemeim égtek, nem győztem becsukni őket, de próbáltam tartani magam, holott Merlin tudja, hányszor tikkeltem, miközben a padlót néztem. – Jó kis meccs volt. – tettem hozzá, próbáltam laza maradni a körülmények ellenére, nem akartam, hogy Zafira aggódjon, de elég nehéz tartani magam, miközben úgy rángatózok, mint akibe villám csapott. – Sajnálom. – böktem ki végül, miközben megint elcsuklott a hangom. – Odafent... - tikkelés... - elveszítettem a kontrollt…- rángás. – Nem szabadott volna lesüllyednem a szint…szint….szintjükre. – dadogtam, majd mérgemben megragadtam a fejemet mindkét kezemmel és erőből szorítottam, mintha csak fenyegetni akartam volna ezzel a szervezetemet, hogy hagyja abba a rángást. Gyönyörű látványt nyújthatok. – Sajnálom…grrrr…hogy így kell látnod… - morogtam még mindig a könnyeimmel küzdve.

Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: