Nolita Grosiean
Eltávozott karakter

Hetedéves ❧ Francica ❧ Prefektus
Jutalmak: +57
Előtörténet: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : Világos barna
Szemszín: Kék
Kor: 16
Ház: Mardekár
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Bonyolult
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 11,5 hüvelyk, cseresznyefa, egyszarvúszőr
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2011. 07. 20. - 17:42:24 » |
0
|
Két hete kéne törnöm magam a dolgozat miatt. Ugyan! Egy kis bűbájtan még senkinek sem ártott meg! Főleg nekem nem. Én Nolita Grosiean vagyok! Egy dolgozat se foghat ki rajtam. Miért tenné? Én se fogom meg és gyűröm össze, majd gyömöszölöm fel valamelyik kretén orrába a galacsint. Úúú milyen szép látvány volna! Még hozzá is tenném, hogy nesze te lúzer, kellett neked okoskodni. Gyönyörű pillanat lenne. Azt hiszem, a hónap legszebb percei közé tartozna. Nem mintha Territ múltkor nem rendeztem volna el a hálóban. Egy aprócska kis csíny volt ugyan már! Csak a fél haja lett zöld! Nem is az egész… Ülök a padban és nézelődök. Úgy csinálok, mintha egyáltalán nem érdekelne ez az egész. Valljuk be, nem is érdekel. Jó vagyok a gyakorlati tárgyakból és ezt tudom is. Akkor miért törjem magam? Oldalra nézek és meglátom a Griffendéles Michaelt. Le kell győznöm a késztetést, hogy ne tegyem a szám elé a kezemet. Hirtelen valamiért hányingerem támad. Öregem az a haj! Mintha az első mágusháború idején élne. Apám nem hordott ilyet régen. Szörnyű. Lehet meg kéne látogatnom a Griffendél klubhelyiségét valahogyan és egy nyisszantó bűbájjal levágni a haját? Azt mondják, hogy igazán kibírhatatlan vagyok. Nem értem, hogy mondhatnak ilyet. De istenem! Az a fejszerkezet! Felsóhajtok és inkább elfordítom a fejemet a másik irányba. Na ott se jobb a helyzet, de azért mégis tűrhetőbb. Megkapom a dolgozatomat, szívesen mondanám, hogy végre. Szeretnék hamar túlesni rajta és menni a dolgomra. Még le kell gyantabűbájoznom a lábamat. Rettenetesen elfoglalt vagyok. Azzal a tuskó bátyámmal is beszélnem kéne már. Rég oltogattam szegénynek a fejét. Végigfutom a kérdéseket és megengedek magamnak egy győzelemittas mosolyt. Erre vártam két hete. Hogy bebizonyítsam minden lúzernek, én ebben is jó vagyok. Belemártom a pennámat a tintába és lassan, kerek betűket írok a pergamenre.
Leteszem a pennát és nézegetem a pergament. Néhány i betű tetejére pont helyet szívet rajzolok. Ugyan nem tudtam mindent tökéletesen, de ahhoz talán elég, hogy az R.B.F-en ne legyenek problémáim. Nem vagyok én egy hülye leány. Ahogy Michael elsétál előttem hangosan kiröhögöm. Nem hagyhattam ki...már tudom kinek az orrába dugom fel a galacsint.
|