+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Hogyan alkottad meg a karaktered?
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hogyan alkottad meg a karaktered?  (Megtekintve 35126 alkalommal)

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

Elérhető Elérhető
« Válasz #60 Dátum: 2025. 02. 02. - 22:29:19 »
+4

Név: Feltétlenül privilégiumokkal élő, arisztokráciához közel álló, nepotista, de mugli családi hátteret szerettem volna, így mind a vezeték, mind a keresztnévnél olyat választottam, ami egy ilyen családi háttérhez illik. Csak a varázslócsaládok tudnak ennél szokatlanabb keresztneveket adni.

Avatar: Karakteralkotás közben nemet váltottam. Szuperjó képek voltak az eredeti alanyról, és nem elképzelhetetlen, hogy más formában egyszer visszanyúlok hozzá, de nem tudtam végül hozzárendelni az eredeti elképzelésemet (akit meg igen, arról nagyon kevés a kép). További Pinterest search után találtam meg Sophie Tatchert, akit végül telitalálatnak gondolok, mert nagyon karakteres a megjelenése.

Előtöri: Igazából én nem gondoltam volna, hogy fogok még diákot indítani, mert úgy éreztem, hogy meghaladtam ezt. De aztán mégis belevágtam, mert nem szerettem volna kimaradni a hype-ból. Persze akkor már semmiképp se akartam összecsapni. Nagyon nagyon régen írtam utoljára előtörténetet, nekem évekre teljesen kiesett ez a hobby.
Szerettem volna olyan mugli születésű karaktert, aki valóban ki tud teljesedni a varázslók világában. Mindig dilemma a régi és az új élet kettőssége, de mivel a háború őt már nem érintette (bár egy jelenetben azért megérezte a szelét), így ő már úgymond „tiszta lappal” indíthatott. Más kettősségek is vannak a mugli és varázsvilágon túl, amikre kihegyeztem a karaktert: konzervatív neveltetés a reform nézetekkel szemben, családi státuszból eredő posh stílus vs testmódosítás, mint a lázadás eszköze.
Törekedtem arra, hogy logikus, szép íve legyen a karakter fejlődésének, a régi problémák pedig később is kísértenek, még ha valamilyen meglepő dolog kapcsán is merültek fel. Az ötletelésben, ha valahol elakadtam, párom segített ötletekkel, aki kénytelen volt tűrni és viselni, hogy erről csacsogok megint neki. (ő nem játszott ilyen játékokkal, nem az ő zsánere, inkább olvasni szokott). Illetve a kezdetektől ott volt a Diákjóléti Bizottság koncepciója, ami végül rengeteg név változaton és egyebeken ment keresztül, mire elnyerte a jelenlegi formáját.
A házválasztáson én igazából meglepődtem. Hugrabug-Griffendélt sejtettem, de Daniel Hugrabug-Hollóhátat javasolt. Párom azt mondta, szerinte Hugrabug, így került végül oda. De azóta is úgy játszom ki, hogy a beosztási ceremónián vagy negyed órát gondolkozott a Süveg, hogy mi legyen.

Hasonlóságok, különbségek: Nekem is mindig elsőnek kell lennem egy projectben, amit valószínűleg én is fogok végigvezetni, mint egy igazi girl boss. A munkamorálunk hasonló. Mindig keresem, mivel lehetünk hatékonyabbak, hogyan lehetünk jobbak.
Ophi talán kevésbé idegesítő, mint én (már ha nem Morgensternt kérdezzük majd). Illetve az én módszereim sokkal… mardekárosabbak (még ha a szándék nem is).
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: