+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 98/99
| | | | |-+  Pletykafészek
| | | | | |-+  A Roxfort falai közt...
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Roxfort falai közt...  (Megtekintve 3278 alkalommal)

lisa
Vendég

« Válasz #45 Dátum: 2016. 01. 02. - 15:13:52 »
+4

- Hey, Nad! Hallottad, hogy Balmoral kivetette a hálóját?!  Nem is akárkire! Az egyik szöszi dánra! Tudooood aaa fura szeműek közül az egyik!Legalábbis remélem, hogy csak az egyikre mozdult rá. Kemény lenne ha mindjárt ikrekkel nyomná…
- Pffff Persze, majd pont Balmoral nyomná hármasban. Nem is tudom... nekem annyira nem jönnek be. Nagyon parák.
- Én Balmoralbol már mindent kinézek. Láttad Te, hogy stírölte a tanári kart? Tüzelő szuka…

megbízhatóság mérő: 75,8%
Naplózva

Hagen Romanov
Szent Mungó

Az Alkimista

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2016. 02. 12. - 22:32:42 »
+4

- Nem igaz, hogy Owston még mindig reggelizik! Lemaradt a rúnatan dogáról! Ezért biztos tonnányi házival bünteti majd Quinton prof...
- Te nem hallottad?
- Mit?
- Owstont összeverték.
- Miiii?
- Az egyik ruszki. Az a csúnya arcú, tudod. A vörös.
- Most kajak?
- Aha. Egyszer csak nekiesett a lépcsőházban.
- Mondtam én az első nap, hogy ezeknek nem itt a helyük...
- Vulkanov sem örült neki, amikor megtalálta őket. Képzelheted, mi volt.
- Mert mi volt?
- Elküldte büntetőmunkára. Mindhármukat.
- Hármukat? De csak ketten verekedtek, nem?
- A verekedtek túlzás... Állítólag csak a Romanova verte Owstont. Azt mondta, azért, mert csúnyán nézett a húgára. Na de. Van ugye ez az ikertestvére. Mindig kézen fogja járnak, tiszta betegek.
- Igen, helyes csaj, de elég ijesztő. Lilynek hívják talán.
- Na ugye. Ő meg simán csak végignézte, ahogy a tesója megveri Owstont. Úgyhogy mehet ő is kupákat suvickolni.
- Nagyon helyes, hogy elküldték! De az biztos, hogy innentől elkerülöm őket.

megbízhatóság mérő: 70,02%
Naplózva

Червь проел во мне дыру
И теперь он часть меня

Clarice Edevane
Boszorkány

A Holyheadi Hárpiák fogója

« Válasz #47 Dátum: 2016. 04. 02. - 14:54:41 »
+5

- Te meg hogyhogy nem a házidat körmölöd? Holnap vele lesz az első óránk, Quinton nem lesz boldog, ha nem végzel a fordítással.
- Ráérek még. Nem hallottad? A gyengélkedőn fekszik.
- Na neeeee! Én meg ezért kapkodtam.
- Szar lehet.
- Nem mondták, mi baja van?
- Edevane pont bent volt, én is csak tőle tudom. Kivarázsoltatta a csontjait valami kísérlet miatt, az egyik Bourgh vitte be. Edevane azt mondta, hogy ilyen dühösen még nem látta Madam Pomfreyt.
- Pedig a vén Poppy sokat látott már.
- Épp ez az. Azt már ő se tudta, min kísérletezett, de állítólag mozdulni sem tud, és állandóan hisztizik, hogy unatkozik. Még könyvet se tud lapozni. Madam Pomfrey pedig még két napig ott akarja tartani.
- Azért nem mondom, hogy sajnálni fogom a reggeli plusz óra alvást.

megbízhatóság mérő: 98%
Naplózva

Matt8
Vendég

« Válasz #48 Dátum: 2016. 04. 02. - 16:38:58 »
+5

- Ááááá ez megharapott!
- Fúj, mi ez a lötyi ami szivárog belőle? Szerintem rossz szárát vágtad le..
- Ms. Hills, mi a fenét csinál azzal a szerencsétlen növénnyel?
- Psszt… Hát kevésbé bántom mint a sors Moreau-t
- Hogy érted?
- Halottad, hogy a legjobb barinője éppen Grosiean-nel nyomja?
- Miii, melyik, az a sötét?
- Ne legyél már rasszista, csak azért, mert néger, még nem...
- Nem, úgy értem az a lány egy idióta!
- Hát kevésbé, mint Moreau, aki ennek tetejében hagyja hogy a pasija Lott-tal járőrözgessen éjszakánként
- Áhh, Haringtonnak esélye sincs, mindenki tudja, hogy Lott-ot Wolf húzza
- De Wolf már nincs a kastélyban... te ennek biztos így kell remegnie?
- Ahh, Wolf. Kár, hogy már nincs itt, engem is elkaphatott volna.. Szerintem haldoklik..
- Mindenesetre elég részegek voltak kettesben a roxmorti hétvégén
- Annyira mint a két pisis? Tudod a hollóhát kapitánya és a spancija.
- Miicsoda??
- Hát elvileg úgy beittak, hogy Aberforth kidobta őket a Vadkanból
- Jajj szegényeim. Ez szánalmasabb, mint Grisam a Hugbrabugban…
- Ms. Hills, jelezném, hogy a Rezes Fátyolkája meghalt..

megbízhatóság mérő: 86,2%
Naplózva

Hagen Romanov
Szent Mungó

Az Alkimista

« Válasz #49 Dátum: 2016. 09. 04. - 12:45:35 »
+10

P L E T Y K A G Y Ű J T E M É N Y
exkluzív!
- egyenesen a Szellemszállásról –
16+

MATTHEW FAWLEY a földet csókolta FREYA BLOOD helyett a részegségtől. A rókája telibe találta EMMELINE SMETHWICK-et, aki ezért csúnyán megátkozta.

FREYA BLOOD sem tudta magában tartani az alkoholt, az ő gyomortartalmából a buligyilkos EPHRAM DESTAIN és JADA BOURGH kapott. Ez tutira egy állat. De célozni legalább tud.

EPHRAM DESTAIN és JADA BOURGH nagyon ki akarták nyírni a bulit, ráadásul a hugrabugos AUBREY CHAISTY-t csicskáztatták. Elég felsőbbrendűnek képzelték magukat.

AUBREY CHAISTY-t többen látták a fura fejű FREDERIK THORIN-nal kavarni. Még egymás kezét is fogták, mint az első szerelmesek. Biztosan nála vigasztalódott, valami miatt ugyanis elég sokat sírt.

A legnagyobb fő attrakció  MEREL EVERFEN volt. Nagyon kiborulhatott, teljesen kivolt a kiscsaj, és cseppet sem fogta vissza magát sem a vedelésben, sem a szavaiban. Valami családi dráma, vagy mifene. Aztán QUINN THORNSBREAK kezelésbe vette…

IRINA ROMANOVNA is pasizni próbált, elég kevés sikerrel. ZANE LIROF hamar lekoptatta a ruszki kiscsajt. Pedig annyira nem lehet rossz parti.

MIRIAM DECCOR teljesen K.O.-ra itta magát. Talán nem kellett volna már érkezéskor a whiskeys üveget nyakalni. Bár MARGA DESTAIN-t és MIA WOSLEY-t sem kellett félteni.

PANSY PARKINSON átlát végre a zöld ködön. Eddig azt hittük, DRACO MALFOY-jal kavar, de most többen látták LEVERTONE HALE-lel bájologni.

ALEXIS DULLAHAN lett a buli Hamupipőkéje. Bizonyára ott hagyta az üvegcipellőjét, ő ugyanis már este hétkor, takarodó előtt lelépett, mert szakítottak CAELIUS EDEVANE-nel. Valamiért azonban ő is büntetést kapott. Talán ott hagyta az üvegcipellőjét?

LILIYA ROMANOVNA megpróbálta becserkészni EPHRAM DESTAIN-t. Talán nem tudja, hogy már foglalt. Biztosan ezért volt ennyire queen bitch JADA BOURGH. A féltékenység már csak ilyen.

CAELIUS EDEVANE megint kerítőset játszott. Lehet, hogy sikerrel, DOMINIC TILL ugyanis nagyon felszabadult hangulatban volt MINERVA BALMORAL-lal. Bár nem bíznék abban a succubusban. Elég sokat volt odakint HAGEN ROMANOVNA-val, biztosan kikezdett vele is.

Mások viszont azt mondják, DOMINIC TILL felvállalta, hogy homokos, ezért hagyta faképnél őt MINERVA BALMORAL.

MATILDA FAIRBURN belekötött MINERVA BALMORAL-ba. Nem bírnak magukkal ezek a hugrás kiscsajok.

ELLIOT WOODROW és SALADIN MALLARD hamar leléceltek. Biztosan olyan spéci dohányt szívtak a közelben, amiből nem akartak osztozkodni senkinek. Aztán ki tudja, elég dühösnek tűntek. Lehet, inkább békülős szex volt a vége.

HAGEN ROMANOVNA és LILIYA ROMANOVNA már fix, hogy vérfertőzők. A tanárok szeme előtt smaciztak. Még csak nem is titkolják.

DEMETRIUS RHODENBARR-t egy mardekáros csajjal látták enyelegni. Biztosan meglett neki a hangokból ítélve. A csajszi bátyja ennek annyira már nem fog örülni.

EMMELINE SMETHWYCK egy creep. Mindenkit furán bámult egész este alatt, nem is ivott… akkor minek jött? Tuti beleszórt valamit az italokba.

JOANNA PRESCOTT tanárnő azért fújta le a bulit, mert dugni akart REED LANCASTER-rel. Véletlen a titkos szerelmi fészkükben tartották a bulikát, és bizonyára útban voltak. Kíváncsi vagyok, mennyit fizethet LANCASTER-nek.

megbízhatóság-mérő: 66%
Naplózva

Червь проел во мне дыру
И теперь он часть меня

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #50 Dátum: 2016. 11. 21. - 17:37:36 »
+6

- Huhuhuhúú, Cassidy, odanézz!
- Látom, Dean. Nem valami nagy élmény, mi van vele?
- Hát nézd meg, hogy gömbölyödik a hasa.
- Tény, hogy pár kilót felszedett.
- Neeeeem, te hülye! Hát terhes. Ez tökre látszik!
- Mi? Mégis kitől lenne az? Draco?
- Nem, dehogyis. Draco csak rám, meg a tökéletes pillanatra vár. Nem. Emlékszel Brandon Grayre?
- Ő tavaly tökre halálfaló volt, nem?
- Dehogynem. Tudod, ő Emma bátyja. Ő csinálta ki.
- Jaaa igen, rémlik már. Nagyon szexi az a csávó. Azzal a borostával még kérnie sem kéne...
- Jaj, fujmár! Undi öreg! De tudod mit? Emily is egy véleményen van veled.
- Igen, honnan tudod?
- Látták őket még korábban Londonban egy bárban. Csókolóztak!
- Huuuuu! Ez mennyire menő már! Nem tudod, Lancaster nem jár véletlenül bárokba...?
- Jaj, Cassidy, ne legyél nevetséges! Lancaster nem bukik a lányokra.
- Ahh, igen, mondtad már.
- Na, de Dean a téma! Tuti, hogy Graytől van a gyerek!
- Biztos? Mármint nem lehet, hogy mégis Draco....?
- Nem. Arról tudnék, hidd el!

megbízhatóság mérő: Ne légy nevetséges, az én információim mindig teljességgel megbízhatóak.
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #51 Dátum: 2016. 11. 22. - 20:26:27 »
+6

- Merlinre, Mary! Ezt hallgasd, épp most újságolták a hollóhátasok! Tudod, hogy van az a fura fiú ötödéven, az a Morgenstern vagy ki...
- Úú, igen, akinek azok a menő tetkói vannak, mi?
- Jaja, a kis cuki. Na, képzeld, egy sráccal megy a prefektusi bálra.
- Mi? Melyikkel, azzal a szőkével?
- Nem, dehogy. Az a szőke valami fura és ijesztő módon, de a tesója, vagy mi. A Hollóhát csapatának kapitányát viszi a bálba. Tristian Tayilort.
- Nemáááár! Pedig az a gyerek is tökre aranyos volt, most meg kiderül, hogy melegek...
- Ja, én is ki voltam...
- De lehet, hogy csak barátokként mennek, nem?
- Persze, mert te eljönnél velem, mi?
- Hát nem azt mondtam...
- Nem kell a kamu duma, vagy csak nagyon lúzer mindkettő és fogalmuk sincs a világukról, vagy ezek titokban egymást cumizzák a hálóban.

megbízhatóság mérő: 100%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #52 Dátum: 2016. 11. 24. - 13:28:18 »
+6

- Azt hallottad már, hogy Minerva Balmoral állítólag az SVK proffal nyomja?
- Jaj Justin, honnan vetted ezt a baromságot?
- Hát csak úgy mondták...
- Én még nem hallottam, és szerintem nem is igaz. Egyébként is, ha már tanárral kéne csinálni, úgyis minden normális lány Vulkanovot vagy Qcrosst választaná, azok legalább fiatalok és szexik is. De Fawcett... meh.
- De figyeld meg egyszer őket, Charisma! Lehet látni, hogy van valami köztük.
- Nem, Justin, figyelj. Tudod jól te is, hogy nem az eszedért szeretnek a lányok. Hiszen mindenki tudja, hogy Minerva Windflowerbe van belebolondulva. Hallottad, hogy együtt törtek be a klubhelyiségünkbe is.
- De az a Grisam gyerek egy nyomorék.
- Szerintem a maga módján aranyos, és tuti, hogy Minnie is látja ezt benne! Ha a srác nem lenne ilyen vak, tutira együtt lennének már!

Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #53 Dátum: 2016. 12. 03. - 18:37:00 »
+7

- Na ezt figyeld, Chastity! Dakota Bourgh egy érzéketlen kis ribi!
- Mi? Már miért lenne?
- Az ostromban bénázott az a szerencsétlen, és neki köszönhető Colin Creevy halála.
- Oh, szegény. Biztos nagyon megviselhette, remélem nem saját magát okolja!
- Jaj, hagyd már a süketelést, hiszen épp ezaz! Abszolút nem rázta meg a dolog, sőőőt! Mintha mi sem történt volna, éli tovább az életét Nem azt mondom, hogy hibáztassa saját magát, de ha én mondjuk véletlen rászabadítanék valakire egy akromantulát, és az a valaki bele is halna, lehet kicsit magam alatt lennék egy ideig. De rajta abszolút nem látszott semmi!
- Ez biztos? Mármint ez így nem hangzik túl kedvesnek.
- Biztos hát, szoktam én hazudni? A szobatársai is megerősítették!

Naplózva

Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia

the variable

« Válasz #54 Dátum: 2016. 12. 03. - 19:34:11 »
+7

- Minnie, valaki már megint azt terjeszti rólam, hogy megvolt a fél Mardekár... meg a fél Griffendél, a fél Hugrabug és a fél Hollóhát! Tuti az a kígyó Charisma csinálja...!
 - Natalie, ez történetesen egészen véletlenül még igaz is.
 - Jó, de nem ez a lényeg! Sokkal durvábbakat is szokott terjeszteni, olyanokat, hogy - !
 - Nem érdekel. Mármint tényleg, az emberek mindig beszélnek mindenfélét, ha nagyon ráérnek.. Ne törődj vele.
 - De tavaly még állítólag a halálfalóknak is átadott mindenfélét - !
 - Áá már ennyi az idő...? Nem most késtél el véletlenül a randidról?
 - De... de visszatérünk még erre...!
 - Hát hogyne. Na menj, legyen meg a teljes Mardekár.

'Megbízhatóság mérő' 100%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #55 Dátum: 2017. 01. 28. - 14:07:05 »
+5

- Nézd már, Balmoral az előbb még Tillel nyomta, most meg már Fawcett mellett susmorog. Nem semmi ez a csaj!
- Tutira csak az SVK K-ra hajt.
- Túl naiv vagy drágám.
- Jaj, neked amúgy nem Justinnal kéne foglalkoznod?
- Ja hát be nem áll a szája szerencsétlennek, most mit foglalkozzak vele? Folyton csak a régi sztorijaival áll elő, én meg már unom, most ott próbálkozik éppen St. Patricknál, de ha a csaj Grosiean után hozzányúl Justinhoz, akkor igencsak meg leszek döbbenve.
- Most miért, szerintem mindkettő cuki.
- Ja, hát végülis igen. Tudod ki még a cuki? Jayson Galahad!
- Óóóó, igen. Milyen kár, hogy hetedéves!
- Meg milyen kár, hogy egy bunkó takony.
- Mi?
- Hát nem láttad, hogy mit művelt Dakotával a nyitótánc alatt? A srác már akkor be volt piálva, és végig Bourgh hátsóját markolászta, meg próbálta lekapni. Nem bírom a csajt, de ott még én is megsajnáltam!
- Uhh, hát ez ciki.
- Az. Nézd meg, most is ott liheg a csaj nyakában, csoda, hogy még két lábon tud állni.
- Hmmm... talán épp ez lesz a szerencsém.
- Jaj, Eve, ne csináld már. Ne alacsonyodj le.
- Te mondod mindig, hogy sosem lesz senkim, ha rajtam múlik. Hát most majd felszedek egy pasit.
- Miért nem inkább Tillt próbálod meg... Eve! Merlinre...!

Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #56 Dátum: 2017. 03. 16. - 09:52:56 »
+5

- Halljátok, halljátok! Úgy láttam Parkinson is túltette magát Malfoyon, mert mostanság minden este új pasival lóg! Montrego-t oktatja…
- Vajon mire? Hogyan kell betűzni az abc-t? - röhögés-
- Na ja ki tudja hogy bűbájtanon kívül mivel fűzögeti, de ami még érdekesebb, hogy szegény srácnak egyetlen emléke se maradt. Szar lehet így élni hogy senkiről se tudod kicsoda meg micsoda!
- A csajokat biztos tudja, akiket megdöntött. Gondolom azt feljegyezte magának valahova...
- Áh nem hiszem, St. Patrick továbbra is szerelmes leveleket írogat neki meg bonbon-t küld, de Dean mindig megmenti.  Képzeljétek, ez mekkora, még  Bishopot sem ismerte fel a múltkor a könyvtárban!!!!
- Huuuuu, lehet megint kezdődik az egér-macska játék?
- Kizárt, mert  Iza egy levelibéka érzelmi szintjén van, a múltkor patrónust kellett volna idézni órán de egy pormacska is nagyobb a szobámba, mint amit ő meg tudott ejteni a pálcájából. Szerintem az alap varázslatok se mennek neki, ami elég gáz. Hogy akar ő auror lenni! Hahhh!!!
- Lehet új pálcát kellene vennie, haha!
- Na ja, de így hogy Ollivander is félgőzzel üzemel, nehéz…
- Hahhh Vitrol cikkjei  mindig mindent megmagyaráznak! Bírom azt a nőt!
- Hát még szép, hisz tőlem kapja a füleseket!  

Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #57 Dátum: 2017. 05. 19. - 14:50:38 »
+2

- Hallod kivagyok! Ez a baromi sok házi, amit kapunk kizsigerel!
- Hát ne is mondd, azt hittem sikítófrászt kapok mint a mandragórák az üvegházban, mikor megláttam hogy Fawcett mennyi beadandót osztott ki...
- Jó ezen nem csodálkozom, állítólag hónapokra elutazik. Szerintem vissza se jön.
- Elutaziiiiik? De akkor mi lesz Balmoral-al?
- Ja, pfff nem hallottad? Kiköltözött a suliból... de azért ő marad az SVK prof. Gondolom túléli a hiányát, habár szerintem vígaszt talál Montrego-nál ha úgy van.
- Ezt meg mégis miből gondolod?
- Hát a múltkor láttam őket összemelegedni a folyosón. Az egyik portré mögött behúzódva. Nagyon kis meghittnek tűnt a páros. Amúgy azt is pusmogták, hogy elhagyta a Mungós papírokat és kiszivárgott pár infó a gyogyójáról.
- Jajj Char, ez mind csak ámítás! Tuti nem hagyja el a recepteket.... azért ennyire nem béna....
- Nem, komolyan! Egy fél percre láttam én magam is! Ott volt az aláírása meg minden! Aszerint elvileg gyógyíthatatlan az elmebaja... elég gázos...pedig még Lockhart-tal is tudtak valamit kezdeni....
- Ja végül is megtanult újra egyedül enni! -
- Ahhhh na ne röhögtess, mert leesek a székről...  hmmm, nem, neki azért visszajött valamennyi de főleg a régi dolgokból. Jó nem irigylem csórit! Uúúúh, na nézd csak, néééééézd! Itt van!!!
- Ki? Hol?
- Montrego! Emlegetett szamár! Ott, ott! Nem hiszem el hogy nem látod. Anyám, azok a delták.... Uhhh hát na... azért elvinném egy körre. Tudom hogy te is, ne tagadd! Pfff pont erre tart, pedig van egy jó sztorim a húgáról is. Na mindegy, majd máskor... Most tegyél úgy mint akinek nagyon ízlik az a tökös derelye.
- De ízlik is!
- Akkor fald nagyobb élvezettel!

megbízhatóság mérő: 96,5%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #58 Dátum: 2017. 06. 11. - 15:21:29 »
+2

- Ahhh micsoda hét! Azt hiszem nem bírok többet körmölni már Oakelynek!
- Hahhh ne sápítozz itt nekem, én elintéztettem a hollós luvnyákkal! Fontosabb dolgom is akadt.
- Na tényleg Char, mesélj, milyen új szaftos pletykahalom érkezett?
- Ha tudni akarod Anabell, a Valentin-napi őrület csak most kezdődik.
- Ne is mondd, minden tele van aggatva azokkal az ocsmány giccses szive….
- Ajjj nem is az a lényeg! Képzeld, a folyosón menet lekaptam Montregot!
- Aztaaaaaa! Szájon? Woooow! Milyen volt?
- Nem te idióta! Nem én! Ahhh anyám, hova kerültem?! Hát épp Banks társaságában volt.
- Ki az a Banks?
- Clementine. A hugrás! Jajjj ne már most komolyan? Clementine Banks, a nyomiiiii!!! Barna hajú, bamba fejű ábrándos lóarcú liba, aki anno a békát csókolgatta még második táján. Rémlik?
- ÁÁÁÁÁÁ az a Clementine-! Ó oké, megvan, megvan. De várj, az a csaj meg Montrego? Mi lett Pansyvel?
- A másik lóképűvel? Hát fene tudja. De az tuti hogy ezek ketten kavarnak. A saját szememmel láttam.
- De de…
- Hidd el így van! Én magam cukkoltam fel Mathiast. 150%-os bombabiztos a dolog! Igazából alkut kötöttem vele, hogy beszüntetem a pletykákat róla meg a süket aminéziás sztorijáról, ha virít valami érdekeset. Olyan uncsi volt ez a Valentin-nap. Még Dracot se sikerült rajtakapnom a légyottján. Muszáj voltam valamit eszközölni, úgyhogy Marie, Jessica, Julie és Rita előtt kapta le Bankst az alapítók folyosóján!
- Azta! Húúúúha, ez nem semmi. És volt képe nekem azt bemesélni hogy valójában nincs is semmi köztük!
- Igen, hallottam hogy próbálja cáfolni. Gyatra próbálkozás mit ne mondjak. Ezek után lehet én se fogom tartani magam az alkunkhoz és szimatolok még egy kört a Mungóban. Megyek is, baglyozom egyet apám gyógyító haverájának! Jóslástanon találkozunk! Pá!

megbízhatóság mérő: 150%!!!!!
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #59 Dátum: 2017. 11. 15. - 23:47:17 »
+2

- Emlékszel rá, mikor elmaradt az SVK a múlt héten?
- Persze, aznap az volt a legjobb dolog, ami történt velem.
- Egy órája, mikor elmentem Lutece professzor irodája előtt, meghallottam, amint megint dühöng valamin.
- Biztos megint Fawcett prof csinált valamit, amin felhúzta magát.
- Nem is akármit. Állítólag nem is halaszthatatlan dolga volt a holland Minisztériumban, ahogy megüzente nekünk, hanem egy nő volt a dologban.
- Vajon Balmoral tud már róla?
- Passz. De biztos, hogy balhé lesz belőle, ha legközelebb összetalálkoznak. Nagyon szívesen végignézném.
- Hát én is.

megbízhatóság mérő: 65%
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: