+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 98/99
| | | | |-+  Előtörténettel kapcsolatos kérdések
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Előtörténettel kapcsolatos kérdések  (Megtekintve 15031 alkalommal)

Cain Angifilius
Eltávozott karakter

Manservant

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2015. 09. 06. - 22:17:20 »
0

Sziasztok!

Új vagyok az oldalon és van ami sajnos nem világos nekem pedig keresgéltem nagyon sokáig Szomorú .
1.) Ha szeretnék tanár lenni Roxfortban azt hogyan tudom indítványozni?
2.) Még olyan kérdésem lenne hogy a Harry Potterben szó esett vámpírokról is, lehetséges vámpír felmenőkkel vagy incubus/succubus vérvonallal élő karaktert alkotni?
3.) Ha lehet benned ilyen lénynek a vére akkor az aranyvérűnek számít ha mugli nem keveredett a vérvonalba?

Köszönöm a türelmeteket és a választ! :3
Naplózva

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #16 Dátum: 2015. 09. 06. - 23:00:39 »
+1

Szia!

1.) Itt találod a tanárok névsorát. Jelenleg az oldalunk szabályai szerint nem hozható saját magad által alkotott karakter a tanári karba, viszont vannak kiadó tanár karaktereink, akiket örökbe lehet fogadni és aztán tanítani velük, az ő nevük mellett vannak a csillagok. (Természetesen meg lehet próbálni, ha a Staff indokoltnak látja, megszavazza a cserét, és bekerülhetsz.)

2.) Nem lehet. Olyan lehetséges, hogy a gyermek vérében vámpírvér van, de nem közvetlen felmenőtől, hanem ha mondjuk az apja a terhesség során valahogy a magzatba juttatta. Tehát ilyen beteg kísérleteket lehet művelni, de mivel olyan keveset tudunk Rowling világának vámpírairól, hogy az körülbelül a nullával egyenlő, így nem engedélyezünk rendes vámpír karaktereket. Démonokat meg egyáltalán nem, tekintve, hogy ők nem tartoznak a HP univerzumhoz.

3.) Ha az általam említett módon kerül a vére a karakter szervezetébe, akkor attól még arany-/fél- vagy sárvérű marad az említett egyén.

Küldtem egy eligazító pm-et is. kacsint
Naplózva

Cain Angifilius
Eltávozott karakter

Manservant

« Válasz #17 Dátum: 2015. 09. 06. - 23:09:08 »
0

Szia!

1.) Itt találod a tanárok névsorát. Jelenleg az oldalunk szabályai szerint nem hozható saját magad által alkotott karakter a tanári karba, viszont vannak kiadó tanár karaktereink, akiket örökbe lehet fogadni és aztán tanítani velük, az ő nevük mellett vannak a csillagok. (Természetesen meg lehet próbálni, ha a Staff indokoltnak látja, megszavazza a cserét, és bekerülhetsz.)

2.) Nem lehet. Olyan lehetséges, hogy a gyermek vérében vámpírvér van, de nem közvetlen felmenőtől, hanem ha mondjuk az apja a terhesség során valahogy a magzatba juttatta. Tehát ilyen beteg kísérleteket lehet művelni, de mivel olyan keveset tudunk Rowling világának vámpírairól, hogy az körülbelül a nullával egyenlő, így nem engedélyezünk rendes vámpír karaktereket. Démonokat meg egyáltalán nem, tekintve, hogy ők nem tartoznak a HP univerzumhoz.

3.) Ha az általam említett módon kerül a vére a karakter szervezetébe, akkor attól még arany-/fél- vagy sárvérű marad az említett egyén.

Küldtem egy eligazító pm-et is. kacsint

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Nagyon jó ötletet adtál az őrült kísérletet illetően! :D Ezer hála! Tehát ez azt jelenti hogy tanár nem lehetek, ha esetleg még olyan ambícióim is lennének hogy szeretnék tanárnak jelentkezni azt feltüntethetem az életrajzban ?

*Természetesen meg lehet próbálni, ha a Staff indokoltnak látja, megszavazza a cserét, és bekerülhetsz-> Ez azt jelenti van kiskapu ami által lehetek tanár? XD

Elnézést nem trollkodni szeretnék, csak a karakteremet fejben kitaláltam és rápörögtem hogy tanár leszek és most pukkad  a lufim!

Köszönöm szépen a választ!
Naplózva

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #18 Dátum: 2015. 09. 06. - 23:20:52 »
0

Mondjuk úgy, hogy vannak. Hááát
Naplózva

Alycia Remington
Boszorkány

« Válasz #19 Dátum: 2015. 11. 15. - 12:07:08 »
0

Friss husi itt. Lenne néhány kérdésem az előtörténethez és némileg a játékhoz is kapcsolódóan.

1. Igyekeztem összerakni, hogy mik történtek a karakter múltjában, de mielőtt nekiesnék az előtörinek még át szeretnem futtatni ezt egy hozzáértőn. Most kezdtük a 98-99-es tanévet, tehát ha például ötödéves a karakterem, akkor ő elsőévesen látta a Trimágus Tusát, másodéves volt, amikor Umbridge a Roxfortba került. Ezután nem teljesen tiszta, mert láttam, hogy a DS támadás későbbi esemény, mint a könyvben. A legutóbbi év vége pedig akkor a Roxfort ostroma, azóta egy nyár telt el? Illetve akkor Harryék suliba járnak, mert valami olyat is olvastam valahol, hogy visszatértek befejezni.

2. Ha előtörténetben vagy a játéktéren egy varázslatot szeretnék használni, akkor az előző évfolyamok listájából kell választanom, vagy ennél szabadabb a dolog, amíg a realitások mezsgyéjén maradunk?

3. Láttam, hogy pl a mumusunk meg kell adni, de a patrónusunk nem. Ezt majd a staff határozza meg, amikor először varázsolunk, vagy beírhatjuk ezt is, a mintában szereplő példák csak a minimum kitöltendő adatokat jelölik?

Előre is köszi a válaszokat.
Naplózva

sol
Vendég
8: Undefined index: group_stars
Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?)
Sor: 318