Szia!
1.) Itt találod a tanárok névsorát. Jelenleg az oldalunk szabályai szerint nem hozható saját magad által alkotott karakter a tanári karba, viszont vannak kiadó tanár karaktereink, akiket örökbe lehet fogadni és aztán tanítani velük, az ő nevük mellett vannak a csillagok. (Természetesen meg lehet próbálni, ha a Staff indokoltnak látja, megszavazza a cserét, és bekerülhetsz.)
2.) Nem lehet. Olyan lehetséges, hogy a gyermek vérében vámpírvér van, de nem közvetlen felmenőtől, hanem ha mondjuk az apja a terhesség során valahogy a magzatba juttatta. Tehát ilyen beteg kísérleteket lehet művelni, de mivel olyan keveset tudunk Rowling világának vámpírairól, hogy az körülbelül a nullával egyenlő, így nem engedélyezünk rendes vámpír karaktereket. Démonokat meg egyáltalán nem, tekintve, hogy ők nem tartoznak a HP univerzumhoz.
3.) Ha az általam említett módon kerül a vére a karakter szervezetébe, akkor attól még arany-/fél- vagy sárvérű marad az említett egyén.
Küldtem egy eligazító pm-et is. 
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Nagyon jó ötletet adtál az őrült kísérletet illetően!

Ezer hála! Tehát ez azt jelenti hogy tanár nem lehetek, ha esetleg még olyan ambícióim is lennének hogy szeretnék tanárnak jelentkezni azt feltüntethetem az életrajzban ?
*Természetesen meg lehet próbálni, ha a Staff indokoltnak látja, megszavazza a cserét, és bekerülhetsz-> Ez azt jelenti van kiskapu ami által lehetek tanár? XD
Elnézést nem trollkodni szeretnék, csak a karakteremet fejben kitaláltam és rápörögtem hogy tanár leszek és most pukkad a lufim!
Köszönöm szépen a választ!