Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista
Jutalmak: +810
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Ház: Mardekár
Évfolyam: Nyolcadik
Családi állapot: Egyedülálló
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 13 hüvelykes, tiszafa pálca, egyszarvúszőr maggal.((^^"))
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. 12. 26. - 15:58:30 » |
+16
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. 12. 26. - 21:28:24 » |
+8
|
Kalina Pierce: Még hogy érdeklődök a magánélete felől ! Jó, hogy nem azt kérdezem meg, hogy van-e barátnője, meg hány centi. Mármint a barátnője! -- A barátnője... Tök logikus  ---Bejárati csarnok, Dimitrij Ivan Vulkanovnak---
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. 12. 30. - 00:06:51 » |
+5
|
Bernard Rowe féle életérzés - sztem zseniális A kórház szentsége jár mindenkinek. A rohadt életet jár mindenkinek. Az élet kegyetlen, szar meg miegymás. Én megtanultam a leckét, tanulják mások is. Auror lettem, hogy megtanítsam a könnyenélőknek ezt a leckét. Mert ezt tudni kell. Még akkor is, ha esik az a kurva eső. Mint most.
|
|
|
Naplózva
|
Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ aww, c'mon... what's the worst that could happen? ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼
|
|
 |
B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••
• HOSNO •
Jutalmak: +1487
Viselet: Megnézem!
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 18 éves
Ház: Griffendél
Évfolyam: Első
Kapcsolatban:: exvőlegény:: James Wolf
Pálca: tizenkét hüvelyk, vörösfenyő, főnixtollal bélelve
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2012. 01. 01. - 22:34:19 » |
+3
|
~ Az ágy mellett szanaszét szórva üvegek, melyekben nem kérdéses, hogy alkohol volt. És egy nagy összegyűrt zsebkendő gombóc. A gombócon elidőzött a tekintetem. Ismerős volt, fél perc gondolkodás után le is esett, hogy majdnem megszületett gyermekeim hadát rejti. ~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista
Jutalmak: +810
Ház: Mardekár
Évfolyam: Nyolcadik
Pálca: 13 hüvelykes, tiszafa pálca, egyszarvúszőr maggal.((^^"))
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2012. 01. 08. - 00:44:17 » |
+5
|
Jules Mayfield:"Szokatlanul fürge léptekkel suhanok át a folyosókon, ahol szerencsémre kevés akadályozó tényező- más néven diák- állja utamat."
"Gyorsan felkaptam egy csokibékát, és üzekedő őzek eleganciájával szökelltem le a lépcsőn, egyenest a tanteremet véve célul."
"Persze éppen akkor lép be a tanár amikor fuldokló gólyának álltam. A maradékot hirtelen nyelem be a számba, hörcsöggé alakulva, majd eltűntetem beszüntetve az állatkerti bemutatót, és gyorsan megdörzsölöm a számat, minden bizonnyal tintára cserélve a talán nem is létező csokoládéfoltot."
"Kicsit lankadni kezd a figyelmem és csak akkor rezzenek újra össze, amikor elkezd feladatokat kiadni. Nem engem választ, ez jó. Küldetésem, hogy észrevétlen maradjak az óra végéig sikeresen halad. "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2012. 01. 08. - 16:30:17 » |
+4
|
|
|
|
Naplózva
|
Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ every story ever written is just waiting to become real ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼
|
|
 |
Cassius Neehill
Eltávozott karakter

hetedév / narcissus
♥ az úszó sakkmester ♥ a Gyönyörök Kútja ♥

Jutalmak: +597
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: szürkéskék
Kor: 18
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Bonyolult
Kapcsolatban:: Emily Dean ♥
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: 11 hüvelyk, gyertyán, sárkányszívizomhúr
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2012. 01. 10. - 21:01:53 » |
+8
|
"Csúsznál-e térden, Brayden, ha muszáj lenne, megmerítkeznél-e a szennyben, amit élettér gyanánt kapsz, ha ez az egyetlen lehetőség a túlélésre? Van annyi fájdalom, hogy némán kushadó, üres tekintetű, vegetatív férget csináljon belőled? Ki tudja oltani a szenvedés, elég szenvedés, kegyetlenül, embertelenül sok szenvedés ezt az elmeháborodott lángolást belőled, betömi-e a szádat, ha kiégetem belőled az összes szinapszist, kiégeti belőled ezt a veszélyes értelmet, ha tönkreteszlek sejtről sejtre, lesz-e belőled végre csöndes, nem mozduló sötétség, vagy még a szétzúzott koponyádból, porrá morzsolt gerincedből kiloccsantott velő is ordítaná tébolyult, világmegváltó eszméit?"Saulus Armstrong. (beleszerettem!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••
• HOSNO •
Jutalmak: +1487
Viselet: Megnézem!
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 18 éves
Ház: Griffendél
Évfolyam: Első
Kapcsolatban:: exvőlegény:: James Wolf
Pálca: tizenkét hüvelyk, vörösfenyő, főnixtollal bélelve
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2012. 01. 25. - 20:35:11 » |
+13
|
~ Alapvetően úgy gondolom, minden nő ribanc. ~ - Tristram de Crasso Roxfort, Gardróbszoba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
sol
Vendég
8: Undefined index: group_stars Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?) Sor: 318 | | |