+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 99/2000
| | | | |-+  IC aranyköpések!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 7 Le Nyomtatás
Szerző Téma: IC aranyköpések!  (Megtekintve 21242 alkalommal)

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2011. 12. 26. - 15:58:30 »
+16

Dimitrij Vulkanov: Bocs, hogy megvárattalak, csak gyalog jöttem, és útközben megálltam adakozni pár hajléktalannak. Aztán gondolhatod… meglátta a többi is, és leszaggatták rólam a ruhám, úgyhogy haza kellett mennem, hogy átöltözzek. --- napi KAMU
Naplózva

Elena Pierce
Eltávozott karakter

muglinak álcázott aranyvérű

« Válasz #16 Dátum: 2011. 12. 26. - 21:28:24 »
+8

Kalina Pierce: Még hogy érdeklődök a magánélete felől ! Jó, hogy nem azt kérdezem meg, hogy van-e barátnője, meg hány centi. Mármint a barátnője! -- A barátnője... Tök logikus Hááát

---Bejárati csarnok, Dimitrij Ivan Vulkanovnak---
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #17 Dátum: 2011. 12. 30. - 00:06:51 »
+5

Bernard Rowe féle életérzés - sztem zseniális
A kórház szentsége jár mindenkinek. A rohadt életet jár mindenkinek. Az élet kegyetlen, szar meg miegymás. Én megtanultam a leckét, tanulják mások is. Auror lettem, hogy megtanítsam a könnyenélőknek ezt a leckét. Mert ezt tudni kell. Még akkor is, ha esik az a kurva eső. Mint most.
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #18 Dátum: 2012. 01. 01. - 22:34:19 »
+3

~              Az ágy mellett szanaszét szórva üvegek, melyekben nem kérdéses, hogy alkohol volt. És egy nagy összegyűrt zsebkendő gombóc. A gombócon elidőzött a tekintetem. Ismerős volt, fél perc gondolkodás után le is esett, hogy majdnem megszületett gyermekeim hadát rejti.             ~

Caleb E. Dawis, James Wolf menyasszonya meghúzása után
este a szobában
Naplózva

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista

« Válasz #19 Dátum: 2012. 01. 08. - 00:44:17 »
+5

Jules Mayfield:
"Szokatlanul fürge léptekkel suhanok át a folyosókon, ahol szerencsémre kevés akadályozó tényező- más néven diák- állja utamat."

"Gyorsan felkaptam egy csokibékát, és üzekedő őzek eleganciájával szökelltem le a lépcsőn, egyenest a tanteremet véve célul."

"Persze éppen akkor lép be a tanár amikor fuldokló gólyának álltam. A maradékot hirtelen nyelem be a számba, hörcsöggé alakulva, majd eltűntetem beszüntetve az állatkerti bemutatót, és gyorsan megdörzsölöm a számat, minden bizonnyal tintára cserélve a talán nem is létező csokoládéfoltot."

"Kicsit lankadni kezd a figyelmem és csak akkor rezzenek újra össze, amikor elkezd feladatokat kiadni. Nem engem választ, ez jó. Küldetésem, hogy észrevétlen maradjak az óra végéig sikeresen halad. "
Naplózva

Mika Holland
Eltávozott karakter

☽ the bohemian ☾

« Válasz #20 Dátum: 2012. 01. 08. - 16:30:17 »
+4

Nem tudom, pontosan mit is értett azalatt, hogy „maradjunk reggelig”. Én, meg ő, egész éjjelen át, ezen a kis, elrejtett zugon? Kettesben? Nem egészen tudom eldönteni, hogy a lánynak most olyan szándékai vannak velem, vagy csak nyugodt, egymás melletti remegésre gondolt-e, miközben az odakint küzdő, és ez esetben életükért küzdő emberek sikolyait hallgatjuk, melyek aztán örök emlékként vésik lelkünkbe maguk. Egy keserű emlékként, mely azt a gondolatot hordozza majd magával, hogy „Segíthettem volna rajtuk, de gyáva voltam”.

Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
every story ever written is just waiting to become real
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Cassius Neehill
Eltávozott karakter

hetedév / narcissus

« Válasz #21 Dátum: 2012. 01. 10. - 21:01:53 »
+8

"Csúsznál-e térden, Brayden, ha muszáj lenne, megmerítkeznél-e a szennyben, amit élettér gyanánt kapsz, ha ez az egyetlen lehetőség a túlélésre? Van annyi fájdalom, hogy némán kushadó, üres tekintetű, vegetatív férget csináljon belőled? Ki tudja oltani a szenvedés, elég szenvedés, kegyetlenül, embertelenül sok szenvedés ezt az elmeháborodott lángolást belőled, betömi-e a szádat, ha kiégetem belőled az összes szinapszist, kiégeti belőled ezt a veszélyes értelmet, ha tönkreteszlek sejtről sejtre, lesz-e belőled végre csöndes, nem mozduló sötétség, vagy még a szétzúzott koponyádból, porrá morzsolt gerincedből kiloccsantott velő is ordítaná tébolyult, világmegváltó eszméit?"

Saulus Armstrong.  
(beleszerettem!)    

Naplózva

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #22 Dátum: 2012. 01. 25. - 20:35:11 »
+13

~       Alapvetően úgy gondolom, minden nő ribanc.      ~

- Tristram de Crasso
Roxfort, Gardróbszoba
Naplózva

sol
Vendég
8: Undefined index: group_stars
Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?)
Sor: 318