+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archívum 96/97
| | | | |-+  A Nagy Archívum
| | | | | |-+  Reggeli Próféta
| | | | | | |-+  Roxforti Dobraverő
| | | | | | | |-+  Titkos megbeszélde (Moderátorok: Cassius Neehill, Castor O'Riley, Leverton N. Hale)
| | | | | | | | |-+  Kérdezz-Felelek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kérdezz-Felelek  (Megtekintve 201 alkalommal)

Cassius Neehill
[Topiktulaj]

hetedév / narcissus

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 01. 25. - 18:46:58 »
+2

Le van ma szívva az agyom, szóval egyelőre nem jövök elő semmiféle szuperjó ötlettel, de a kérdéses ötletelést ezennel MEGNYITOM! Vigyorog
Naplózva

Castor O'Riley
[Topiktulaj]

II. ¤¤ Calefactor Filius ¤¤

« Válasz #1 Dátum: 2012. 01. 26. - 14:34:24 »
+1

1. Mennyire tette őket elbizakodottá a Hugrabug elleni győzelem?
2. Sikerült-e rendezni a játékosoknak nézeteltéréseiket, ha nem akkor mennyire hat ez ki a csapat teljesítményére?

Eddig ezek jutottak eszembe:D
Naplózva

Cassius Neehill
[Topiktulaj]

hetedév / narcissus

« Válasz #2 Dátum: 2012. 01. 26. - 17:25:51 »
0

1. Kedvenc kviddicscsapat/játékos?
2. Láthatatlanná tévő köpeny vagy kiábrándítóbűbáj?
3. Mindenízű drazsé vagy csokibéka?
4. Miért érzed magad csodálatos szerkesztőnek/újságírónak?
5. Mi leszel, ha nagy leszel?

írjatok valami jelet, amellé, amelyiket ti is akarjátok, hogy benne legyen a kérdőívben Vigyorog

részemről mehet az összes is akár. (:
Naplózva

Castor O'Riley
[Topiktulaj]

« Válasz #3 Dátum: 2012. 01. 26. - 17:41:13 »
0

Ezek tök jó kérdések.  

1. Kedvenc legendás lény?

A mindenízű drazsé, vagy csokibéka kérdést változtatnám meg talán. Van két mindenízű drazséd, az egyik biztosan karamell. A végére hagynád, vagy rögtön befalnád? Az erre adott válaszból könnyebben következtethetnek a karakterünk jellemére.  

Ú, oké, ez sokkal jobb, mindenképpen változtatom Vigyorog
öhm azt hiszem gyorsan lebuknánk, hogy milyen falánkak is vagyunk. :D  Hááát  Men?
Naplózva

Cassius Neehill
[Topiktulaj]

hetedév / narcissus

« Válasz #4 Dátum: 2012. 02. 03. - 12:11:30 »
0

Na, induljunk be, ebbe javítgassatok, írjatok újat, aztán szóljatok, ha szerintetek már maradhatna így, semmi újat nem szeretnétek belerakni vagy éppen kivenni.

• Jellemezd magad egy szóval!
  • Miért érzed magad csodálatos szerkesztőnek/újságírónak?
  • Mi leszel, ha nagy leszel?
  • Láthatatlanná tévő köpeny vagy kiábrándítóbűbáj?
  • Kedvenc kviddicscsapat/játékos?
  • Kedvenc legendás lény?
  • Van két mindenízű drazséd, az egyik biztosan karamell. A végére hagynád, vagy rögtön befalnád?

Ennyi kérdés sztem pont elég, meg maradhatnak is
Naplózva

Castor O'Riley
[Topiktulaj]

« Válasz #5 Dátum: 2012. 02. 03. - 20:05:29 »
0

Fain...
Naplózva

Cassius Neehill
[Topiktulaj]

hetedév / narcissus

« Válasz #6 Dátum: 2012. 02. 05. - 12:30:19 »
0

Akkor tessék szépen kitölteni Vigyorog A címoldal után szerintem ezeket is berakhatjuk, után meg jöhetnek a cikkek.
Naplózva

Castor O'Riley
[Topiktulaj]

« Válasz #7 Dátum: 2012. 02. 18. - 21:53:28 »
0

Jellemezd magad egy szóval!:- Konfidens
Miért érzed magad csodálatos szerkesztőnek/újságírónak?:- Nem gondolom, hogy csodálatos zsurnaliszta lennék, de törekszem rá, hogy egyszer az legyek. Talán az elkötelezettségem, amit kiemelhetnék abszolút pozitívumként.
Mi leszel, ha nagy leszel?:- Legendás Lényekkel szeretnék foglalkozni, továbbá szilárd célkitűzésem, hogy elérem a 180 centiméteres magasságot.
Láthatatlanná tévő köpeny vagy kiábrándítóbűbáj?:- A láthatatlanná tévő köpenynek nagyobb hasznát venném, tehát az előbbi.
Kedvenc kviddicscsapat/játékos?:- Ír válogatott, Hollóhát. Játékosokat nem szeretnék kiemelni, mivel ez egy csapatjáték.
Kedvenc legendás lény?:- Augurey, nekem még az éneke is bejön.
Van két mindenízű drazséd, az egyik biztosan karamell. A végére hagynád, vagy rögtön befalnád?:- Mindenízűnél biztosra menni? Merész. Én már nem is figyelem a színét, de a karamellnek tűnő lehet viasz, vagy hányás ízű. Az ilyen kérdéseket azzal kerülöm el, hogy egyszerre kapom be mindkettőt. Nincs is jobb, mint az epresviasz.
Naplózva

Leverton N. Hale
[Topiktulaj]

VIII.

« Válasz #8 Dátum: 2012. 02. 19. - 12:32:19 »
0

~Jellemezd magad egy szóval! - Döntésképtelen
~Miért érzed magad csodálatos szerkesztőnek/újságírónak? – Csodálatos lennék? Hát jó, én nem ellenkezem. (: Áh én ilyeneket nem tudok megfogalmazni, de szívesen várom az olvasók véleményét, hogy miért is lennék én csodálatos újságíró/szerkesztő.
~Mi leszel, ha nagy leszel? – Hát ha én ezt tudnám… Nagy leszek és felnőtt, ez biztos… Mondjuk hetedévesként lehet, hogy nem ártana végre kitalálni, hogy mi is akarok lenni.
~Láthatatlanná tévő köpeny vagy kiábrándítóbűbáj? -Az a köpeny néhanap jól jönne. (:
~Kedvenc kviddicscsapat/játékos? -A Ballycastle Bats!
~Kedvenc legendás lény? -Egyértelműen a Fwooper, mert szép színes. (:
~Van két mindenízű drazséd, az egyik biztosan karamell. A végére hagynád, vagy rögtön befalnád?
-Ej basszus ez egy nehéz kérdés. Ha gyorsan befalom, és a másodikról kiderül, hogy pocsék, akkor megszívtam… de ha fordítva csinálom, és utoljára hagyom, és az elsőnek meg pocsék íze van, akkor meg jól jártam. De mi van akkor, hogyha mindkettő jó? Nagy dilemma. Viszont lehet, hogy kockáztatnék… Nem tudom…
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: