Armiella Smith
Eltávozott karakter

VII. ~ Szivárványlány ~ "Lombikbébi" by Karr ♥
Jutalmak: +226
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : szivárvány színű, de jelenleg vörösesbarna
Szemszín: szivárványszínű, de jelenleg zöld
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Kareem Whittman ♥
Kedvenc tanár: Shannon Minticz, Cukrosbácsi ‹3
Legjobb barát: Lucinda Farrow
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: rózsafa főnixtollal, 10 és fél hüvelyk
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2012. 03. 07. - 14:17:12 » |
0
|
~Ilyen nincs. Nem igaz, hogy ennyire nem tudnak vigyázni! Hogy én hogy utálom Pestet!~ Gondoltam, miközben próbáltam megőrizni az egyensúlyomat, de odébb taszigált a nekem ütköző lány. Amilyen kis könnyű vagyok a 43 kilómmal, nem is meglepő igazából. Hát mondanom sem kell nem ment, amilyen peches egy napom van. Ijedten sikkantottam fel, ahogy a sínekre zuhantam. Aztán elsötétült előttem a világ. Arra tértem magamhoz, hogy majd széthasad a fejem. Azonnal oda is kaptam a kezemet első körben, mire rájöttem, hogy bizony vérzik elég rendesen. Nehezen, de kinyitottam a szemeimet, majd egy nyögés kíséretében megpróbáltam felülni. Mindig is utáltam a vér látványát. Régen még a Vészhelyzetet is mindig úgy néztem, hogy a takarót időnként felhúztam a szemem elé, ha épp véres jelenetek következtek. Azonnal még sápadtabb lettem, mit alapjáraton a dologtól. De hányingerem nem volt, csak szédültem picit. Próbáltam kivenni, hogy hol vagyok. Arra saccoltam, hogy még mindig a síneken fekszem. Ugyanakkor láttam pár embert magam előtt, de ők mind hosszú, fekete valamit viseltek. ~Talárt?! Ne már! Beöltözni is kellett? Nekem meg senki sem szólt! Most, hogy fogok kinézni? Tökre ki fogok lógni a sorból!~ Fakadtam ki gondolatban, de mivel fájt a fejem, inkább meg sem próbáltam hangosan kimondani a dolgot.
Amikor a hogylétem felől érdeklődött egyikük, végre én is megszólaltam. Nem volt ismerős, pedig az arcmemóriám kiváló. Ellenben a nevekkel gyakran állok hadilábon. Ránéztem a véres kezemre, majd a lányra és zavartan elmosolyodtam. ~Gyengélkedő? Milyen középkori duma már ez?! Minimum a Heim Pál vagy melyik kórházba is szokás a felnőtteknek menni?! Bakker, nem fogok odatalálni sehová egyedül ebben a betondzsungelben!~ Gondoltam morcosan. - Nem, szerintem minimum a sürgősségire kellene ezzel menni. Legalább két öltéssel fogják összevarrni a fejem. Egyébként Kriszti vagyok, Armiella a Roxin, ha így jobban tudjá... - Azt hiszem ebben a minutumban némultam el végleg. Ugyanis most szembesültem a ténnyel, hogy bizony a sínek és a peron helyett egy folyosón vagyok. Még pedig nem is akármilyen folyosón. ~Mégis hol a jó b*dös fenében vagyok?!~ Tettem fel magamnak a kérdést, jobban körbenézve. Kőfalak és fáklyák?! Igen, fáklyák vettek körbe, hatalmas ajtók zárták el a folyosó kijáratát.
~Na ne! Ez nem lehet az, aminek kinéz! Pedig baromira úgy néz ki, mint a Roxfort! A fenébe! Én tutira még most is a síneken fekszem és csak a a képzeletem szórakozik velem! Baromira bevághattam az eséskor a fejemet.~ Belecsípek a karomba, hogy tudjam nem álmodom-e. Mert ez nem lehet a valóság. Fogalmam sincsen, hogy mi történhetett, ráadásul legalább annyira fáj a fejem, mint a legrosszabb migrénes napjaimon. ~Nesze neked frontérzékenység!~ Kalandozik el a gondolatom egyből. Majd végre leesik, hogy valami baromira nem stimmel. Mármint ezzel az egésszel. ~Én mióta értem meg, ha angolul karattyolnak hozzám?! Mármint úgy éreztem, mintha magyarul beszélt volna az a lány. De tudom, hogy végig angolul beszélt.~ Fáziskéséssel, de leesik, hogy egyre több az olyan kérdés, amire nem tudom a választ; és aminek nem így kellene működnie a valóságban. Ám mindaz, amit tapasztaltam egyre jobban összezavar. - Nem haragudj, de meg tudnád mondani pontosan hol is vagyunk? - Szólalok meg egyre bátortalanul végül.
|