+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 99/2000
| | | | |-+  Tanári szoba
| | | | | |-+  Tanári értekezlet
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Tanári értekezlet  (Megtekintve 461 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2013. 06. 27. - 16:38:16 »
0

Ki? Kiknek? Mikor?

Ha valaki órát szeretne tartani, akkor mielőtt kiteszi a faliújságra, írja be nekünk is, hogy ne legyen ütközés! Mindenki nevében köszönjük!
Naplózva

Jimmy K. Quinton
Minisztérium

Mágiakutató

« Válasz #1 Dátum: 2015. 07. 21. - 20:49:02 »
0

Nyuff

Nah... óraegyeztetést szeretnék intézni a többi tanári kari júzerével. Nyilván nem akarjuk a játékosokat leterhelni (első sorban azok jönnek itt szóba, akiknek sok multijuk van, ellenben kevés idejük), de az órákat én mindig is az oldal fénypontjának tartottam, így mindig jó, ha van aktív óra. :3

Na tehát. Saját terveim szerint már minden évfolyamnak megvan a külön tananyaga - ezek közül a harmadik-negyedik évfolyamnak egyben. Mivel viszont az anyagok egymásra épülnek (alapismeretektől kezdve az általános rúnamágián át az átoktörésig), ezért én mindenképpen szeretném sorban tartani, a könnyebb érthetőség kedvéért.
IC szeptemberben tehát a 3. és 4. évfolyamnak szeretnék először órát tartani. Terveim szerint két körös lesz. :3
Naplózva

Willow Fawcett
Eltávozott karakter

SVK prof

« Válasz #2 Dátum: 2015. 07. 22. - 00:15:47 »
0

Üdv minden kollégának!

Egy kis töprengés után úgy döntöttem, hogy először a hetedik-nyolcadik évfolyamnak fogok órát tartani, mivel a két évfolyam többségében fedi egymást, és így a rúnaismeret órával sem lesz keresztezve, és talán a jóslástannak sem fog nagyon keresztbe tenni.

IC szeptemberben nekik fogom adni az első órát, a többi még változhat, nem feltétlenül sorrendben lesznek, de erről majd időben értesítek mindenkit.
Update:
A reagok max két-három körösek lesznek a diákoktól függően.
Naplózva

Leon R. Lutece
Tanár

le lion

« Válasz #3 Dátum: 2015. 07. 23. - 05:18:38 »
0

Szép napot,

Csatlakozom akkor az előttem szólókhoz, viszont első körben az ötödikeseknek és hatodikosoknak szeretnék összevont órát tartani IC szeptemberben.
Mivel ez kevesebb embert érint, gyanítom, a későbbiekben is megmaradok a két évfolyam együtt formulánál, de ezt majd akkor és ott.
Eredetileg három reagos változatot terveztem, de ez függ még a diákjaimtól is.
Naplózva

Dimitrij I. Vulkanov
Eltávozott karakter

Kiégett sztársportoló :: "darabos, és tömbös"

« Válasz #4 Dátum: 2015. 07. 23. - 12:05:23 »
0

Hello!

Én nem igazán terveztem órát tartani ic szeptemberben. A kviddics válogatót megtartom, az maximum két körös lesz,  bár majd még jelentkezőtől függ. Ha nagyon ráérős leszek, akkor lehet, hogy szeptember végére beidőzítek egy repüléstant. Mivel már mindegyik évfolyam foglalt, így majd meglátom, milyen kedvem lesz, és melyiket lesz kedvem szívatni kicsit. Vigyorog

D.I.V.
Naplózva

prof
Vendég
8: Undefined index: group_stars
Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?)
Sor: 318