+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 99/2000
| | | | |-+  Tanári szoba
| | | | | |-+  "Panaszfal"
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: "Panaszfal"  (Megtekintve 583 alkalommal)

Ailish Everdean
Eltávozott karakter

Tanci™

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2017. 07. 03. - 13:51:45 »
+3

Kedves Kollégák, Kolleginák, és Igazgatónő!

Úgy éreztem ideje igénybe vennem a panaszfalat, méghozzá eredeti funkciójában.
Arabella Salamandert azt hiszem nem kell bemutatnom senkinek, s még itt szeretném leszögezni, hogy semmilyen személyes ellentét nem húzódik köztünk – én legalábbis nem tudok ilyesmiről, valamint a szakértelme előtt a kalapomat emelem. A jelen sorok nem vitaindítási célból, hanem a megoldás keresésére íródnak. Ennek fényében mindenkit megkérek, hogy ne kezdjünk el ilyen irányba kacsintgatni, inkább koncentráljunk a probléma orvoslására.
Most, hogy ezt kitoltam az útból, panaszt emelnék Salamander professzor ellen az éjszakai történések miatt. Aki még nem hallott róla: az éjjel a kastélyban a kolléga „kisállatai” rótták tiszteletköreiket, és ott okoztak galibát, ahol tudtak. A Hugrabugnál, a könyvtárban, a trófeateremben, a Griffendél klubhelyiségében, és még sorolhatnám. Egy viharmadárral kellett megküzdenünk a nagyteremben… Több gyerek került veszélybe emiatt, és bár komolyabb sérülés nem történt, azért a probléma fennállt.
Hogy azért szabadultak-e el, mert Arabella bőröndjén elromlott a zár (ebben az esetben hajlandó vagyok gyűjtést szervezni, új bőröndre), vagy egyszerűen gondatlanságból (ami, azt tekintve, hogy Salamander egész vállvonogatva vette a problémát, szintén elképzelhető), személy szerint nem tudom. Amiben viszont biztos vagyok, hogy még egyszer ilyen nem fordulhat elő, mert annak katasztrofális vége lesz.
Még egyszer mondom, nem az indulatkeltés a cél, hanem a megoldás. Azt viszont hozzátenném, hogy egy viharmadár(!) tombolása a nagyteremben nem az a fajta dolog, aminél a kolleginától az érdeklődés látszólagos hiányát gondolnám helyes megoldásnak. Én elhiszem, hogy ez nem így történt az ő szemszögéből, ezért is mondom, hogy nem vitagenerálást akarok elérni. (Mondjuk azért mondhattad volna drága Arabella, hogy a madarad odavan a fényért, ugyanis nem LLG tankönyvvel a zsebemben járok. Mosolyog ).

Kérném a kollégák és az igazgatónő segítségét, hogy ilyen elszabadulás ne fordulhasson elő újra.

Köszönöm előre is. 
Naplózva

Minerva McGalagony
(N)JK-Tanár

Az Igazgatónő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2017. 07. 12. - 15:00:08 »
+2

Kedves Kollégák!

Sajnos a többhetesre húzódó Brit Máguskoncerencia jóvoltából csak tegnap érkeztem vissza az iskola falai közé, és sajnálattal értesültem a Ms Everdean által benyújtott problémakörre.
Miután hosszasan elbeszéltem Ms Salamanderrel, aki ígéretet tett, hogy több hasonló eset nem fog előfordulni, így hajlandó vagyok szemet hunyni a dolog felett (tekintve iskolánk szorult helyzetét a Legendás Lényeg hiánya miatt).
A diákok, akik áldozatul estek a hajnali támadásnak természetesen nem vonhatók felelősségre kihágásukért, és remek helytállásuk jóvoltából dicséretben részesítem őket.
Amennyiben bárkinek bármi kifogása és problémája az eset eljárásmódjával vagy annak kapcsán, a fogadóidőmben szerdán 12-kor felkereshet az igazgatói irodában.
A jelszó: kuvikk

Minerva McGalagony
Igazgató

Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: