+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum
| | |-+  Az ostrom
| | | |-+  Északi bejárat
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Északi bejárat  (Megtekintve 2333 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2013. 08. 08. - 17:33:58 »
0

Az északi bejárat közvetlenül a veteményes kert mellett halad el, egy folyosón.
A bejárat két részre oszlik, egyrészt a belső, és hatalmas északi udvarra mutat, másrészt az iskola másik udvarára, mely a folyóhoz vezet.

Naplózva

Dante Fcartrough
Eltávozott karakter

a bit evil, a bit sweet

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2014. 06. 29. - 16:44:46 »
+1

Nolita

Siet, siet, átok, megáll. Körbenéz. Majd újra. Siet, siet, átok…

Nem épp egy változatos menetrend, de sajnos nem volt más választásom. Követnem kellett, hiszen el kellett jutnom valahova. S ahhoz, hogy elérjek odáig, túl kellett élnem a körülöttem folyó csatákat. Karomat próbáltam takarni, hogy ne vegyék észre a rajta megbúvó Sötét Jegyet, s igyekeztem elkerülni bármiféle harcba való bocsátkozást. Egyetlen cél lebegett a szemem előtt: megtalálni Brandon Grayt.
Az ötlet elvetemült volt már önmagában is. Egyrészt, hiszen egy háború kellős közepén megtalálni egy olyan embert, akivel nem beszéltünk meg semmiféle „randevút” a csatában, szinte lehetetlen küldetés. Másrészt pedig, Brandonnal jelenleg ellenségek voltunk. Szóval, ha összefutunk, akár meg is ölhet.
Még a harc kezdete előtt találkoztunk, afféle búcsúként. Egy kézfogás, két szilárd tekintet, majd két távozó alak, akik bár szívükben testvérek voltak, a harcmezőn ellenségek. Ő a jó oldalt képviselte ezúttal, én pedig a rosszat. Fogalmam sem volt, ki döntött jól. Ő, hogy átállt a jókhoz, s bár megannyi bűne van, amit ezzel nem tehet jóvá, mégis szembefordult egykori életével, vagy én, aki maradtam (elvileg) hűséges szolgája a Nagyúrnak. Majd a Sors eldönti, bár ha jobban belegondoltam, a helyzet kissé komikus volt. Pont az az ember állt át a másik oldalra, aki, amióta csak ismertem, a halálfalólétnek élt, én meg, aki csak kényszerként tekintettem az egészre, maradtam ebben a börtönben. Ha alaposabban kielemezzük ezt, akkor rá kéne jönnünk, hogy ennek pont fordítva kéne lennie. S akkor most nem én sietnék őhozzá lélekszakadva, hanem Brandon rohanna hozzám azért, hogy közöljön egy fontos dolgot. Ami nem várhat a háború végégig.
Ügyesen kerültem ki az embereket, holttesteket, párbajozókat, s büszke voltam magamra, amiért ilyen jól haladtam. Fogalmam sem volt merre kéne mennem, de valami azt súgta, hogy a bejárati csarnok felé tartsak. Talán ott majd ráakadok. Csak addig tartsak ki valahogy…
Már épp azon gondolkoztam, hogy vajon kinek az alakját kéne felvennem ahhoz, hogy a lehető legalacsonyabb eséllyel támadjanak meg, mikor egy újabb fénycsóva röpült el előttem. Szerencsém volt, hiszen nem engem talált el. Legalábbis ezt gondoltam. Az átok, ártás vagy ki tudja mi a falba csapódott ugyan, de közvetlenül mellettem. Így mire észbe kaphattam volna, a törmelékek már omlottak is felém, hogy aztán maguk alá temessenek, s talán, hogy végezzenek velem.

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: