Miriam
+18 Végre egy nőstény állat, akire nem kell sokat várni. Sőt igazán semennyit, ha mindegyik ilyen pontos lenne nem kapnék naponta harminc agyfaszt. Kap is egy jó pontot a kislány, aztán remélem karácsonyig kussol és nem követel többet. A másodikat nálam már elég nehéz kiérdemelni. Mondjuk lennének tippjeim hogyan tudná.
- Áhh gratulálok. Te vagy az első aki pontosan érkezik. - úgy döntöttem, hogy magamhoz képest kedves leszek vele, persze ez a válaszaitól is nagyban függni fog.
Miért hívtam ide? Az, hogy ötlete sincs meglep, de ezért ráharapok a dologra. Ha ilyen hülye, akkor bassza meg. Lehet azt hiszi, hogy a két szép szeméért hívtam, vagy egy gyors numerára. Hát szegény nagyot fog csalódni, mert éppen egyikhez sincs kedvem. Egy világ terhe nyomja a vállam és ez azt hiszi, hogy én romantikázni akarok. Hát beszarás.
- Gondoltam dugunk egyet, elég romantikus ez a hely. - bár azért lennének ötleteim a hely kihasználásához csak éppen nem vele. Elnevetem magam, hogy érezze a poént, hiszen elhatároztam, hogy jó fej leszek. Ha nem lennék, akkor már rég a farkamat pörgetném előtte, de persze a tahóságot félre kell raknom, az most nem a helyes út a célok eléréséhez. Márpedig kurvára fontos lenne, hogy mielőbb elérjük a célokat, amíg van miért küzdeni.
A ruszki geciknek már így is túl sok nyugodt perc jutott a szervezkedésre, ideje megnehezíteni a dolgukat, ha már mindenki tátott szájjal nézi a csodát, hogy itt vannak. Azért belegondolva elképzelhetetlen, hogy egy suttyó tizenötévesnek kell elindítania valamit, mert a már többszörösen leszerepelt minisztériumunk megint csak lófaszt nem csinál, a felelősségteljes felnőttek szart se tesznek, a diákok nagy része meg a kis cuki akcentusukkal van elfoglalva.
-
Komolyra fordítva a szót. Mit gondolsz ruszki barátainkról? Mesélj, mi a véleményed róluk? Mit gondolsz mit keresnek itt? De ne azt magyarázd, hogy hát restaurálják a sulit. Remélem te is belátod, hogy a véreres nagy lófaszt azért vannak itt. Van nekünk is elég varázslónk aki ezt meg tudja csinálni. De ha eddig nem gondoltál igazán bele, tedd meg most és láss a színfalak mögé és csak azután adj nekem választ. - Mire végzek a mondanivalómmal a cigi már a számban lóg. Remélem nem sokkoltam le túlságosan, de hogy őszinte legyek tényleg nem az érdekel, hogy milyen napja volt. Barátkozni sincs kedvem. Bár szimpatikusnak tűnik, de azt sosem fogom neki bevallani.