Kathie S. Godly
-
Ne lepődj meg, ez most furcsa kérdés lesz - el nevetem magam, nem szoktunk előre szólni amikor témákat váltunk, de nem baj, hogy most szólt. -
Te hogy szeretsz leginkább utazni? Én az autót nagyon nem szeretem. A vonat viszont nagyon izgalmas. Most nem kell sokat gondolkodnom, mivel boszorkány vagyok így egyértelmű, hogy repülni szeretek a legjobban.
-
Én az autót nagyon szeretem, de legjobban repülni szeretek, de a motorozás is közel áll hozzám, bár nem igazán van olyan utazás forma amit nem szeretek és amit nem próbáltam még ki.
Miközben valami érdekes kérdésen gondolkodom, a tekintetem az ablakra vándorol és elnevetem magam az embereken akik az esőbe össze-vissza futkosnak. Nagyon jót szoktam nevetni az olyan embereken akik látják, hogy esős idő van de mégis elindulnak és még esernyőt sem visznek magukkal, aztán amikor eláznak mindenkit leszidnak meg össze vissza káromkodnak, pedig az ő hibájuk az egész.
-
Nézd már szerencsétleneket! - mutatok az ablak felé nevetve -
Nem értem, hogy lehetnek ilyenek, reggel is esett az eső és mégis esernyő nélkül indultak el, most meg csodálkoznak, hogy eláznak.