Merel Everfen
Boszorkány
A Vérborz
►Moment reaper◄
Jutalmak: +1420
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 19
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Ailish "Tanci" Everdean, Minerva McGalagony
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: Tiszafa, sárkányszívizomhúr, 11 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2015. 03. 16. - 10:24:15 » |
+3
|
Barátok Akad néhány. Inkább aféle haverok, pajtások, de azér vannak páran, akikkel egész jól kijövök. Érdekes dolog, az egyik legközelebbi barátom a pár éve újra megkerült apám, akivel nagyon jól kijövök, viszont kizártnak tartom, hogy egy hagyományos apa-lánya kapcsolat formájában. Nem félek ismerkedni, beszélni bárkivel, legyen kisebb vagy nagyobb nálam, háztárs vagy olyan, aki még kis egyébjellegű nyomiknak is tartja a Hugrabugosokat, nekem igazán nincsenek előítéleteim senki felé, hacsak nem ők tehetnek róla. Ellenségek Én igazán nem vagyok haragtartó. Általában. Bár el lehet érni, hogy beguruljak, ha valaki nagyon próbálkozik, és magam sem lennék annak a helyében, aki igazán kivívja magának a címet. Én nem felejtem el a konfliktusunkat, és merem garantálni, hogy így ő se fogja. Végül persze a békémet, még barátságomat is, vissza lehet nyerni. Bár a számlát először kiegyenlítem. Szóval ne tessék azt hinni, hogy nem rossz ötlet a rosszabbik oldalamra kerülni. Könnyű velem jóban lenni, de nagyon meg is éri. Szerelem Ó, a szerelem. Mondhatni, hogy a nemezisem? Egyszer voltam igazán szerelmes tulajdonképpen, és az a pár hónap érzelmi és lelki hegyen-völgyön pofán keresztülvonszolt, és nem vagyok biztos benne, hogy abból a hullámvasútból kérnék mégegy kört. Úgy általában a párkapcsolatokhoz nem állok ennyire negatívan, azokkal csak szerencsém nincs túlzottan, leggyakrabban csak majdnem szokott összejönni valakivel összejönni, mielőtt valamin félremegy, megakad, elhidegül, miegyéb. De egyelőre kitartó vagyok. Aktuális: 2001. január
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Caelius Edevane
Eltávozott karakter.
V. évfolyam, a legcukibb mardekáros
● a legcukibb mardekáros ●
Jutalmak: +248
Hajszín : szőke
Szemszín: zöld
Kor: 15
Ház: Mardekár
Évfolyam: Ötödik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Alexis P. Dullahan
Munkahely: -
Kedvenc tanár: Amelyiknek épp elmarad az órája
Legjobb barát: Domonic Till és Matthew Fawley
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: Szőlő, főnixtoll mag, 11,5 hüvelyk hosszú, enyhén ívelt, majdnem teljesen merev.
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2015. 03. 17. - 15:43:21 » |
+1
|
Tudja a...
Őszintén bevallom, gőzöm nincs, hogy hányadán állunk. Az egyértelmű, hogy jobb társaság vagy egy átlagos hugrabugrisnál (ami mondjuk nem nagy kihívás), nem vagy unalmas, nem vagy nyuszi. De azt hiszem, nem vagy teljesen százas sem, gyakran idegesítőbb vagy egy testvérnél, és néha vannak olyan pillanataid, amikor elgondolkozok rajta, hogy nem kellene-e felugranom, és elfutnom a közeledből, amíg van mivel. Szerencsére, belőlem kispóroltak egy nagy adag életösztönt, úgyhogy nem biztos, hogy el foglak kerülni a továbbiakban.
A tavas dolognak viszont még ára lesz. Ahogy annak is, ha most elszúrod nekem azt a csajt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madison Clark
Eltávozott karakter
❁ III. Hugrabug ❁ ❁napicukiság❁
Jutalmak: +79
Hajszín : Szőkésbarna
Szemszín: Barna
Kor: 13
Évfolyam: Harmadik
Kapcsolatban:: Nem
Kedvenc tanár: Bimba professzor
Legjobb barát: Merel Everfen, és Arthur és † Szuttyompötty
Kviddics poszt: Hajtó
Pálca: 11 hüvelyk, körte, egyszarvúszőr maggal, közepesen rugalmas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2015. 06. 22. - 22:10:15 » |
+1
|
Legjobb barát
Mindig is nagyon szimpatikusnak találtalak téged, Merel és nagyon örültem, amikor te is elkezdtél velem barátkozni. Néha mondjuk kicsit félek is tőled, azt hiszem. Tudom, hogy valószínűleg inkább megvédenél, mint hogy a... a bátorságod ellenem használd. Amúgy igazán bátornak is tartalak. Sőt, a bátyám után te vagy a legbátrabb ember, akit ismerek! Jó talán, Harry Pottert is muszáj betennem eléd, mert biztosan sok bátorság kellett a Tudjukki legyőzéséhez is, de azért ahhoz is, hogy belelökjél egy idősebb fiút a vízbe. Mindig nagyon meg tudsz nevettetni, meg szeretek veled kalandozni is! Néha kicsit izgulok az elején, de mivel még sosem kaptunk büntetést, ezért ezentúl is szívesen megyek veled felfedezni.
xoxo, Madi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Carithy Denalie
Eltávozott karakter
bukott hatodéves ~ HUGRABUG
< Farkaslány >
Jutalmak: +143
Viselet: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : Vörös
Szemszín: Zöldeskék
Kor: 17
Évfolyam: Hatodik
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 12 hüvelyk, fűz, sárkányszívizomhúr
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2015. 06. 24. - 17:10:15 » |
+3
|
Az idegesítő lányIgen. Roppant mód irritálsz. Háztársak vagyunk, mind tudjuk, milyen is a mi házunk, mik az erősségeink és mik a hátrányaink. Na, neked sikerült ötvöznöd a kettőt, és egy idegesítő sárga nyálkavalkád lett belőle. Mindenhol ott vagy, mindenhol virulsz, fontoskodsz, és mosolyogsz. Még szerencse, hogy nincs egy közös óránk sem, különben agyrémet kapnék tőled. Aranyos vagy, meg cuki, meg minden, de ha meghallom a hangodat a klubhelyiségben, vagy bárhol az iskolában kiszaladnék a világból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roman Nott
Varázsló
Építész, ex-halálfaló
That's not very angst of you
Jutalmak: +159
Hajszín : sötét barna
Szemszín: barna
Kor: 22
Kapcsolatban:: Nincs
Munkahely: Építész-vállalkozó
Legjobb barát: Minerva E. Balmoral
Pálca: 15 hüvelyk, galagonya, unikornisszőr mag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2015. 06. 24. - 23:15:51 » |
+1
|
LEENA Nem ismerlek még igazán, és nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt azt hazudnom, hogy az unokahúgom vagy. Egyelőre azonban azt hiszem, örülök, hogy megtettem. Kevesen vannak, akik tudják, ki vagyok, és nem köpnek le vagy fordulnak el tőlem. Te egy vagy közülük. Kevés gyerek van manapság, aki ennyire vidám, ennyire ártatlan tudott maradni, mint te. Remélem, hogy ez örökre így fog maradni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jimmy K. Quinton
Eltávozott karakter
Rúnaismeret tanár ❖ Túlkomplikáció
Jutalmak: +342
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Zöld
Kor: 21
Ház: -
Évfolyam: Nem tanuló
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Munkahely: Roxfort
Pálca: 11 hüvelyk, gyertyán pálca, egyszarvúszőr maggal, szinte teljesen merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2015. 11. 07. - 00:23:42 » |
+1
|
(Egyik ) kedvenc diák A tudóst a kíváncsiság és a merészség teszi azzá, nem pedig az, hogy valójában mennyit tud. Biztos vagyok benne, hogy az élénksége és mentalitása miatt alkalmas lesz arra, hogy érdeklődésének megfelelő, tudományos szakmát válasszon. Remélem, az óráimat is legalább annyira élvezi majd, mint a történeteimet, és nagyon örülök annak, hogy felvette a tantárgyamat. Kíváncsi vagyok jövőbeli eredményeire, de főleg arra, hogy milyen következtetéseket von le adott problémák hallatán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2015. 11. 12. - 23:11:26 » |
+1
|
KistesóNem te vagy az első testvérem, de te vagy az egyetlen vérszerinti. Ezt nem tartom valódi szempontnak, a szeretet fontosabb, de ez nem jelenti, hogy nem érezlek testvéremnek már azóta, hogy tudom, hogy testvérek vagyunk. Egyszerűen csak féltem, hogy mit szólnál, ha csak úgy odamennék, főleg azután, hogy tudtam, nekem boldog életem volt, te pedig egy árvaházban éltél. De szólnom kellett volna korábban. Remélem, hogy megbocsájtasz, és még lehetek a bátyád. Ölelés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flores
Eltávozott karakter
az útkereső
..::Drama Queen::..
Jutalmak: +207
Szemszín: Világoskék
Kor: 18
Ház: Hollóhát
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Pálca: Kőrisfa, főnixtollmaggal, 11 hüvelyk hosszú
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2015. 11. 13. - 19:17:42 » |
+2
|
Örülök, ha nem esel a torkomnak
Őszinte leszek. Fogalmam sincs, hogy mi is van köztünk. Barátságnak nem modanám, naon is jól tudom, hogy nem nevezhetem magam a barátodnak, de még csak a bizalmasodnak sem. Nem érdemeltem meg, ugyanakkor te megbocsátottál, holott nem kellett volna. Ezért nagyon is hálás vagyok. Pont emiatt ellenségnek sem neveznélek, viszont örülök is, hogy nem haragszol rám annyira. Igyekszem persze fenntartani ezt a létet, és csak remélni tudom, hogy nem ugrasz nekem a folyosó egy eldugott részéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia
the variable
☆ Miss Sparkly-eyed ☆
Jutalmak: +1057
Kor: 22
Ház: Griffendél
Évfolyam: Negyedik
Családi állapot: Bonyolult
Kedvenc tanár: Quennel Oakley
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2016. 06. 29. - 21:12:33 » |
+1
|
Te prefektusok és Grisam különbejáratú mumusa, te A kisebbik Everfen, akiről már hallottam mindenfélét, és aki odarángatott békebírónak egy nagyon valószerűtlen vitához egy nagyon valószerűtlen szituációban, még valószínűtlenebb szereplők közé vendégszerepelni. Tudod, mi még ennél is valószínűtlenebb? Hogy láttalak pizsamában vegzálni a kollégámat a klubhelyiségetekben, láttam az ártatlannak tűnő pofidon végigszaladni a szórakozás lehetőségére a kaján vigyort.. Oké, Everfen, kedvellek, nem is csinálok belőle titkot, de ne az én műszakomban sántikálj rosszban, ha lehet ilyet kérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marga Destain
Eltávozott karakter
A pimasz
Jutalmak: +120
Szemszín: Kék
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Barna herceg, hippogriffen
Kedvenc tanár: Majd, ha többet mosolyognak választok egyet
Legjobb barát: Nolan Pye
Pálca: 9 és fél hüvelyk, ciprusfa, főnixtoll maggal
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2016. 11. 20. - 20:58:11 » |
0
|
Hogy van-e valaki, aki belefut jó mozgáskoordinációjú kacsóm lököttségeibe? Akad. P A C S I
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2016. 11. 23. - 10:49:34 » |
+1
|
P u s z e d l i
Csak a baj meg a szégyen, mi? Jól van, jól van, jól van az úgy. Ahogy elnézem, az utóbbi időkben anyukák és apukák nagyon elégedetlenek voltak, ugyanis egyre több lázadó gyerek született a mostani alsós évfolyamokban - és erre én igazán büszke vagyok. Sajnálom, hogy nem vagy pár évvel idősebb, mert ilyen harci borzokra nagy szükség lett volna az ostrom során. Remélem, a továbbiakban sem hagyod, hogy a mélaszájú hugrások elpuhítsanak, hisz te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt. Legyél mindig kreatív és kemény, mint a kád széle, mert ha én egyszer elballagok innen, nem sokan maradtok, akik fenntarthatjátok az egészséges káoszt a rendben. Márpedig ez becsületbeli ügy, számítok rád. Jutalmad pedig egy ősi és vagyonokat érő receptúra lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ aww, c'mon... what's the worst that could happen? ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼
|
|
|
Arnold Till
Eltávozott karakter
head of tails
Black hand of justice
Jutalmak: +35
Kor: 42
Évfolyam: Nem tanuló
Családi állapot: Házas
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium - Auror Parancsnokság: Főparancsnok
Legjobb barát: Az igazság
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2016. 11. 24. - 23:05:09 » |
0
|
a vérborz Ms. Everfen, viselt dolgai egészen az irodámig jutottak, így a korábban említett névhez tudtam társítani az arcot azon a bálon.. Tudja, én magam is hugrabugos voltam, és bár fiam egy más házat erősít, sosem felejtettem el mindazt a tapasztalatot, amelyet saját roxforti diákságom alatt sajátíthattam el a nagyon empatikus környezet révén. Kifejezetten meglepődtem, mikor megtudtam, hogy a karakán kislány, aki olyan hevülettel állt ki az igazáért, szintén a borzok közé tartozik - és kifejezetten büszke is voltam. Remélem, még sok hasonlót hallok önről, talán egy nap öntől. |
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Jutalmak: +7775
Hajszín : fekete
Szemszín: sötétbarna, szinte fekete
Kor: 36
Évfolyam: Nem fejezte be
Kapcsolatban:: Mucim
Munkahely: tolvaj, kereskedő és beszerző az Aranyfog Varázstárgy Szaküzletben
Kedvenc tanár: ez egy rossz vicc?
Legjobb barát: Cartwright, Blöki, Benji
Pálca: Lucfenyő, a magja egyszarvú szőr, 14 és ¼ hüvelyk hosszú, teljesen merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2017. 06. 07. - 06:32:47 » |
0
|
Üzletfél és bűntárs A fenti szavak közül helyettesíts be a megfelelőt. Nem csak remek üzletet kötöttünk a tőr-szalag csere kapcsán, te voltál az, aki kihúzott egy igen súlyos helyzetből, amikor felvetted Alice O’Mara egyhén rideg személyiségét. Más nem vállalta volna, hogy megment a banyanénitől. Ezért a mai napig hálás vagyok, s persze a kajáért. Ezúton jelezném, hogy azóta is igyekszem minden erőmmel kevésbé disznó módon enni és egy rögtönzött infraktus következtében nem a kóborkutyák elé szórni a menüt általában. Kíváncsi vagyok mit hoz a következő üzl… khöm… találkozásunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2018. 03. 03. - 12:46:07 » |
0
|
Te ujjbekapós leharapós... Hát Tökmag, sokmindent mondhatnék, de keveset fogok. Elsősorban, kösz hogy öncélom teljesítésére hagytad magad berántani a szertárba. Másodsorban megint csak kösz, hogy megpróbáltál segíteni. Mondjuk az ujjam bekapása és leharapása nem a hálám tárgya... Azért meg külön örülök (de ezt sose vallanám be nyíltan), hogy nem köptél be a tantestületnek. Bajtárs vagy. Abból is az igazi fajta. Mázli hogy megúsztam a Valentin napi másnaposságot egyben. (Tudom, tudom ha rajtad múlt volna akkor darabokban) Valószínű ha te nem lettél volna nem is ment volna (csak részben), de ezt sem én mondtam. Ettől függetlenül azért még nem felejtem el azt az utánam küldött kis csinos átkot, ami a fejem mellett ért célt, és tudom hogy jobb, ha távol tartom a szádtól bizonyos testrészeimet... ne aggódj, ezt nem felejtem el sosem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Jutalmak: +7775
Hajszín : fekete
Szemszín: sötétbarna, szinte fekete
Kor: 36
Évfolyam: Nem fejezte be
Kapcsolatban:: Mucim
Munkahely: tolvaj, kereskedő és beszerző az Aranyfog Varázstárgy Szaküzletben
Kedvenc tanár: ez egy rossz vicc?
Legjobb barát: Cartwright, Blöki, Benji
Pálca: Lucfenyő, a magja egyszarvú szőr, 14 és ¼ hüvelyk hosszú, teljesen merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2018. 04. 17. - 19:35:25 » |
0
|
MEGFOGALMAZHATATLAN
Valamikor fontosak voltunk egymásnak, ennyit tudok… de hogy most mi van arról fogalmam sincs. Úgy érzem erre a kérdésre nem találom meg soha a választ és talán már felesleges is keresni. Próbáltam rendbe hozni, szenvedtem, rosszul éreztem magam… de belefáradtam. Odaadtam a kulcsot, az én ajtóm mindig nyitva áll előtted, de többet nem foglak keresni, a te fogalmaid szerint: zaklatni. Azt hiszem, világosan kifejtetted, nincs rám szükséged, zavarlak. Talán rosszul gondolom, talán nem… nem igazodom ki rajtad. Ha kérsz a társaságomból majd jelentkezel, bár ebben nem bízok. Nem állhatok már ott melletted, hogy megvédjelek vagy vigyázzak rád, pedig sokáig ezt valamiféle saját magamnak állított kis küldetésnek tekintettem. Ezért csak azt kívánhatom, hogy találd meg a boldogságod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|