|
|
« Válasz #15 Dátum: 2018. 11. 08. - 20:12:43 » |
+1
|
SOSE FOGLAK ÉRTENIAzt hiszem. Legalábbis. Szeretnélek kedvelni. Szerettelek volna kedvelni. De azt hiszem a kapcsolatunk az elejétől kezdve halott volt. Már aznap, hogy rendkívül rosszul, de bemutatkoztunk egymásnak. Tudom, hogy szeretted Elliotot. Elfogadtalak volna ám egy támogatni való gyermeknek, ha hagyod. De velem is azonnal ellenséges voltál, ahogy megismertél. Ezt pedig nem tudtam jól kezelni. Most meg… Nagyok a sérelmeid. Úgy fest. Nagyon nagyok. De már, lehetne bármi is, nem tudom megbocsájtani azokat a sebeket, amiket Ellioton ejtesz. Nem mutatja ki, de csakis sebezhetnek a szavaid. Mert más ő, mint amilyennek hiszed, s így kételkedem benne, hogy valaha is jól ismerted. Szeretetre méltó ő, de a maga módján. Pont, mint mindnyájan e nagyvilágban. Még te is. Így kérlek ne bántsd őt. Mert én sem szeretnélek téged bántani. De félek, hogy ebből nem jövünk ki jól. S a végén, mind sérülünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Charlie Oswin
Eltávozott karakter
Farkasfiú
Jutalmak: +184
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: zöld
Kor: 19
Ház: Mardekár
Évfolyam: Első
Családi állapot: Egyedülálló
Munkahely: a Roxfort koboldjai énekese
Kedvenc tanár: Persze, rengeteg kedvencem van
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 11 és fél hüvelyk magyal, magja egyszarvú szőr
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2020. 02. 18. - 07:03:25 » |
+2
|
A jócsaj gaztanról
Nem hazudok olyasmit, hogy első látásra megfogtál. Annyira nem figyeltem, valahogy az aratás túlságosan lefoglalt. Viszont az, ahogy kimentettél Lancaster markából, brilliáns volt. Ezért is néztelek meg magamnak jobban. Bejössz Everfen, érzem azt a kezdetleges kémiát, amiből még rengeteg dolog lehet. Akárhogyan is alakuljon ez a bál dolog, már annak is örülök, hogy igent mondtál. Perzseljük fel együtt azt az éjszakát... Bár lehet ebben a rakás tűz is segít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Teddy Jones
Eltávozott karakter
VII. évfolyam
Jutalmak: +139
Hajszín : fekete vagy amihez kedvem van
Szemszín: sötétbarna
Kor: 17
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Sophie Vanheim
Munkahely: apám balhéja
Kedvenc tanár: haha... mármint ez egy vicc ugye?
Pálca: 13 és ¼ hüvelyk, mogyoró, sárkány szívizomhúr
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2020. 08. 13. - 14:51:52 » |
+1
|
Everman Igazából nem ismerlek, csak látásból, de az egyik hülye haverom szerint te vagy a "Jóseggű Everman," aki összebújt valamelyik tanárral. Nem tudom igaz-e, de furcsa egy csaj lehetsz, ha azokra a vén fószerekre buksz. Lancaster? Könyörgöm, attól megijed, ha beleül egy rágógumiba. Fawcett egyáltalán kilát a nyálból? Jó kérdés. Na de Everman, azért tényleg jó a segged!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Jutalmak: +7775
Hajszín : fekete
Szemszín: sötétbarna, szinte fekete
Kor: 36
Évfolyam: Nem fejezte be
Családi állapot: Házas
Kapcsolatban:: Mucim
Munkahely: tolvaj, kereskedő és beszerző az Aranyfog Varázstárgy Szaküzletben
Kedvenc tanár: ez egy rossz vicc?
Legjobb barát: Cartwright, Blöki, Benji
Pálca: Lucfenyő, a magja egyszarvú szőr, 14 és ¼ hüvelyk hosszú, teljesen merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2020. 08. 25. - 07:09:54 » |
0
|
furcsa kapocs ez közöttünk Igazából nem tudom mi ez velünk. Szerelem sosem volt, mégis valami pislákoló kis láng ott él közöttünk, ami táplálja ezt a különleges kapcsolatot. Olyan vagy nekem, mint egy biztonságot adó, ölelő kar, ami közé visszaszaladhatok, ha valami rossz és fáj. Benned bízom meg talán az egyik legjobban, így barátnak is mondanálak, talán a legjobbnak... de mégis valamivel többnek annál. Szeretnék én is adni egy vállat, amin kisírhatod magadat, ha megbántanak. Szeretnék adni két kart, ami átölel, ha arra van szükséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jasper Flynn
Eltávozott karakter
"Flynn"
Szőke
Jutalmak: +664
Hajszín : szőke
Szemszín: kék
Kor: 20
Évfolyam: Második
Családi állapot: Házas
Kapcsolatban:: Sophie
Munkahely: Szent Mungó - gyakornok
Legjobb barát: Aiden
Pálca: 12 és ¾ hüvelyk mogyoró, sárkányszívizomhúr maggal
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2020. 08. 27. - 16:41:31 » |
0
|
Everman a Hugrabug szépeTe most akkor Everman vagy? Sosem tudtam megjegyezni a neved, bocsika! De azt tudom, hogy neked val a legjobb hátsód az egész Hugrabugban, ugyanis a klubhelyiségben minden srác, ezt hangoztatta. Utólag egy kicsit bánom, hogy nem néztelek meg magamnak jobban... Cassen, ne ölj meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mirabella Harpell
Boszorkány
boszorkány
Jutalmak: +742
Származás: Mugli születésű
Hajszín : sötétvörös
Szemszín: kék
Kor: 19
Ház: Griffendél
Évfolyam: Kijárta
Munkahely: alkotói szabadságon van, kóborol
Legjobb barát: Christopher Cartwright
Pálca: tiszafa, 11 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2020. 12. 02. - 22:34:30 » |
0
|
Vagány Ha jogos kérdést kell felvetni, vagy odamondani bárkinek bármit, te vagy az emberünk. Nagyon bírom, hogy rúnaismeret kirándulásra is bicskával jöttél, de a nyelved még élesebb, jól megmondtad az évnyitón. Azóta nyálasan mondva felnézek Rád. De csak lazán! Tök igazad volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2021. 05. 06. - 17:37:21 » |
0
|
a csaj, aki bejön
Szóval... hali Everfen. Egész aranyos vagy, ahogy nagylányosan rajtakapsz a trófeatolvajláson, meg tűsarkú cipőkkel fenyegetsz. Nem mondom, hogy a szadomazo a zsánerem, de éppen ezért, talán tudok még jobbat mutatni neked... szóval akkor hali Everfen, randizunk egyet? Ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lola Miller
Mardekár
Lulu
Jutalmak: +368
Hajszín : sötétbarna
Szemszín: barna
Kor: 12
Évfolyam: Második
Legjobb barát: Nora
Kviddics poszt: Őrző
Pálca: Erdei fenyő, sárkányszívizomhúr mag, 13 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2021. 10. 10. - 12:05:21 » |
0
|
remélem fogalmad sincs, ki vagyok
De én azért rajtad tartom a szemem, méghozzá jó messziről. Nem szeretnék az lenni, akit épp te kapsz rajta valamin, de a nyakamat rá, hogy te közben csinálsz még sokkal hajmeresztőbb dolgokat is, mint... Ja nem! Én nem barteroltam néhány gyanús felsőbb évestől trágyagránátot csillámos szemhéjfestékért, és eszem ágában sincs felhasználni őket. Mármint a gránátot. A festéket meg nem tiltja a házirend, nem igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|