|
|
« Válasz #15 Dátum: 2016. 04. 28. - 00:37:17 » |
+1
|
Érvénytelen dobás Fenyegetés vagy, ne hidd, hogy csak te akarsz olvasni másokban - mi nem vagyunk olyan könnyű sorokon futó lehetőség, mint a rúnáid, de azért tudod, mit keress, és mi visszanézünk rád. Hívd csak a sorsot, és az megjelenik, tudjuk jól, és te is, de nem lehetsz gátja a télnek, bármilyen zseniális is légy. Halljuk hangod, látjuk lépteid, talán még sajnáljuk is, hogy ezúttal nem az eszed vezet, hiszen céljaink nem állnak olyan távol egymástól, de utat választottál, és szemed kutatja a sorokat, azok pedig felelnek majd hívásodra. Talán egy nap meg is fejted, megválaszolod saját kérdéseid, de talán akkor már késő lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia
the variable
☆ Miss Sparkly-eyed ☆
Jutalmak: +1092
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Kor: 22
Ház: Griffendél
Évfolyam: Negyedik
Családi állapot: Bonyolult
Kedvenc tanár: Quennel Oakley
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2016. 08. 24. - 21:55:44 » |
+1
|
...fogalmam sincs, tényleg. Ha megkérdeznék, mit gondolok önről, Mr. Quinton, tudnék sok szépet mondani persze, olvastam könyvét, ültem az óráján, láttam beszélgetni több olyan emberrel, akiknek az értékítéletében maradéktalanul megbízom, és bizonyos értelemben elvtársa is vagyok, de nem sok dolgunk van személyesen egymással. Nem hiszem, hogy ez feltétlenül rossz dolog lenne, legfeljebb olyasmi, amiről bárki mással el tudnék beszélgetni. Önnel pedig majd... hát nem tudom, majd nagyon bajtársiasan feszítünk azok között, akik miatt egyáltalán összekerültünk, és megegyezünk abban, hogy nincs közös pontunk igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Merel Everfen
Boszorkány
A Vérborz
►Moment reaper◄
Jutalmak: +1421
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 19
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Ailish "Tanci" Everdean, Minerva McGalagony
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: Tiszafa, sárkányszívizomhúr, 11 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2016. 11. 22. - 23:48:49 » |
+2
|
Badger's log, supplemental
Na, mostmár az óráira is járok, Jim prfesszor, és megerősítem, hogy valóban a legarcabb tanár teccik lenni továbbra is. Ha nem lenne bevonva a roxmortsi kimenőm, most mondanám, hogy találkozzunk már egyszer fogadóasztal mellett is, mint nyáron, de így marad a rúnaóra és az elrugaszkodott ötleteim. Na, mondtam én, hogy menni fog ez a magázódósdi is előbb-utóbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rosa Lutece
Eltávozott karakter
uptown punk
Jutalmak: +67
Származás: Aranyvérű
Hajszín : 'Lutece-szőke', papíron. Hangulattól függ..
Szemszín: Kékeszöld. Papíron. De amelyik lábbal kelek épp aznap reggel..
Kor: Szereptől függ.
Ház: Griffendél
Családi állapot: Özvegy
Kapcsolatban:: Aludj jól!
Munkahely: Színház & Mágiaügyi Minisztérium
Kedvenc tanár: Drága Leon...
Legjobb barát: Aktuális kolléga, aki kávéval lep meg
Pálca: Szép és pontos.
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2016. 11. 23. - 02:45:20 » |
+1
|
... de azért na, Kipp, emlékezzünk meg róla, hogy egy rocksztárnak szokott ilyen neve lenni. Jimmy is, Kipp is? Másoknak mindenféle névváltó praktika kell ilyesmihez, te meg rögtön a badass v.2.0-ás verzióval jelentél meg - mert igen, azt sem felejtem el soha, mikor az öcsémmel megpróbáltátok felfedezni a mugli internet varázslatos világát, és véletlenül némi intimebb tartalmat nyitottam meg nektek, és aztán órákig kínban voltatok, hogy zárjátok be.. Fura emberek között nőttem fel, többségük géniusz, kis hányaduk csak azt képzeli magáról, de csak azt tudom mondani neked is, amit az öcsémnek szoktam: állj fel attól az asztaltól, tedd le azt a könyvet, és nyisd ki az ajtót. Háromra! Egy... kettő... na, ez az arckifejezés nagyon rocksztáros volt, mindjárt nem olyan udvariatlan, hogy rám csaptad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kean R. Rowle
Eltávozott karakter
A technika ördöge
Jutalmak: +193
Származás: Aranyvérű
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kor: 36
Ház: Hollóhát
Családi állapot: Bonyolult
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Legjobb barát: Willow Fawcett
Pálca: 11,5 hüvelyk, sárkányszívizomhúr mag és diófa
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2016. 11. 23. - 20:32:03 » |
+1
|
Bár néhányszor találkoztunk csak, sokkal többet tudok rólad, mint gondolnád. Az édesanyád halála körüli eseményekről, az előtte eltelt időről a Minisztériumban, és az utána lévőkről. Csodáltalak, hisz áldozat voltál, kicsit hozzám hasonlóan. Szerettelek volna jobban megismerni, de még akkor sem adódott rá megfelelő alkalom, mikor barátom miatt rendszeresen jártam az iskola környékén. Remélem, a sors egyszer úgy hozza, hogy majd összefutunk, és sikerül majd mindent megbeszélni, vagy éppen végleg ellenségekké válni. Ezt majd az idő mondja meg, addig is, kívánom a legjobbakat és még több sikert az életben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jeremiah C. Morgenstern
Eltávozott karakter.
- V. - A látó - prefektus -
▲▼Rúnák legifjabb mestere▼▲
Jutalmak: +80
Hajszín : gesztenyebarna
Szemszín: égszínkék
Kor: 14
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Ötödik
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Quinton professzor (kedvenc tanár és vetélytárs egyben)
Legjobb barát: Klaus Woodville; Tristian Tayilor; Mona Harington;
Kviddics poszt: Fogó
Pálca: 11 hüvelyk, egyszarvúszőr maggal, hikori fából
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2016. 11. 24. - 12:42:54 » |
+1
|
Mostanában. Bizonyos szempontból csalódtam önben, bizonyos szempontból pedig megkedveltem. Egyrészt érdekes órákat tart, és tudott újat is mutatni, igaz, nem túl sokat, és szerintem én is tudnék önnek újdonságokkal szolgálni. Másrészt pedig egészséges versenyszellemet ébresztett bennem, ami ösztönöz. Még mindig vetélytársamnak tekintem, ám ezt lehet, hogy ön nem is sejti. Mindenesetre addig tanulok meg mindent öntől, amíg lehet, utána pedig senki nem fogja vitatni, hogy kettőnk közül ki is érdemli meg a címet, amit egyébként mindketten magunkénak tudunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|