Freya Blood
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
wolf of downing street
Jutalmak: +148
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Kor: 20
Ház: Mardekár
Évfolyam: Második
Családi állapot: Bonyolult
Kapcsolatban:: You go, Matthew Fawley!
Munkahely: KKK Tanoda
Kedvenc tanár: And none for Prescott. Bye.
Legjobb barát: 琥珀
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2015. 11. 07. - 01:16:52 » |
+3
|
f r e y a f c k i n g b l o o d Blood may be thicker than water, but it's certainly not as thick as ketchup Nor does it go as well with French fries.
xMardekár ~ nightmare dressed like a daydream ~ MMM
"Lilac flowers And berries where we lie Behind these violet eyes A fire
Tragedy's child Born into cruelty and crooked form The hateful twist of rejection Bends my heart
Torn apart To become a living work of art Chaos kindled in my burning heart Tear the creaking doors apart
Lilac flowers And berries where we lie Behind these violet eyes A fire
No price or power Can ever satisfy Behind these violet eyes A fire"
[color=#FA8258][font=times new roman][size=9pt][i]Unironically Blood & Fire, de nem vagyok tory szavazó.. [/i] [/size][/color]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Grisam Windflower
Eltávozott karakter.
:: hatodév :: a bolond :: prefektus ::
> félelem magasfokon <
Jutalmak: +122
Előtörténet: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hatodik
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Pálca: 9¾ hüvelyk, vörösfenyő, egyszarvúszőr,
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2015. 11. 08. - 18:41:29 » |
+2
|
Szégyen
Kevés olyan taplót ismerek, mint te. Már csak az elriaszt a veled való kommunikálástól, ahogyan viselkedsz. Gátlástalanul, és véleményem szerint gusztustalanul. Túl sok mindent engedsz meg magadnak Blood, ami nagyon nem jó. Szégyen, hogy griffendéles vagy, komolyan, ha lehetne, letagadnálak. Egyszer majd eljön az idő, amikor észhez kell térned, és nagyon nem fog tetszeni, amit a hurrikán-futásod után magad körül találsz. Én szóltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2015. 11. 08. - 20:25:50 » |
+2
|
Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy először megijedtem tőled. Nem féltem, de annyira más voltál, és annyira idegen számomra a világod, hogy igyekeztem tartani egy kis távolságot. Aztán rájöttem, hogy ettől nem lesz jobb, csak sokkal rosszabb, és hét év elég hosszú idő ahhoz, hogy ezt lehetetlenség is legyen véghez vinni. Pont ezért próbáltalak lassan és fokozatosan megismerni, ami végül odáig vezetett, hogy rövid időn belül már együtt virrasztottuk át az éjszakákat néha egy-egy furcsa beszélgetés alkalmával. Ezek a beszélgetések ráadásul nagyon hiányoztak nekem, mikor nyáron nem találkoztunk. Remélem, hogy a Roxfortban töltött többi időnket is pont olyan hangulatban töltjük majd, mint az eddigieket és talán nem úgy fogunk elválni majd egymástól, hogy soha többé nem akarjuk látni egymást. Sajnálnám, ha egy ilyen különleges lányt elveszítenék. Persze, tudom, hogy a sors kiszámíthatatlan, de a sorsunkat részben mi irányítjuk, és igyekszem majd úgy irányítani, hogy alkalmanként keresztezze a tiédet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Caelius Edevane
Eltávozott karakter.
V. évfolyam, a legcukibb mardekáros
● a legcukibb mardekáros ●
Jutalmak: +248
Hajszín : szőke
Szemszín: zöld
Kor: 15
Évfolyam: Ötödik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Alexis P. Dullahan
Munkahely: -
Kedvenc tanár: Amelyiknek épp elmarad az órája
Legjobb barát: Domonic Till és Matthew Fawley
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: Szőlő, főnixtoll mag, 11,5 hüvelyk hosszú, enyhén ívelt, majdnem teljesen merev.
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2015. 11. 09. - 20:36:12 » |
+2
|
Mattie fura csaja...
Azt hiszem, még nem nagyon ismerjük egymást, de hallottam már rólad sztorikat, és hát a fura a legkevesebb, amit rád mondhatok. Ha nem lennél a csajom barátnője és az egyik legjobb barátom nője, valószínű elkerülnélek, de így ugye össze vagyunk kötve valamennyire. Szóval muszáj lesz megtanulni együtt élni. Bevallom, elsőre nem kéne többet lássak benned egy olcsó, mocskos szájú kis nőcskénél, aki szétdobta a lábát körülbelül három perc alatt az első normális külsejű srác előtt, de mégsem hiszem, hogy ennyi van benned. Biztos a háború, az fura dolgokat csinál mindenkivel, én már csak tudom, pedig soha nem voltam közel a tűzvonalhoz. Talán így próbálsz védekezni, talán korábban felnőttél, nem tudom. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy bízom Mattben, szóval bízom abban, hogy nem csak azért maradt veled, mert elérhető voltál. De azért pár dolgot tisztáznunk kell. Hiába tűnik úgy, hogy Matt kemény lazagyerek, belül olyan kis törékeny, mint a porcelán, szóval ne merd megcsalni vagy megbántani! Semmi kedvem szerelmi bánatot kezelgetni, főleg, hogy gőzöm sincs, mi rá a gyógyír. Szóval, ne merd bántani! Tényleg kis pihe-puha Matt belül, szerintem a bátyjától nyúlta a badassnek tűnő dumáit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Merel Everfen
Boszorkány
A Vérborz
►Moment reaper◄
Jutalmak: +1420
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 19
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Ailish "Tanci" Everdean, Minerva McGalagony
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: Tiszafa, sárkányszívizomhúr, 11 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2015. 11. 12. - 23:09:29 » |
+2
|
Counterpart
Ismerni ugyan - még(!) - csak hírből meg látásból ismerlek, de nincs olyan jó dolga ennek a világnak, hogy ez tartósan így is maradjon. Mi igazából egymás házankénti megfelelői vagyunk. A rezidens késes kattant, a ház berzerkere, most mondd, hogy nem így van. És igazából, a házunk szerinti kiadású variációk egy témára. Nekünk egyszerűen találkoznunk kell egyszer. Egy ötujj a Szárnyas Vadkanban, na?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia
the variable
☆ Miss Sparkly-eyed ☆
Jutalmak: +1057
Kor: 22
Évfolyam: Negyedik
Kedvenc tanár: Quennel Oakley
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2015. 11. 13. - 00:06:25 » |
+1
|
Te kis..#&@!!
Ha egyszer felállítanám a dobogós rendjét azoknak az embereknek, akiktől a legjobban szeretném lekaparni az arcom, elég jó helyezéssel végeznél, Blood. Pofátlan vagy, de ez már nem a nagyzolós kislányokra jellemző libegtetés, nem, te zsigerileg, igazán őszintén vagy egy ordas nagy bunkó, és hogy valahol egy leendő pszichiáter felsírjon a gyönyörtől álmában, még hihetetlenül büszke is vagy az asztalra kicsapott csizmáid meg a sunyi vigyorod mögött. Ha csak a közelben vagy, már viszket a tenyerem, hogy lehetőleg csattanós válasszal reagáljak a cseppet sem humoros kis megjegyzéseidre... Talán azt hiszed, gyorsabban futsz és elég vastag a képeden a bőr, hogy bármit elviselj, de az ilyen negatív hullócsillagok mind ugyanarra a sorsra jutnak: vagy saját magukat pusztítják el, vagy megtöri őket az élet. Azt javaslom, válassz, amíg lehet, mert az utóbbi szerepet szívesen elvállalnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagen Romanov
Szent Mungó
Az Alkimista
Jutalmak: +273
Származás: Aranyvérű
Hajszín : Vörös
Szemszín: Zöld
Kor: 21
Évfolyam: Nem fejezte be
Munkahely: Szent Mungó Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály
Kedvenc tanár: Mentorom
Legjobb barát: Санкт-Петербу́рг
Pálca: 13 hüvelyk, rugalmas, kökény pálca, thesztrál szőr maggal
Elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2016. 08. 26. - 17:01:23 » |
+2
|
Kis cука
Amikor felfogtam, mi történt a Roxfort Expresszen, el se akartam hinni, hogy ebben az iskolában vagy miben ilyeneket megengednek. A Durmstrangban már rég kirakták volna a pofázmányodat... Minden elismerésem. Nem lenne ilyen nagy a szád, talán még bírnálak is. Bár tudom, az mostanság Mattcsicska farkával van tele. Ha az országok és nemzetek neveivel pedig továbbra is gondod akad, szólj, és szívesen hozok neked egy atlaszt.
|
|
|
Naplózva
|
Червь проел во мне дыру И теперь он часть меня
|
|
|
Aubrey Chaisty
Eltávozott karakter
Ace of Chalices
Jutalmak: +138
Hajszín : Szőke
Szemszín: Kék
Kor: 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Negyedik
Kedvenc tanár: Leon Lutece & Philip Meadows
Legjobb barát: Marga Destain
Pálca: 8 és 1/4 hüvelyk, fűzfa, főnixtollal bélelve
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2016. 11. 20. - 14:35:47 » |
+2
|
Az önző és undok lány
De én még sem tudok rád haragudni. Szeretnélek megérteni, szeretném tudni, miért vagy ilyen. Már első éves korunk óta piszkálsz, amiről eleinte azt hittem, nem tudod, hogy nekem rosszul esik, de később felfogtam, hogy miért is teszed ezt. És nagyon szomorú vagyok, amiért ennyire utálsz. Mondd, mit ártottam én neked? Remélem, egyszer még hajlandó vagy megnyílni, és akkor talán még barátnők is lehetünk. Én nem üldözlek el, és elfogadom, amilyen vagy. Nem haragszom rád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Winthrop Hardy
Eltávozott karakter
The Crow
Jutalmak: +35
Szemszín: Zöld
Kor: 37
Évfolyam: Első
Legjobb barát: Gildylocks
Pálca: 13 hüvelyk hosszú, cédrus fa, unikornis szőrrel, kissé merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2016. 11. 20. - 14:56:16 » |
+2
|
Te állat
Pórázra kötnélek, erdőbe vinnélek, véres hússal etetnélek, őzsuta szagával őrületbe kergetnélek, pórázról elengednélek, ütnélek, csikiznélek, vérszomjban közösen vetkőzhetnénk gátlást, amit a "normális" ránk erőszakolt. Legyünk barátok! Meglátod, jó mulatság lesz. ÉBREDJ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marga Destain
Eltávozott karakter
A pimasz
Jutalmak: +120
Viselet: Megnézem!
Szemszín: Kék
Kor: 17
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Barna herceg, hippogriffen
Kedvenc tanár: Majd, ha többet mosolyognak választok egyet
Legjobb barát: Nolan Pye
Pálca: 9 és fél hüvelyk, ciprusfa, főnixtoll maggal
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2016. 11. 20. - 18:59:17 » |
+1
|
Na, mi az?
Erdőn oson, völgybe vág, füle szőrös, foga bárd. Áldozata számos, erdei mészáros.
(farkas)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leon R. Lutece
Eltávozott karakter.
le lion
~ Mr. Awkward ~
Jutalmak: +210
Származás: Aranyvérű
Kor: 38
Évfolyam: Nem tanuló
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Munkahely: Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskola
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2016. 11. 21. - 02:00:25 » |
+2
|
Kudarc - egyelőre!
Mit kellene tennem önnel, Ms. Blood? Az őszinte beszélgetésre trágárságokkal válaszol, a büntetést ignorálja, társaival is elutasító olykor - ön tanári pályafutásom nagy talánya, melyet meg kívánok oldani, mert hiszem, hogy nincs számunkra örökre elveszett diák, jöjjön bár olyan háttérből, ahogy ön. Kollégáimtól tudom, hogy nem reménytelen, észbeli képességei sem olyan botrányosak, amilyen a viselkedése, kérem, segítsen nekem, hogy én is segíthessek önnek! Bárhogy is alakul jövője, akár közös, családi jövőnk, szeretném, ha tudná, hogy hiszek önben. Még akkor is, ha olykor határozottan próbára teszi a türelmemet és a tűrőképességemet...
|
|
|
Naplózva
|
Je vois le chaos en dessous ⚜
|
|
|
Louise Lott
Eltávozott karakter
"Cinkemadár"
¤ gtfo princess ¤
Jutalmak: +739
Hajszín : Vörös
Szemszín: Barnászöld
Kor: 23
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Ötödik
Legjobb barát: Owen Redway
Pálca: 13 hüvelyk, szilfa, főnixtoll, merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2016. 11. 22. - 15:49:11 » |
+1
|
Életképes Minerva összes, fura és kibogozhatatlan rokoni kapcsolata közül te vagy a leghangosabb, szóval meg is jegyeztelek magamnak. Mindig látom, ahogy Fawley húzza a nyálcsíkot utánad, ami szintén elég látványos. Néha azért tudnám értékelni, ha nem szájalnál vissza, hanem elhúznál a büntetőmunkádra és kész. A takarodó utáni kóborlásaid akármennyit káromkodsz is, kihágásnak számítanak. Na, mindegy, amúgy bírom a sok hülyeséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2016. 11. 23. - 10:49:23 » |
+2
|
Sziporka Szent szar, te eddig is itt voltál? Miért nem foglalkozom többet a kicsikkel? Én vagyok a legjobban meglepve, hogy akad még gyöngyszem ebben a disznóólban. Nem emlékszem, milyen voltál elsősnek, de biztos nem volt még ekkora a szád, különben tudnálak hova rakni. És azt szintén nem tudom, mitől lettél ennyire zabolátlan, biztos egy csomóan mondták már, hogy ne legyél olyan durva, nyers, ne beszélj csúnyán, ne púzz nyilvános helyen, ne igyál, ne szexelj és egyáltalán, leginkább ne is csinálj semmit, ami káros, bántó vagy veszélyes magadra és másokra nézve. Hallottad már ezeket, mi? Na én azt mondom, hogy szarni bele, az igazi, el- és meg nem téríthető forradalmárok, akik vitték valaha valamire, mind ilyenek voltak! Vagy majdnem ilyenek... legalábbis nem sokat ért náluk sem a jó tanács. Köpj a tanácsokra, és köpj a kommersz mocsokra! Itt a legtöbben mosolyogva megölelnek, miközben a hátadba mártják a késüket - te döfj elölről, véresen és tövig, ahogy azt a profik teszik.
|
|
|
Naplózva
|
Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ aww, c'mon... what's the worst that could happen? ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼
|
|
|
|