+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Liliya Romanov
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Liliya Romanov  (Megtekintve 317 alkalommal)

Liliya Romanov
Griffendél Godrik Akadémia

колдовство творец

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 05. 01. - 21:13:43 »
+1

liliya romanov

Nothing kills you like your mind.

Alvók ◬◬◬ Ellenem
A metafora átépítés alatt.

Éberek ◬◬◬ Mellettem
Árvíztűrő tükörfúrógép.

Ellenem vagy mellettem?◬

Kód:
[right][font=palatino linotype][color=#DC0049]◬[/color][/font][/right]
Naplózva

Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia

the variable

« Válasz #1 Dátum: 2016. 06. 06. - 05:05:39 »
+1

előtted és mögötted◬

Kíváncsi vagyok rád, mindenre, amit elmondhatsz de elhallgatsz.
Hallottalak persze vérfertőzőnek lefestve, gyilkosnak és olyan idegennek, aki ártani akar nekünk, sőt, ennél rosszabbakat is, de én tőled szeretném hallani a történeteket, szeretnék hinni neked, esélyt adni és befogadni, de az egyedül nem fog menni. Vajon milyen az igazi Liliya, akit csak Hagen ismer? Ha kilépnél közénk, mindenkinek könnyebb lenne: bármilyen terhet is viselsz, megoszthatnád, bármilyen ellenérzés munkál bennünk, mi is megoszthatnánk veled, de ehhez el kell engedned a testvéred kezét és kilépni az árnyékából. Képes lennél megtenni, képes lennél ember lenni?
      Én itt leszek előtted és mögötted, ha eldöntenéd.
Naplózva

Hagen Romanov
Szent Mungó

Az Alkimista

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2016. 08. 25. - 19:42:27 »
+2

Benned ◬

Nem szeretem anyánkat. Anyánk önző, csak magával törődő, minket meg nem értő, aki mit sem tud kezdeni a nagy szerelemmel, ami annyi kínos karácsonyt hozott el nekünk. Mégis, mégis mintha lenne szüleink szenvedélyében, és a mi világunkban valami közös pont. Talán az egyetlen közvetlen örökség, mondhatnánk. Nem véletlen születtünk együtt erre a világra, bár a születés fájdalmas pillanata csak egy lépcső volt a sok közül, amit együtt megmásztunk. Végső soron mindig te voltál, s mindig te leszel az, aki formál, aki ösztönöz, s aki azzá változtat, akivé lennem kell.
Én pedig bármikor meghalnék érted, húsom húsomból, ahogyan a Nap is meghal minden éjszaka azért, hogy a Holdat ragyogni láthassa.

...s a többiek? Kit érdekelnek? Nem érthetnek azok semmit. Mert mi ketten egyek vagyunk, az egyszerű elme számára oly módon, amit soha fel nem foghatnak.
Naplózva

Червь проел во мне дыру
И теперь он часть меня

Freya Blood
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája

wolf of downing street

« Válasz #3 Dátum: 2016. 09. 20. - 03:05:39 »
+2

Szovjet Oroszországban...

...van valami szabály arra, hogy mindenki öntelt tajparaszt egymás f*szát szopogató pózőr angst nyomorult legyen? Te meg a bátyád, meg a f*szom tudja milyen rokonaitok, és a cseszett vodkától bűzlő vonaglásotok.. Az egyetlen szórakoztató dolog veletek kapcsolatban egy háziverseny lenne, hogy melyikőtök inkább a Tajgetosz-pozitív? Csak azért nem rád szavazok, mert a többinek nagyobb a pofája, de ettől nem leszel szimpatikusabb.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: