+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Aubrey Chaisty
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Aubrey Chaisty  (Megtekintve 97 alkalommal)

Aubrey Chaisty
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája

Not your Disney princess anymore

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 08. 21. - 09:07:56 »
+3

Aubrey Forrester-Chaisty
15 ❀ mugli születésű ❀ Hugrabug  

Barátok és család
Mindet imádom! Hallottam egyszer egy olyat, hogy az emberi kapcsolataid azok, amik meghatároznak és tükröznek téged, én pedig semmit sem szeretnék jobban, mint mindenkivel jóban lenni. Persze mindig vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzem, nehezen tudok megnyílni, de azért igyekszem, tényleg! Tény, hogy nem az enyém a leghangosabb hang, de mit számít az, ha helyette őszintén tudsz másokat szeretni?

No-go
Nem hiszem, hogy vannak ellenségeim. Nem hiszem, hogy tartósan tudnék bárkit is utálni még akkor sem, ha a hegekre pillantok a karomon. De mindig lesznek olyan emberek, akiktől tartok és félek, mert jobb inkább nem közel kerülni hozzájuk.

Fiúk?
Jó, persze, értem én, de nem sietünk egy picit? Néha picit úgy érzem, mintha az évfolyamomból egyesek versenyt rendeznének ebből az egészből. Vannak persze, akikre én is felfigyeltem, de nem hiszem, valaha is meg merem majd környékezni őket.

Naplózva

Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia

the variable

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2016. 08. 24. - 20:32:46 »
+2

emlékszel...?

Emlékszel még arra a képre, amit Greg készített a tengerparton? Bárkik lehetnének rajta: két szőke lány a víz felé fordulva, de olyan megfoghatatlanul vidám és egész minden részlet.. Néha előveszem, és nézegetem magunkat, mert úgy érzem, még mindig úgy érzem, hogy valóban bárkik lehetnének, és nehéz elhinnem, hogy én vagyok az a szerencsés, aki a nővéred lehet és osztozhat veled ezekben a pillanatokban. Régen is figyeltelek távolról, rettegtem, hogy egyetlen mosolyom összetöri majd a biztonságos világodat, elmorzsolja a lehetőségét is annak, hogy egyszer megismerj: erre a félelemre festettél a tiszta lelked minden színével, melletted tanultam megint önfeledten nevetni, meséket nézni, hinni az egyszerűen szép dolgokban, melletted visszakaptam az ellopott gyermekkorom egy örökké vágyott darabját.
        Mindig szeretni foglak, mindig ott leszek, hogy meghallgassam a kiselőadásokat az egészséges életmód páratlan örömeiről, és főleg: mindig annak a gyönyörű, boldog fiatal lánynak őrizlek meg, aki azon a képet mellettem van..

Naplózva

Marga Destain
Eltávozott karakter

A pimasz

« Válasz #2 Dátum: 2016. 11. 20. - 20:53:53 »
0

b e s t  f r i e n d s  f o r e v e r

Ígérem, hogy majd kapsz barátságkarkötőt, meg lesz külön barátköszönésünk meg minden. Ja, hoyg karkötőt már adtam? Bocsesz. Ahhoz meg már túl öregek és bölcsek vagyunk, hogy külön tiniköszönésünk legyen. Sebaj! Eddig is leéltük ezek nélkül az életünket. Lényegében annyit szeretnék hozzáfűzni a hatalmas lelkes cukiságomhoz, hogy köszönöm, hogy nem utálsz. Nagyon mások vagyunk és nekem annyit jelent az, hogy békésen csak tűröd a hülyeségeim. És mellettem maradsz. Lehet, hogy most fogod a fejed a lököttségeim miatt, de egyszer eskü, hogy méltón meghálálom az idegösszeroppanásaid egy résztét. Addig is puszi!

Naplózva

Freya Blood
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája

wolf of downing street

« Válasz #3 Dátum: 2016. 11. 24. - 13:42:06 »
+2

kis taknyos családban marad

Az eső esik, az iskola sz*r, Chaisty bőg. Ezek ilyen fene örökzöldek, tök mindegy, milyen napszak van, vagy hol vagy, biztos lehetsz benne, hogy igaz az állítás.. Saját jogodon egy vízesés lehetnél, és lassan már írhatnál valamelyik gyártónak, hogy szponzorálják már a sok bőgést valami munícióval - komolyan, elhiszem hogy sírsz, ha megijedtél, vagy ha fáj valami, de ki bőg már egy mesén...? Vagy amiatt a hülye Szellemszállásos buli miatt?
   Remélem, akkor is bőgtél, amikor megtudtad, hogy unokatestvérek vagyunk - na akkor én is elmorzsoltam azért egy-két könnycseppet, mert a sorsnak nagyon sz*r a humora. Ígérem, hogy többet nem röhögök rajtad hangosan, mikor megint rákezdesz.. jó, inkább nem ígérem meg, de majd igyekszem visszafogni magam.
Naplózva

Willow Fawcett
Eltávozott karakter

SVK prof

« Válasz #4 Dátum: 2016. 11. 24. - 18:31:10 »
+1

❀ Öhm... Diákom...

Nos, mit is mondhatnék? Ön nagyon kedves, szorgalmas diákom, akire igazán büszke lehetek, de ezzel nem ér véget a kapcsolatunk. Úgy gondolom, akár tetszik önnek, akár nem, rövidesen gyengébb, de rokoni szál is össze fog kötni minket. Természetesen ez az iskolában nem fog zavart okozni kettőnk között, és remélem önnek sem lesz túl megterhelő. Kérem tekintsen rám ezentúl is elsősorban tanáraként, de amennyiben kedve van hozzá, jöjjön el hozzám a nővérével vacsorázni.
Naplózva

Merel Everfen
Boszorkány

A Vérborz

« Válasz #5 Dátum: 2016. 11. 24. - 21:54:14 »
+1

❀ Nem vagyok egy szent, na

Szóval.
Tudom, hogy csak segíteni akartál. Mostmár. Azzal nincs is baj. De ha egy tanácsot elfogadsz, először nézd meg, hogy ki az, akinek segíteni próbálsz, és ha úgy látod, hogy egy nagyhangú seggfej vérborz, akinek rossz napja volt, és még részeg is, akkor lehet, hogy ellenkezni fog.
Viszont amit szintén nem árt megnézni, hogy tényleg van-e szüksége a részeg seggfej vérborznak segítségre, mert lehet, hogy azért ellenkezik, mert te látod rosszul a helyzetet, és nincs.
De azért bocsi.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: