+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 99/2000
| | | | |-+  Személyes nyilatkozatok
| | | | | |-+  A spoonful of sugar
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: A spoonful of sugar  (Megtekintve 96 alkalommal)

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 11. 08. - 23:26:36 »
+9

Sziasztok!

2010.12.16. - Röpke két év játék után Barbie és Sol oldalán felkértek moderátornak engem is, ezzel elkezdődött utam a STAFF-team tagjaként, és az elmúlt majdnem hat évet nagyon élveztem, szerettem mellettetek állni, segíteni titeket, ám az elmúlt időszakban úgy éreztem, hogy már nem tudom teljes erővel ellátni mindazt, ami az adminisztrátori vagy akár a moderátori ranghoz tartozik, így legjobbnak láttam ha lemondok a pozícióról.

Ezzel - remélhetőleg - egy olyan ember kapja majd meg idővel a helyem a vezetőségben, aki új ötletekkel, új színnel tud szolgálni az oldalnak, és nektek, játékosoknak. Nem kell félni, eltűnni sem fogok azért, Sollal Greis és Adser mögül "Játékmesterként" fogunk figyelni benneteket. Már nem leszünk a STAFF-team tagjai, ám mivel nagy szerepünk volt az alternatív történetszál kialakításában, és mesélésében is, így mi fogjuk felügyelni, hogy az eltervezett sztori annak rendje és módja szerint haladjon. Mi felelünk azért, hogy a szálak úgy mozogjanak majd, ahogyan az elrendeltetett, s semmi több.

Kérlek - és bizton mondhatom ezt Sol nevében is -, hogy forduljatok bizalommal az adminisztrátorok, és majd a jövőbeli moderátorok felé is, hiszen mind azért lesznek, amiért eddig is: értetek, a fórumért, a minél élvezetesebb játékért.

Érezzétek jól magatokat nálunk, találkozunk a játéktéren! kacsint
(És baszatunk egy nagyot a prefektusi bálon. Hááát)

J.
Naplózva

sol
Vendég

« Válasz #1 Dátum: 2016. 11. 08. - 23:55:05 »
+8

Kedves Játékosok!

Hat év nagyon hosszú idő és az ember, környezetével együtt sok mindenben változik. Bizony megvannak azok az évek, amikor még bátran belecsap az újba, felelősséget vállal és meghozza akár a nagyobb döntéseket is. De idővel előfordul, hogy megváltozik a prioritási lista és ha bár van egy szelet az életében, amit mindennél jobban szeret s tűzbe tenné érte a kezét, sajnos vékonyabbra kell azt szabnia.

Bizonyára nektek is feltűnt, hogy az utóbbi időben már kevésbé voltam lelkes admin, sőt érzékenyebbé is váltam sok pontban és lassabban láttam el teendőimet, mint azt kellett volna. Sajnos, nem sajnos eljön az az idő, amikor az embernek számot kell vetnie vállalt dolgaival és utat engedni egy új generációnak kacsint

Hat év borzasztóan hosszú idő. Mióta a Staff-team tagja lettem láttam jót, rosszat. Régi és új játékosokat, volt, hogy tízen voltunk az alomban és volt, hogy négyen. Voldemort felemelkedett és elbukott, a történet még is ment tovább. A Roxfort még mindig áll, hogy otthonunk legyen.

Félni nem kell, nem futok messzire, Jamievel új színt öltünk karaktereinkre és tovább ügyködünk azon, hogy újra és újra jobbá tegyük ezt a lassan 10 éves oldalt.

Figyeljetek és vigyázzatok egymásra, az oldal Adminisztrátorait és Moderátorait pedig kezeljétek ember módjára, sose feledjétek, hogy ahogyan nektek is, ez úgy nekik is egy szabadidős tevékenység – egy hobbi, ha úgy tetszik. Nem hiszem, hogy bárkinek is megérné szánt-szándékkal elrontani mások játékörömét! kacsint Mosolyog

Sol
Naplózva

Clarice Edevane
Boszorkány

A Holyheadi Hárpiák fogója

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2016. 11. 09. - 15:55:24 »
+7

Na de, nektek további sikereket a fórumon kívül! A közös mozitól, ha rajtam múlik, attól még nem szabadultok! :3 :3
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: