zene:B - Crazy in Love
'Szerelmi vágy, szerelmi álom emléke, fénye űz feléd,
Keresem az elvesztett édent, remények, álmok édenét...'~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~ Mozdulataim a szelíd lágyságból fokozatosan csapnak át követelőzővé, akaróvá, birtoklóvá. Nem tűnik úgy hogy ez a lánynak ne lenne ínyére, sőt. Mintha kifejezetten vágyna rá hogy még forróbb, még csapodárabb, még szenvedélyesebb legyen a köztünk már amúgy is izzó levegő. Ajkaimmal határozottan veszem birtokba az övét, nyelvel lágy játékra hívja egész addig míg ő meg nem szakítja ezt azzal, hogy fejét szelíden elfordítva inkább a jópárnapos borostám íve mentén arcomra leheli csókjait. Lehelete szelíden csiklandoz és ez még inkább vágyat ébreszt bennem, ahogy csak annyi is mikor ajkaiba harapott.
Mikor nevem halkan a fülembe suttogja, olyan érzékiséggel mint még eddig nem sokan teljesen ledönt bennem minden korlátot, határt és illedelmességet. Ujjaim elengedik a kezét, mert már nem érdekel fent van-e vagy sem. Kivárok egy pillanatot, kezem arcára siklik, hüvelykujjammal végigsimítok érzékien gyönyörű, buja és telt ajkain. Aztán nem húzom tovább az időt. Ajkaimmal határozottan indulok meg lefelé. Eleinte csak az állára kap csókot, majd a nyaka kecses ívére egyre többet és többet, hogy végül a sóhajba fel és le imbolygó mellkasát vegyem célba. A dekoltázsa egyszerűen több mint tökéletes.
Határozott mozdulattal gombolom ki a blúza felső gombjait hogy még jobban kiemelkedhessenek keblei és a melltartójának íve. A szegély mentén csókolom végig középre érve pedig elveszek Lottie dús kebleinek finom illatában.
Hogy mi jön ez után? Nem is kérdés számomra. Meg akarom csókolni minden egyes porcikáját, birtokba venni, kényeztetni és az élvezetek hullámainak tetejére röpíteni. Így hát gondolkodás nélkül siklik lejjebb a tenyerem a csípőjére, én magam pedig könnyeden térdelek le elé. Nem figyelem mi van rajta. Ha szoknya akkor kezeim könnyeden és szemtelen rátartisággal csusszannak be hogy forró combjára simulhassanak, ha nadrág, akkor megszabadítom gombjától és lehúzom hogy ugyanazt érhessem el.
Megemelem egyik lábát, hogy a vállamra helyezhesse kényelmesen én pedig szelíd csókokkal kezdem el kényeztetni a térde vonalától felfelé haladva a puha bőrét belül.
Egészen addig megyek míg combjának hajlatához nem érek, mert ott akkor szelíd harapással jutalmazom türelmességét.
Már érzem hogy hívogatóan csábító helyre érkeztem és hogy közel sem közömbös ő sem irántam. A szép fehérnemű szelíden átázott, illata megszédít és még jobban felajz. De még ennek ellenére sem sietek el semmit. Úgy vagyok vele, hogy ha már belül nedves, akkor nem számít ha kívül is az. Az apró textilen keresztül csókolom meg Lottiet újra meg újra, egész addig míg hangos nyögése rá nem döbbent, talán már pont eléggé húztam az időt. Ekkor, csakis ekkor harapok bele foggal az anyag szélébe s vonom oldalra hogy többé ne legyen útban.
Ajkaim a csiklóját kezdik el először kényeztetni. Forróan puha és meleg, hamar kinyílik nekem, mint egy virág a tavaszi napsütésben én pedig leszakítom, ahogy csak megtehetem. Nem tudom percek vagy órák telnek el, hogy meddig ingerlem őt nyelvem játékával, de végül talán már mikor sikolt hatolok belé, azt is szigorúan csak játékos nyelvemmel.
Egyértelmű bizonyíték hogy vágyik rám én pedig azt akarom hogy már most elélvezzen, minimum egyszer. Így hát addig csókolom, addig kínzom, addig szenvedtetem, addig kéjelgek vele, míg lüktetni nem kezd lent nekem lágyan, selymesen, dorombolóan, mint egy kismacskaaz elégedett simogatás után.