Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Jutalmak: +7775
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : fekete
Szemszín: sötétbarna, szinte fekete
Kor: 36
Ház: Mardekár
Évfolyam: Nem fejezte be
Családi állapot: Házas
Kapcsolatban:: Mucim
Munkahely: tolvaj, kereskedő és beszerző az Aranyfog Varázstárgy Szaküzletben
Kedvenc tanár: ez egy rossz vicc?
Legjobb barát: Cartwright, Blöki, Benji
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: Lucfenyő, a magja egyszarvú szőr, 14 és ¼ hüvelyk hosszú, teljesen merev
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2022. 04. 18. - 17:38:11 » |
+2
|
Privát beszélgetés a Sophie-szigorról (bocsi Smith prof xd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Let's say sunshine for everyone
Babám :3
Jutalmak: +2479
Viselet: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Hajszín : vörös
Szemszín: kék
Kor: 19
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Második
Kapcsolatban:: ❀ Jasper ❀
Munkahely: Alderton büfében diákmunka
Kedvenc tanár: aki épp nem irat zh-t?...
Legjobb barát: ❀Elliot❀Esther❀Beth❀ Lucy ❀ Mira ❀ Lup ❀ Armin
Kviddics poszt: Őrző
Pálca: vörösberkenye, unikornis szőr mag, 10 hüvelykes, rugalmas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2022. 04. 26. - 12:26:35 » |
+4
|
nyelvújítás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2022. 04. 26. - 12:28:02 » |
+4
|
Ellioth a tünde
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2022. 04. 30. - 16:25:30 » |
+2
|
Privát beszélgetés Sophie-val
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2022. 05. 13. - 15:34:29 » |
+1
|
Mrs. Fraser
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vale Walker
Eltávozott karakter
Pretty boy
Jutalmak: +59
Hajszín : Sötét
Szemszín: Kék
Ház: Griffendél
Családi állapot: Egyedülálló
Pálca: Körisfa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2022. 05. 13. - 21:56:13 » |
+4
|
"Tanárúr, megjavíthatom az ingét?" Dramatizált softcore, F/F, szines (vizsgamunka) Valerie Walker, magimozgókép minor, Kanifesztálódott Kűvészetek Kágikus KagasiskolájaFlorian le Fay [20:59]: *a háttérzene nyálassá alakul* Florian le Fay [20:59]: ne nézzen így prof, zavar Florian le Fay [20:59]: ijesztő Elliot O'Mara [20:59]: ugye nem vagy terhes? túl sok körülöttem a gyerek mostanság Vale Walker [20:59]: *átrakja a háttérzenét szaxofonra* Sophie Vanheim [21:00]: de hát mi neeem vagyunk azok Sophie Vanheim [21:00]: mármint én nem vagyok az Sophie Vanheim [21:00]: xd Oliver Smith [21:00]: *hümmög a nyálas zenére* Elliot O'Mara [21:00]: te és te nem vagy az? Oliver Smith [21:00]: belezavar a kisugárzásomba la Fay, talán zavarban van? Sophie Vanheim [21:01]: én és én nem vagyok Florian le Fay [21:01]: jaj ne... látom a szemébenm hogy akar valamit *hátralép és rálép az ájultan fetrengő Sophie-ba* Sophie Vanheim [21:01]: *összezavarodik a zeneváltásoktól* Florian le Fay [21:01]: természetesen nem vagyok zavarban Florian le Fay [21:01]: én csak Sophie Vanheim [21:01]: kyáá Florian le Fay [21:01]: izé... Oliver Smith [21:02]: szedje össze magát, ne taposson nőket a földön, és bökje ki mit akar! Vale Walker [21:02]: Magát Florian le Fay [21:02]: nem szoktak a lábaim előtt... vagy mögött heverni Florian le Fay [21:02]: nem akarok semmit Sophie Vanheim [21:02]: kedves Florian... az ujjaimon állsz Florian le Fay [21:03]: *ellép onnan* hoppá Vale Walker [21:04]: *közben keresi a KKKKamerát* Sophie Vanheim [21:04]: @.@ Oliver Smith [21:05]: *megfogja Floriant és odébb húzza, mert lassan agyontapossa Sophie-t* Sophie Vanheim [21:05]: aa a hajaamon vaagy Florian le Fay [21:06]: *odébb húzódik* ne érjen hozzám Vale Walker [21:07]: *beállítja a világosítást* Elliot O'Mara [21:08]: Vale, te ezt élvezed? *kérdezi, miközben megmenti Sophie-t* Oliver Smith [21:08]: *szúrós szemekkel nézi a kamerát* Vale Walker [21:08]: Kell a vizsgamunka Oliver Smith [21:09]: épp megmentem egy nő életét magától, la Fay, kapja össze magát, mi baja van? Sophie Vanheim [21:09]: *megmentik* Sophie Vanheim [21:09]: jaaj én hősöm Florian le Fay [21:09]: ö... most bűntetőmunkát kapok? *zavartan pislog a tanárra, a kamerára, a többiekre* Elliot O'Mara [21:09]: hát látod *ölel* Oliver Smith [21:10]: hajlok rá, hogy igen *bólogat nagyon mogorván* Sophie Vanheim [21:10]: *ölelölel* Florian le Fay [21:11]: nem lenne az jó... *rázza a fejét és Oli bá ruháján piszkálja a gombokat* Vale Walker [21:11]: Nem az én kedvenc műfajom, de népszerű *avatja be Elliotot a szakmai "titokba"* Ezzel lehet a KáKáKáKán csomót keresni Elliot O'Mara [21:13]: Smith-nek nem tenne jót, ha ilyen videók keringenének róla... a szakma meg minden Elliot O'Mara [21:13]: bár legalább nagykorú a kölök Oliver Smith [21:14]: semmilyen illetlent nem művelek, csak nevelek *távolodik el Floriantól* Florian le Fay [21:15]: *ennek köszönhetően leszakad három gomb a prof ingéről* Vale Walker [21:15]: Manapság annak mondják? Florian le Fay [21:15]: öhm... bocsánat Oliver Smith [21:16]: *kidomborodik az ing mügül az ismos pucér tetsén* Oliver Smith [21:16]: (user nem tud magyarul) Sophie Vanheim [21:16]: ajaj mi történik Oliver Smith [21:16]: most aztán nagy bajban van Florian le Fay [21:16]: *félrepillant és vörös az arca* Oliver Smith [21:17]: *az ing kitárul és feltündököl a szigorúan izmos mellkas teljesen* Florian le Fay [21:19]: prof... varázslattal szerintem megjavítható Florian le Fay [21:19]: és akkor nem látszana Vale Walker [21:19]: *Ellioték felé* Ez biztos egy valós tanár? Elliot O'Mara [21:19]: lehet, hogy sportol Sophie Vanheim [21:20]: és sok gyümölcsöt eszik Elliot O'Mara [21:20]: inkább fehérjét Oliver Smith [21:20]: akkor javítsa meg, ha már tönkre tette Florian le Fay [21:20]: nincs nálam a pálcám Florian le Fay [21:20]: és nem akarok odanézni Oliver Smith [21:21]: nálam sincs Florian le Fay [21:21]: tudom, hogy van Vale Walker [21:21]: Azt értem, csak túl profi ehhez a szerephez, hogy ne legyen benne jelentős gyakorlata Oliver Smith [21:21]: *mellkasosan tündököl xd* Florian le Fay [21:22]: *odanyúl és összehúzza rajta az inget* ne már Oliver Smith [21:22]: talán minden professzornak kövérnek kell lennie? a tökéletes test illik az aranyvérűekhez Sophie Vanheim [21:22]: hmm milyen önbizalmas Elliot O'Mara [21:23]: még nem történt semmi, szóval túlzás lenne profinak nevezni Oliver Smith [21:23]: önbizalomtól duzzadó, Miss vanheim, nem önbizalmas * cicceg rosszallóan* Florian le Fay [21:23]: *a rágójával ragasztja össze az inget* Florian le Fay [21:23]: megjavítottam Oliver Smith [21:23]: *az ing így rásimulva dagad a testén* Oliver Smith [21:23]: MAGA RÁGÓT TETT AZ INGEMRE?! Florian le Fay [21:24]: csak az én nyálam van rajta Florian le Fay [21:24]: azt már megszokta, nem? Oliver Smith [21:24]: de nem rágóstól Florian le Fay [21:26]: a nyálam magától nem ragasztotta volna össze Vale Walker [21:27]: Dehogynem, felvezetőjelenet, diszkrét utalások közös múltra,.. Oliver Smith [21:28]: maga valami erotikus muglifilm forgató? *fordul Vale felé, és a modulattól a rágó elengedi az az inget így a mellkasa Florian arcána domborodik* Florian le Fay [21:29]: merlinre... *hozzáér az arcához a mellkasa, aztán ártatlanul felpislog Olibára* Vale Walker [21:29]: Kissé túldramatizált, de a műfajban az teljesen megfér,.. Vale Walker [21:30]: Dehogy, Művészúr Vale Walker [21:30]: Szigorúan varázsfilm Oliver Smith [21:31]: *lepillant Florianra* Oliver Smith [21:32]: aha, szóval varázs film Vale Walker [21:33]: Ne mondja, hogy én vagyok az első operatőre a KKKKról Florian le Fay [21:33]: *lábujjhegyre áll* Oliver Smith [21:35]: nem szoktam ilyen prűdségeket csinálni Oliver Smith [21:35]: *még jobban nézi Floriant* Florian le Fay [21:36]: *átkarolja a nyakát, hogy felhúzza magát rajta* Vale Walker [21:37]: Értem én, szóval művésznéven lesz Oliver Smith [21:38]: *csak úgy megcsókolja* Florian le Fay [21:42]: *csak úgy viszonozza* Oliver Smith [21:43]: *csak úgy kiszalad vele a chattérről* Sophie Vanheim [21:43]: ez egy drámai film lesz, Vale Vale Walker [21:43]: *vágás*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2022. 06. 22. - 20:45:31 » |
+1
|
Egy újabb discordos aranyköpés Miatyánktól. *várja a bugyrokat* Elliot el akarod szabadítani az Elliot nevű pokol mind a 8 bugyrát? ha egyszer írok vele nincs vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2022. 06. 23. - 17:47:14 » |
+3
|
szafalááádéééééé-méretű professzor és Florian
Meglepően Szeszély és támadásmentesek voltak a napok ebben a tanévben. Azt hinné az ember, hogy a Szeszély egyenesen elfelejtett minket és csak az a csuklyás népség maradt nekünk, aki még a Jóslástan tanárnőnket is elrabolta… nem, mintha ez megrázott volna. Lényegében korábban, akárhányszor belebotlottam a folyosón, megragadta a kezemet és azt mondta: „Ne egyen a szafaládéból!” A szafaládéból… mármint Smith cuccából? Sosem értettem, mire utal pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2022. 07. 11. - 20:39:46 » |
+1
|
Elliot férfias pálca-művészete
A kíváncsiságát lehiggasztani, jobbnak láttam Ezra Ellsworth… vagy Elfword figyelmét elterelni kellemesebb vizekre. [...] – Nem ezért. Inkább azt akartam vele megmagyarázni, hogy nem feltétlenül felsőbbrendűséget jelent az erősen fallikus ábrázolás. – Vontam vállat. – Ozirisz egyik jellemző ábrázolása, hogy a halottas ágyán fekszik múmiaformában, odalent pedig éppen hangulatban van. Igen, halottan, és ekkor madárformában száll rá Ízisz és megfogan a Kis Hórusz. – Próbáltam rávilágítani a lényegre, de csak hogy egyértelmű legyen. – Általában termékenységre utal. Halál nélkül nincs élet, a halálból fakad az élet. Vagyis inkább a folytonossággal és ilyen módon az életet jelképező termékenységgel függ össze. Legalábbis az ókori Egyiptomban. – Hidd el, isteni csábító vagyok. Majd azt mondjuk, hogy te vagy a pálcahordozóm. – Kacsintottam rá, majd végig túrtam a hajamat, hogy szexin rendezetlen legyek. Ha csak a kis srác nem tartott vissza, már meg is indultam az irányába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2022. 07. 23. - 14:27:04 » |
+4
|
a fenék-ruha Elliot O'Mara [12:56]: *megjelenik pucéran és neki megy Sophie-nak* Mira L. Wyne [12:58]: öhm… Nora Narek [12:58]: óó Sophie Vanheim [12:59]: kyá Sophie Vanheim [12:59]: *eldől pucéros Elliottal* Elliot O'Mara [12:59]: *odabújik Sophie-hoz* Aiden elvette a pizsim Sophie Vanheim [13:00]: öö ahha *pirul* Nora Narek [13:08]: Elliot majdnem olyan szép a feneked, mint az enyém Elliot O'Mara [13:10]: valaki kölcsönadja a ruháját? *pislog a lányokra* Elliot O'Mara [13:10]: még majdnem olyanabb Merel Everfen [13:10]: Fenékszépségverseny? Hááát Merel Everfen [13:11]: Az enyém túl kicsi rád, Luci meg gondolom nem akar pucérkodni Luna Lovegood [13:12]: öhm.hát *ktatnu kezd a táskájában* Van nálam egy kék köpeny, az elején sárga kis gyöngy virgokkal Luna Lovegood [13:12]: kéred? *nyújtja elliot felé* Merel Everfen [13:12]: Lunáé biztos fura és érthetetlen stat bónuszokat ad,.. Merel Everfen [13:13]: Sophie már így is zavarban van Luna Lovegood [13:13]: a zsebeiben van pár száírott rovar Sophie Vanheim [13:14]: *Sophie zavarban fekszik* @.@ Nora Narek [13:14]: *dob elliotnak egy selyemruhát* Nora Narek [13:14]: *ami aranyozottan hímzett* Nora Narek [13:15]: száárított rovaaar >.< Elliot O'Mara [13:15]: micsoda választék... Elliot O'Mara [13:15]: *felveszi a selyemruhát* Elliot O'Mara [13:15]: jó benne a popóm? Luna Lovegood [13:15]: a rovar jobb, mint ha hopszáng levél lenne. egyszer egy csoporttársam megkóstolta, és hisztériás rohamban tört k Nora Narek [13:15]: ó de hercegnős vagy Luna Lovegood [13:15]: de azért a rovarokat se kóóstold meg Luna Lovegood [13:15]: nem finomak Nora Narek [13:15]: merlinre *kiég Luna zsebeitől* Sophie Vanheim [13:16]: de csini vagy Elliot Elliot O'Mara [13:16]: *nagyon királynőin néz ki* Nora Narek [13:16]: nagyon jó benne a popód Elliot O'Mara [13:16]: csak Forest meg ne lássa, imádott női ruhában látni Merel Everfen [13:16]: Nem Hááát azért adta, hogy előnyt szerezzen a fenékversenyben April Sheridan [13:17]: Azt a feneket magának akarta tudnii Aiden J. Fraser [13:17]: *meglátja ELliotot a női ruhában* Aiden J. Fraser [13:17]: merlin... Mira L. Wyne [13:17]: öhm… *lemaradt, mi történik, de lehet úgy jár jobban* Nora Narek [13:18]: a fenék a test egyik legfontosabb része, csábos kell, hogy legyen Elliot O'Mara [13:18]: ööö... szia muci Sophie Vanheim [13:19]: *furán nézi Elliotot aztán a kislányokat* Elliot O'Mara [13:19]: szép a popóm *megpaskolja magát* Aiden J. Fraser [13:19]: khm Aiden J. Fraser [13:19]: Sophie megszállt Mira L. Wyne [13:19]: de iqzé,.. mennem is kell a reggeli megbeszélésre... Aiden J. Fraser [13:19]: a döbbenettől egy pillanatra elhagytam a testem is Nora Narek [13:20]: nem tudom ki van zavarban jobban a szőke vagy a vörös Nora Narek [13:21]: *festegetni kezdi a körmeit szép meggyvörösre* Mira L. Wyne [13:21]: Mi? *pislog zavarában* Luna Lovegood [13:21]: engem nem zavar a pucér fenék Luna Lovegood [13:21]: mindenkinek van feneke Luna Lovegood [13:21]: *pislog körbe* Nora Narek [13:22]: de nem mindegy hogy milyen Sophie Vanheim [13:22]: * ő csak fekszik némán* April Sheridan [13:24]: *lefekszik sophie mellé* Szia Merel Everfen [13:24]: Luna Lovegood és az Élet Nagy Igazságai (a fenekekről ) Elliot O'Mara [13:26]: *odamegy Aidenhez és megpuszilja* Mira L. Wyne [13:26]: *diszkréten eloldalog, mert tényleg mennie kell megbeszélésre Sophie Vanheim [13:26]: sziaa Apriil Mira L. Wyne [13:26]: *még mindig csak a bandáspólóban* Aiden J. Fraser [13:26]: mi ez a ruhaa? Aiden J. Fraser [13:27]: *morog csók közben* Nora Narek [13:27]: egy szép fenékre simuló ruha Merel Everfen [13:27]: Az új stílusa April Sheridan [13:28]: jöttem én is kifeküdni. ööö miért is fekszünk? Aiden J. Fraser [13:28]: jobban szeretem a fenekére tapadó nadrágokat Sophie Vanheim [13:28]: mert elliot pucéran rámfeküdt és ígymaradtam Nora Narek [13:29]: á, sajnos csak randis ruha volt rajtam nem sztreccs nadrág Nora Narek [13:29]: *nálam Nora Narek [13:29]: *ő még ruhában van* xd April Sheridan [13:31]: áááá...pucéran, Azért z a csini ruciii April Sheridan [13:31]: niiiceee Nora Narek [13:32]: hát az ízlésem csodás Nora Narek [13:37]: *legyezgeti a szép vörös körmeit hogy megszáradjanak* Elliot O'Mara [13:37]: de elloptad a pizsimet... és pucér voltam... és Elliot O'Mara [13:37]: Sophie lesokkolódott Aiden J. Fraser [13:39]: szóval Sophie miatt van rajtad egy női ruha Elliot O'Mara [13:39]: Sophie, meg a körmöslány miatt April Sheridan [13:41]: nem szép Sophiera fogni Sophie Vanheim [13:42]: ártatlan vagyook Nora Narek [13:42]: miért jobban örültél volna, ha pucéran látod meg a vörös lányon? Aiden J. Fraser [13:43]: sehogy sem örülök Elliot O'Mara [13:44]: de azért jól áll, nem? *pislog Aidenre* Aiden J. Fraser [13:46]: a fenekeden Nora Narek [13:46]: hah tudtam! Elliot O'Mara [13:50]: azon minden jó *odahúzza Aiden kezét a fenekére* Elliot O'Mara [13:50]: főleg a kezed Aiden J. Fraser [13:53]: hmmm *popón van a feneke* Aiden J. Fraser [13:53]: *keze Aiden J. Fraser [13:53]: *user megbolondul a meleg munkahelyén*
Elliot O'Mara [13:56]: xd Elliot O'Mara [13:57]: hmmmm Aiden J. Fraser [13:59]: tudok egy heléyet ahol jonnam megnézheném magadnak a popód Aiden J. Fraser [13:59]: (WHY) Aiden J. Fraser [13:59]: xdd Elliot O'Mara [13:59]: xdd Elliot O'Mara [13:59]: (dob Aiden-usernek egy jeges kávét* Elliot O'Mara [13:59]: (why xd itt nincs is meleeeg) Elliot O'Mara [14:00]: és hol van az a hely, mucus? Aiden J. Fraser [14:01]: (issszaa) Aiden J. Fraser [14:01]: otthon nyuszus Mira L. Wyne [14:02]: Jáj hoppá *átszalad a képen gyorsan átöltözni* Nora Narek [14:03]: nahát ma mindenki pucérkodni akar? Nora Narek [14:04]: *magazint lapozgat* Elliot O'Mara [14:04]: le akarod tépni rólam Nora ruháját? Aiden J. Fraser [14:05]: le *kacsint* Nora Narek [14:05]: héééé Nora Narek [14:05]: az egy drága ruhaa Elliot O'Mara [14:10]: te adtad oda... Nora Narek [14:15]: de nem összetépni Elliot O'Mara [14:22]: már késő bánat Elliot O'Mara [14:22]: Aiden le akarja tépni Nora Narek [14:24]: cöh akkor kérek egy ugyan olyat Aiden J. Fraser [14:24]: vagy veszel egyet magadnak Elliot O'Mara [14:26]: na, ezt megbeszéltük Nora Narek [14:28]: majd szerzek valakit aki megveszi nekem Nora Narek [14:28]: bólogat magának* Aiden J. Fraser [14:28]: *ő meg ellopja Elliotot, és csak a szakadó ruha hangja marad utánuk* Nora Narek [14:28]: Elliot O'Mara [14:33]: *elrabolódik, mielőtt mondhatna valamit is*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2022. 07. 24. - 14:07:50 » |
+3
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2022. 07. 25. - 18:20:54 » |
+4
|
A macskalovag kalandos esete a vérfarkassal
Sean Westerfeld [19:11]: *vonyít és elszalad őzet öldözve* Mrs. Norris [19:18]: *felugrik Sean hátára és lovagias hangon nyávog*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2022. 07. 31. - 13:44:52 » |
+4
|
Lennox Prof becenevei a tanári kar részére (csak mert ezt nem tudtam magamban tartani )
BigBoy M. - Magnus D. Brown Oli - Oliver Smith Mariska - Maria Fitzgerald Bettyke - Betty Thompson
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
Mucipuma
Nyuszi ˚ᆺ˚
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2022. 07. 31. - 18:24:08 » |
+4
|
Nem bírooom
Mira L. Wyne [19:09]: Én csak onnan tudok erről az egészről, hogy mindenki mondja itt, hogy megyek rá Mira L. Wyne [19:10]: *próbál elsikkadni a kar alól* Mi? Nora Narek [19:10]: *morcosan nézni Mirat* Lennox Campbell [19:11]: *szépen odavezeti a pulthoz, amit megszállt és ad Lucinak egy kis lángnyelvet* Mira L. Wyne [19:11]: *segélykérően, elveszetten, ésvagy tanácstalanul pislog vissza* Lennox Campbell [19:11]: rád fér egy vadulás a nagyfiúval Lennox Campbell [19:11]: azt a bikát már régen lovagolhatták meg Mira L. Wyne [19:12]: Öhm… Nora Narek [19:12]: *behoz egy tepsi sütit es eszi* Mira L. Wyne [19:12]: Én… Mira L. Wyne [19:12]: Izé… Mira L. Wyne [19:13]: *apránként behúzódik a haja meg a kezébe nyomott pohár mögé* Lennox Campbell [19:14]: nyugi, majd a pia ellazít, igyál Mira L. Wyne [19:14]: Köszönöm, megvagyok így is Lennox Campbell [19:15]: na, kóstold meg *kacsint rá* a kedvemért Lennox Campbell [19:15]: nem sokan mondhatják el, hogy együtt bulizhatnak Lennox Campbell-lel Mira L. Wyne [19:15]: *egy aprót belekortyol, csak hogy békénhagyják* Mira L. Wyne [19:16]: Biztos sokan szivesen éltek volna a lehetőséggel Lennox Campbell [19:17]: ó, ha tudnád, de te vagy a kiválasztott Lennox Campbell [19:17]: *elővesz valamit a zsebéből és a szájába veszi, hogy meggyújtsa* Mira L. Wyne [19:17]: Én szivesen átengedem a helyet Lennox Campbell [19:17]: na mindjárt adok valamit, ami megnyugtat Lennox Campbell [19:17]: ne izgulj, majd megszokod, hogy sztárok vesznek körbe Lennox Campbell [19:18]: *füstölög és átadja a cigit Lucinak* Lennox Campbell [19:18]: ez jót tesz majd az idegeidnek Mira L. Wyne [19:19]: Ugyan, megvagyok az idegeimmel *segélykérően körbepislog* Lennox Campbell [19:19]: naaa, a kedvemért *a szájába dugja a cigit* Lennox Campbell [19:20]: mindjárt jobb, igaz? Mira L. Wyne [19:21]: Naa!.. *a cigit azért már kiveszi a szájából, és visszaadja* Elliot O'Mara [19:21]: milyen átható zöld szag van itt Lennox Campbell [19:22]: medimágus írta fel *szemforgat és beleszív a cigibe* Nora Narek [19:22]: A Pkolban fog égni a testem *befogja az orrát* Lennox Campbell [19:22]: már abban ég, mióta rám néztél *kacsint Norára* Mira L. Wyne [19:23]: Majd nekem is fel tudja írni akkor Nora Narek [19:23]: öhm *tökre elpirul*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sophie Flynn
Eltávozott karakter
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2022. 08. 01. - 15:07:28 » |
+3
|
rajzfiiiilm Elliot O'Mara [15:37]: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Sophie Vanheim [15:37]: váááááááá Elliot O'Mara [15:47]: megégteeeem Sophie Vanheim [15:48]: jaj neee *pánikolva szaladgál* Merel Everfen [16:01]: Ti egész biztos nem rajzfilmfigurák vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|