Tania Niel
Eltávozott karakter

Naprapörgő

Jutalmak: +236
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Viselet: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Hajszín : Sötét barna
Szemszín: Barna
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Családi állapot: Egyedülálló
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 10 és fél hüvelyk, ében fa, sárkányszívhúr

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2021. 04. 30. - 20:43:35 » |
0
|
Nem tudom, hogy mit akarok. Tudom, hogy az lenne az ésszerű és bölcs döntés, ha felállnék, és kisétálnék. De nem akarok felállni és kisétálni, egyszer az életben nem akarok én lenni a bölcsebb és az okosabb, csak azt akartam, hogy valaki ne engem hibáztasson, azért mert ilyen vagyok. Fáj, és szeretném, ha megtehetném azt, hogy egyszer azért csináljak valamit rosszul mert más miatt fáj. Van ennek egyáltalán valami értelme? Nincs, és nem is akarom, hogy értelme legyen. Egy kicsit szeretnék meghalni belül. Csak egy kicsit. Már ha van még minek meghalnia. Néha azt hiszem, sosem leszek jobban, és az, hogy mindig visszatalálok Sagehez, nem javít a helyzeten. Már majdnem elhatározom, hogy felállok, és továbbállok, hogy valaki mást zargassak a hervadozásommal. De Sage felállt, és felhúzott engem is magával. Még mindig úgy éreztem, beleremegek az érintésébe. -Nem bánom, hogy idejöttél. – alig hallhatóan, megnyugtatóan beszélt. – Csak félek, hogy nagyobb kárt teszek benned… nélkülem is rosszul érzed magad… - ahogy megölel, érzem a teste melegét. Olyankor valahogy mindig kicsit úgy érzem, mintha minden rendben lenne. Felsandítok rá, ahogy halkan motyogok. - De nem teszel kárt bennem. – vagy ha mégis, ezt a kockázatot vállalom. - De tudod, hogy imádok veled lenni… - tudom? Sejtem, valószínűleg, ha nem így lenne, csak nem bukkanék fel itt néha-néha. Többször kéne jönnöm. Megcsókol, és biztos vagyok benne, hogy többet kellene erre járnom. Visszacsókolok, ahogy érzem, hogy megemel, és elindul velem valahova. A szívem vadul kalapálni kezd, és egy pillanatra elbizonytalanodom. Nagy szemekkel nézek Sagere, de nem állítom meg. Óvatosan megsimogatom az arcát, és hagyom magam, hagyom hogy ledöntsön az ágyra, hagyom, hogy azt csináljon velem, amit szeretne. Remegek egy kicsit, és szerintem olyan erővel kalapál a szívem, hogy azt ő is hallja, de nem állítom le és szakítom félbe. Megcsókolom, és a hajábatúrok, és igyekszem elfelejteni, mennyire fáj.
|