Zafira Tavish
18+- rengeteg káromkodás, önrombolás, agresszió, szexuális utalások, general Nialen bullshit Ha választani kell, hogy kivel a legkevésbé kurvagáz találkozni a Gyengélkedőn jelen állapotomban az évfolyamon, Zafira Tavish abszolút előkelő helyet foglalna el a dobogón. Kevesebb hülye kérdés, kevesebb kamuempátia, kevesebb balhé (nem mintha nem tudnék egyedül legyőzni bárkit akár egy kézzel- talán Morgensternen kívül). Persze, ha bármit választhatnék, csak Pompo bőven elég társaság lenne: három perc gyógyítás, három perc hiszti, hogy nem vigyázok magamra, és kurvára mehetek is.
Foglalkoztat, hogy hogyan lehetséges, hogy kviddics sérülést szerzett, amikor kurvára nincs rajta semmilyen látható sérülés, ami látható, és nem is áll úgy, mint akinek fáj valamije. Nem az a típus, aki egy törött körömért feljönne.
- Mi? Ez most mi a faszt jelent?- a szkibidin kívül minden szót értettem külön-külön, de az együttes jelentésük… mi a geci történt? Kicsit el is fordítom a fejem, ahogy közelebb lépek, hátha úgy tisztább lesz minden.
Gyorsan az lesz persze, hogy mi a fasz történt Tavishsal: valami faszszopó megátkozta. Fogalmam sincs, mivel, de nem értem, mi más lehetne az oka ennek az egésznek. Ép kezemmel a pálcám felé nyúlok.
- Elég nagy faszfej volt az a valaki. Vagy nagyon felkúrtad… na várj, leszedem rólad ezt az átkot. - teszek egy pár próbakört a pálcámmal, de szerencsére bal kézzel sem szokott problémát okozni a varázslás. Azért megvárom, hogy nagyon ellenkezik-e, az egyetlen varázslat, amit nem illetlenség konszenzus nélkül használni másokon véleményem szerint, a confringo (az csak egy finom jelzés, hogy komolyan gondolom).
- Áh, ehhez nem kell Pompeii, le tudom szedni.- tényleg nem értem, hogy mi a fasz ez a nincs ügyelet, bemászkálunk ide hülyeség, meg azt sem, hogy miért nem vette senki a fáradtságot a házából, hogy leszedje róla az átkot. Egy Finite Incantatemmel még Yuria is elboldogulna, bármilyen geci buta.
- Velem nem történt semmi. Kviddics baleset... látnod kéne a gurkót.- mindig úgy voltam vele, hogy kurva jól tudok hazudni, de egyre kevésbé bízom magamban, úgyhogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lát át kurvára rajtam most. Talán egy álomvilágban élek, és valójában kurvára esélyem sincs rá, hogy átbasszak másokat, és nagyon is jól tudja, hogy amit mondok most neki, az nem igaz. Nem is lenne nehéz kideríteni, hogy nem volt senki ma a pályán velem a csapatból, egyedül pedig ritkán megyek ki gyakorolni. Annyira már jó vagyok, amennyire jó akartam lenni, ennél többet meg kurvára feleslegesen próbálok elérni, mert tízszer ennyi munka lenne. Lehet, hogy profi kviddicsezőként helyrehozhatnám a pénzügyeimet, de kurvára nem fogok egy lapra feltenni mindent. Én nem vagyok O'hara.
A mosolyom egy pillanatra alább hagy, ahogy sikerül megmozdítanom valamit a kezemben véletlenül, melynek az idegrendszerem jelentősebb része nem igazán örül, és hangosan tiltakozik ellene, hogy próbálok még bármit tenni vele. Sajnos ez jóval komplexebb annál, amit én meg tudok oldani, pont annyit tudok a gyógyító varázslatokról, hogy tudjam, nem is érdemes próbát tennem velük, mert kurvára nagy fail lenne a vége.
- Amúgy tényleg, ki átkozott meg? Connor volt?- a tavalyi meccs után nem tartanám kizártnak, bár meglehetősen ostoba időzítés lenne ennyivel korábban, főleg így, hogy a hugrabugos kis gecik szétcsalták a meccset ellenük, és kábé akkor is elsők vagyunk, ha kurvára kiszopunk tőlük - kivéve, ha mi is kikapunk a nyomorékoktól, de gondoskodom róla, hogy akármennyi Felix Felicist nyel az a feketehad kurva, nulla százalék esélye legyen rá, hogy elkapja a szart. A lehetetlent semmilyen szerencse nem teszi lehetségessé, és ha nincsenek kezei, nem kapja el. A biztonság kedvéért a fogait is kiverem, hogy Lolesznek könnyebb dolga legyen.