+  Roxfort RPG
|-+  2004/2005-ös tanév
| |-+  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
| | |-+  Nyugati szárny
| | | |-+  Gyengélkedő
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gyengélkedő  (Megtekintve 12097 alkalommal)

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2025. 02. 09. - 10:03:27 »
+1

bad hair day.
Nialen
2005. január

Szóval az van, hogy én csak itt várok, éget hajjal, hidzsábbal mint valami bechari a csont üres teremben tele ágyakkal mert őjavasasszonyságának éppen fontosabb dolga akadt, mint az ügyelet. Mármint belegondolva logikus lenne, hogy kicsit visszább vesz amikor láthatóan olyan jól végzi a dolgát, hogy nincs kit istápolnia, de nah szombat van egy olyan kastélyban, ami tele van ön- és közveszélyes kamaszokkal és tinédzserekkel. Bár egyszer megnéznék egy statisztikai elemzést arról, hogy a diákok a szabadidejükben vagy inkább az órákon szenvednek el több sérülést. Mármint ha a mágusok értenének a statisztikákhoz meg úgy a matematikához egyáltalán. Elsőben nagyon izgatott voltam a Roxfort miatt és félreértés ne essék, kibaszott hálás vagyok, amiért boszorkány vagyok és ide járhatok – de ez az iskola egy halálcsapda. Kb minden tanár külön epizódot kaphatna a kékfényben. Néhány LLG meg SVK óra simán beillene valami mugli valóságshow-ba, ahol a cél a túlélés. Vigyázz barátom, mert a törzs bizony kiszavaz, ha nincsen rajtad rendes fülvédő mandragóra átültetésnél.

Amikor nyílik az ajtó megkönnyebbülésemben felsóhajtok, király, végre. Kérem néni, növessze vissza a hajamat gyorsan, hogy mehessek a dolgomra... de neeem, miért is. Travers lép be rajta, full véres, ócskán bekötött kézzel. Bhai, ez meg mit csinált? Valaki csak Szent Mungós DIY szórványokból tanult elsősegélyt. Mit csinált már megint? Ha már köz- és önveszélyes diákokról beszélünk, a srác az élő példa. Elbűvölő természete leginkább Hófehérke Morgójára hajaz és valahogyan mégis ő kb az egyetlen mardekáros az évfolyamunkon, akivel elvagyok. Morgensterntől kiver a víz, O’Hara meg... yaar, hát inkább hagyjuk is. De Nialen a szúrós páncél alatt amúgy rendes arc és elképesztően eszes, néha felmerül bennem, hogy a süveg simán lepasszolhatta volna a holló’nak is, de aztán kinyitja a száját és bebizonyosodik, hogy jó helyen van a kígyók között.
- Csövi.. hát őő – gyerünk Zafira, begyakoroltad a mentségedet, teljes stratégiád van. Kétségbe ejtő már a puszta lehetősége is annak, hogy pont egy mardis tudja meg mit tettem a saját fejemmel. Jól van nyugi, nem lesz kínos, használj szlenget a hazugsághoz, úgy lazább lesz!
– Szkibidi menstruálok. Szigma pain. - Jobb lett volna, ha inkább befogom.

Inkább követem a kérdést és a tekintetet a cetlire. Pompo? Most már dadog is vagy gliccsel a játék?
- Jah, már vagy tíz perce itt várok. – Most tényleg, hol lehet? Tanári értekezlet? Szombaton, kizárt. Konyha? A manók gondoskodnak magukról. Kviddics? Jah nem várj Nialen itt va.. na álljon meg a menet. Összehúzom szemöldökömet és még egyszer, lecsekkolom Travers véres kezét. Nincsen ma Mardekár edzés, tudom mert szeptemberben a többi kapitánnyal szinte kikapartuk egymás szemét a hétvégi pálya foglalások ügyén. O’harával éppen egymás torkát készültünk átharapni, amikor megszületett az egyesség, hogy forgórendszerben toljuk. Ezen a Szombaton bezony Hugra edzés van. Travers meg jó terelő, de kétlem, hogy önszorgalomból farmolná a gurkókat egy szombat délután. ”Kviddics baleset nálad is?” Kis piszok. Agresszív piszok. Verekedett volna? Ha igen kivel? Mondjuk elég sokan vannak a kastélyban, akik nem mennek át a Travers vibe-csekken. Úgy látszik ketten vagyunk a titkos sérülések játékában. Na vajon melyikünk alakítása lesz hitelesebb?
- Veled mi történt? – amíg hagyom a saját hazugságában vergődni, talán addig sem mélázik el az enyémen. Azért próbálok szélárnyékba állni, nehogy a szellő felé fújja a hidzsáb alatti förmedvény bűzét.
Naplózva

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

« Válasz #46 Dátum: 2025. 02. 19. - 11:45:17 »
+1

Zafira Tavish

18+- rengeteg káromkodás, önrombolás, agresszió, szexuális utalások, general Nialen bullshit

Ha választani kell, hogy kivel a legkevésbé kurvagáz találkozni a Gyengélkedőn jelen állapotomban az évfolyamon, Zafira Tavish abszolút előkelő helyet foglalna el a dobogón. Kevesebb hülye kérdés, kevesebb kamuempátia, kevesebb balhé (nem mintha nem tudnék egyedül legyőzni bárkit akár egy kézzel- talán Morgensternen kívül). Persze, ha bármit választhatnék, csak Pompo bőven elég társaság lenne: három perc gyógyítás, három perc hiszti, hogy nem vigyázok magamra, és kurvára mehetek is.

Foglalkoztat, hogy hogyan lehetséges, hogy kviddics sérülést szerzett, amikor kurvára nincs rajta semmilyen látható sérülés, ami látható, és nem is áll úgy, mint akinek fáj valamije. Nem az a típus, aki egy törött körömért feljönne.

- Mi? Ez most mi a faszt jelent?- a szkibidin kívül minden szót értettem külön-külön, de az együttes jelentésük… mi a geci történt? Kicsit el is fordítom a fejem, ahogy közelebb lépek, hátha úgy tisztább lesz minden.

Gyorsan az lesz persze, hogy mi a fasz történt Tavishsal: valami faszszopó megátkozta. Fogalmam sincs, mivel, de nem értem, mi más lehetne az oka ennek az egésznek. Ép kezemmel a pálcám felé nyúlok.

- Elég nagy faszfej volt az a valaki. Vagy nagyon felkúrtad… na várj, leszedem rólad ezt az átkot. - teszek egy pár próbakört a pálcámmal, de szerencsére bal kézzel sem szokott problémát okozni a varázslás. Azért megvárom, hogy nagyon ellenkezik-e, az egyetlen varázslat, amit nem illetlenség konszenzus nélkül használni másokon véleményem szerint, a confringo (az csak egy finom jelzés, hogy komolyan gondolom).

- Áh, ehhez nem kell Pompeii, le tudom szedni.- tényleg nem értem, hogy mi a fasz ez a nincs ügyelet, bemászkálunk ide hülyeség, meg azt sem, hogy miért nem vette senki a fáradtságot a házából, hogy leszedje róla az átkot. Egy Finite Incantatemmel még Yuria is elboldogulna, bármilyen geci buta.

- Velem nem történt semmi. Kviddics baleset... látnod kéne a gurkót.- mindig úgy voltam vele, hogy kurva jól tudok hazudni, de egyre kevésbé bízom magamban, úgyhogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lát át kurvára rajtam most. Talán egy álomvilágban élek, és valójában kurvára esélyem sincs rá, hogy átbasszak másokat, és nagyon is jól tudja, hogy amit mondok most neki, az nem igaz. Nem is lenne nehéz kideríteni, hogy nem volt senki ma a pályán velem a csapatból, egyedül pedig ritkán megyek ki gyakorolni. Annyira már jó vagyok, amennyire jó akartam lenni, ennél többet meg kurvára feleslegesen próbálok elérni, mert tízszer ennyi munka lenne. Lehet, hogy profi kviddicsezőként helyrehozhatnám a pénzügyeimet, de kurvára nem fogok egy lapra feltenni mindent. Én nem vagyok O'hara.

A mosolyom egy pillanatra alább hagy, ahogy sikerül megmozdítanom valamit a kezemben véletlenül, melynek az idegrendszerem jelentősebb része nem igazán örül, és hangosan tiltakozik ellene, hogy próbálok még bármit tenni vele. Sajnos ez jóval komplexebb annál, amit én meg tudok oldani, pont annyit tudok a gyógyító varázslatokról, hogy tudjam, nem is érdemes próbát tennem velük, mert kurvára nagy fail lenne a vége.

- Amúgy tényleg, ki átkozott meg? Connor volt?- a tavalyi meccs után nem tartanám kizártnak, bár meglehetősen ostoba időzítés lenne ennyivel korábban, főleg így, hogy a hugrabugos kis gecik szétcsalták a meccset ellenük, és kábé akkor is elsők vagyunk, ha kurvára kiszopunk tőlük - kivéve, ha mi is kikapunk a nyomorékoktól, de gondoskodom róla, hogy akármennyi Felix Felicist nyel az a feketehad kurva, nulla százalék esélye legyen rá, hogy elkapja a szart. A lehetetlent semmilyen szerencse nem teszi lehetségessé, és ha nincsenek kezei, nem kapja el. A biztonság kedvéért a fogait is kiverem, hogy Lolesznek könnyebb dolga legyen.
Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #47 Dátum: 2025. 02. 24. - 09:34:31 »
+1

bad hair day.
Nialen
2005. január

- Jah semmi, ezt csak úgy mondják.. tudod, a muglik – próbálnám magyarázni a méregzsáknak, hogy kielégítsem zavarodott tekintetének tudásvágyát, de erre elkezd hadonászni felém a pálcájával. Ez is csak kérdezni tud, a választ meg sem várva már felcsap itt kuruzslónak. Nem hazudtolja meg a férfi nemet...
- Hééé, bhai, vidd a pálcádat a képemből – szólok rá, a gyerek kitalálta, hogy megátkoztak, csak mert full analfabéta a szlegnhez. A heves természet, mindig is része volt a Nialen élménynek, de hogy itt elkezdjen nekem ökörködni és bökködni engem a pálcájával kicsit kényelmetlenné teszi a dolgokat. Valahol ellenben aranyos, hogy próbál a maga módján ilyen kis jótevőként feltűnni. Valószínűleg az egyetlen mardekáros az évfolyamunkon, aki csak úgy hajlandó lenne segíteni valakin haszonvárás nélkül. Vagy legalább is nagyon jól burkolja, hogy mi haszna adódik abóól, hogy kedves velem.
- Köszi Nialen, de senki sem átkozott meg – sóhajtom, de azért egy vigyort az arcomra vázolok, hogy tudja, tényleg értékelem a gesztust – és egyébként is én nem kúrok fel senkit – O’Harán kívül, teszem hozzá magamban. De nincs nyugtom, már arról beszél, hogy ő aztán felér a képzett javasasszony tudásához, és tényleg képes bármit is leszedni rólam. Annyira elkap a jelenet dinamikája, hogy meg is feledkezem arról, hogy az egész mensi sztorit csak kitaláltam és full valóságnak élem meg.
- Mit a görcsöt? Ya'Allah, mikor csaptál át dzsin-űzőből nőgyógyásznak? – nevetek fel cinikusan, de ahogy kimondom leesik, hogy mágusok közt nevelkedett évfolyamtársamnak, valószínűleg halvány lila gőze sincs arról, hogy mi az a nőgyógyász. – Az egy képzett medikus, aki a női testre szakosodott – válaszolom meg a fel sem tett kérdést.

Aha persze.. kviddics baleset, hogy ne. Szemöldököm felszalad az én kérdésemre adott válaszra. Ami azt illetti, nagyon is szívesen megnézném azt a gurkót. Gyanús, hogy egy karcolást sem találnék rajta. Igazából más helyzetben tökre nem érdekelne, hogy mit csinált a kezével, kellően ismerem a modorát ahhoz, hogy elég legyen neki ha valaki csúnyán nézett rá vagy hogy nem volt elég cukorka a cupcake-je tetején, ahhoz hogy felhúzza magát és vagdalózni kezdjen. Viszont amíg az ő hazugságára koncentrálunk, addig is a leégett és trapára ment hajam biztonságban van a hidzsáb diszkréciójában. Szóval, ahelyett, hogy hagynám fortyogni a kis füllentésében úgy döntök, hogy megizzasztom, ezzel is terelve a gondolatokat rólam.
- Kár, hogy ma a Hugrának van teljes csapatedzése – nem nézek a szemébe miközben kijön a megjegyzés, csak a körmeimet nézegetem, mintha mi sem történt volna. Ennyi elég, hogy tudja, hogy tudom.
- Szóval... mi is történt? – fordulok felé és billentem enyhén oldalra a fejemet.

Az elátkozás szállnak persze még mindig nincs vége és egy újabb fordulatot vesz a konspiráció. Miért csesztet mindenki Connorral mióta csak visszajöttünk a szünetről? Nem azt mondom, szép kis műsort sikerült letolnunk a vonaton, de kezdem azt érezni, hogy ebbe többet látnak bele az emberek, mint ami.
- Jaj hagyjuk már, O’Hara a lábgombáját sem tudná leátkozni – vonom meg a vállamat – csodálkoznék azon, ha a repülésen kívül bármihez is értene – mindig is talány volt a számomra, hogy a fiú hogyan lehet bizonyos szempontból egyszerre a legélesebb és legtompább kés a fiókban.
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: