Aiden J. Fraser
Eltávozott karakter
Pirkadatkor a hajnalba olvadok
Muci
Jutalmak: +1655
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : barna
Szemszín: barna, a másik szürke
Kor: 21
Ház: Mardekár
Évfolyam: Nem fejezte be
Családi állapot: Házas
Kapcsolatban:: Nyuszi
Munkahely: Aranyfog Varázstárgy Szaküzlet; tulaj az alvilág uralkodója
Kedvenc tanár: Piton
Legjobb barát: Cleo, Szőke, Tappancs, jobb napokon Benjamin
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: nyárfa, a magja főnix toll, 13 hüvelyk
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2022. 04. 05. - 15:06:50 » |
+1
|
2003. február 25. outfit >><< moondust
Kígyóméreg a véremben, édesanyám, tarts életben
Kezdtem türelmetlen lenni, na meg eléggé érződött már rajtam, hogy az éhgyomorra bevitt alkoholmennyiség valahogy nem hatott a szervezetemre kimondottan egészségesen. Kerülgetett a hányinger alaposan, de embereltem magam, egy aranyvérű varázsló nem hányhatott csak úgy nyilvánosan ilyen-olyan kocsmékban, az szánalmas lett volna, és amúgy is nekem mint a vezetőnek, méltóságteljesnek kellett lennem. És ebbe nem fért bele a böfögő, hányásban fetrengő kocsmatöltelék szerepe. Nem mintha nem ütött volna be ahabngulatomon az ital, és már a számolást is eltévesztettem, ki tudja hanyadik körnél jártunk már. Ez rám nézve volt inkább vezsélyes, mert nem akartam pont Big Red előtt átcsapni olyan nyálas selyemfiúba, mint aki szoktam lenni, ha ittam. Aztért csak maradt bennem annyi tartás még, hogy idegesítsem, és kellőképpen húzzam is az agyát avelem szemben ülő, hatalmas, vörös medvebőrbe bújt öcsikének. Ez szórakoztaott anynira, hogy ne hagyjam el az agyamat. Szerettem a ahátárokkal játszani, és próbálgatni, meddig léphetem át azt a bizonyos vonalat. Akiknél meg ez könnyű volt, nos azoknál máris több szórakozási lehetőség adódott. Még nem döntöttem el. Jól áll a fehér bajusz. - Persze éreztem, hogy a sörtől valami megült az ajkaim felett, és kellemetlen morranással töröltem le, ahogy Daniel rögtön kiröhögött. Nem mintha ő olyan fényesen nézett volna ki, a szakállán megült egy-két fényes csepp nedű, és hab, amit igyekezett onnan eltakarítani a kezébvel. Én is elvigyordtam egy pillanatra. - Megőszült a szakállad, Big Red. Csak vigyázz, az asszonykád nehogy elverje rajtad - mormogtam, egy csuklással lezárva a mondatomat, de továbbra is csak úgy ültem, mintha én lettem volna egyenesen a brit nagyherceg. Danielen pedigvalahogy látszott, hogy megpróbált valahogyan azért megsimerkedni velem. – Mi a hobbid? A szexen és a dohányzáson kívül. Én horgászni szeretek. - Felvontam a szemöldökömet, miközben próbáltam kitalálni, hogy most mégis mire ment ki a részéről a játék. Mert hát mégis csak O'Mara volt, ezek valamit mindig terveztek a látszólagos dolgaik mögött. De aztán rájöttem, hogy túl skat ittam ahhoz, hogy rednesen tudjak gondolkodni, így hát sóhajtva kiböktem a választ. - Olvasni szeretek. Meg zongorázni. Meg múzeumokba járni- válaszoltam, de aztán rájöttem, hogy nagyjából ennyi a hobbim, amit felsorolhatnék. A szexet csak nem kellett volna megint szóba hozni. - Az apám és a húgom szerettek horgászni - tettem hozzá, franc se tudja miért. Az ember alkohollal túlfűtve közlékenyebb volt, és én ezért nem szerettem mértéktelenül inni. Elvesztettem a kontrollt, és ha az nem volt meg sebezhető lettem. Márpedig én gyűlöltem sebezhetőnek lenni. - Mi ez a nagy ismerhedés hirtelem, hm? Csak nem randira szeretnél ezek után hívni? - húztam szemtelen vigyorra a számat azért, és kortyoltam az utolsó sörből, mert már mint mondtam enyhén elvesztettem a fonalat itt. Persze Daniel nem is nagyon váratott a válasszal. - Jó lenne, ha egyszer eljönnél oda, ahová apámmal szoktunk járni. Van ott egy kis faházunk, ahol meg lehet főzni, amit fogtunk, na meg van ital és mindenféle finomság. Tudod ez olyan férfi dolog, amit az O’Mara család tagja csinálnak… és most már te is az vagy. - bökte ki aztán, mire megint csak felvontam a szemöldökömet. Sejtettem én, hogy valami ilyesmire ment ki a játék, de már én is kezdtem lassan elfáradni, és inkább bújtam volna ELliot karjai közzé. ELnyomtam egy feltörni kívánkozó böfögést, ami a végére valami morranásfélávé változott. Sóhajtottam aztán, és végigszaladt a hideg is rajtam. Oké, nekem itt kellett most befejeznem és lelépnem. Fel is tápűszkodtam, hogy aztán medőlve, kissé ingatag léptekkel kisétáljak innen. És reményketdem abban, hogy hoppanálok már anynira ösztönösen, hogy nem hagyom el a testrészeimet. - Utálok horgászni, a halak gusztustalanok és büdösek. De most az egyszer megengedem, hogy elvigyél egy horgász randira, nagyfiú - viygordtam el és megpaskoltam a vállát, miközben elléptem mellette, hogy végre kilépjek a szabadba. A firss, hűvös levegő arcon csapott és egy kicsit magamhoz is térített. Az ujjaim megragadták a pálcámat, hogy végre hazatérhessek annak a férfinak az ölelő karjia közzé,a kit a világon a legjobban szerettem.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A JÁTÉKOT!
|