Ezra Ellsworth
[Topiktulaj]
A joke? Im on it!
Elfwood
Jutalmak: +235
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna, szinte fekete
Szemszín: Sötétbarna
Kor: 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Hatodik
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Sybill Trelawney
Legjobb barát: Henriette, Nora
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 14 hüvelyk, akácvessző, főnixmag
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2023. 01. 22. - 16:29:13 » |
+1
|
Kapjuk el a nagy vadat Vol1 vs 2004 Január 22 Round 1 Gyönyörű napra ébredtünk hölgyeim és uraim! A mai nap lesz az a nap, hogy végre elkapom a nagy vadat. Azt az embert, aki több büntetőmunkára küldött, mint bárki más itt létem alatt, mégsem tudtam egyszer sem megszivatni őt. Sok időm is van, mióta Sandy dobott, így ezeket az extra órákat végre arra használhattam el, hogy különbzőbbnél különbözőbb csínyeket kövessek el Smith professzor ellen. Sosem tudtam még elkapni, kisebb csínyeket követtem el csak, ide olyan kell, amit mindenki megjegyez, amire mindenki elis-merően bólint felém, hogy ez igen, elkaptad. Elkaptam olyan tanárokat, mint Trelawney, Brown vagy Campbell, de még McGalagony igazgató nő is az áldozataim listáján szerepel, de a nagy vad. A dzsungel királya még hátra van. Persze, volt hogy ráfestettem az asztalára valamit, vagy éppen telefirkáltam az óráján mások könyvét, de ez nem az igazi, ezzel nem vonulok be a történelem könyvekbe, ahol a Weasley ikrek szerepelnek. Hát Fred em-lékére bizony nem akármilyen viccel kell előállnom. Ha jól rémlik, már pedig megkaparintottam a beosztását, szóval tutinak kell lennie, ma órát fog tartani és, amint leül a székébe, beleragad az extra erős trolltakony ragasztó segítségével, majd ha felpattan-na észlelve a problémát, hogy a kedves nadrágja valamihez odaragadt és már nincs remény, aktiválja az asztal lábához kötözött kis madzaggal azt a kis konvetti ágyut, ami az asztalának fiója alá van il-lesztve, legalábbis, ha a madzag leoldódik, az ágyu elsül és beborítja kedvenc professzorunkat kon-fettivel. Tökéletes a terv, hibátlan és tutira be fog vállni. Be kell vállnia, különben nem fogok tudni eleink szemébe nézni, hát hogy mehetnék a Weasley Varázsvicc Vállalt közelébe? Eldöntöttem, hogy ott fogok dolgozni, miután véget ér a suli, na most, hogy hamarabb, mint ahogy véget érne, azt még nem találtam ki. Belefáradtam az ittlétbe, hogy mindig a jó fej Ezra legyek, aki kiáll mindenkiért és megviccel bosszúból másokat. Hogy mindig mosolyogjak és felvidítsam az embereket, hogy aztán mások átgázoljanak rajtam. Ez az Ezra a múlté, a jövő a jelenlegi Ezráé, aki épp azon izgul, vajon Smith besétál-e a csapdájába, vagy újabb kudarcot írhat fel listájára és mehet büntetőmunkára.
|