Freya Blood
[Topiktulaj]
wolf of downing street
Jutalmak: +142
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Kor: 20
Ház: Mardekár
Évfolyam: Második
Családi állapot: Bonyolult
Kapcsolatban:: You go, Matthew Fawley!
Munkahely: KKK Tanoda
Kedvenc tanár: And none for Prescott. Bye.
Legjobb barát: 琥珀
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2024. 10. 26. - 19:24:26 » |
+1
|
i t 's n o t t h a t d e e p pretty girls don't do drama less we wanna
|
+18: szégyenítés, rasszizmus, káromkodás, kinkshame, testnedvek, szexuális tartalom, káromkodás, káromkodás, káromkodás God knows nem akartam soha összebarátkozni senkivel, aki még a roxfortosok hurráoptimista szektás mentalitásától is egyszerre balra ÉS jobbra helyezkedik el, de mégis megtörtént. Néha a dolgok egyszerűen megtörténnek, mint például ez a kiváló kislavór az ágyam mellett, amibe most harmadszor hányok bele ébredés óta, ami figyelemre azért is méltó, mert kibaszottul fél órája lehetett és azóta nem ettem még semmit. Az évek alatt elég nagy szakértője lettem a hányásnak, ezen belül annak, amit úgy szoktam nevezni, hogy a hányás paradigmája, mert remekül lehet elemezni, hogy adott időszakban mi történt benne és ennek milyen hatásai lesznek a jelenre - szarok, nyilván, de maradjunk egy testnyílásnál így másnap. - Ha egy nagyon Creep-o-McGee keres, engedd be nyugodtan, tényleg hozzám jött! - kiabálok ki az ajtón, mikor meghallom a lépéseket és feltételezem, hogy ez valamelyik apám lehet, de a lényeget tekintve kurva mindegy, melyikük. Kiderül, Charles az, az arckifejezése alapján ő is másnaposan, csak egészen mástól, mint én - semmi más nem magyarázza a Világ Legjobb Apukája bögrét a kezében, ami jóval vörösebb annál, hogy a lányától kapja bárki, aki nem lehetne a daddy issues posterchildja. Marius sosem okoz csalódást, örömmel látom, hogy a házasságában sem. - Először is: lehetne, hogy halkabban szabadulsz meg a gyomrod tartalmától? Szétrobban a fejem, ráadásul... másodszor, igen, pontosan ez történt. Beengedem, miután eltüntetted azt a.. siralom-vödröt magad mellől. - azt hinném, hogy aki válogatott oxfordi szakokon koptatta az arisztokrata seggével a padokat, az így negyven felett jobban bírja a minőségi alkoholt, de hát így múlik el a világ dicsősége. Legalább a ruszki inváziót tekintve nem tévedtem, az jön, ha kell, ha nem. Most mindkettő, mert szinte biztos vagyok benne, hogy neki is kellett pár nap, mire felépült a merevrészegségből, amit produkált egy ráadásul csütörtök estén. Az apja nem lehetne büszke rá, bár ugye.. ha valamiről yappingelni fogunk, az az apja lesz. Oopsie. - Ó ne, a hányás közösséget építő hatásától félsz, Charlie? Pont szabad a fürdőszoba, just sayin~ - csak a szemét forgatja, mielőtt a helyzethez méltóan eloldalog az ilyen látványt ritkán élvező, indokolatlanul ronda, ahhoz képest, hogy milyen drága festmények előtt a folyosón. Charles Davy modern művészeteket felkaroló igyekvése lassan egy sznob galériává változtatja a nem túl apró otthonunkat, de hát mindenkinek kell valami perverzió. Nem hiszem, hogy Irináka fel lenne zaklatva néhány testnedvben úszó répadarabtól - ahogy mondtam, szakértője vagyok a témának, és a roppant alapos kutatómunkám absztraktja, hogy minden hányásban van répadarab - de azért megteszem neki, hogy eltüntetem a halógödröt magam mellől és kinyitom az erkélyajtót is, mielőtt alaposan megmosnám az arcom és a fogam. Nyilván beletelik neki pár percbe, hogy eltévedjen a három lépcső, négy szalon és két elágazó folyosó között, és eleve zavar keletkezik az erőben, mikor a földszint-első emelet kérdés felmerül a külföldieknél. Ő pont annyira autista, hogy a kelleténél tovább tartson neki, amíg idetalál.
- Nahát, Tovaris Konyec! Megtisztel bennünket így, a halálból feltámadván! - visszadobom magam a queen size ágyamra a párnák közé, és csak messziről integetek neki, hogy kerítse magát beljebb. Talán gyújthatnék néhány értelmetlenül túlárazott gyertyát csak a hangulat kedvéért, hátha a sok égő dologtól jobban otthon érzi magát - mert amit mondani fogok valószínűleg, attól túlságosan is otthon fogja magát érezni. - Oké, emlékszel, amikor azt mondtad, hogy Freyá, éngém érdékélni nyét, játszól én Pápá dugd él pirog? Talán nem pont így fogalmaztál, de a lényeg pont ez volt. So... még mindig így vagy vele? És ha nem, mennyire igen? - az anyanyelve meggyalázását már biztosan régi ismerősként köszönti, oroszul amúgy is csak az tanul meg, akinek három anyja van és azok is mind ortodox pópák. Bár sokkal szívesebben beszélném ezt meg máshol, máskor, leginkább egyáltalán nem, de van, hogy becsap a geci az ablakon. Hacsak Mr. Romanov nem előzött meg, Irináka most elsőkézből, és főleg, a hullafehér, wannabe inferus változatomtól fogja meghallgatni, mit is csináltunk három nappal ezelőtt, mikor ő kidögölve hevert a kanapén nem is olyan messze. Tény, az orosz-izlandi alma messze esett a fájától, de nem annyira, hogy ne lett volna halló és látótávolságban..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Irina Romanov
Griffendél Godrik Akadémia
Jutalmak: +43
Előtörténet: Megnézem!
Viselet: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : Szőke (eredeti); Változó
Szemszín: Kék
Ház: Hollóhát
Családi állapot: Egyedülálló
Munkahely: Alkalmi (mugli) munkák
Pálca: Nyárfa, sárkányszívizomhúr, 11 hüvelyk, majdnem teljesen merev.
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2024. 10. 28. - 20:52:23 » |
+1
|
s s d a d d y i s s u e s Még mindig érzem a száraz fejfájás maradványait a néhány nappal korábbi társadalmi eseményről, amely hatására olyannyira intoxikált állapotba kerültem, hogy engem is, és Freyát is apámnak kellett elszállítania. Soha nem kerültem korábban abba a helyzetbe, hogy megszegem bármilyen, a családom által támasztott előírást, ezért még mindig szokatlan volt számomra fájó fejjel a kanapén ülve hallgatnom apám intelmeit a reszponzibilis alkoholfogyasztásról. Ennek ellenére nem bánom, hogy túl sok italt fogyasztottam a szórakozóhelyen, mert lehetőségem nyílt feltárni a fizikai tűrőképességem határait.
Megállok az ajtó előtt, és néhány másodpercig gondolkodom rajta, hogy hogyan tűnne a lehető legtermészetesebbnek a kopogásom. A másodpercek percekké híznak, ahogy megnézem az arcom a piciny kézi tükrön, még egyszer óvatosan megigazítom a rúzsomat, kifésülöm a tincseket a homlokomból, azután a próba kedvéért teszek egy mosolyt is. Nem látom negatívnak a tükörből rám tekintő arcot, ezért továbbra sem értem, hogy miért tartja ezt Freya ijesztőnek, amikor csupán az emberi társadalom egyik alapvető gesztusa, mellyel embertársaink felé jelezzük, hogy szándékaink számukra nem hosztilisek. Az édesapjai mindenesetre megijedtek tőlem legutóbb, amikor ezzel próbálkoztam az elmondása szerint, úgyhogy végül hagyom, hogy a mosoly átadja a helyét a semlegességnek. Pedig tényleg örülök neki, hogy itt lehetek.
- Üdvözlöm, Mr. Davy! Freyához érkeztem vizitác... látogatóba.- Freya tanácsa ellenére megpróbálkozom oldani a furcsa helyzetet mégis egy mosollyal, de rögtön látom az arcán, hogy nem a kívánt hatást értem el. Igaz, csak kicsit... zavartnak tűnik, nem látom az arcán azt a tekintetet, amit valaki úgy írt le, hogy hasonló lehet ahhoz, amikor valaki egy dementorba fut. Azért a visszajelzés azt mutatja, hogy továbbra is dolgoznom kell a mosolyomon, mert a munkavégzésem idején sem szoktam elérni az ételt rendelő embereknél a kívánt hatást, és az egyetemen sem szoktak a csoporttársaim kedvelni. Egyre inkább azt gondolom, hogy David sem azért ment el annak a randevúnak a közepén múlt héten, mert az édesanyja egy hörcsög haláláról értesítette.
Viszonylag könnyen megtalálom Freya szobáját, korábbi ittléteim alatt sikerült fejben megrajzolnom az ingatlan alaprajzát, beleértve azokkal a pozíciókkal is, ahol tiltott varázstárgyakat lehetne rejtegetni, el lehetne rejtőzni, vagy szükség esetén vészkijáratként lehetne használni. Ezt természetesen nem kívánom megemlíteni, apám mondta, hogy ez a viselkedés kiakaszt másokat, még ha továbbra is érzem rá a késztetést, hogy biztosan feltárjam ezeket az információkat a környezetemből. Ezen kívül viszont elengedem magam, nem is gondolkodok a gesztusaimon és az arckifejezésemen, miközben kigombolom a kabátomat, egyszer kopogok, és amikor válaszol benyitok.
Legyűröm a késztetést, hogy kijavítsam, emlékeztessem rá, hogy a kifejezés, amit használ, a szovjetekhez tartozik, ők pedig a Romanovok ellenségei, ahogyan Raszputyin is. Ahogyan a szórakozás is apám szerint, bár nem vagyok benne biztos, hogy mire gondolhatott ezzel, és amikor rákérdeztem, nem fejtette ki. Azért remélem, hogy most már van lehetősége szórakozni, ha arra gondol, hogy ebben a házassága anyámmal gátolta meg.
- Nem haltam meg, csak bizonyos biológiai funkcióim nem működtek megfelelően az enyhe alkoholmérg... Örülök, hogy látlak!- leveszem a kabátom, és lefektetem a legközelebbi vízszintes, szabad felületre. Ma a térdén kiszakított (de azért újként eladott) farmernadrágot és a fekete, fűszerlányos pólót választottam viseletként, úgyis át kell öltöznöm később, mert innen néhány óra múlva egyenesen a munkahelyemre megyek. Szerencsére a személygépjárművet ott parkoltam le néhány nappal ezelőtt, úgyhogy nem szükséges már semmilyen egyéb kitérőt tennem, és annyi időt töltök itt, amennyit szeretnék.
Mielőtt kitalálhatnám, hogy hová üljek, jobb lenne-e mellé, az ágy végébe, vagy máshova, megállok a gondolkodásban, és ránézek, hogy keressem rajta a mondandója csattanóját. Nem értem a humor forrását, hogy miért beszél ismét apámról, nem is említem meg neki, hogy már nyolc évesen elhagytam az akcentust. Inkább... gondolkodni kezdek a kérdésen. Logikusan nincs okom rá, hogy zavarjon a lehetőség, mindhárman felelősségteljes emberek vagyunk, apámat sem zavarta, amikor tavaly nálunk aludt egy csoporttársam, én sem látok rá okot, hogy úgy kezeljem, mint azok az önző, gyerekes személyek, akik nem fogják fel, hogy az apa továbbra is férfi, és olyan vágyai is vannak. Freyának is vannak ilyen típusú vágyai, és nem látok okot rá, hogy zavarjon a lehetőség.
- Nem látom okát, hogy zavarjon ennek a lehetősége. Nem látok benne furcsát.- most veszem észre annak jeleit, hogy Freya talán még mindig másnapos lehet, talán beteg, az arca sápadtabbnak tűnik a megszokottnál. Meglepne, ha tényleg az alkohol okozta volna, ő jóval edzettebben bírja a bódító italokat nálam, és elég hosszú idő eltelt már azóta. Végül úgy döntök, hogy mellé ülök le, az ágy végébe, de egyelőre nem hozom fel a témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Freya Blood
[Topiktulaj]
wolf of downing street
Jutalmak: +142
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Ház: Mardekár
Családi állapot: Bonyolult
Kapcsolatban:: You go, Matthew Fawley!
Munkahely: KKK Tanoda
Kedvenc tanár: And none for Prescott. Bye.
Legjobb barát: 琥珀
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2024. 10. 30. - 14:30:27 » |
+1
|
i t 's n o t t h a t d e e p pretty girls don't do drama less we wanna
|
+18: szégyenítés, rasszizmus, káromkodás, kinkshame, testnedvek, szexuális tartalom, káromkodás, káromkodás, káromkodás Van valami sorsszerű abban, hogy ha 0-24 yapping princess vagy, az összes barátnőd seggfájós sorozatgyilkos legyen. Londontól keletre (és nyugatra! erre mindig emlékeztetnem kell magam) mindegyikük pont olyan arckifejezéssel szokott beballagni a szobámba, mintha valami közepesen borzasztó slasher fináléjában szerepelnének, mindjárt előrántanának a hátuk mögül valamit, amit aztán a kis testembe márthatnak a nézők erekcióját kielégítendő, aztán közben olyan zavar van a fejükben, ami egy teljes autista hugrabugos csoporttól is szép lenne az unikornis-simogatóban. - Enyhe? Jó, ha mondjuk a kibaszott Holdraszállást kicsi sétaként, Hiroshimát és Nagasakit kis nemzetközi konfliktusként és a KGST-t apró friendly visitként értelmezzük, akkor lehettél te is enyhén részeg. - forgatom a szemem rögtön az első megszólalására. Van valami diszkrét bája annak, mikor először iszod magad SFR-re, de ami báj Irinákából árad, az inkább akkor jellemző, ha ott sem jártak már sikerrel. Ez az a báj, amit a temetkezési vállalkozó áraszt, mikor megkérdezi, hogy és akkor krizantém legyen, vagy fogalmam sincs, mik a trendek éppen a fancy temetéseken, csak abban vagyok biztos, hogy léteznek. Mióta tudom, hogy lehet babyshowert elrontani vintage aessel, nem becsülöm alá az emberi szépérzék mélységeit. Azért sem, mert az egyik itt áll előttem - ezúttal legalább nem a világtörténelem egyik legrosszabb halloweeni lookjában, amivel egyszerre tudja traumatizálni a nyugdíjasokat és a kisgyerekeket is. - Most miért állsz ott, mint fasz a lakodalomban? Ülj már le! - hiába telt el x év, még mindig úgy mozog itt, mint egy élemedett fóka, közben eggyel kevésbé aranyos. Csak most gondolok arra, hogy talán ez az először-láttál-ennyire-részegen bűntudat izlandi-ruszki változata, azért topog itt szerencsétlenül, de ezt felesleges lenne megkérdeznem, mert értelmes választ nem fogok kapni, csak valami elemzést az elméletem vizsgálhatóságáról. Irináka pont olyan ideggyilkos, mint a két liter alkohol, amit láttam elfogyasztani, pont úgy kényezteti az ember türelemre való hajlamát és gyomrát is. Megdobom egy rózsaszín párnával annak reményében, hogy most nem fogunk arról értekezni, miért van benne a cica nevében rögtön a köszönés is, és ez nem zavarja-e meg őt a kommunikációban annak ellenére, hogy fiktív. Kitty után én is meg fogok zavarodni hamarosan és ezen sokat nem segít, hogy én már tudom, amit ő nem, hogy very demure, very mindful módon tényleg megismerkedtem Mr. Izlanddal pár napja. Közelről.
- So kitartasz amellett, hogy nem zavar per érdekel a dolog? Még egyszer megkérdezem emberbaráti szeretetem jeléül, meg mert nem vagyok tory szavazó: tényleg nem érdekel, hogy apád újra szokott szexelni? - mondjuk halottnak a csók ezt előre érdeklődni, még ezek után is megpróbálhat belefojtani egy kanál vízbe, miközben rituálisan feláldoz a szektájuk istenének. Lehet, hogy önkétes alapon hagyta ott őket, de damage is done, az ember sosem lehet teljesen biztos ennek a valószínűségében. - Jó, azért kérdezem, mert lefeküdtem apáddal pár napja, mikor bulizni voltunk és értünk kellett jönnie. Just sayin~ - nem látom értelmét kerülgetni a témát vagy a közlést, egyszerűen csak az arcára nézek - nem a szemébe, annyira bátor a telihold másnapján nem vagyok emotional support hányóslavór nélkül - és kimondom. A jóslataim alapján Irináka csak úgy állítja ezt a roppant racionális faszságot, ahogy a többi sztoicista faszságot szokta: nem racionális bőgni, nem racionális dühösnek lenni, nem racionális bizarrnak érezni, ha apád megdugja az egyik közeli barátnődet, miközben részegen alszol stabil oldalfekvésben a szomszéd helyiségben, de hallótávolságban. Persze ennek az értelmiségi beszélgetésnek a részeként ő is megkérdezte tőlem, hogy én mit szólnék, és hát mégis mit tudnék szólni, az én apám nemi életének minden nap belefutok valami jelébe a házban. Nyakkendő a kilincsen? Ki vagyok én, a szerencsétlen kis Charlie Bucket, aki nem sejti, hogy a nem olyan nagyon régen házasodott két apja tedd a bucket-be-t játszik zárt ajtók mögött? Girl bye. - So most hogy tudod, is ugyanazt gondolod? Értelemszerűen nem fogok kiugrani bánatomban az ablakon, ha igen, és nem csak azért nem, mert most meg fogod jegyezni, hogy láttad a növényzetet és nem törném ki a nyakam közben. De valamiért az a tippem, hogy inkább meltdown jön, mint Marcus Aurelius recskanaplója a bölcseletekkel. - tudom, hogy most valamiféle bűntudatot kellene éreznem és gyakorolnom is egyszerre, de nincs ilyenem, nope, nada. Mr. Kiejthetetlen nevű Daddy Issues és én sok mindent éreztünk, de a bűntudat nem tartozik közéjük: emellett szerintem Irinákának igaza van az eredeti kijelentésben, csak azt nem hiszem, hogy ő ki tudja magát zárni a nem racionális érzelmi vergődésekből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Irina Romanov
Griffendél Godrik Akadémia
Jutalmak: +43
Előtörténet: Megnézem!
Viselet: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : Szőke (eredeti); Változó
Szemszín: Kék
Ház: Hollóhát
Családi állapot: Egyedülálló
Munkahely: Alkalmi (mugli) munkák
Pálca: Nyárfa, sárkányszívizomhúr, 11 hüvelyk, majdnem teljesen merev.
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2024. 11. 01. - 20:20:41 » |
+1
|
s s d a d d y i s s u e s Gondolkodnom kell rajta, hogy megemlítsem-e, hogy véleményem szerint a súlyos részegség toxikológiai szempontból enyhébb mérgezésnek minősül, különösen ha összehasonlítjuk akár olyan mérgező elemekkel és vegyületekkel, mint az arzén vagy az élőhalál esszencia, de biztos vagyok benne, hogy ez nem járna semmilyen haszonnal. Való igaz, hogy meglehetősen intoxikált állapotba kerültem, nem voltam felelős döntéshozatalra alkalmas állapotban.
Végül mozgásra buzdítanak a szavai, leülök az ágyra mellé, miután megszabadulok a ruházatom szobában felesleges részeitől. Megpróbálok egy kis mosolyt is erőltetni az arcomra, hogy kifejezzem, hogy örülök, hogy látom, de nem tartom sokáig fenn, mert tudom, hogy Freya talán nem örül ennek annyira, mert tudja, hogy nem tökéletes. A tükörben már sokat gyakoroltam a mosolyt, igyekszem összekapcsolni az érzéseimmel a mimika reakcióit, de valahogy... valahogy most sem jó. Látom az emberek arcán. Másoknak ez az egész egyszerűen, természetesen megy. Ahogy a szem-kéz koordináció is sokaknak jó, ők elkapták volna a szervusz cicás párnát, nem az arcokat találta volna el.
- Apám egészséges felnőtt férfi. Őt sem zavarja, hogy én szoktam szexelni, nekem sincs okom rá, hogy az zavarjon, hogy ő szokott.- talán valamennyire remélem is, hogy talál valakit, valaki tartósat, távol anyámtól, távol Izland fertőzött telétől. Tudom, hogy soha nem volt köztük hagyományos szerelem, még olyan mértékig sem, mint az én gyerekkori rajongásom Nihl felé, vagy a néhány hónapos futó érdeklődés az első szexuális partnerem irányába. Apám nem hagyott ott semmit, amit szeretett, kivéve talán a bátyámat. Nekem sokkal több dolog hiányzik, még mindig vágyom az elveszett télre, a forróságra és a hidegre, a végtelen sötétség és a fehér hó játékára.
Ennek ellenére pislogok, és Freyára nézek, ahogy próbálok rájönni arra, hogy miért mondta, amit mondott. Lassan jut el az elmémig a lehetősége annak, hogy ez nem egy vicc, és ahogy a gondolat megszilárdul, mentális szemeim előtt önkéntelenül is látom, ahogy apám ágyában fekszenek egymáson, meztelenül. A gondolat nem okoz haragot, nem undorít, nem háborít fel, de valahogy olyan... idegen. Mintha két dolog összekeveredne, amelyek nem keveredhetnének össze, a kényelmetlen gondolat hatására kedvem lesz megölelni valamit, és jobb híján beérem az üdvözlömmacskás párnával, amelyet a mellkasomnak szorítok, miközben ránézek.
Kinyitom a szám, tudom, hogy most kérdeznem kellene valamit, de már megválaszoltam azokat a kérdéseket, melyeket filmes és könyvem tapasztalataim szerint lassúbb felfogású emberek kérdeznének. Arra a kérdésre, hogy miért tetted ezt?, teljesen egyértelműen tud választ adni valaki, aki már vett részt konszenzuális szexuális aktusban, amely nem volt rossz, a hogy tehetted? kérdésnek pedig maximum akkor láttam értelmét, ha kárt okozott volna nekem. Például lefeküdt volna a barátommal, ha lenne, bár abban az esetben is talán hálát kellene éreznem. Ha hajlandó hozzáérni a hátam mögött egy barátnőmhöz, amúgy sem volt túl jó kapcsolat. Az akkor most együtt vagytok? kérdés is elég gyerekes, tudom már egy ideje, hogy a szex nem jár egyértelműen kapcsolattal, és azóta nem láttam nálunk. Igaz, meglehetősen rosszul van most, talán az is benne van.
- Nem haragszom. Jó volt? Élvezted?- tárgyilagos a hangom, de ahogyan ránézek, biztosan kifejezi, hogy nem csak felbosszantani, kiakasztani akarom. Ez tényleg egy fontos szempont, ha valamelyiküknek fájt vagy rossz volt, biztos vagyok benne, hogy fura lenne, ha újra meg kéne kérnem apát, hogy jöjjön értünk, ha esetleg megismétlődik a tegnapelőtt. Ugyanakkor valahogy mégis... furcsa.
Olyan, mint amikor valaki odanyúl egy egyenlet elejére, és leveszi a negatív előjelet, vagy amikor törlődnek a lábjegyzetek egy filozófiai disszertáció hatodik és hetedik oldaláról, hogy folytatódjanak. Apám nem tudhatta, hogy ez nem befolyásolja-e negatívan a barátságomat Freyával, ő nem kérdezte meg tőlem, hogy zavarna-e, ha lefeküdne vele, ahogy Freya megkérdezte, talán az zavar, hogy apám egy szexuális kalandért hajlandó volt kockára tenni egy barátságomat. Amúgy sincsen sok.
- Mi ettől még barátunk vagyunk? Soha nem voltam ilyen helyzetben, és idegennek érezném, ha te lennél a nevelőanyám.- majdnem biztos vagyok benne, hogy a szexuális aktus nem tesz valakit a partnere gyermekeinek nevelőszülőjévé, de szeretném tisztázni ezt. Nem akarom, hogy megváltozzon ez, most jó így, most jól érzem magam. Szeretném, ha a barátom maradna, akkor is, ha lefekszik az apámmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|