Freya Blood
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
wolf of downing street
Jutalmak: +157
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Kor: 20
Ház: Mardekár
Évfolyam: Második
Családi állapot: Nyílt kapcsolatban
Kapcsolatban:: You go, Matthew Fawley!
Munkahely: KKK Tanoda
Kedvenc tanár: And none for Prescott. Bye.
Legjobb barát: 琥珀
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2024. 11. 28. - 20:17:54 » |
+1
|
내가 제일 잘 나가 igeon gyeomsonhan yaegi gachireul nonhajamyeon naneun
|
+18: szégyenítés, rasszizmus, káromkodás, kinkshame, testnedvek, szexuális fétis említése, történelmi egyház szégyenítése, erőszak említése, egészségtelen szexuális tartalom, káromkodás Nem állítanám, hogy azért választottam Fawcettet - remek, még egy, olyanok ezek, mint a pestis a középkorban, alig ért véget az egyik, adja is a kilincset a másiknak - mert a hivatalos ispotályos képén is egy dilf, de azt sem állítanám, hogy ártana. Az ilyesmi sosem árt, ha már vélhetően vetkőzni is kell, és ilyenkor valamiért mindig kell - a nőgyógyász-medimágusnál, meg a belgyógyász-medimágusnál és egyéb -medimágus végződésű mesterembereknél semmiképp, az csak akkorra van fenntartva, ha az ember kínjában kénytelen még részletekkel is kiegészíteni a fájdalmas élményt. A másodikat, mert az ilyen hegeket hozni sem a Múzsa gyengéd, homlokra adott csókja szokta hozni. Megpróbáltam ugyan egy vintage Chanellel enyhíteni a hányattatásokat - ha már a szó szerintieken már túl vagyok, azt amúgy sem lehet Chanelben, nem én hozom a szabályokat - de ezen felül, vagy alul nem azért fizetek majd egy kellemes összeget Fawcettnek, hogy finom legyen. All puns intended. - Blood. Én is nagyon örvendek, Mr. Fawcett, bármilyen bizarr is magát köszönteni a saját lakásában. Gyakran csinál ilyesmit~? - már csak annak ténye, hogy itt rendel, és fiatal diáklányokat enged a lakásába mindenféle asszistensek nélkül felérne egy válasszal arra a kérdésre, hogy miben segíthet. Szerencsére kellően szerencsétlennek tűnik, inkább aggódom amiatt, hogy megkérdezi, hallottam-e már a mi urunk és atyaúristenünkről, Merlinről, minthogy egyéb szándékokat feltételezzek róla.
- Tudja, olyan meggyőzően néz rám, hogy rögtön el is tudna nekem adni egy biztosítást. Ha meg nem sértem, mindig ilyen magabiztos a szakmáját illetően~? - egy pillantással felmérem a kabátja és ruhái jellemzőit és árát, de egyelőre nincs semmi, amiről érdemes volna megemlékezni pro vagy kontra. A lakása is egy bölcsész önmagának szóló pózának tűnik egy DDLG játszótér helyett, amire következtetni engedne a helyzet: még mindkettő szólhat ellene és mellette is az ajánlásnak, amit kaptam róla. Harper úgy igyekezett bizonygatni, hogy őt keressem fel, mintha részesedése lenne a dologból. Ez rajtam nem múlik, én örömmel támogatom az akadémikusok alkoholizmusát anyagilag, amíg értenek a szakterületeikhez. Felállok a fotelből - a kis platform Mary-Jane kopog a parkettán, ahogy közelebb érek lassan, városnéző tempóban. Jóval magasabb nálam - mint az angol lakosság túlnyomó többsége - és jóval megbecsültebb tagja is a megbecsülteknek. Vagy kiváló, vagy az a típus, aki a bölcsiben is könyökfoltos pulóverben kért elnézést a többi gyerektől, amiért nem adta elég gyorsan át a követelt játékát.
- Én vagyok a Wychwood-i szemtanú, ennek minden örömével és hátrányával. A kollégáinak már mindent elmondtam, amit érdemes volt feljegyezni, az utóbbiak miatt vagyok itt. - összefonom a karjaimat, és az ilyenkor illendő viktoriánus szégyen helyett annak biztos tudatában nézek fel rá, hogy mindketten tudjuk, lenne mit mesélni, ahogy azt is, hogy ezt nem volna az angol erkölcsösség utolsó Burberry-kockás bástyája úgy megejtenünk, hogy minimum félmeztelenül ülök vele szemben egy asztalon. - Gondolta volna, hogy vannak még a háború után, akik hajnalban a birtokukra bemenekülő fiatalokat a feketemágia legszebb hagyományaival fogadják a second amendment stílusában? Én sem. Mintha nyolcvan és a demencia között vissza lehetne vonni valakitől a pálcaviselés lehetőségét, de honnan is tudhatnám ugye, nem vagyok tory szavazó~? - mivel nem tudom, hol kezdünk neki a jelenetnek, aminek dramaturgiáját Nabokov sírva kérné kölcsön, ezért egyelőre nem mozdulok erről a szent helyről. - So.. van két veteránokat ajnározó dokumentum-filmeseket elandalító átokhegem, és abban bízom, hogy tud nekem segíteni, Mr. Fawcett. - szinte kikívánkozik belőlem, hogy csak az érthetőség kedvéért az eltüntetésükben, Mr. Fawcett, mert ha csak az arckifejezésére támaszkodom, azt a gravitáció csúfosan meg fogja cáfolni, vintage Chanel Mary-Janes ide, vagy oda. Rövidebb parainesiseket is írtak már, mint amit abból a méltatásból lehetne, amivel Harper felszopta nekem három és fél oldalban - de még kiderülhet, hogy egyéb területeken szerzett érdemei hozták meg ezt a historically speaking platonic barátságot köztük. - Mert ugye.. ez a szakterülete~? Meg a furcsán intim szituációk, de gondolom Dilfországban "a Halloween az az ünnep, mikor mindenki szajhának öltözhet, és senki nem szólja meg érte". - egy magamhoz képest kedves mosollyal még bólintok is egyet a bizalmam megelőlegezésének jeleként.
|