Freya Blood
MMM Magasiskola
wolf of downing street
Jutalmak: +161
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Kor: 20
Ház: Mardekár
Évfolyam: Második
Családi állapot: Nyílt kapcsolatban
Kapcsolatban:: You go, Matthew Fawley!
Munkahely: KKK Tanoda
Kedvenc tanár: And none for Prescott. Bye.
Legjobb barát: 琥珀
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2024. 12. 23. - 22:28:09 » |
+2
|
i d o n t h a t e m a d n e s s i m h a v i n g f u n under a single lighting, why are there two shadows?
|
+18: szégyenítés, rasszizmus, káromkodás, a magyar közélet említése, mentális egészségre tett degradáló megjegyzések, kinkshame, Pride szégyenítése(?), osztálykülönbségek említése, egészségtelen szexuális tartalom említése Szívesen kijavítanám Tante Guineveret - már csak ezért a megszólításért - hogy mielőtt a nemzeth felesége lett volna, ő is szakavatott látogatója lehetett mások konyhájának hajnali hat körül, de erre az erős fejfájás következtében nem vállalkozom. Kezemben a továbbra sem kényelmi okokból mellőzőtt platform YSL mary-janet lóbálom, és már-már úgy lépek be Weasleyék konyhájába, ahogy gondolom, hogy megérdemelné ennyi kedves, vidéki, naiv bukolikus idill közepette, amin azért minőségében sokat lendített, hogy Weasleyék az utóbbi években behozták a lemaradásukat a nepotism babyk tengelyén. Továbbra is menthetetlenül griffendélesnek mutatkoztak, ami majdnem kötelező volt - az angolok és nyilvánosan kifejezett fétiseik a roxforti házakat illetően, szemben a semennyire nem kifejezett, de ennél egy fokkal egészségesebb fétiseikkel - ebben a politikai légkörben, de még a másik kezemben tartott Birkin sem jó indok, hogy Mearsheimerről akarjak beszélgetni, legalábbis egy kávé előtt biztosan nem. - Teát? Köszönöm nem, nem vagyok tory szavazó. - szívesen mondanám azt is, hogy ne légy abszurd, de a helyzet gondolom igényt tarthatna erre a jelzőre eleve. Charlie - akiről kitartóan gondoltam egészen megmagyarázhatatlanul sokáig, hogy tökéletesen aszexuális, ami nem is olyan valószerűtlen önmagában, mert a testvéreitől meg én tudnék az lenni - mintha említette volna, hogy tartják még ezt a háború előtti szokást, hogy kipróbálják, hányan férnek el a rusztikus tető alatt, de ennek részleteire jóval kevésbé figyeltem, mint a mellkasán megszámolható hegekre. Well, sue me. - Legyen egy kávé inkább. Vagy valami erősebb, ha ez felmerült, mint opció. - leteszem a kőre a cipőmet, és óvatosan belelépek. Egy Balmain blézer még bizonyos kimondhatatlan dolgok másnapján is kiválóan összetartja az ember fájdalomtól meg-meghajló alakját, és legyünk őszinték, eleve sincs mit szégyellni, mind a százhatvan centim megkapta a neki járó figyelmet Charlie Weasley mind a száznyolcvan+ paramétereitől. Természetesen a Nemzet Menyasszonya - mert god knows, az nem Granger, biztosan nem Ronald McDonald angol megfelelőjének oldalán - jobban érti a helyzetet, mint azt bármelyik interjújában elismerhetné. A girlpower és a girl next door között illetlen emlékezni Ginny Weasley nagyon is impozáns hírére a Roxfortban, ahol az előzetes elképzelésekkel ellentétben nem a kelengyéjét kötögette a Hősies Szüzesség Tornyában, ahogy néha jellemezni lehetett Griffendél inkább lelkes, mint akadémiai székfoglalók közössége utódait. - Kedves étkészlet egyébként. Már nem is emlékszem, mikor voltam úgy egy konyhában, hogy csak a pálcám elővétele nem egyszerre fenyegetett a Terminátor harmadik részével és a Titoktörvény megsértésével egyszerre. - meg is igazítom a hajam a segíségével, bár eleinte biztos voltam benne, hogy ha egyetlen fallikus szimbólium is közel fog kerülni az arcomhoz, az nem a pálcám lesz - főleg, mert az ettől való idenkedést a Roxfort mélyen tisztelt tananyaga sem különösebben támogatta, ha a poroszos gyereknevelési elveket nem számítjuk bele. Az olyan lányok számára, mint Weasley, az ilyesmi nyilván második természet egy olyan háztartásban, ahol a kiságy fölé.. nem is tudom, Merlin és McGalagony plüss-kiadása van felfüggesztve. - Charlie még alszik, ha engem kérdezel, még egy darabig fog is, de nem tervezem megbotránkoztatni a nemes és különösen cozy Weasley-házat a jelenlétemmel sokáig. - bár kinél is jártam volna, ha már az alvás szót nem használnám, itt mindenki címlapokra kívánkozó tökéletes white picket fence. Ahogy a közhangulat alakult mostanában, talán meg is hajolhatnék derékból háromszor, amiért a lábtörlőnél beljebb engednek, amit nem is azért érdemes megemlíteni, mert Weasleyék majd kizavarnak a bájos gnómjaik közé, hanem mert bármennyire is liberálisabbak, mint egy teljes London Pride lenne - ha a Hobbit szellemi örökösei rendeznék, god knows, nekik elhiszem, hogy nem diszkriminálnak a harmadik reggeli után - attól még meg-megtolják időnként a szekerét. Időnként mást is, de ez bizonyára elkerülhetetlen, ha sárkányokkal táncolsz munkaidőben.
|