+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Wesley Fawcett
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Wesley Fawcett  (Megtekintve 95 alkalommal)

Wesley Fawcett
Tanár

SVK professzor - Főborz

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2025. 01. 17. - 02:36:48 »
+2

• • • Barátok • • •
Megállsz, szétnézel téveteg
van-e tovább vajon, kérdezed,
előtted mintha lépcsők, s fényjelek,
és éjszaka, s a vak űrben
mintha
valaki szólítana
hívna,
töprengsz, mit tegyél, belátom...

Csak előre, csak fölfelé barátom!

• • • Ellenségek • • •
Jobbról és balról, az út mentén fák strázsálnak,
mint valami mozdulatlan, fekete fal. Talán
a fákra gondolnak mind a ketten. Hogy ott van.
Hogy ott van köztük. És hogy fekete, fekete, fekete.

• • • Szerelmek • • •
Hiszem, újratanultam lenni, várni, élni, járni érted.
Újra az őszt, a telet, a tavaszt... Fáradtan, álmosan
ülünk ketten, teádat szürcsölöd éppen, én nézlek téged
majd költő barátom versét súgom: "Már akármit tehetsz,
megmaradsz!"

Kód:
[center][font=times new roman][size=12pt]
[color=#FCFAEE]• • • [color=#A5B68D][b]Kapcsolatunk[/b][/color] • • •[/color]
[/size][/font][/center]
[font=times new roman]Mit gondolsz rólunk?[/font]
Naplózva

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2025. 01. 17. - 17:27:52 »
+1

• • • Tanár úr, kérem! • • •
Hallottam rémmeséket arról, hogy a Roxfortos karrier elég hamar kiköpi magából a tanárait, különösen az SVK tantárgy esetében. Tényleg igaz, hogy az egyiküknek a tarkójába nőtt egy gonosz varázsló, és parazitaként élősködött rajta? Na és az mese, hogy egy másikuk egész évben egy varázsládában kuksolt, miközben egy doppelganger beszivárgósat játszott? És mi is volt a helyzet azzal az idős nénivel meg a kentaurokkal? Jól van?
Azért remélem, hogy Fawcett professzort nem fogjuk annyira megviselni, és még sokáig örülhetünk a legempatikusabb, leghaladóbb és legjobbfej tanárunknak! Az ilyen tanárok azok, akiket soha nem feledünk, és hosszú idő múltán is szívesen látjuk a jubileumi évfolyam találkozókon! Addig is tessék távolmaradni a Tiltott Rengetegtől. Bár maga nem egy idős néni, talán nincs akkora félnivalója.
Naplózva

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

« Válasz #2 Dátum: 2025. 01. 21. - 00:40:00 »
+2

• • • Nialen Travers has invaded your world. • • •
Maga hugrabugrás létére egészen jó órákat tart (mondjuk elbírnának még egy kis erőszakot azok a gyakorlati részek, mind tudjuk, hogy senki nem fog finomkodni élesben). Ja, meg kicsit lehetne emelni a színvonalat is. Jók az órák, csak sok a redacted.

Amúgy minden öregedő férfi gitározik? Ez valami Vietnám dolog, ugye? Javaslom, hogy ne, mert öt év múlva az ingekből meg a szűk szövetgatyákból lila egybetalár lesz sárga csillagokkal, megkoronázva csúcsos süveggel és redactedig érő fehér szakállal.
Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #3 Dátum: 2025. 02. 01. - 21:30:22 »
+1

• • • SVK tanár újratöltve • • •
Hát őszintén, egy kicsit felment a vérnyomásom, mikor megint kiderült, hogy új SVK tanár érkezik, de be kell valljam, az órái nem uncsik. Látszik, hogy a prof tényleg tudja, miről beszél. Viszont totál hangulatembernek tűnik – egyik nap fapofa, másik nap meg full chill, ahogy egy Hugrás házvezetőtől kb. el is várná az ember. Gondolom van valami hátsztori, hogy miért hagyta ott az aurorkodást, de nem az én dolgom, hogy megfejtsem, mikor miért morcos. Amíg nem oszt random szívatásjegyeket, addig nincs harag, és szerintem tök jól elleszünk.
Naplózva

Robert Finnighan
Hugrabug
*

Duplahex

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2025. 02. 03. - 11:25:35 »
+1

• • • Gitárlecke • • •
Tanbá! Hallottam, hogy szokott gitározni, képzelje, mindig is volt bennem mélyen elbújva egy kis zenei véna és most karácsonyra kaptam egy gitárt. Szeretnék megtanulni, ha tudna vállalni külön órát akár egy kis teával vagy kávéval egybekötve a jövőben, hálás lennék érte. Mondanám, hogy közben írjunk dalt a Sötét varázslatok kivédése órára, szerintem a diákok értékelnék, ha kreatív módon lenne lenyomva a torkukon az órai anyag.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: