+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Ophelia Langley
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Ophelia Langley  (Megtekintve 176 alkalommal)

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 01. 17. - 16:43:03 »
+3

Ophelia Langley Hugrabug Prefektus

Dear Ophelia...
Crying statues in the garden
Shower you in tears
Begging for your pardon
Free them from your steers
The vines wrap around fragments of your fallen shrines
Invade your lungs as you breathe in the vapor of the hums

∧_∧  
  (。・ω・。)つ━☆・*。
  ⊂/     /             ・゜
     しーJ       °。+*°。
                                   .・゜                                      
                               ゜。゚゚・。・゚゚  

╱|、      
                                 (˚ˎ 。7  
                                  |、˜〵    
                                 じしˍ,)ノ

Kód:
[box][font=georgia][glow=black,1,1][size=16pt][color=teal][b]Dear Ophelia[/b][/color][/size][/glow]
[color=#CD853F]Gondolataiddal töltsd ki bátran ezt a sort.[/color][/font][/box]
Naplózva

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

« Válasz #1 Dátum: 2025. 01. 20. - 23:31:36 »
+1

Nialen Travers has invaded your world.
Néha kicsit sok ez az aktivista dolog. Nem annyira mint a „bruhuh, üldöztek nyolc hónapig és identitást építek belőle életem végéig” emberek, meg te nem azért csinálod legalább, hogy figyeljenek rád. De sokszor sok. Azért te vagy a legmenőbb hugrabugos, akit ismerek (igaz, nem volt magasan a léc).
Naplózva

Aubrey Chaisty
MMM Magasiskola

Not your Disney princess anymore

« Válasz #2 Dátum: 2025. 01. 21. - 15:10:29 »
0

you are something
Volt benned valami különös erő, nyugodt magabiztosság, amit nehéz megmagyarázni. Ilyet nem látsz túl gyakran. Az egyik pillanatban még alig vettünk észre téged - a következőben pedig mindenki rólad beszélt. Mint egy csendes vihar, ami sosem tör be a középpontba, de mindig ott van a háttérben. Nem próbáltál senkinek sem megfelelni, és mindig külön utakon jártál. Talán pont ezért tűntél ki annyira a Hugrabug szerénynek titulált, sárga virágszálai közül.
Naplózva

Robert Finnighan
Hugrabug
*

Duplahex

« Válasz #3 Dátum: 2025. 01. 29. - 16:23:22 »
+1

Minden Hugrás védőszentje

Köszi, hogy vagy nekünk, lehet, hogy ez neked alapvető, de sokan gondoljuk így és hálásak vagyunk neked. Na, persze, azért ne bízd el magad, sokszor már ígyis kéknek gondolod magad és ez ugyanannyira kellemetlen, mint menő. De azt azért megsúgom, nem véletlen nem voltál soha a csínyeim célpontja. Majd beugrom hozzád egyszer, ha kell korrepetálás, nem gond ha az ablakon mászok be seprűn odarepülve? Prefektusként csak el tudnád sikálni a dolgot, hiszen kedvelsz annyira. Ismersz, ágyban fekve jobb tanulni.
Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #4 Dátum: 2025. 02. 01. - 20:08:55 »
+1

Goth Anyatigrisborz
Bírlak, de néha komolyan hidegrázást kapok tőled. A goth stílus full patent, nekem sose lenne hozzá merszem, és a szociális érzéked is nagyon ott van – nem egyszer védtél be a rasszista, iszlamofób beszólásoktól, amit őszintén szólva egy ilyen posh elit fehér csajtól totál nem vártam volna.

Fura belegondolni, hogy ha mindketten maradunk a muglik világában, valószínűleg mérföldekre lennénk egymástól társadalmilag, de itt, a Roxfortban kb. te vagy az évfolyam anyja. Mindenki hozzád megy, ha valamit el kell intézni, és te szinte gondolkodás nélkül segítesz. Ezt nagyon tisztelem benned.
Naplózva

Poppy Marlowe
Griffendél
*

• p e n n a •

« Válasz #5 Dátum: 2025. 02. 08. - 16:22:26 »
+1

Meg kell, hogy értselek
Nem is tudom, hogyan akadtunk mi egymásra. Ez valahogy csak úgy alakult. Pedig életünket, sorsunkat és személyiségünket tekintve is oly sok a különbség bennünk.
Sokat tanulok az életről általad. Bár ez az egész Roxfortra igaz. Nagyon furcsa világban nőttem fel, furcsán zártban, miközben mégis sok dolgot láttam, tapasztaltam. Mégis olyan keveset tudok a legfontosabbról. Az emberekről és a mozgatórugóikról.
Szóval tudom, hogy olykor talán úgy tűnhetek neked, hogy nem figyelek rád. De nagyon is figyelek. Csak még meg kell, hogy értselek... téged... és a világod...
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: