+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Robert Finnighan
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Robert Finnighan  (Megtekintve 85 alkalommal)

Robert Finnighan
Hugrabug
*

Duplahex

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 01. 19. - 18:27:12 »
0

Mekkora nyűg ez... írjatok, ha muszáj, remélem nem felejtem el elolvasni.

Akkor kezdesz öregedni,
amikor a boldog óra már a pihenést jelenti.
Tehát én már öreg vagyok...

Kód:
[justify][color=gold][i]Mondd, mi van a fejedben?[/i][/color]
[color=#FFA600]Nyomassad, ne tartsd magadban.[/color][/justify]

Naplózva

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

« Válasz #1 Dátum: 2025. 01. 20. - 23:50:10 »
+2

Nialen Travers has invaded your world.

Ha apám még élne, megmondaná a házimanónknak, Trusnak, hogy nem beszélhet hozzád, mert ugyan aranyvérűek vagytok, nem tenne jót a Travers család hírnevének, ha tudnák, hogy a házimanónk ilyen emberekkel is szóba áll. De apám meghalt, engem meg ez az egész hülyeség nem érdekel.

Felírtam a neved az ütőmre, sunshine. Mire elballagunk, nem csak a cikeszektől fogsz félni, hanem mindentől, ami kicsit is labdaszerű.
Naplózva

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2025. 01. 21. - 00:50:59 »
+1

ray of sunshine

Bár a kedvencem végül nem lett, de soha annyira lelkes nem voltál, mint amikor elsőben elmagyarázhattad nekem a kviddics szabályait, és hogy az miért ennyire fantasztikus sport! Na jó, talán csak akkor, amikor a jobbik feleddel ötleteltetek valami újabb csínyen. (Tényleg, amúgy együtt vagytok?Nem zavar, ha igen, de mindenki erről beszél. Ígérem, nem kürtölöm szét!)
Egy igazi, gondtalan golden retriever vagy, aki mosolyt csal mindenki arcára. Néha talán túl könnyed vagy, de valahogy ez a könnyedség olyan ragadós. Amikor beszélgetek veled, még a legsötétebb napok is egy kicsit világosabbnak tűnnek.
Naplózva

Aubrey Chaisty
MMM Magasiskola

Not your Disney princess anymore

« Válasz #3 Dátum: 2025. 01. 21. - 14:29:07 »
+1

egy mosolyt megérsz
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy aranyvérű vagy. Olyan... máshogy viselkedsz. Már az első éved első hetében felfedezted magadnak a konyhát, a világ legtermészetesebb dolgának tartottad, hogy különböző édességeket csempéssz a klubhelyiségbe, és oldottad a hangulatot, ami még mindig feszült volt számunkra a háború után. Csak ne emlegesd a családod, és akkor várlak szeretettel valamelyik koncertemre.
Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #4 Dátum: Tegnap - 20:23:12 »
+2

Káoszkirály

Bár a többi hollós full kiakad, amikor széttrollkodjátok az órákat, én nagyon élem. Tény, hogy Binns órája ezerszer jobb volt az improvizált kobold színházatokkal – azóta is szakadok azon, hogy szerinted Gribóld a Veszedelmes azért lázadt a varázslók ellen, mert túl magas volt neki az angol WC.

Szerencsére, mivel hajtó vagy, a pályán nem nagyon kell összecsapnunk, max meccsek után szóban daráljuk le egymást, attól függően, hogy épp ki szívott nagyobbat. Így kerek a világ. Ha látlak a Nagyteremben, mindig szívesen ledobom magam melléd egy kajálásra – többnyire úgy végzem, hogy a töklé az orromon jön ki a röhögéstől, de full megéri.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: