+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Miles Fawcett
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Miles Fawcett  (Megtekintve 30 alkalommal)

Miles Fawcett
Hugrabug
*

-troublemaker blonde cyclon-

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 02. 18. - 23:14:23 »
+1

"born to dilly dally

forced to pick up the pace"
-----------------------------------------------

Az „Az a két idióta” egyik fele, Milo, személyesen. Szeretsz, nem szeretsz, ez a te döntésed, ha kedvem támad hozzád, úgyis a közeledben leszek. Híresnek nem, hírhedtnek annál inkább neveznek, kíváncsi vagyok, hogy neked mi is az a bizonyos vezérgondolatod rólam. Ó igen, híresen kíváncsi, kotnyeles, kö… az a sok „k” betű, ugye?
Egy szó, mint száz. Szeretem magam körülvenni az emberekkel, néha még azt se nézem, mifélékkel. Ha szektás, akarom mondani tanulószakkörös vagy, továbbra sem szeretnék csatlakozni, illetve kérem, könyörgöm, több balszerencsét idén ne ragasszatok rám.
Nem kertelek ódákat a sablonokról, barátok, ellenségek, szerelmek, bla, bla, bla, mindenki tudja hova akar tartozni. Ha mégsem, akkor segítek.
Na pá!

Kód:
[font=Georgia][color=#939393][size=12pt][b][i]...ki vagy[/i][/b][/size]
------------------------[/color]
[i][color=#FFA600]és ugye, amit akarsz.[/color][/font]
Naplózva

Robert Finnighan
Hugrabug
*

Duplahex

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: Tegnap - 08:45:39 »
+3

Pajtid
------------------------

Mikor először együtt kezdtünk lógni, azt gondoltam, jó, persze, mindenkinek kell egy haver, miért ne. De igazából rájöttem, hogy aznap mi aláírtunk egy képzeletbeli szerződést, amivel eladtuk a lelkünket egymásnak. Eltéphetetlen, elnyűhetetlen, haragudhatunk egymásra akár, mint Hagrid és a fésű vagy Fitch és a tükör, a lényeg, hogy életre szóló barátság köttetett akkor.
Ja, apropó, párnád alá rejtettem el a trágyagránátjaimat, mert valaki bepanaszolt és átkutatták a cuccaimat. Bocsi, hogy csak éjfélkor jutott eszembe, remélem még nem feküdtél le. Pacsi!
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: