+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum
| | |-+  Ostrom (Moderátorok: A Dementor, Csámpás)
| | | |-+  5. csoport - Halálcsoport
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: 5. csoport - Halálcsoport  (Megtekintve 7115 alkalommal)

Zana L. Jefferson
Eltávozott karakter

hatodéves látó ^^

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2009. 10. 09. - 10:25:07 »
0

A hatalmas robajjal leszakadó kődarab Neville-t találja el. Davis kínlódik, miközben a halálfalók egyre jobban előrenyomulnak. Én pedig csak állok, teljesen lebénulva.
Sok mindennel megbirkózom. Sok mindent tudok. De erre még a Roxfort sem készített föl...
Hogy éles helyzetben hogy védd magad, és hogy küzdj az életedért... Halálfalók ellen. Akik talán a legjobbak.
Lassan felocsúdva eljut a fülembe Neville hangja, aki a segítségem kérve próbál mindeközben feltápászkodni, de a bazinagy törmelék, ami alá beszorult, nem engedi.
Neville...
… Davis...
Tekintetem a fiúra villan, de ő túl messze van... nem segíthetek és amúgy is... mit tehetnék... én?

Még mielőtt eltalálna egy ellőtt átok beugrom a kő mögé, ahol a griffendéles fiú kuporog, s aki a pálcáját szeretné. Elcsodálkozom hogy most mennyire mások is vagyunk. Mit civakodás vagy bármi... azért még a roxfortos diákok is társak tudnak lenni a bajban.
- Invito pálca! -
Kezemben a pálcámmal elmormolom a varázsigét, s amint a kis kőris bot a kezemben van megnyugszom. Persze ez mindössze pillanatnyi, mert mindeddig tovább folynak az események.
Neville ugyanis kiszabadul Davis kőröptető varázsigéjének, s hál'istennek épnek tűnő lába sem szorul ápolásra. Tiszta mázli.
Ugyanakkor a kő egyenesen az egyik halálfaló képébe száguld.
Hja!
A megszerzett pálcát Neville kezébe nyomom.
- Vigyázz rá! -
Hagyja el a szám a nagy bölcsesség, de hát pont én beszélek?

Együtt kellene maradnunk... Mindössze ez a kósza gondolat suhan át a fejemen se több se kevesebb. A pálcát görcsösen szorongatva próbálok valamit kieszelni. De ilyenkor... talán a stressz miatt, semmi sem megy úgy, mint máskor. Tanácstalanul meredek a mellettem lévő fiúra, majd pillantok Davis felé...
- Van ötleted? -
Kérdezem csendesen, miközben egy kidőlt egykor talán tartóoszlop szerű nagy adag kő mögé húzom a fiút, s csak remélem Davisnek is van annyi esze hogy felénk tart.
- Azt hiszem csak hárman vannak... -
Lesek ki lopva, miközben elkiáltom magam s a legközelebbi halálfalót veszem célba.
- Stupor! -
Amint ismét a szikla mögött vagyok a mellettem lévő Neville-re pillantok jelentőségteljesen.
- Igen, biztosan hárman vannak. -

Szó: 333

Naplózva

Sir James A. Mirol
Öröktag

Az igazi férfi, aki halált fal

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2009. 10. 24. - 21:28:04 »
0

Igen, igen, tudom hogy én jövök Mosolyog
Igyekszem tényleg, csak most összesűrűsödtek a dolgok, de napokon (heteken Hááát ) belül írom a következő km postot.
Még szerencse, hogy én mesélek, és nem lehet kihagyni belőle Hááát
Megértéseteket köszönöm szív
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: