Chris és Jules
Amíg Chris keze a derekamon pihent, én folyton a földet bámultam és egyre csak azon kattogott az agyam, hogy mit felejtettem el elmondani. Csak arra kaptam fel a fejemet, mikor Christian azt mondta, hogy ha bizonyítékkal akarna szolgálni a felől, hogy ő férfiból van, akkor bizony én nem kicsit sértődnék meg.
- Hát eben valahogyan igazad van, és erősen ajánlom, hogy ebben a három napban ilyennel még csak meg se próbálkozz, mert akkor tőlem nem várhatsz elismerést.- mondtam komolyan, de elnevettem magamat. Igaz valóban nem szerettem volna, ha ilyet csinál Chris, de bíztam annyira benne, hogy nem teszi meg.
A macska említésére Jules szeme felcsillan, és Austin, mintha csak meghallotta volna, már is megjelent közöttünk mögötte a hűséges követőjével: Momoval. Egy hangos nyávogással üdvözölte a vendégeket és odajött hozzám. A törpegolymók vidáman ugrándozott a háta mögött, s ő is felém tartott.
- na itt a macska Jue.- mondta, majd a sráchoz fordultam- És Chris ezennel bemutatom Austint azt a bizonyos harmadik személyt az életünkben.- a beszéd közben gúnyos mosolyra húzódott a szám és miután befejeztem lehajoltam a golymókot a vállamra emeltem, a macskámat pedig az ölembe kaptam, és úgy álltam fel. Simogatással kényeztettem Austint, aki ezt hangos dorombolással köszönte meg.
Ezek után a hegyekre terelődött a szó. Chris megint beszélni kezdett. Miért nem dicsérem halálra az ő tökéletes testét?! Hülyeségből egy megsemmisítő pillantást vetek rá, majd Jue után helyeslően válaszolok neki.
- Julesnak igaza van. Minek kellene téged fényezni? Így is épp elég fényesen csillogsz azzal a nagy egóddal.- böktem bele az oldalába a könyökömmel a hajborzolás után. Gyorsan megigazítottam a hajamat, és elindultam a konyha irányába, hogy valami innivalót adjak Juenak. Menés közben valaki belecsípett az oldalamba.
- Au.- mondtam, s megtapogattam a fájós testrészemet. Körbenéztem, és Chris volt a hátunk mögött, aki zsebre tett kézzel ment, így rá nem is gyanakodtam. De viszont Jules sem lehetett az elkövető, mivel a reakciójából ítélve belé is belecsíptek. Így a gyanúsított Chris maradt, de ezzel már nem is törődtem, mikor a srác megkérdezte, hogy mit lehet inni.
- Narancslé van.- mondtam, miközben elővettem az italt és már töltöttem is meg a poharakat. Ivás közben a fürdésre terelődött a szó. Szokás szerint Christian kezdett el beszélni és ismételten kicsit sem piszkos fantáziáját vetette be.
- Én is maradnék a bikininél egyenlőre. Amúgy meg álljál le az ilyen gondolataiddal, mert a végén még Jules azt hiszi, hogy te csak folyton ilyenekre tudsz gondolni.- mondtam vigyorogva, hiszen nem akartam megbántani Christ.
Most Jue szólalt meg és a lakás szépségéről beszélt, majd elindult, hogy felfedezze azt. Utána szóltam, kézen fogtam a barátomat, majd a lány után mentem magammal húzva a fiút.
- A szobám az emeleten van.- kiáltottam a lány után, és felvezettem őket az én „kis” birodalmamba.