+  Roxfort RPG
|-+  Múlt
| |-+  1996 - 2003
| | |-+  A 97/98-as tanév
| | | |-+  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
| | | | |-+  Keleti szárny
| | | | | |-+  Nagyterem
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Nagyterem  (Megtekintve 48247 alkalommal)

Draco Malfoy r.
Eltávozott karakter

hetedév / prefektus, iskolaelső

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #135 Dátum: 2012. 03. 30. - 20:23:15 »
+2

PSZICHOLÓGIA ÓRA
Seraphin Lamartin

- Utálom a vizet - szögezem le lakónikusan, de aztán továbbgondolom. Többnyire olyan távol tartom magam a víztől, amennyire csak lehet. Normális esetben NEM szorulok arra, hogy ki kelljen menteni a Fekete-tóból. Egy halvány másodpercig feldereng bennem annak a képe, mikor kölyökkoromban a tóba estem, és megborzongok. Elűzöm az emléket, mielőtt élvezkedne benne.
Nos elnézésed kérem, ha követhetetlen vagyok. Természetesen az a célom, hogy egyszer végképp elvessz bennem.
Jól értem? Te egy griffendéleshez hasonlítgatsz?! Ugyan, kérlek. Itt csak a büszkeségről van szó.
Na igen, nem biztos, hogy fel tudnám mondani neked az órarendemet. Nem mintha annyira bonyolult lenne, de még nem volt példa arra, hogy akár egyetlen héten át minden egyes órámon megjelenjek. Ilyen tanárokhoz mégis minek járjak be? Némelyik alig idősebb nálunk. Itt van ez is, valami ostoba, ótvaros mugli marhasággal tömi a fejünket, amit ő maga sem gondol komolyan, csak átverés az egész, jól mondta a kis kócos, csapda. Időpocsékolás. Ennyi türelmem még nekem sincs, hogy mindezt elviseljem. Te valami angyalian sztoikus nyugalommal vagy megáldva, amiért ezt képes vagy tűrni.
Az én számat is mosolyra húzza az ő belső elégedettsége.
Nagyon ügyesen vagyok képes érzelmeket és odafigyelést mímelni. A pozőrködés alapfeltétele, nem tudtad? Persze vannak, akik tényleg érdekelnek. Páran. Velük törődöm. Az alkarjára sandítok most, na nem mintha a talártól látnám a Jegyet. Egyformán gyógyul a sebünk azóta, pontosan tudom, milyen állapotban van az övé.
- Dehogynem - ellenkezem vele. Nincs meg az eszközöd rá, hogy kizárj. Ilyenformán a kommunikáció az akaratodtól függetlenül jön létre, szabadon áramlanak belém a gondolataid és az enyémek beléd. Persze, ügyesen irányítod, de arra mindenki képes, akinek van egy csepp önkontrollja.
Hagyjuk már a barátaimat. Komolyan, szerinted melyik mardekáros, vagy melyik aranyvérű mondhatja el magáról, hogy vannak barátai? Semelyik. Használod kicsit az embereket, amíg szórakoztatnak, amíg a kedvedre tesznek, aztán lecseréled őket hasznosabbakra vagy szórakoztatóbbakra. Senki sem eredeti, de mindenki egyformán jól hazudja ezt magáról.
Ne őrülj bele, ez még nem olyan bonyolult. Szívesebben marcangolnál egy kísérletet, mint az én lelkemet, igaz? Na most mi történt? Csodálkozva fordulok felé, ahogy örvénylő gondolataiban zavar támad egy pillanatra. Tényleg fehérebb, vagy csak a sárgás pergamenhez képest látszik annak, amit idáig bámultam? Mindenesetre továbbkergetnek a gondolatai, én is visszafordulok hát a kérdőívhez, miközben részben szigorúan bábáskodom válaszai felett. Tényleg szeretem látni magam. Hiú vagyok. És birtokló. Mások is megmondták már. Szeretem birtokolni a gondolataidat, és most nem is találok bennük kivetnivalót.
- Minden kódex egyedi rejtjelezést használ, nem? Egy köteten belül is van, hogy más-más kéz írta az útmutatást - teszem hozzá csak úgy, nem erről szólt a közlése, de ennyi volt számomra érdekes belőle. - Igen? Nem fogom kijavítani.
Tényleg gyorsan és lendületesen húzogatom az egyszavasokat. Lenyűgöz a sebesség? Szeretsz repülni, tudom. Miért is nem jelentkezel fogónak? Repkedhetnél, és most már üres a helyem.
Az elfogadott módszert bizonyára biztonságosabbnak találod, és képtelen vagy az ésszerűtlenséget elfogadni. A rutin alighanem kényelmes, és biztos jól érzed magad a partikon, mivel intelligens ember nem unatkozik.
- Dehogy untatnak - vágok közbe épp erre rímelve. - Mindig akad értelmes társaság.
Azzal viszont nem vitatkozom, hogy nem szoktam elfelejteni dolgokat, pedig megtehetném. Olykor szándékosan is igyekszem egysmást "elfelejteni". Teendőket jobbára. Így működik a lustaság. Biztos, hogy a projektjeidre kellő időt áldozol, igazodsz a tényekhez, biztos emlékszel, bár talán ha komoly dolgokról van szó, írsz listát, de tegyük fel, hogy nem. Az érzéseidet megtartod magadnak, az előbb már aláhúztam neked a bevált módszereket, és biztos jobban díjazod a korrektséget, mint a kedvességet.
- Azonban nem mutatom ki őket. Ne nézz együgyűnek - mutatok rá a dologra, bár érzékelem, mit akar mondani, a feltételezés, hogy nincs pókerarcom, sértő. - Ó, köszönöm - vigyorodom el a divatra. Természetesen értem, mire gondol, arra, hogy szeretem a szépet, és hogy az újdonságok fel tudják kelteni a figyelmem. A divat bizonyára téged nem érdekel.
- Miért dicsérnélek? - kérdezek vissza, és közben már eszembe jut, hogy ha bárki hallgatná a tanakodásunkat, vajon mire gondolna? Körbesandítok. Vajon elég csendesek vagyunk ahhoz, hogy ne figyeljenek ránk? És eléggé leköti őket a kérdőív ahhoz, hogy ne törődjenek velünk? Mindenesetre a verbális elemzése már kezd túl sokat elárulni. Nem elsősorban rólam, hanem arról, hogy miért dugjuk össze így a fejünket. Nem mintha összedugnánk.
- Volt - erősítem meg szűkszavúan, miközben én is ellátom egy lineával sokadszor azt, hogy igen, előre megtervezed a munkafolyamataidat. - A tesztet is unalmasnak tartom - mondom kicsit hangosabban, mint az eddigi motoszkáló duruzsolásunk, hogy azt a látszatot keltsem, mintha csak ezen zsörtölődnénk.
Minden aranyvérű szereti a konvencionalitást. A napi munkád során... Miért jelölnék meg többet? Ajh, tervezés, igen, józan ész, haladjunk már, hopp egy kimaradt. Oldalra sandítok. Szerintem képes vagy lelkesedni a dolgaidért. Jobban, mint az átlag, szenvedélyesnek és kitartónak gondollak, ha valami érdekel. Még magadat is képes voltál megátkozni a pálcámmal, csak hogy kipróbálj valamit, mi ez, ha nem lelkesedés? Bár te bizonyára szívesebben hívnád tudományos kíváncsiságnak.
Nem tűnsz érzelmes alkatnak, zavarhat a melegség, szervezel, könnyen értesülsz, mert csupa figyelem vagy, és a rutin biztos untat. Engem is untat. Biztos vagyok benne, hogy mindenkit untat.
Szusszantok egy kellemetlent, akár sóhajnak is beillik. Változtat, gondolkodik, pontos, bizonyosság, megvitat... Noha nem szeretsz vitázni, azt mondod, mégsem fogadsz el semmit, ami nem a sajátod. Szereted a színházat? Biztos jobban, mint egy házibulit, bár továbbra is értelmezhetetlen ez a szóhasználat számomra. Ismert, meggyőző, állandó, szó szerinti, mert az a biztos. Szelíd, mert a szelídségből bármikor lehet vadság, de inkább szelídnek tetteted magad, hogy elkerüld a kellemetlenségeket. Csendes. Tények.
Vajon hűséges vagy, Seraphin? Vagy inkább elszánt? Mindkettő igaz rád, úgy hiszem. Miért nem férhet meg a kettő egymás mellett? Az elszántat jelölöm meg végül, az ember hűsége ingadozó, de az elszántság egy konstans dolog. Rendszerető, tárgyilagos, analizál, szent Merlin, mindjárt vége! Fogalom, igazság, óvatos, és végül a tárgyakra vonatkozó mi.
Az utolsó szót lassan húzom alá, nem akarom elhinni, hogy vége. Nézegetem egy darabig a kitöltött kérdőívet, majd felcsavartatom egy pálcakoppintással, és Seraphin elé tolom a tekercset.

Naplózva

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista

« Válasz #136 Dátum: 2012. 03. 30. - 20:23:33 »
+2

PSZICHOLÓGIA ÓRA
Draco Malfoy

*Utálni a vizet még tőled is szokatlanul bután hangzik. Nem utálhatod a világ egy természetes formáját, ami nem gondolkodik, nem érez, nem csinál semmit. Az utálatnak legalább kell legyen valami alapja, de mivel a víznek nincs tudata, ezért nem csinálhat rosszat sem... nem élvezkedem a szenvedéseden, de gondolod, hogyha 17 év alatt legalább kétszer rászorultál, hogy valaki megvédjen a víztől, akkor nem lenne szükséged arra, hogy te magad is küzdeni tudj ellene?
Bolond beszéd. A büszkeség nem feltétlenül célszerű. Sőt.
Megdörzsölöm a szeme kézháttal. Majd meglátjuk mennyire csapda a kiértékelésnél. Tudod, ez nem türelem kérdése, hanem inkább elszántság. Aztán az ölembe húzom a balom, rosszallón pillantást vetek Dracora, egyáltalán nem szeretem, ha egyáltalán csak a gondolatai között felötlik a Jegy. Ez nem létezik. Nem szabadna léteznie.
Sóhajtok. Nem tudom. Tényleg nem tudom, hogy mindenki olyan hadilábon áll-e a barátok fogalmával, mint én, vagy ez általános aranyvérű szokás, mivel éppen ezért egyáltalán nem beszélgetünk ilyesmiről a klubhelyiségben. Senki nem ismeri a másik álláspontját a dologról, így azért ne...
Mit birtokolhatnál a gondolatokon? Azzal, hogy rád gondolok, gondolod, hogy a tieid lettek azok? Szokatlan megközelítés, nem tudom egészen értelmezni a magam viszonylataiban. De ha a kedvedre van, foglalkozzunk veled, nekem sincs ellenemre.*
-Minden kódex más összességében, de vannak közös vonások, ami alapján rokonítani lehet a rejtjeleiket. Ha mondjuk azonos korból származnak, lehet, hogy az írók között tanítvány-mester viszony állt fenn, ily módon a tanítvány írásában okvetlenül vissza fognak köszönni a mesterre jellemző formák. Persze, lehetnek ilyen kiugrások, de általánosságban minden megfejthető.
*Megvonom a vállam, ha nem javítod, ha nem, úgyis az az érdekes, hogy milyennek látsz engem, nem az, hogy milyen vagyok. Mert mire is mennék a szelíd meghunyászkodó életvitelemmel, hogyha alatta pontosan tudnád, hogy milyen vagyok, nem csak sejtéseid volnának, ugye? Haszontalan fáradozás, kidobott energia volna az egész.
Ó, a sebesség. Olyan gyarlóság, ami a kortársaimhoz hasonlóan engem is lázban tart. Seprűn vagy pegazuson, levegőben vagy a puszta földön, képtelen vagyok elszakadni tőle, holott szeretnék. Szeretnék, mert ez befolyásolhatóság. Gondolkozz Draco. Annak idején nem vettek be a csapatba, nem edzek rendszeresen, nem is nagyon mozgok, nem tudnék elég hatékonyan repülni. Éves lemaradásaim vannak. Neehillel ellentétben engem nem vonzanak az általad elhagyott nők/posztok.*
-Igen? Értelmes társaság nemigen-*tűnődve pillantok rá, de aztán engedek a tudatában felbukkanó bizonyosságnak. Ha nem untat, hát nem untat. Legyen. *
-Nem nézlek-*biztosítom róla azonnal szinte, mielőtt a sértettsége kibontakozhatna teljesen, nem állt szándékomban. A kérdését egyszerűen figyelmen kívül hagyom, ahogy az egóját is. Körbepillantok én is, de alighanem van jobb dolga is mindenki másnak, mint hogy velünk foglalkozzanak. Mitől félsz Draco? Semmitmondó a társalgásunk kimondott része, ami idebent van, azt pedig úgysem hallják. A válaszokból pedig aligha okoskodnak ki bármit. Ne magadból indulj ki, ha őket becsülöd fel. Gúnyos a hangod, ha nem, akkor is így hallják a többiek, mert így akarják hallani.*
-Én is-*áh tényleg volt. Elszomorító. Ránézek megint. Tudományos kíváncsiság, semmi több. Vagy csak ki akartam próbálni, mit engedhetek meg magamnak... de igazad van, ostobaság volt saját magam megátkozni, hiszen semmi nem lehet előrébbvaló az én számomra, mint önmagam.
Nem szeretem a színházat, de jobban mint bármit, amit buliként lehet jellemezni. Érzéseket visznek a színre. Nem igazán tudok velük mit kezdeni, mivel a saját érzéseimet se akarom megélni, így nem élhetem bele magam a valaki más által megírtba.
Hűséges vagyok, de tényleg nem lehet ellentétbe állítani a hűséget és az elszántságot. Nézem, ahogy felcsavarja a tesztet. Szórakozott vagyok ma, elfelejtettem követni.*
-Egy pillanat még.
*Megválaszolom a még rám váró párokat, aztán összetekercselem én is, megkötöm gondosan, mielőtt cserélnék vele.*
- A háborúról beszélgetni olyan lehet, mint egy tudományos kérdésről verset írni. Felesleges és pazarló-*odaengedem a begyűjtőbűbájnak a tesztet, bár ha manuálisan szedi össze őket, akkor eltart egy ideig.* -Mehetünk.
*Mármint, felveszem a táskám, és mindenki mehetne a dolgára, de valamiért az a képzetem támad, hogy ha már én csalogattam ide, akkor vele együtt indulok el a dolgom után, ki a nagyteremből. Bár nekem a könyvtárban lenne dolgom, némi írnivaló, ő viszont már korábban az alvást szorgalmazta, így alighanem hamar elválnak az útjaink.
Nem sajnálom, hogy feltartottalak Draco. Voltaképpen tanulságos volt.*
Naplózva

Draco Malfoy r.
Eltávozott karakter

hetedév / prefektus, iskolaelső

« Válasz #137 Dátum: 2012. 03. 30. - 20:24:22 »
+2

Név: Seraphin Austin Cameron Lamartin
Évfolyam: VII.
Ház: Mardekár

1. Ön általában
  inkább csendes és visszahúzódó
2. Ha Ön tanár volna milyen tárgyakat tanítana szívesebben?
 elméleti jellegű tárgyakat
3. Melyik megtisztelőbb az Ön számára
ha következetesen gondolkodó, logikus embernek ismerik  
4. Amikor Ön elmegy valahová, napi ügyeit intézni,
eltervezi mikor, mit fog csinálni
5. Kapcsolatai kialakításában
mély barátság kialakítására törekszik de csak néhány emberrel
6. Ha egy kötött programhoz kell igazodnia
gátlónak találja
7. Ön rendszerint kivel érzi jobban magát?
reális típusú emberekkel
8. Melyik nehezebb az Ön számára?
alkalmazkodni a folyamatosan változó feladatokhoz
9. Az Önhöz közelálló emberek tudják hogyan érez Ön?
nem, csak ha valamilyen oknál fogva én elmondom nekik
10. Ön jobban ügyel
az emberek jogaira
11. Amikor Ön társaságban van
jobban szeret egyszerre csak egyvalakivel beszélgetni
12. Ön jobban kedveli azokat az embereket akik
túlságosan eredetiek, és az egyéniségüktől függ, hogy feltűnőek avagy nem
13. Ön gyakrabban hagyja, hogy
az esze vezesse a szívét
14. Ön jobban kedveli, az
nyitott bármikor bármilyen szórakozásra, amikor csak alkalom adódik
15. Baráti körében
mindig mindenkivel kapcsolatban jól értesült
16. Az az ötlet, hogy listát készítsen a hétvégén elvégzendő teendőiről
hidegen hagyja
17. Milyen embert szeretne inkább barátként?
valakit aki állandóan új ötletekkel áll elő
18. Ön inkább sikeres
a váratlan események kezelésében, a megoldások gyors megtalálásában
19. Amikor Ön kényelmetlen érdeklődés középpontjába kerül
megpróbál más tárgyra térni
20. Egy nagy társaságban
Önt mutatják be gyakrabban más embereknek
21. Ön inkább
ötletes, szellemes ember
22. Ön rendszerint
többre értékeli a logikát mint az érzelmeket
23. Amikor előre meg van határozva, hogy Önnek egy bizonyos dolgot, egy bizonyos időben csinálnia kell, Ön ezt
kellemesnek találja, mert ennek megfelelően tervezhet
24. Önnek
sok a mondandója, de csak bizonyos embereknek, bizonyos körülmények között
25. Ha Öntől megkérdeznék egy szombat reggelen, hogy mivel fog telni a napja, Ön
képes lenne egészen pontosan elmondani
26. Amikor szórakozásból olvasgat
pontosan azt mondja amit az író mondani akart
27. Ön
idegesítőnek találja ha az utolsó pillanatban kell a dolgait megtenni
28. Amikor Ön egy partin van,
hagyja a többieket, hogy a saját módjukon szórakozzanak
29. létrehozni  
30. előnyök
31. menetrendszerű
32. feltalál
33. kritikus
34. visszahúzódó
35. lenyűgöző
36. óvatos
37. szisztematikus
38. torony
39. puha
40. nyugodt
41. gyártás
42. eltűr
43. alkalmi
44. elmélet
45. előrelátás
46. írás
47. absztrakt
48. hideg-fejű
49. elhatározás
50. jelkép
51. bíró
52. különálló
53. Ha új emberekkel találkozik azok,
csak azután tudják mi érdekli , ha igazán megismerték Önt.
54.Ha olyasmit kell csinálnia, amit sok más ember is csinál, melyik mód a vonzóbb Önnek?
az elfogadott módszer szerint csinálni
55. Melyik a súlyosabb hiba az Ön számára?
ésszerűtlennek lenni
56. Ön szerint napi rutin szerint cselekedni
kényelmes útja a dolgok elintézésének
57. Ha házibulin vesz részt
minden esetben jól szórakozik
58. Amikor elkezd egy nagy projektet, amit a hét folyamán kell befejeznie
időt áldoz arra, hogy listát készítsen az elvégzendő dolgokról, és azok sorrendjé¬ről
59. Ön szerint, melyik képesség a fontosabb?
igazodni a tényekhez, ahogy azok adódnak
60. Amikor sok apróságon gondolkodik, amit meg kell tennie, vagy meg kell vennie,
mindig pontosan emlékezik mindenre, papír vagy egyéb emlékeztető nélkül is
61. Ön rendszerint
megtartja az érzéseit magának
62. Ön inkább
támogatja a bevált módszereket, amelyekkel a munkáját jól végzi
63. Ön inkább dolgozik olyan ember irányítása alatt, aki
mindig korrekt
64. Amikor begyűrűdzik egy új divathullám
Önt nem érdekli különösebben
65. Az, hogy időben befejez egy munkát, azon áll, hogy
elkezdte időben tehát még marad is ideje a leadás előtt
66. Életstílusában Ön jobban kedveli
a konvencionális dolgokat
67. (itt több is megjelölhető) A napi munkája során
rendszerint előre megtervezi a munkáját, emiatt sosem kell „nyomás alatt” dol¬goznia
68. Elmondható-e Önről, hogy
jobban képes lelkesedni a dolgaiért mint az átlag
69. Ön szerint, melyik a dicséretesebb
ha valakinek józan esze van
70. Ön szerint melyik a nagyobb hiba
ha valaki túl sok melegséget mutat
71. Amikor különleges munkája akad,
óvatosan megszervezi mielőtt nekikezd
72. Ön
könnyen értesül a dolgokról
73. Napjának a megszokott rutin szerint zajló részét Ön
unalmasnak találja  
74. változtat
75. gondolkodik
76. pontos
77. bizonyosság
78. megvitat
79. színház
80. ismert
81. meggyőző
82. állandó
83. szószerint
84. szelíd
85. csendes
86. tények
87. erélyes
88. rendszerető
89. tárgyilagos
90. analizál
91. fogalom
92. igazság
93. óvatos
94. mi
Naplózva

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista

« Válasz #138 Dátum: 2012. 03. 30. - 20:26:19 »
+2

Név: Draco Malfoy
Évfolyam: VII.
Ház: Mardekár

1. Ön általában
a társaság motorja
 gyakorlati jellegű tárgyakat
 elméleti jellegű tárgyakat
ha Önt az érzelmek emberének ismerik
eltervezi mikor, mit fog csinálni
csak úgy elindul
mély barátság kialakítására törekszik de csak néhány emberrel
széleskörű kapcsolatokra törekszik sok különböző emberrel
ezt vonzónak találja
gátlónak találja
álmodozó típusú emberekkel
reális típusú emberekkel
alkalmazkodni a mindennapi rutinfeladatokhoz
igen, a dolgaim többségével kapcsolatban tudják
nem, csak ha valamilyen oknál fogva én elmondom nekik
10. Ön jobban ügyel
az emberek jogaira
az emberek érzéseire
jobban szeret bekapcsolódni a csoportos beszélgetésbe
jobban szeret egyszerre csak egyvalakivel beszélgetni
eléggé konvencionálisak, sohasem kirívóak, feltűnősködők
a szíve vezesse az eszét
az esze vezesse a szívét
előre megszervezett találkozókat, partikat stb.
15. Baráti körében
Ön a legutolsó aki megtudja, hogy valakivel történt valami
tetszik Önnek
hidegen hagyja
kifejezetten lehangolja
valakit aki két lábbal áll a földön   
18. Ön inkább sikeres
a régi jól bevált módszerek alkalmazásában
megpróbálja tréfával elütni a dolgot
megpróbál más tárgyra térni
napokkal később is azon gondolkodik, mit kellett volna mondania
20. Egy nagy társaságban
Ön gyakrabban mutat be embereket másoknak
Önt mutatják be gyakrabban más embereknek
21. Ön inkább
gyakorlatias ember
ötletes, szellemes ember
22. Ön rendszerint
többre értékeli az érzelmeket mint a logikát
többre értékeli a logikát mint az érzelmeket
23. Amikor előre meg van határozva, hogy Önnek egy bizonyos dolgot, egy bizonyos időben csinálnia kell, Ön ezt
kellemesnek találja, mert ennek megfelelően tervezhet
kellemetlennek találja, mert kötve érzi magát
24. Önnek
könnyedén beszél bárkihez, olyan hosszan, amennyire csak szükséges
25. Ha Öntől megkérdeznék egy szombat reggelen, hogy mivel fog telni a napja, Ön
képes lenne egészen pontosan elmondani
túl sok dolgot sorolna fel kétszer
várnia kellene és utánanézni   
élvezi ,hogy különös vagy eredeti módon magyarázhatja az olvasottakat
pontosan azt mondja amit az író mondani akart
27. Ön
jobban szereti a dolgokat az utolsó pillanatra halasztani
idegesítőnek találja ha az utolsó pillanatban kell a dolgait megtenni
szereti elősegíteni az események folyását
hagyja a többieket, hogy a saját módjukon szórakozzanak
29. csinálni
létrehozni   
30. előnyök
áldások
31.menetrendszerű
tervezetlen   
32.feltalál
épít
33. kritikus
kritikátlan
34. beszédes
visszahúzódó
35.ésszerű
lenyűgöző
36. óvatos
bizakodó
37.szisztematikus
spontán
38. torony
alap
39. puha
kemény
40.élénk
nyugodt
41.gyártás
tervezés
42. eltűr
megbocsát
43.rendszeres
alkalmi
44.elmélet
gyakorlat
45.együttérzés
előrelátás
46. beszéd
írás
47.konkrét
absztrakt
48. hideg-fejű
meleg-szívű
49. elhatározás
ösztönzés
50. jelkép
jel
51.békebíró
bíró
52.barátságos
különálló
rögtön tudják, hogy mi érdekli Önt
csak azután tudják mi érdekli , ha igazán megismerték Önt.
54.Ha olyasmit kell csinálnia, amit sok más ember is csinál, melyik mód a vonzóbb Önnek?
az elfogadott módszer szerint csinálni
felfedezni egy új, saját módszert
ellenszenvesnek lenni
ésszerűtlennek lenni
fájdalmas tevékenység, még akkor is ha szükségszerű
néha előfordul, hogy unatkozik
időt áldoz arra, hogy listát készítsen az elvégzendő dolgokról, és azok sorrendjé­ről
fejest ugrik a dolgokba
észrevenni a kínálkozó lehetőséget egy helyzet során
igazodni a tényekhez, ahogy azok adódnak
60. Amikor sok apróságon gondolkodik, amit meg kell tennie, vagy meg kell vennie,
gyakran elfelejti őket egy sokkal későbbi időpontig
rendszerint felírja őket, hogy emlékeztesse magát
61. Ön rendszerint
szabadon kimutatja érzelmeit
megtartja az érzéseit magának
62. Ön inkább
támogatja a bevált módszereket, amelyekkel a munkáját jól végzi
kutatja, hogy mi az ami még nem tökéletes, és megoldatlan problémákat keres
mindig kedves
mindig korrekt
Ön az elsők között van aki kipróbálja az újdonságot
elkezdte időben tehát még marad is ideje a leadás előtt
az utolsó pillanatokban sokkal gyorsabban képes dolgozni
az eredeti dolgokat
a konvencionális dolgokat
élvezi a vészhelyzeteket, amelyeket rövid idő alatt kell megoldani
utálja az olyan helyzetet ahol nyomás nehezedik Önre
rendszerint előre megtervezi a munkáját, emiatt sosem kell „nyomás alatt” dol­goznia
kevésbé jön izgalomba a dolgai miatt mint az átlag
ha valakinek józan esze van
ha valakinek látomása, ötletei vannak
ha valakiben nincs elég melegség
ha valaki túl sok melegséget mutat
óvatosan megszervezi mielőtt nekikezd
aközben találja ki, mi a szükséges, miközben csinálja   
72. Ön
nehezen értesül a dolgokról
nyugalmasnak találja
unalmasnak találja   
74.elfogad
változtat
75.gondolkodik
érez   
76.pontos
ráérős
77. elmélet
bizonyosság
78.egyetért
megvitat
79.házibuli
színház
80.ismert
ismeretlen
81. meggyőző
megható
82.állandó
változó
83. képletesen
szószerint
84.szelíd
erélyes
85. szívélyes
csendes
86.tények
ötletek
87.elszánt
hűséges
88.rendszerető
kényelmes
89. képzelgő
tárgyilagos
90.szimpatizál
analizál
91.állítás
fogalom
92. igazság
kegyelem
93.óvatos
gyors
94. ki
mi
Naplózva

Christian Ashmore
Eltávozott karakter

hatodéves, az idősebb iker :D

« Válasz #139 Dátum: 2012. 04. 01. - 10:43:48 »
0

Pszichológia óra

Név: Christian Ashmore
Évfolyam: VI.
Ház: Hugrabug

1. Ön általában
 a társaság motorja
 gyakorlati jellegű tárgyakat
azért ez, mert sosem ismertek ilyennek  
csak úgy elindul
széleskörű kapcsolatokra törekszik sok különböző emberrel
gátlónak találja
álmodozó típusú emberekkel
igen, a dolgaim többségével kapcsolatban tudják
10. Ön jobban ügyel
az emberek érzéseire
jobban szeret bekapcsolódni a csoportos beszélgetésbe
a szíve vezesse az eszét
15. Baráti körében
Aakár a legpletykásabb vénasszonyok egy társasházban. De sosem rajtam múlik Hááát
kifejezetten lehangolja
18. Ön inkább sikeres
megpróbálja tréfával elütni a dolgot
20. Egy nagy társaságban
Ön gyakrabban mutat be embereket másoknak
21. Ön inkább
ötletes, szellemes ember
22. Ön rendszerint
többre értékeli az érzelmeket mint a logikát
kellemetlennek találja, mert kötve érzi magát
24. Önnek
túl sok dolgot sorolna fel kétszer
élvezi ,hogy különös vagy eredeti módon magyarázhatja az olvasottakat
27. Ön
jobban szereti a dolgokat az utolsó pillanatra halasztani
szereti elősegíteni az események folyását
29.létrehozni  
30.előnyök
31.tervezetlen  
32.feltalál
33.kritikus
34.beszédes
35.lenyűgöző
36.bizakodó
37.spontán
38.torony
39.kemény
40.élénk
41.tervezés
42.megbocsát
43.alkalmi
44.gyakorlat
45.együttérzés
46.beszéd
47.absztrakt
48.meleg-szívű
49.elhatározás
50.jelkép
51.békebíró
52.barátságos
rögtön tudják, hogy mi érdekli Önt
felfedezni egy új, saját módszert
ellenszenvesnek lenni
fejest ugrik a dolgokba
észrevenni a kínálkozó lehetőséget egy helyzet során
61. Ön rendszerint
szabadon kimutatja érzelmeit
62. Ön inkább
kutatja, hogy mi az ami még nem tökéletes, és megoldatlan problémákat keres
mindig kedves
mindig korrekt
is-is
Ön az elsők között van aki kipróbálja az újdonságot
hulláma válogatja...
az utolsó pillanatokban sokkal gyorsabban képes dolgozni
az eredeti dolgokat
utálja az olyan helyzetet ahol nyomás nehezedik Önre
ha valakinek látomása, ötletei vannak
na jó, a látomás talán nem annyira, de az ötletek kellenek
ha valakiben nincs elég melegség
aközben találja ki, mi a szükséges, miközben csinálja  
72. Ön
unalmasnak találja  
74.változtat
75.érez  
76.ráérős
77.elmélet
78.megvitat
79.házibuli
80.ismeretlen
81.megható
82.változó
83.képletesen
84.szelíd
85.szívélyes
86.ötletek
87.hűséges
88.kényelmes
89.képzelgő
90.szimpatizál
91.fogalom
92.igazság
93.gyors
94.ki
Naplózva

sol
Vendég
8: Undefined index: group_stars
Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?)
Sor: 318