//Brian Davis //
A prefektusi fürdő egy nagyon jó hely, az idősebb diákok gyakran fürdenek ott, ráadásul sok lány is. Az évek alatt sikerült kifigyelnem, hogy ki mikor szokott bent lenni, így tudom, hogy mikor vannak bent olyan lányok, akiket érdemes meglesni. Természetesen ez az egész dolognak a lehető legkönnyebb része, csak lézengeni kell, illetve varázslattal elrejtőzni. Egy magamfajta mester kukkolónak pedig ez nagyon könnyen megy. Állandóan odafigyelek az órán, ráadásul gyakran járok a könyvtárba, ahol rengeteg érdekes dolog van. Így találtam egy varázslatot, ami ugyan nem tesz láthatatlanná, de rövid időre képes vagyok beleolvadni a környezetbe, akár egy kaméleon.
A dolog neheze leginkább az volt, hogyan jussak be észrevétlenül a fürdőbe és jöjjek ki onnan úgy, hogy senki ne vegyen észre. Ráadásul oda bent is észrevétlennek kell maradni. Sajnos erre nem találtam még megoldást, viszont van egy alternatíva! Egyszer, amikor lányok után koslattam, egy kis mellékfolyosóra tévedtem, ami zsákutcában végződik. Először nem is igazán akartam foglalkozni vele, de amikor víz csobogását hallottam, alaposabban szemügyre vettem a kicsiny területet. Pár perc alatt rátaláltam néhány lyukra, amit valószínűleg varázslattal ütöttek a falba. Ezen a néhány lyukon keresztül be lehet látni a fürdőbe!
Így kerülök most is ide, erre a folyosóra. Épp egy idősebb Mardekáros lány pancsol, én pedig élvezem a dolgot. Nagyon szép, finom domborulatai vannak, az alakja kecses, mégis ruganyos. Hosszú barna haját most összefogta, így az még száraz, de valószínűleg nem is fogja most kimosni. Izgatottan bámészkodok, amikor hangokat hallok a hátam mögül. Valaki erre tart! Izgatottan fordulok az egyetlen irányba, ahonnan ide lehet jönni. Annyira megijedek, hogy eszembe sem jut a varázslás. Egyszerűen csak állok lefagyva és várom ki jön...