Morgan Williamson
Varázsló
Jutalmak: +415
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kor: 20
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Bonyolult
Kapcsolatban:: E
Munkahely: Montrose Magpies Kviddics Csapat - terelő
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: 11 hüvelyk, kellemesen rugalmas, gyertyánfa, főnixtoll maggal
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2014. 10. 16. - 23:18:48 » |
0
|
To Clarice "Live to fly, fly to live, Aces high!"
A hajtókkal tartottunk ma szinten tartó edzést, amiből mindannyiunk profitált? ők a dobást, az összehangolt őrző elleni támadásokat és cseleket gyakorolhatták, én meg a védést ilyen esetekben, vagy büntetők esetén. Jól felkészült csapat vagyunk, ha nem ér rá mindenki, a csapat egy része akkor is edz, szekciónként összedolgozva, hogy folyamatos szinten tartás és fejlődés legyen, amit én maximálisan támogatni tudok. Tulajdonképpen a csapat egyik lelke vagyok, ha nem is csapatkapitány, de lelkesedésben és a dolgok szervezésében élmezőnyben vagyok, amit tudok, megteszek a csapatért. Mi hollósok, ha magányos alkatok is vagyunk, amikor ilyen jellegű csapatmunka kell, igenis tudunk újat mutatni, meglepetést okozni, az egyéni kitűnési vágy pedig csak még jobb teljesítményre késztet minket. A mai borús időkben talán a játék, a repülés az egyetlen még tiszta terület, ahová nem pofátlankodott még be a jelen minden rútsága, ahol magunk lehetünk, ahol elengedhetjük magunkat. Talán ezért is szeretem annyira az ilyen edzési lehetőségeket, ezért teszek meg mindent a csapatért és működtetem azt. A mostani alkalom is kikapcsolt és nem akarok még nagyon kiszakadni a dologból, így még nem mentem öltözni a többiekkel, hanem a tárolóba tértem be, hogy jó társamat, Nimbusz 1500-as seprűmet, amely sok-sok meccsen és edzésen szolgált hűen. Már-már olyan részem mint a pálcám, bár nem egy mai darab, de amire nekem kell tökéletes, na meg az 1960-as évek Nimbusz 1000-es seprűi is jók még most is paramétereik alapján, az 1500-as meg annál is precízebben készült, egy őrzőnek pedig nem kell 2000-es, relatív kis területet kell bemozognom, ahol gyorsulásának előnyeit nem tudnám kihasználni, az 1500 kezelhetősége és fordulékonysága többet ér az én pozíciómban, úgy gondolom. Most is a seprű karbantartásával vagyok elfoglalva egy padon ülve hollóhátas kviddics taláromban, miközben a sárga tengeralattjárót dúdolgatom és az edzés eseményein elmélkedem. Azt hiszem ma túlságosan exhibicionista voltam, nagyon játszottam a lazát, miközben a felszín alatt megfeszülve dolgoztam, hogy azok, akik kijöttek kicsit nézni minket, jól szórakozzanak. Hiába, a gitáros létből a showman életérzés nagyon rám ragadt, muszáj voltam egy-két vigyort is dobni a nézőknek egy-egy sikeres védés után. Önelégült vagyok? Kicsit... de megmutattam azért, hogy nem alaptalanul....
|