Nekem, mármint Neked
Sötét az éjszaka. És hideg. Csend van a játszótéren. Nem lát senkit, és nem hall semmit. Szerencse. Néha szeretett egyedül lenni, s most ez azon pillanatok egyike volt mikor egyedül szeretett volna lenni. Hogy miért ide jött azt ő maga sem tudta pontosan. Talán, ha egyszer járt itt életében, de, hogy mikor volt itt egy kérdés, amire nem tudta a választ. Most a fák között sétált és rálépett egy ágra, mivel nincs itt senki sem, nem is kell percekig vizsgálnia néma csöndben állva, hogy követi-e egyáltalán valaki. S, ha igen akkor szenvednie sem kell azon, hogy halálfaló-e vagy szimplán egy mugli. Bolyongott a játszótéren. Az ág reccsenése után tíz perccel úgy döntött, hogy kijön a bokrok és egyéb növények kuszaságából és lassan indul hazafele. Viszont ezután felborult a terve. Ugyanis, ahogyan kilépett a bokrok közül a kerítés mentén sétálni kezdett, de nem nézte, hogy merre megy és hogy jön-e valaki vele szemben. Így sikerült felborítania egy idegen lányt, aki szintúgy a gondolataiba merült. Lashawn az utolsó pillanatban a lány köré fonta karjait, hogy el ne essen . Majdnem felborította a lány a fiút, de végül talpon maradtak. Miután a lány biztosan állt a lábain elengedte őt Lashawn, viszont a fiú nem vette észre, hogy elpirult. Ez annak volt köszönhető, hogy még sohasem volt ilyen közelségben egy vele egykórú vagy majdnem egykorú lánnyal.
- Elnézést, hogy majdnem fellöktem - kért bocsánatot Lashawn, ezután a földre nézett, majd újra a lány szemébe. - LAshawn Elwyn vagyok. Kit tisztelhetek önben?