+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archívum 96/97
| | | | |-+  A Nagy Archívum
| | | | | |-+  Főnix Rendje
| | | | | | |-+  A Társaság (Moderátor: Albus Dumbledore)
| | | | | | | |-+  Terveink
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Terveink  (Megtekintve 262 alkalommal)

Albus Dumbledore
[Topiktulaj]

A Főnix Rendjének alapítója

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2010. 08. 03. - 14:36:20 »
0

Idekerülnek majd zseniális terveink a világ megmentéséről Angyal
Naplózva

Albus Dumbledore
[Topiktulaj]

« Válasz #1 Dátum: 2011. 01. 25. - 20:09:50 »
0

Az ünnepségen nappal csak "járőrözünk" és védjük a járókelőket a Sötét mágiától, drága Ruby. Ha esetleg feltűnne pár szökevény segítjük elterelni a figyelmet róluk.

Arra gondoltam, hogy az ünnepség után eredeti terv szerint élelmiszereket, gyanuszkópokat és egyéb hasznos dolgot ajándékozunk a szökevényeknek, eredeti terveink szerint. De még ki tudja, mit hoz a jövő, hiszen a gonosz erők mindig mozgolódnak!
Naplózva

Albus Dumbledore
[Topiktulaj]

« Válasz #2 Dátum: 2012. 08. 25. - 17:19:06 »
0

Rend-tagok!

Ideje összehívni egy
Nagy Gyűlést!

Viszont meg kell beszélni pár dolgot előtte:
Hol legyen a gyűlés helyszíne?
Ki fogja vezetni a gyűlést?
Naplózva

† Remus Lupin
Eltávozott karakter

† Halott

« Válasz #3 Dátum: 2012. 09. 06. - 19:33:37 »
+1

Esetleg Weasleyék Muriel nénikéjénél (vagy hogy is hívták az öreglányt). Tudjátok, oda vitték át Lunáékat is a Kagylólakból, miután megszöktették őket. Az szolgálhat egyfajta főhadiszállásként, csak el kellene készíteni a helyszínt. Mosolyog
Naplózva

Travis Foley
Eltávozott karakter

( 1 9 6 6 - 1 9 9 8 )

« Válasz #4 Dátum: 2012. 09. 06. - 20:14:51 »
+3

Hol?

Apropó, mehetnénk akkor már egyenesen a Kagylólakba is, nem? (Bill és Fleur közreműködhetnének a gyűlésen njk-ként). Egyébként tetszetős ötlet Muriel néni háza is, halálfalóként sosem keresném magunkat ott.

Esetleg befoglalhatnánk egy egész kastélyt (Chamberpothoz hasonlóan nekünk is meglenne a bázisunk). A hely turistaközpont, tehát nem keltene feltűnést, ha egyszerre túl sokan bukkannánk fel a birtok területén, és bizonyára ennek a kastélynak is megvannak a maga titkos kis termei. A halálfalók számára érdektelen a hely, a muglik pedig általában nem látnak a szemüktől sem. Szerintem ideálisabb gyülekezőhely bármelyikünk otthonánál - ha rajtunk ütnének, szívfájdalom nélkül hátrahagyhatjuk a kastélyt -, nincs kockázat, nincs vesztenivaló.

Ki?

Az pedig, hogy ki vezessen minket? (OOC mindenképp olyan ember kell, aki időt és energiát nem sajnálva, szívesen magára vállalja egy ilyen gyűlés-kaland levezénylését!) Nem mondom, hogy bocsássuk szavazásra a kérdést, lássátok: a zárójeles részt, de ha arról van szó, hogy nevezzünk ki magunk közül egy vezetőt, akkor először is McGalagony igazgatóasszonyra adnám a voksomat. Ha az iskola vezetése mellett ezt túlságosan kockázatos lépésnek vélné (bizonyára sokan gyanakodnak rá az ellen táborából, hogy "vaj van a füle mögött"), én megtisztelném a bizalmammal Remust, aki mindig is szívvel-lélekkel támogatta a Rendet, avagy egy harmadik lehetőségként még szóba hoznám Felix Hickmant is, aki jelenleg afféle kezeslábas karakterként (magyarán szabad NJK-ként) tevékenykedik. Ráadásképp auror, tehát megvannak az összeköttetései (lassan az aurorok közt azok a tagok lesznek kisebbségben, akik nem a Sötét Nagyúrnak dolgoznak...). Így akár más és más user is vállalhatná vele körönként a vezénylést, ha valaki elakadna, vagy IRL teendői miatt nem tudna időben reagolni a gyűlésre.
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
let me in where only your thoughts have been
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Avelin M. Meadows
Eltávozott karakter

Jóslásnagyasszony

« Válasz #5 Dátum: 2012. 09. 07. - 10:40:25 »
0

Szerintem az a kastély nagyon jó ötlet. A levezénylést én Remusra vagy Foley Professzorra bíznám, bár szerintem is figyelembe kell venni, hogy ne testáljuk rá a feladatot olyanra, aki nem akarja vagy IRL időhiány miatt nem tudja elvállalni. E miatt nekem tetszik a Felix Hickman-es ötlet.  
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: