+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 98/99
| | | | |-+  Pletykafészek
| | | | | |-+  A Roxfort falai közt...
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Roxfort falai közt...  (Megtekintve 2589 alkalommal)

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2012. 10. 30. - 09:26:45 »
+8

- Hallottad éjszaka azt a ricsajt?
- Milyen ricsajt? Én éjszaka alszok.
- Olyan mélyen alszol, mint egy hegyi troll.
- Miért te mit hallottál?
- Ja... én semmit, mert aludtam, de mástól hallottam!
- Te pampogj, te is aludtál!
- Jó, figyi: a lényeg, hogy tűz ütött ki a kastélyban.
- Micsoda?! És fel sem ébredtünk?! mi van, ha egyszerűen felégtünk volna?!
- Jaj nyugodt már meg, csak az első emeleten, a gólemnél.
- Gólem? Az meg mi?
- Tudod, az a folyosó, ahol Hollóháti húgának van a szobra.
- Jaaa igen, hát oda nem sokan járnak. És mégis ki okozta a tüzet?
- Azt mondják Ginny Weasley jött vissza, és gyújtotta fel bosszúból a folyosót!
- Ginny Weasley?! Az, hogy lehet? Hiszen pár hete eltűnt az iskolából, sokan másokkal egyetemben.
- Mondom, hogy ő volt! A vörös hajáról azonnal felismerni! De ez még nem minden! Owen Redway is ott volt! Állítólag ő juttatta be a kastélyba.
- Redway? De hát ő prefektus! Na remek, nem elég, hogy a hülye Weasleyk mindent feldúlnak, már a prefektusokban sem lehet bízni!
- A tüzet a tanárok oltották el.
- És elkapták őket?
- Hát... izé. Azt nem tudom.
- Hogyhogy nem tudod?!
- Hát, mert nem.
- Mert aludtál.
- Te is!
- Mint mindenki más!

megbízhatóság mérő: 69%
Naplózva

Dimitrij I. Vulkanov
Eltávozott karakter

Kiégett sztársportoló :: "darabos, és tömbös"

« Válasz #31 Dátum: 2013. 01. 24. - 16:35:31 »
+9

- Mr. Blackhorn, mondja már meg. mégis mit csinál az a fiú ott a sarokban?
- Melyik? Az? […] Az csak Wolf, mostanában mindig ilyen.
- És nem tudja, mégis milyen indíttatásból beszélget azzal… a paddal?
- De. Tudom. Legalábbis sejtem, azt mondják, mióta szakított a barátnőjével, azzal a Kenneth-tel, teljesen megváltozott, és kikelt magából, és azóta fűvel fával lefeküdt. De tényleg. És ez még nem is lenne olyan nagy probléma, de állítólag heti rendszerességgel üzletel a Shannox ikrekkel.
- A negyedéves Shannox kölykökkel, a házamból? Mégis mi dolga lenne velük?
- Tudja, Jim és Al apja dúsgazdag. Azt viszont nem híresztelik, hogy mitől gazdagodtak meg ennyire.
- Gyógyszeripar. Egyszerű.
- Na de mégis milyen gyógyszerek. […] Bizony, a srácok néhanapján lenyúlnak egy keveset apuci magánültetvényéből.
- Azt állítja, füvet árulnak?
- Oh, az egy dolog lenne, ha csak állítanám. Neeem, én tudom.
- Miért olyan biztos benne?
- Hát nem is tudom… kérdezze csak meg Wolfot… vagy a padot, amihez beszél.
- Tűnjön innen Blackhorn.
- Örömmel, uram.
- És Blackhorn… 10 pont a Hugrabugtól, amiért nem képes csukva tartani a száját.

megbízhatóság mérő: 50%

Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #32 Dátum: 2013. 02. 15. - 00:17:22 »
+6

FEBRUÁR 3.
késő éjjel

A Szobán egyöntetű morajlás futott végig, amikor az átjáróként használt portré bezárult a felderítőcsapat után. Az utolsó gyertyákat már több mint egy órával ezelőtt eloltották, de mintha csak egy perce lett volna, máris mindenki éberen és izgatottan állta körül az érkezőket: Neville, Carithy, Iza és Sol a gyűrű közepén ácsorogtak, némelyikük egy-két papírzacskót szorongatott, de látszólag úgy tűnt, Merlinnek hála ezt a kiküldetést is sértetlenül megúszták mind. De az arcukról még a gyér fényben is tisztán leolvasható volt a gyászos hangulat.
- Rossz hírek - mondta ki hangosan Anette mindannyiuk gondolatát.
- Rossz hírek - ismerte el fájdalmas grimasszal Neville, s miközben a többiek kiosztották a Vadkanból hozott ételcsomagot, ő kitűzte a falra az előző nap áldozatainak és eltűntjeinek listáját. - És még valami... Aberforth híreket kapott a Rendtől. Holnap lehozza a Próféta is. A Hajléktalanszállót lerombolták. Azt mondja, sokan meghaltak.
- Legalább hatan - tette hozzá síri hangon Carithy.
- De... honnan tudtak a szállóról?!
- Elárulták őket...
- Kik az áldozatok? Kik haltak meg?
A Szobában eluralkodott a hangzavar, mindenki egyszerre kezdett el beszélni vagy kérdezősködni, míg Neville a puszta feltartott kezével csendre nem intette őket. A szökevények - mintha csak a néhai Dumbledore emelkedett volna szólásra - mind elnémultak.
- Még nem tudunk semmi biztosat. Addig reméljük a legjobbakat. De nem csak ez van... nyílt titokká vált, hogy Foley professzor Rendtag.
- Vagyis nem térhet vissza az iskolába - vette át a szót Iza, akinek még mindig remegett a hangja a haragtól. - Bujkálnia kell, ahogy nekünk. De él, nem tudták eltenni láb alól azok a szemetek! - aztán mintha az indulatot egyszeriben elhessentették volna Iza arcáról, bizonytalanul Dakotára pillantott. - Azt beszélik, Avelin tanárnő is ott volt vele, de róla nincsenek egyéb értesüléseink. Valószínűleg a Rend főhadiszállásán van. Agnesnek... nem kell tudnia, csak felzaklatná.
- McCoy is jól van, biztos vagyok benne - Sol magabiztossága egy leheletnyi reménnyel töltötte el a társaságot, bár tudták jól mind, hogy a hitükön kívül másba nem kapaszkodhatnak. Csak az a biztos, hogy ma éjjel már két rendszer-ellenes tanárral kevesebb hajtja álomra a fejét a kastély falain belül.

megbízhatóság mérő: 100%
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #33 Dátum: 2013. 09. 29. - 14:16:09 »
+7

BRANDON E. GRAY
A SZÜKSÉG SZOBÁJÁBAN
A SZÖKEVÉNYEKHEZ

- Ti akartok békét? Ha békét akartok, előtte háborúzni kell, és nem egy szobába bezárkózni! Igazságot is akartok? Az igazságot csak valóságban lehet találni, különben az csak egy fantázia! A valóság az, hogy egy héten belül - sőt! Akár pár napon belül Voldemort és serege személyesen támadja meg a kastélyt, és jön el azért, hogy akárkit legyilkoljon, aki csak ellenszegül! Ideje felkelni! Ideje szembenézni azzal, hogy a háború nem csak egy legenda, a háború nem csak az, amit hallotok a rádióban, a háború az, ami pár napon belül elér titeket is, és fel kell készülni rá. Ébredjetek fel, mindannyian mágusok vagytok, Merlinért! Ha harcosokká kiáltjátok ki magatokat, akkor viselkedjetek is úgy! Egy harcos fél, mint ti, de ő veletek ellentétben, félelmükből bátorságot kovácsolnak, és tesznek is igazukért! Owen Redway, aki életét áldozta volna értetek, Izabel Bishop, akit az imént megtámadtatok. Ők harcosok! Vér fog folyni, emberek fognak meghalni, és csakis rajtatok múlik, hogy mennyi! Ez nem az iskolapad, itt, ha nem vagy felkészülve nem dupla házit kapsz, hanem meghalsz.

Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #34 Dátum: 2014. 04. 29. - 19:45:54 »
+6

- Te nééézd már!
- Ja, látom. De hallod, ne már... hé, ne nézd már olyan feltűnően.
- Mer' miért ne?
- Hát mert van elég baja szerencsétlennek nélküled is.
- Miből gondolod?
- Mindenki tudja, hogy Windflower gyogyós, fél napokat tölt Dobrevnél.
- Jó, hát mindig is hülye volt, de most a szokásosnál is furább. Mi lehet vele?
- Mit tudom én!? Állítólag meglátta Bishopot melltartó nélkül, és azóta se enni se aludni nem igazán tud.
- Áh, már értem miért remeg ennyire. [...] Nézd már szegényt, még azoktól az elsőévesektől is megijed...

megbízhatóság mérő: 15,5%
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #35 Dátum: 2014. 05. 05. - 08:25:36 »
+4

A téli szünet után nem tért vissza a Roxfortba. Szökevény. A szóbeszéd szerint Amerikában tartózkodik.
megbízhatóság mérő: 78%

Halott.
megbízhatóság mérő: 50%
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Grisam Windflower

:: hatodév :: a bolond :: prefektus ::

« Válasz #36 Dátum: 2014. 06. 01. - 10:59:43 »
+2

- Nézd már Lucy, mit keres ott Dobrev?
- Az nem Dobrev, hanem Vulkanov.
- Jó, de attól még nem kéne ott lennie, azok azok a folyosók... tudod.
- Te még nem hallottad? Azt mondják összespanolt Friccsel és ha valaki büntetőmunkára megy hozzá, akkor leviszi őket oda, és a régi kínzóeszközökkel neveli meg őket. Tudod, fellógatja a hüvelykujjánál fogva, satöbbi...
- Merlinre, és McGalagony ehhez mit szól?
- Mit szólna? Josh, tudod a kis szőke, negyedévről azt mondta, az igazgatónőnél lett volna büntetőmunkája, helyette az elküldte Vulkanovhoz. Összepaktáltak.
- Jaj, ne. Lucy, mi lesz ha....?
- Nyugi már, te sosem mész büntetőmunkára, bármit ráfoghatsz arra, hogy be vagy kattanva.
- Hééé!

megbízhatóság mérő: 20%
Naplózva

III. Eledir de Infernal
Eltávozott karakter

« Válasz #37 Dátum: 2014. 06. 13. - 19:26:10 »
+1

Kettő ismeretlen diák beszélgetése a könyvtárban:
 - Látod azt a tökmagot a másik asztalnál?
 - Látom, nem ő az, aki felgyújtotta az ágyfüggönyét egy egyszerű lumos igével?
 - Hogy mit csinált?
 - Úgy tudom, hogy az egyik éjjel felkelt, hogy a mosdóba ki menjen, és csak világítani akart magának...
 - Képzelem milyen világosságot gyújtott. Viszont én is hallottam valamit róla.
 - Valamelyik tanár talárját is felgyújtotta?
 - Kinézném belőle... És nem mondom egyik-másik megérdemelné, de nem. Nem ezt hallottam róla, hanem...
 - Ne húzd az időt még az esszénket is be kell fejeznünk, szóval mond, mit hallottál?
 - Hogy sárvérűekkel, legutóbb a háztársával, azzal a Luise C. Lott-tal is lazán szóba állt, minthogyha ez valami természetes dolog lenne...
 - Nem lehet, hogy ő is az? Szóval akkor nem lenne furcsa. És ki is nézem belőle, mert sokszor láttam már egyedül különféle könyvek társaságában a könyvtár különböző pontjain.
 - Nem, egyáltalán nem sárvérű, sőt! Aranyvérű.
 - Hogy micsoda?
 - Az, ha mondom, egy különc, vagyis inkább tipikus hollóhátas aranyvérű.
 - Jó, a hollóhátasok között tényleg sok furcsa szerzet szokott lenni, de miért vagy ennyire biztos abban, hogy aranyvérű?
 - Mert a nevét is tudom, Eledir de Infernal.
 - Tényleg? Akkor az már megmagyarázza, hogy miért nem aggályoskodik azon, hogyha sárvérűvel kell szóba állnia.
 - Ezt hogy érted? Tudtommal a de Infernal család nem véráruló. Vagy mégis?
 - Hát nem, apám szerint nem vérárulók, de nem is állnak se a Nagyúr, se a Potter és társai oldalán. Apám azt mondta, hogy semlegesek, magasról tesznek arra, hogy a többi varázsló hogyan kezeli a mágusokat és muglikat, olyanok, mint valami kívülállók.
 - Így már én is értem, te nem kellene valahogy rávenni, hogy a mágiatörténet termet felgyújtsa, vagy inkább Raimbourg-öt? És akkor nyernénk még egy kis időt az esszéhez!
 - Áh! Nem nyernénk semmit... Az első bekezdésed neked hosszabb, nem másolhatnám le rólad?

Naplózva

Edward Morgen
Eltávozott karakter

« Válasz #38 Dátum: 2014. 06. 17. - 21:47:46 »
+1

Két Mardekáros beszélgetése:
- Hallottad? Az éjjel állítólag érkezett egy auror az iskolába!
- Én úgy tudom, hogy ő tanár!
- Ne már! Ez még viccnek is rossz!
- Miért?
- Mark azt mondta, hogy az egyik prefektus az éjjel látta… Azt mondta, hogy elég marcona alak. Sántít, is mint pár éve az a másik Auror, aki az SVK-t tanította.
- Rémszem Mordon?
- Az az!
- És mit tanít majd ez az új tanár? – Kapcsolódott be a beszélgetésbe egy negyedikes is.
- Hát úgy tűnik De Crasso-t váltja Rúnaismeretből.
- Ó, jaj! – Hallatszott egy elég színpadias megnyilvánulás a negyedikestől. – Pedig olyan helyes volt!
- Hát, akárhogy is Mark szerint.. vagyis a prefektus szerint nem kizárt, hogy az új tanár elég szigorúan fogja venni majd a tantárgyat és nem fog kivételezni senkivel!
Naplózva

Mika Holland
Eltávozott karakter

☽ the bohemian ☾

« Válasz #39 Dátum: 2014. 07. 31. - 15:28:44 »
+5

Őrzöm kis titkotok
Owen & Louise

A cseréptörés hangja ijesztette meg Roomyt, a macskámat. Már órák óta próbáltam álomba merülni, de nem ment, így a macskát gyötörtem a bárányok számolgatása helyett. Ő is éber volt, és régóta érezte az idegességem, átragadt rá is. Így amikor meghallotta a klubhelyiségből érkező zajokat, nyávintva pattant le az ágyamról, és beleolvadt az árnyékokba. Puha talpai úgy surrantak végig az éjszakán, hogy valójában azt se tudtam, melyik irányba szökött el tőlem. De a hangokat én is jól hallottam a klubhelyiségből.
   Kíváncsian leosontam hát a lépcsőn, bár a torkomat szorongatta egy rossz érzés, hogy tilosban járok. Ki tudja, talán még veszélyes is a kíváncsiskodás.
   Mezítlábas talpam - Roomyéhoz hasonlóan - nem csapott zajt. A függöny mögül lestem ki. A kandallóban még lobogott a tűz, az egyik asztal lábánál pedig ott hevert egy halom törött cserép, aminek a hangja megütötte a fülemet. S a tetejében néhány hanyagul elhajigált ruhadarab. Egy kifordított póló itt, egy női fehérnemű ott...
   Most már tudtam, hogy rossz dolgot teszek. Meglestem Owen Redwayt és Louise Lottot együtt. Még sohasem láttam korábban ilyesmit. Nem mintha bármi közöm lett volna hozzá, csak amiket Iza mesélt Owenről... még jó, hogy nem tudom, hol bujkálnak a szökevények. Persze akkor sem biztos, hogy el merném mesélni a látottakat bárkinek. Semmi közöm hozzá. Semmi. Egyébként Owennek és Louise-nak is megvolt a híre, ezen az estén csak magukat igazolták.
   Dobogó szívvel, a macskámra már nem is gondolva kilibbentem a függöny mögül, és szaporán felkaptattam a lépcsőn, vissza a hálóba. Vittem magammal a titkot is.

Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
every story ever written is just waiting to become real
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Lazlo Night
Eltávozott karakter

« Válasz #40 Dátum: 2014. 09. 29. - 00:38:13 »
0

Random diákfiú beszélgetése:
 - Hallottad a hírt? Hallottad?
 - Melyiket?
 - Az asztronómia tanár váltásról!
 - Ej... Azt hittem, hogy valami új híred van. Ezt már az igazgató is bemondta tegnap reggel, hogy valamilyen Night fogja az órákat tartani..
 - Igen, igen, tudom, de Thomas-tól úgy tudom, hogy Alan-től azt hallotta, hogy ez a Night ugyan az, aki a Csillagmező csillagásza...
 - Öregem, ennél még az is érdekesebb, hogy Mary milyen színű bugyit vett fel ma! Hááát
 - Miért milyet? Ejj! Ne tereld a szót!
 - Pedig érdemes lenne, mert mi abban a nagy szám, hogy egy hivatásos csillagász a csillagászat tanárunk?
 - Abban semmi...
 - Mondtam én! Szóval Anna-t kérdezzük meg vagy...
 - Ez egy vámpír!
 - Ember! Romlott csokibékát ettél! Hogy állíthatsz ilyet?
- Na, végre figyelsz! Szóval Thomas azt hallotta Alan-től, aki pedig a nagybátyától hallotta, aki szintén a Csillagmező-ben dolgozik, hogy ez a fickó egy vámpír!
 - És én nem láttam egyik reggelinél se, se az egyik ebédnél, csupán tegnap vacsoránál, és olyan álmos feje volt...
 - Ti mind megkergültetek! Csillagász, éjjel dolgozik, ezért csak vacsoránál láttuk. Meg, hogyha az lenne, akkor nem engednék az iskola falai közé.
 - Azt te csak hiszed! Pár éve itt volt az a Lupin, egy vérfarkas, mint SVK tanár, aztán Lumpshluk tavaly behozott egy vámpírt mutatóba, legalábbis, akik ott voltak a bálján, ezt mondták.
 - Mi van veletek? Azzal szerintem nincs baj, ha farkaskóros egy tanár, arra úgy tudom, hogy van gyógyszer, de hogy vérszopó legyen egy tanár...
 - Márpedig az. Emlékeztek, hogy az előző tanárunk, mielőtt eltűnt volna, olyan sápatag volt.
 - Jah, mert auror volt, és sokat ki vett belőle a munkája!
 - Hitegesd magad, de én biztos, hogy kereszttel és fokhagymával a zsebemben megyek asztronómia órára!
 - Ez nem rossz ötlet. Nem akarok úgy járni, mint Night professzor elődje!
 - Rendben, tegyük fel, hogy hiszek nektek, és vámpír ez az alak, de akkor azt magyarázzátok el nekem, hogy miért jönne ide?
 - Mert sokan vagyunk...
 - Egyszer azt, aztán amazt, mindig mást csapol meg.
 - Ki ad valami komolyabb házi feladatot, te felmész konzultálni...
 - Nem lepődnék meg, hogyha a gyengélkedő a tanév végére vérszegényekkel lenne ellepve...
 - Mikor megyünk a konyhára fokhagymákért?

megbízhatóság mérő: 33,33%
Naplózva

Louise Lott
Eltávozott karakter

"Cinkemadár"

« Válasz #41 Dátum: 2015. 01. 05. - 22:46:28 »
+2

Kiből lesz a csodakelpi?!
Avagy Wolf és Holland most tényleg összejöttek?

Péntek este megint a szoksásos helyemen tanultam a klubhelyiségben, a hideg ablak mellett.
- Basszus, ezt nem hiszem el! Wolf? Csak viccelsz! - ült le velem szembe két hetedéves lány. Az egyiket felismertem, Patil barátnője volt, akinek legalább akkora a szája, mint az ikreknek. Nem törődtek velem, még csak rám sem néztek. Lehajtottam a fejem, de közben tovább hallgatóztam. Vajon mit csinált már megin Wolf? Ebben az évben nem különösebben beszéltem vele, csak azt tudtam, hogy nagyon csúnya társaságba keveredett. De az a hülye vigyor még mindig a képén volt...
- Nem, komolyan! Hallottam ma, ahogy Bishop számonkérte! - hajolt közelebb az ügyeletes-Patil. Most már tényleg kíváncsi voltam, hogy miről beszélnek. Aztán hirtelen mindketten felnevettek és a klubhelyiség bejárata felé bámultak. Mika Holland lépett be rajta, de valahogy nem hittem, hogy róla lenne szó.
- Ott van - mutatott mégis rá a másik lány. - Teljesen el van vörösödve, tuti igaz!
Ránézve Mikára tényleg nagyobb zavarban volt, mint álltalában. Tsk-tsk. Miből lesz a cserebogár.
- És komolyan összejött Wolffal? Mármint honnan tudod? Mit mondott Bishop? - Kiesett a penna a kezemből, és mégegyszer visszanéztem Mikára. Basszus! Ez már valami. Vészjóslóan összeszűkültek a szemeim és csak úgy raktárzotam magamba az információt. Ezentúl jobban oda kell figyelnem rájuk.
- Nem hallottam pontosan, de mintha azt mondta volna, hogyha mégegyszer meglátja, hogy Wolf rácsap Holland seggére, akkor a sündísznóban pácolt ütőjét, fogja feldugni Wolf seggébe - húzta el a száját a lány. Szerintem hasonló volt a fintorom az övéhez. Sündisznóban? Brr.
- Bishop sosem volt normális, de nem tudtam, hogy állatokat is kínoz - csóválta meg rosszallóan a fejét a másik lány, majd gyorsan el is felejtették Bishopot és megint témánál voltak. - Szóval Wolf rácsapott Mika, khm, fenekére?
- Aha! Én sem pontosan tudom elképzelni. Még Wolfról igen, amekkora kangörcse lehet már a skizofén barátnője hiányától - nevetett fel gonoszan Patil barátnője, meg én is elengedtem egy mosolyt. - De Holland... olyan kis nebáncsvirágnak néz ki.
- A látszat lehet, hogy csal - néztek megint Mikára. Én meg visszatértem a dolgozatomhoz.

megbízhatóság mérő: 99%
Naplózva

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #42 Dátum: 2015. 09. 13. - 18:32:39 »
+5

- Kíváncsi vagyok, mi lesz idén...
- Mi? Hát szííívááás. Hülye RBF év, tuti megbukok.
- Nem úgy, hanem Lott és Kenneth között.
- Mi van?
- Hát, hogy lesz-e valami hajtépés, kiabálás, k*rvázás.
- Te mégis mi a jó fenéről beszélsz?
- Nem hallottad? Wolf és Lott állítólag... tudod, elég sok éjszakát együtt töltenek.
- Úúúgy?
- Úgy. Legalábbis azt mondják.  Még régen Lott és Wolf között volt valami habár pontosan nem tudni, mi. De most azt hallottam, barátság extrákkal megy a dolog.
- Belegondolva nem lepődnék meg... Wolf mióta szétmentek Kennethtel drogozott meg össze-vissza csajozott, Lott pedig nem a megtestesült szűziesség... Valami minisztériumi hapsival is szóba hozták...
- Ja, hallottam valamit, én is. Na, szóval a lényeg, hogy Wolf nem jön vissza már a Roxfortba nyolcadévre, viszont Kenneth visszatér az iskolába, és nyilván ő is hallott dolgokat, az ilyen dolgok nem maradnak titokban.
- Nem hinném, hogy Kenneth neki esne Lottnak, hiszen Kenneth hagyta ott Wolfot.
- De szerette.
- De visszaadta a gyűrűt. [...] És egy kicsit dilis is szerintem.
- Ja, talán.

megbízhatóság mérő: 64%
Naplózva

Caelius Edevane

V. évfolyam, a legcukibb mardekáros

« Válasz #43 Dátum: 2015. 12. 27. - 03:18:15 »
+6

-Fú, Milan, hallottad, mit csináltak a nyáron Fawleyék?
-Persze, állítólag valami vonaton...
-Nem, mondom, hogy nyáron. Edevanetől hallottam, hogy elhívták azt a Flores nevű nyolcadikos hollóhátas csajt strandra, és fogadtak, hogy aki megcsókolja, az nyer egy snickerst. Fú, ez annyira tahó, nekem miért nincsenek ilyen ötleteim? Biztos az a tetvedék illemtanár ölte le a kreativitásom.
-És ki nyert, Finn? Fawley vagy Edevane? Ha én csaj lennék, tuti Edevanet választanám, bár ha csak egy gyors numera, akkor Faw...
-Ez elég ratyin hangzik, most fejezd be! Amúgy Till nyert.
-Naneba... Till? Az a Till?
-Ja, én is néztem, ő most állítólag még szigorúbb prefektus, mint a bátyám. De végül csak megnyerte a snickerst, Edevane mondta, hogy a csaj le sem akart szállni róla, úgy kipirult, pedig ott volt a pasija is. Ezek szerint tud ő laza lenni, ha akar.
-Csak smárolás volt?
-Edevane nem mondott mást, bár mondott valami olyat, hogy a csaj utána levetkőzött nekik. Vagy meglesték a zuhanyzóban, ezt a részét nem értettem pontosan, lehalkult, mert odaült a szomszéd asztalhoz a nővére. A lényeg, hogy látták meztelenül, és van két tenyérnyom tetkó a fenekén.
-Na, Finnick, legközelebb őt is hívd el akkor a szülinapi bulidba! Ilyen csaj kell nekünk.

Megbízhatóság: 44%
Naplózva

Caelius Edevane

V. évfolyam, a legcukibb mardekáros

« Válasz #44 Dátum: 2015. 12. 27. - 14:50:46 »
+1

-Finn, vágod a Hugra terelőjét?
-A nagyot vagy a kicsit? Szerintem simán le lesznek mosva a pályáról, egyszerűen túl bénák.
-A kicsit.
-Melyik is az? Most így hirtelen nincs meg.
-Kicsi, barna hajú, szeplős, furcsán mosolygós. Merel Everfen, egy évvel alattunk jár.
-Ja, ő, így megvan, voltam már vele közös büntetőmunkán. Az a csaj az ütőt sem fogja tudni megemelni, akkora, mint egy házimanó.
-Ja, de én nem találkoznék vele kint a sötétben. Edevanet majdnem megölte.
-MI? Na ne fárasszál már, Edevane akkora, mint egy hegy, fél kézzel elcsomagolná azt a kislányt. Csak figyeld meg a meccsen, ott is úgy visszaküldi majd a gurkót, csoda ha túléli.
-Szerintem Edevane a közelébe sem fog menni. Rohadtul parázhat tőle, legalábbis mindig nagyon tereli a témát, ha ez a Merel szóba kerül.
-De mi volt?
-Tavaly, nem sokkal az ostrom előtt Friccs elkapta őket a folyosón, valószínű egymástól tök függetlenül. A lényeg, hogy Friccs kitalálta, hogy biztos együtt akarnak lenni, úgyhogy kivitte őket egy éjjelre a Fekete tóra, és otthagyta őket a csónakban, Seether a különítményből meg ottmaradt a parton, hogy ne szökjenek el. Nem nagyon lehetett látni, elég csend volt egy darabig, azután Edevane elkezdett kiabálni. Seether pár percig tűrte, de amikor a csaj valami creepy gyerekdalt kezdett énekelni, kihúzta őket...
-Na, nem kell hatásszünet, folytasd!
-A hugrás lány olyan vidám volt, mintha minimum az esküvőjére menne. Edevane viszont állítólag falfehér volt, remegett, nem tudott felállni, és amikor Seether megfogta a kezét és felhúzta, olyan volt, mintha meg lenne fagyva a bőre. A gyengélkedőre is került, de látszólag semmi baja nem volt egy kis megfázáson kívül. Utána viszont egy darabig nem volt túl beszédes.
-Váo... szerinted mi történt a csónakban?
-Nem tudom. Lehet, hogy Everfennek bejött Edevane, azután valami rosszul sült el, és elgurult nála valami. A lényeg, hogy Edevane úgy nézett ki, mintha dementorok között töltötte volna az éjszakát. Először Seether is azt hitte, de akkor a csaj sem lett volna ilyen boldog. Ő csinált vele valamit, amiről Caelius nem hajlandó beszélni. Pedig próbáltuk kideríteni a barátaitól is, de nekik sem mondta el.
-Megkérdezzem Everfent? Azt hiszem, lesz vele közös órám...
-Ne csináld, Finn! Ne szólj hozzá, ne nézz a szemébe! Az a csaj veszélyes.

Megbízhatóság: 44%
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: