+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archivum 98/99
| | | | |-+  Pletykafészek
| | | | | |-+  A Roxfort falai közt...
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 ... 6 Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Roxfort falai közt...  (Megtekintve 2619 alkalommal)

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2010. 12. 29. - 15:19:25 »
+3

A válasz: igen!
idén is megjelenik a
Pletykafészek!

Bár vészterhes idők uralkodnak, az emberek még mindig ugyanolyan nyálcsorgatva várják a szaftosabbnál szaftosabb pletykákat.

Hallottad róla…?
Ismered azt, aki…?
Képzeld el…

A Roxfort falain belül repkednek az igazságot meghazudtoló, vagy alátámasztó történetek. A cserfes szájúaknak hála a forródrót mindig izzik, így senki sem maradhat le az izgalmas sztorikról.
De vigyázz, hiszen a pletykák olykor-olykor véresen komolyak, máskor viszont csupán a rosszindulat beszél a rosszakarótokból…

Hallottál valamit valakitől, aki attól a bizonyos valakitől hallotta, aki tőle hallotta, hogy XY ezt és azt csinálta? Írd meg ebbe a topikba, hogy mindenki ezen csámcsoghasson!
Vajon igaz-e, vagy sem?

Hogyan, s miként? Mit szabad, és mit nem?
    • Ebbe a topikba írhatod le a sztorit, lehetőleg érthetően, és ne túl hosszan.
    • Írhatsz bármilyen alapokon fekvő pletykákat, csupán kerüljük el az ízlésen, és a határokon túlmenő pletykák terjesztését. Ne feledd: a határ nagy, de mégis van!
    • Amennyiben ezt valaki nem tartja meg, a moderátor fent tartja a jogot az ilyen pletykák azonnali törlésére!
    • Másról is terjeszthetsz pletykát, ám ha beküldés után, a pletykában szóban forgó karakter usere töröltetni kívánja a bejegyzést, a poszt törlődik a topikból!
    • A pletyka beküldése után, a hozzászólás végén meg fog jelenni egy százalékos értékelés, miszerint mennyire bombabiztos a pletyka. A továbbiakban nektek kell eldönteni igaz-e vagy sem. Bibíí
    • A pletykának tartalmaznia kell a szóban forgó egyének nevét.
    • Nem számít, hogy igazat terjesztesz-e, vagy sem.
    • Ugyanúgy indíthatsz pletykát másról, mint a saját karakteredről.
    • Ha beküldesz valamit névtelenként teszed, a játékban senki sem fogja tudni, hogy tőled ered a pletyka kacsint Ha mégis szeretnéd, hogy tudják, hogy te volt az indítója a dolognak, akkor írd a poszt végére, hogy „igen, ezt én xy mondtam”.

MINDEN, AMI EBBE A TOPIKBA BEKERÜL,  HIVATALOSAN IS KÖZTUDOTTÁ VÁLIK!

•      •      •

Kellemes sz.rkeverést kívánok mindenkinek, és hajrá!

x.o.x.o. ;; Gossip Girl Bibíí

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám!

Kiegészítések:

- úgy gondolom ez egy elég közösség-építő „játék”, használjátok bátran a topikot! (:
    - nem feltétlen kell minden pletykát véresen komolyan venni. kacsint

Naplózva

B. Lizandra Kenneth
    Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #1 Dátum: 2010. 12. 29. - 15:40:35 »
    +1

96/97-ben történt…

Rossz nyelvek szerint Seyala Kiba félholtra verte a Tóparton Tristian Tayilort, az elsőéves hollóhátast. A fiúra Travis Foley talált rá a Prófétából már jól ismert Remus Lupinnal. A két férfi "segítségének" hála Tristian a Gyengélkedőn kötött ki, és szerencsésen felépült.

"Hát nem érdekes tárgy ez az alkímia, Gregory? Mondjuk engem hidegen hagy, de a labor jól néz ki. Kíváncsi leszek, mit tud nektek tanítani Cedrah Lupen ilyen körülmények között.. Persze az is lehet, hogy a fickó csak szórakozik veletek és alkímia címén szépen beavat titeket a sötét dolgaiba. Tiltott igék.. A Sötét Nagyúr eszméi, némi idilli filozófiával fűszerezve és voilá! Kész is az ölebek legújabb generációja. Azt ajánlom, vigyázzatok vele. Komolyan. Egyesek szerint csak álca, hogy auror. Bár ki tudja.. én csak a javatokat akarom."

A helyszín a Mardekár klubhelyisége, néhány nappal egy tavaszi telihold előtt. Seya a változatosság kedvéért minden ott tartózkodó szeme láttára beszólt Caleb E. Dawis hatodéves diáknak. Átokkal fenyegetőzött, de Caleb gyorsabb volt, így végül Seya volt kénytelen felballagni a gyengélkedőre, hogy összeforrasszák törött csontjait.

Az Omen család nagy múltú, aranyvérű család. A történetük szerint az 1800-as évekig hajtóvadászatokat rendeztek. Az üldözött vadak pedig vérfarkasok voltak. Perverz és veszélyes hobbi volt, de ma már csak könyvekben, gobelineken, festményeken és gyermekmesékben bukkan fel ez az egyedülálló és embertelen "sport".
    Gabriel ’Gébics’ Mirol pennájából

Azt csiripelték a madarak, hogy Foley professzor olyanra szánta el magát, amire senki sem számított. Az árva Seyala Kiba vadóc mardekárost örökbe fogadta szeretett tanárunk. Nem ajánlom senkinek, hogy kérdezgessétek se Seyalát, sem a Professzort. Nem hinném, hogy jót tenne nektek…

Naplózva

B. Lizandra Kenneth
    Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #2 Dátum: 2010. 12. 29. - 16:20:44 »
    +1

Carithy Denalie and Izabel Bishop
      Nem rég hallottam Jennytől, aki Thomastól hallotta, hogy Camille azt mondta neki, hogy azt hallotta, Izabel Bishop és Carithy Denalie valahol összekaptak, de elég csúnyán. Állítólag kellően elpáholták egymást, ott átkozták a másikat, ahol csak érték a másikat. A csetepaté nézői izgatottan fogadtak, vajon ki nyeri meg a küzdelmet?  Végül senki sem látogatta meg a Gyengélkedőt, de nem a sebek csekélysége miatt… - egy pletykagirl

megbízhatóság mérő: 66%
    Naplózva

sol
    Vendég

« Válasz #3 Dátum: 2011. 01. 10. - 06:10:28 »
    +2

James Wolf and Sol Harington   Micsoda hír! Ti is hallottátok már, nem? A Hollóhát kviddics csapata már egyáltalán nem olyan összetartó, mint régen, a háború itt is megosztotta az embereket. Nemrég november közepén, egy esős napon hatalmas párbaj zajlódott le két játékos között a Hollóhát öltözőjében! A közismert ír jófiú Sol N. Harington és a halálfalók frissen sült látványos cimborája, James Wolf kicsit kifejtették egymáson a gőzt. Lehet, hogy Solnak nem tetszett a régen még „jó fej” James viselkedése? Vagy James ment volna neki a bestiavédő aktivistának? Ilyen részleteket nem tudunk, de az biztos, hogy Decemberben a Mardekárnak könnyű dolga lesz, ha ennyire szétestek a Kék Sasok!

megbízhatóság mérő: 80%
    Naplózva

Josey Butler
    Eltávozott karakter

5

« Válasz #4 Dátum: 2011. 02. 03. - 01:40:21 »
    +4

Emily Dean- Hé... pszt! Te tudtad, hogy Emily Dean folyton a fiúk szobájába jár?
    - Micsoda? De hát minek?
    - Monstro mondta, hogy egyik éjjel fogta magát, és bement, belefeküdt Malfoy ágyába, és sehogy sem lehetett elküldeni onnan!
    - Pfff... Monstro értelmi képességeit nézve nem hiszem, hogy ez igaz lenne.
    - De, de, hidd el! Azóta mástól is hallottam! Pansy teljesen ki volt borulva!
    - Hát, mondjuk ki is nézem Deanből! Te láttad azokat a fotókat a Szombati Boszorkányban róla?
    - Amikor egy pezsgős üveggel táncol egy szökőkútban? Láttam hát! De állítólag ez a dolog még nyári szünet előtt volt!
    - Mi? Tavaly? De hát Malfoy Vikitria Mirollal jár, nem?
    - De, most is együtt vannak! Eljegyezte, nem tudtad?
    - Honnan veszed?
    - Ott a gyűrű mindkettejük ujján! Egyforma a kő benne! Anyu látta Malfoyt eljegyzési gyűrűt válogatni a Diadémben, tudod, ott dolgozik...
    - De hát az nem jelent semmit.
    - De mondom, hogy hordják a gyűrűt! Nézd meg! Ott van Viki kezén!
    - Milyen szép gyűrű, te jó ég... Ilyet én is szívesen kapnék!
    - Ó, tudod mikor telne a te lovagodnak olyanra...
    - De állítólag már Malfoyék sem állnak olyan jól anyagilag. Mióta az apja börtönben volt, nem túl rózsás a helyzet náluk. Tara Swan egyik "teadélutánján" hallottam, hogy Halálfalók laknak náluk. Gondolj bele! Milyen félelmetes!
    - Ó, Malfoynak az nem számít, ő is az.
    - Ez biztos?
    - Száz százalék, nekem elhiheted. Láttam a Jegyet a karján. Meg emlékszel tavaly év végére? Menekült a többi Halálfalóval!
    - Én nem voltam ott, átaludtam szinte az egészet...
    - Nem mondod! Hát én is csak hallottam, de tudod mennyit dicsekedett vele a klubhelyiségben...
    - Azt hittem, csak a szája jár.
    - Nem...
    - De akkor most mi van Emilyvel? Őt a múltkor Cassius Neehill-lel láttam!
    - Komolyan? Hol?
    - Roxmortsban, látványosan falták egymást, ráadásul Malfoy is ott volt Vikitriával.
    - De akkor most kivel jár az a lány egyáltalán?
    - Nem csodálkoznék, ha két vasat tartana a tűzben.
    - Hát, végül is, Malfoy is azt csinálja, ha igaz, amit mondasz, és összejár Deannel.
    - Láttunk már ilyet! Meg is érdemlik egymást, egykutya mind.
    - Malfoy bezzeg rám se néz.
    - Rám se sűrűn...
    - Mit panaszkodsz? Neked ott van Jack. De én... harr! Végignyalnám...
    - Azt hiszed... Bár Cassius helyesebb, nem olyan cingár mint Malfoy...
    - Gondolod? Hm...

megbízhatóság mérő: 92%
    Naplózva

Josey Butler
    Eltávozott karakter

5

« Válasz #5 Dátum: 2011. 02. 03. - 02:43:37 »
    +5

- Tudod, a Roxfortba új inspektor érkezett, az a magas, barna hajú, elképesztően helyes pasi.
    - Őőő... Tristram?
    - Igaz, hogy ő is egy álompasi, de nem rá gondoltam, hanem Brandonra!
    - Jaa Emma tesójára? Ő tavaly még ide járt nem?
    - Pontosan rá! Igen, ide járt még, most meg... Hát, furcsa dolgok ezek! Na de Emma is, hogy eltűnt...
    - Pedig neki nem is lett volna félnivalója, hisz egész jó családból származik...
    - Nem is értem, hogy miért menekült el. Te tudsz róla valamit?
    - Bemondták a rádióban, hogy eltűntnek nyilvánították, és hogy felkerült a Minisztérium listájára, de mást nem. Kivel barátkozott ő egyáltalán itt? Elég népszerű volt, nem? Miss ne utálj mert szép vagyok...
    - Hát például a griffendéles Kenneth-lánnyal. Meg a mardekáros Gerryvel, azt hiszem.
    - Kenneth se jött vissza... de ki az a Gerry?
    - Fogalmam sincs. Csendes típus lehet. Na de térjük vissza Brandonra... Hallottad, hogy máris egy csomó lány szívét elnyerte?
    - Eddig is szoknyapecér volt. Gondolom a sok üresfejű liba állandóan a nyomában koslat, mióta inspektor lett... Hogy kapta meg egyáltalán azt a posztot?! Olyan dühítő...
    - Én annyira nem bánom, hogy inspektor lett, legalább mindig itt van a környékünkön egy fantasztikusan helyes srác. Az egy dolog, hogy az üresfejű libák utána koslatnak, de ezt kapd ki! Emlékszel a csendesebb Delacour-ikerre? Képzeld el, még az ő fejét is elcsavarta!
    - Yvette? Micsoda? De hisz ő egy jégcsap!
    - Ha lehet valami a jégcsapnál is hidegebb, hát akkor ő az! Mégis, Brandon úgy tűnik, hogy képes volt megolvasztani a jégkirálynőt, ugyanis együtt olvasgattak a fűzfa alatt. Tökéletesen romantikus, nem igaz? De a legszebb, hogy Yvette először nem is tudta, hogy Brandon egy amolyan tanár-féleség, azt hitte, diák! Képzelheted, mit érezhetett, amikor  megtudta az igazságot!
    - Leeshetett az álla! De megnéztem volna!
    - Hát azt én is! Mik nem történnek ebben az iskolában...

megbízhatóság mérő: 79%
    Naplózva

Josey Butler
    Eltávozott karakter

5

« Válasz #6 Dátum: 2011. 02. 05. - 23:12:09 »
    +2

- Hallottad, hogy Mirol és Malfoy kapcsolata korán sem mesebeli? És hogy Mirol Crassonál keres vigaszt?
    - Crassonál? Mi a fene! Most már trendi tanárokkal kezdeni?
    - De ők már régebb óta ismerik egymást! Ez biztos! Állítólag már a nyáron volt köztük valami.
    - Miii? Mesélj!
    - Biztos forrásból tudom, hogy Crasso nem egyszer megfordult Mirol lakásán, és hát sejtheted... biztosan nem csak varázslósakkoztak
    - Haha! Varázslósakk! Bár Crassoval én még el is sakkozgatnék…
    - Jó vele én is, annyira szexi! De ez hogy Vikitriával kavar...
    - Miért, Viki is szexi... De várjál, hogy? Vajon az irodájában csinálják? Vagy a tanteremben??
    - Lehet, hogy Mirol szexi de szerintem nem csak Crassoval csalja a vőlegényét... Hát remélem nem a teremben, az... fúj! Bele sem akarok gondolni, én csak azt nem értem, hogyhogy nem vette még észre egy tanár sem! Igaz, a miniszter unokahúga bármit megtehet...
    - Na igen... elképesztő, hogy fenn hordja az orrát csak azért, mert ő Mirol... régen nem ilyen volt. De mióta összejött Malfoyjal teljesen kifordult önmagából, nem? Vagy szerinted mitől változott meg ennyire? Régen ezt el se tudtam volna képzelni róla.
    - Hát talán az is benne van, hogy ő is állítólagosan a Halálfalókkal hagyta el az iskolát, ami igaz is lehet, nem véletlenül utálja az egész Griffendél.
    - De a Griffendélből már jóval előtte elkezdték kiközösíteni. Egyszer néztem az egyik edzésüket, és nagy balhé volt! Összeverekedett Beni Bishop húgával, ott püfölték egymást a terelőütőikkel!
    - Azt megnéztem volna! Én sosem kedveltem. Mindig is volt benne valami... ellenszenves, de mióta nevet váltott... Hát igen, azért ez a hirtelen semmiből feltűnt rokonság is fura
    - Az Raimbourg prof házija miatt volt. Emlékszel, hogy családkutatást adott fel mindenkinek? Akkor borult ki a bili. Azért vicces. Raimbourg biztos nem számított arra hogy ekkora darázsfészekbe nyúl. Állítólag Sir Mirol volt is bent nála, és helyre tette szegényt.
    - Hát nem lettem volna a Prof helyében! Aj de őt is úgy sajnálom. Senki nem tudja, hogy pontosan mi történt vele. Az újságok és a húga is csak annyit mond, hogy baleset, de többet nem. Kíváncsi lennék, milyen baleset érhette ami miatt nem tudott visszatérni hónapok óta tanítani.
    - Úgy hiányzik, annyira aranyos volt az órákon... Képzeld! Egyik órán épp a vélákról magyarázott, hogy milyen szépek, és amikor erről beszélt, rám kacsintott!
    - Oh, te mázlista! A prof az egyik legjobb tanárunk volt. nekem is hiányzik! A húga... nekem túl sok. De nem értem, hogy miért pont ő helyettesít. Egyáltalán nem való ide. Igaz, nekem az is fura, hogy mit keresnek Angliában, ha franciák.
    - Kate a húga? Azt hittem a felesége... Úúú akkor még van remény! Én azt hallottam a franciákról, hogy prűdek, hát ehhez képest Kate...
    - Én pont az ellenkezőjét hallottam! De abba már belegondoltál ha Kate ilyen, akkor vajon milyen lehet Raimbourg ha nincs az iskolában?
    - Húúú biztos együtt járnak bulizni!
    - Hehe! Gondolj bele ahogy Raimbourg rázza magát! Ott csorgatnám a nyálam! Hmm... szerinted ha nem az iskolában lennénk, akkor ki lehetne kezdeni vele? Vagy talán itt is? Hisz ha Crasso és Mirol... akkor nekünk is szabad egy tanár!
    - Hát, feltéve hogy Raimbourg visszajön... Szerintem már semmi se tabu, ebben az iskolában...
    - Hát Kate állandóan azt harsogja, hogy ha jobban lesz, visszatér. És ha visszajön... oh de szép is lenne! Mennyi idős?
    - Szerintem maximum 25-26. Az a pár év igazán nem számít! Bár vannak még más helyes pasik is, ott van Qcross és Foley! Ahh Foley, néha olyan szigorú, de meg lehet zabálni amikor épp fegyelmez! Várj csak! Most jut eszembe, hogy Vikitria mintha Foleyval is kavart volna!
    - Foleyval? Ne már! Mikor? Mit tudsz? Sosem bírtam Malfoyt, de kezdem egyre jobban sajnálni.
    - Annyit tudok, hogy Vikitria majdnem egy hétig minden nap járt Foley-hoz a szertárba, "takarítani". Hát tudod mi lehetett ott minden éjjel. Egyébként én Malfoyt nem sajnálom, amilyen egy görény. Meg is értem, hogy ennyiszer megcsalják, nem lehet egy álom vele. Egyszer még nálam is bepróbálkozott, de pfff... Persze elküldtem.
    - Oké, tény hogy egy görény. Görény! *felnevet* És tény, hogy mindenkinél bepróbálkozik. Nálam is megtette és én is elküldtem. Ilyen alakokkal nem jövök össze! De Mirol tudhatta mit vállalt, Malfoynak fogalma sem lehetett hogy egy ribancnak húz gyűrűt az ujjára.
    - Hát az a másik jegyese is elég fura volt. Hogy is hívták? Na mondd már... Az a csaj, aki eltűnt. Játszotta a szüzet mindenkinek, mellette meg állandóan ivott és füvezett.
    - Őőő... Valami M betűs volt az is... Mortal? Az. Hát... Érdekesek ezek az aranyvérűek... Na de Foley, még mindig nem tudom elhinni! Crassoból kinézem, de Foley!
    - Pedig biztos neki is vannak ügyei... Nem hiszem el, hogy nincs senkije. Oké, az agglegények szexik, de például hogy adoptálhatott feleség vagy legalább élettárs nélkül? Viszont tudod mit hallottam? Hogy van az új gyógyító lent a Gyengélkedőben, az a kis kócos, Madame Lixfise... Szóval ők régről ismerik egymást Foleyval. Mi van, ha kavartak?
    - Vagy talán kavarnak még mindig? Lehet többször kéne arra sétálni, hátha szaftos részletekre bukkanhatunk. Foley sem lehet szent. Persze ha igaz a hír Mirollal meg vele... akkor nem is az. Van szerinted olyan tanár aki nem került Mirol hálójába?
    - Talán a másik nagybátyja, Angelus Mirol. Vagy milyen rokona az egyáltalán?... Áh, mindegy is. Szerinted nőkkel is csinálja?
    - Fúj! Hogy juthat egyáltalán ilyen az eszedbe? Ez gusztustalan! Igaz, Swan is behívatta már magához egy párszor...
    - Swan engem is behívatott. Egyszer Mirol pont akkor viharzott ki, amikor én jöttem, és nagyon vörös volt a feje! És tudod, mi volt a kezében? Egy csomag óvszer!
    - Kell is az ha mindenkivel összefekszik. Állítólag több évfolyam társával is volt már, Grosiean-nal, és tényleg, erről jut eszembe! Brandon Gray is szokott is neki érdekes megjegyzéseket tenni! Egyszer én is hallottam a folyosón, ahogy valami olyasmit mondott: sajnálom, hogy ilyen ritkán látlak!
    - Szerintem a fél iskolának megvolt már...

megbízhatóság mérő: 26%
    Naplózva

Carithy Denalie
    Eltávozott karakter

bukott hatodéves ~ HUGRABUG

« Válasz #7 Dátum: 2011. 02. 08. - 20:06:56 »
    +3

Nadine Moreau and Noah Anderson- Miért akartál velem beszélni?
    - Teeee, én olyat hallottam!
    - Mi történt?
    - Ha meghallod leesik az állad!
    - Na, nyögd már ki!
    - Ugye nem rég volt az első roxmortsi hétvége. Ott voltál?
    - Nem... Tudod, mióta ez az új rendszer van nem mehetek le, mekkora genyóság! Pedig mikről maradhatok le!
    - De még mikről! Szokásosan a Három Seprűben voltunk, na, és kik voltak ott kettesben? Nadine Moreau és Noah J. Anderson!
    - Váóóó! Hát ez tényleg durva! Ha nem tűnt volna fel minden kiránduláson együtt vannak, és földig isszák magukat! Tavaly is minden roxmortsi hétvégén együtt söröztek, nem nagy dolog.
    - Igen, de most kicsit máshogy volt! Épp mellettük ültem, és végignéztem az egészet. Hallod... egyenesen incselkedtek egymással! Ez még oké lenne, hiszen buliztak. DE! Jó pár kör után már elég kellemes állapotban voltak. Egymást hívogatták, míg végül Moreau felállt, és elhúzta Andersont egészen a hátsó kis kamráig!
    - Ott, ahol múltkor McLaggennel volt? Jaj az a történet is megér egy misét!
    - Ja... pedig Cormac jóval idősebb...
    - Szerinted Nadine-t érdekli? Na mindegy, mesélj tovább!
    - Na szerinted mi történt, ott? Hm?
    - Én azt hallottam, hogy a Perkins-gyerekkel kavart a kviddics-pályán... Ez érdekes. Akkor most mi van?
    - Lehet csak futókalandok. Elég durva. Pedig Guy sem olyan, aki csak egy éjszakásokat keresne...
    - Szerinted tartós lesz valamelyik?
    - Nem tudom... Noahval ősrégi barátok, erre most összejönnek?
    - Még csak nem is várhattuk, hiszen mint tudjuk Noah és a nők... Háát...
    - Főleg Nadinenal! Már az elején furcsa volt, hogy annyira jóban vannak. Lehet járnak csak nem mondják ki.
    - Lehet...

megbízhatóság mérő: 83%

Naplózva

Nadine Moreau
    Eltávozott karakter

~ cяαzч вєαsт ~ VI.

« Válasz #8 Dátum: 2011. 02. 24. - 00:00:30 »
    +5

- Hé! Figyusz! Hahó, itt vagyok!
      Hahóóó! Itt, a kapualjban!
    - Mi a fenét csinálsz ott??
    - Frics elől bújtam el... gyere, mielőtt még meglátna téged is!
    *körülnéz, odasiet, behúzódik* - Miért üldöz Frics?
    - Öh...hát... kilopóztam... a konyhára. Kajáért. De nem ez a lényeg! Véletlenül meghallottam, hogy Josephine és Clara a klubhelyiség előtt beszélgettek. Ismered James Wolfot, a hollóhátból? Most hetedéves.
    - Naná, jó pasi. Mi van vele? 
    - Ugye múltkor mondtam, hogy tavaly majdnem lebuktak Kenneth-tel az éjszakai kalandjukkal, a Csillagvizsgálóban...
    - Milyen éjszakai kaland? 
    - Jajj, hiszen mondtam!! Éjszaka beszöktek a Csillagvizsgálóba és ott... hát, voltaképp nem tudom, mit csináltak, de ezek után, már sejtem... Na a lényeg: Jose azt mondta Claranak, hogy nyáron volt egy egyéjszakás kalandjuk Jamesnek és Barbara Kennethnek! Vágod?! Kenneth-tel, egy griffendélessel!
    - MICSODAAA? Szent Merlinre! Lefeküdtek?? Esküvő előtt?!
    - Jajj, ne őrjíts már meg! Szerintem Kenneth még lazán szűz... ÁLLÍTÓLAG Barbiék kertjében pancsikoltak a medencében.
    - Medencében szexelni? De hát az miért jó? Oo
    - Mondom, hogy nem feküdtek le!! Vagyis gondolom... A csaj nem jött vissza idén. Csak visszajött volna a pasijához! Lehet, hogy azért nem jött vissza, mert nem képes elviselni James közelségét...
    - Össze-vissza beszélsz! Most szexeltek vagy nem? Én kinézem Jamesből, hogy túl van már a dolgon, olyan férfias, és hát eléggé megváltozott nyár óta. Úgy értem, felnőttesebb lett, és hát a fiúkkal akkor történik ilyesmi, amikor férfivá válnak, mármint úúúgy, érted!
    - ...mert, hogy kikosarazta a srác.
    - NE VÁGJ A SZAVAMBA! Szóval... Hol is tartottam?
    - Láttad már idén Jamest? Basszus, úgy néz ki, mint egy inferius!
    - Már megint a szavamba vágsz! Ja, hát ott, hogy Kenneth egy hülye, ha nem viseli el James közelségét.
    - Jól van! Akkor SZERINTED, mi a helyzet?
    - Szerintem az a szitu, hogy Kenneth teherbe esett Jamestől és ezért nem jött vissza.
    - Mi a pokol! LEHET! Merlinre, nem csoda, hogy James olyan meggyötört pofával vonszolja magát ide-oda! Egy fattyú kölyök 17 évesen! Szerinted James otthagyta Barbit a gyerekkel együtt?? Hiszen, ha apa akarna lenni, akkor nem hagyta volna egyedül a gyereke anyját...
    - Hogy hagyná már ott? Nem, nem! Biztos vagyok benne, hogy nem hagyja ott a családját. Azért jött vissza, mert le kell tennie a vizsgáit, hogy jó zsíros állást szerezhessen, amiből aztán el tudja tartani őket. Kenneth ugye nem tud majd munkát vállalni a baba miatt, és úgy tudom, az örökségét is zárolták a kincstárban azoknak az aranyvérűeknek akik nem tartják be a törvényeket.
     - Ez szívás.
    - Szerintem titokban már össze is házasodtak! *-*
    - Áh, csak meghívott volna James minket!! Múltkor is olyan kedvesen nézett ránk, amikor előreengedett minket a Mágiatöritanterem ajtajánál! *.*
    - Hülye, most mondom, hogy TITOKBAN! Egyébként James nem rád mosolygott, hanem rám.
    - Na, persze... -.- Különben is, nem hinném, nincs gyűrű az ujján. Szerintem James elhagyta Barbit. Hacsaaaaak....
    - James nem tesz olyat. Tudod, hogy milyen rendes fiú... Hacsak...
    - Barbi el nem veteti a babát!
    - MICSODA??!
    - Gondolj bele... nem lehetetlen, csak elég lóvés dolog... Bár, most, hogy meghalt a családja, és még az örökségéhez sem nyúlhat...
    - És mi van, ha spontán elvetélt? És James ezért ilyen szomorú? 
    - Van benne valami... De inkább örülhetne. Ilyen fiatalon gyerekvállalás... Hülye vagy? Tudod mikor szülnék én gyereket! Mondjuk Jamesnek háthaaaa... 
    - Jamesnek én is szülnék! *.* Amúgy Kenneth egy mázlista! De gondolod, hogy tartják a kapcsolatot?
    - Nem hinném. Mégis hogyan? Mostanság már senki nem mer baglyot küldeni, meg most roxmortsi kirándulás sem volt, ott sem találkozhattak.
    - Hm, igaz is. Szegény kicsi baglyomat a múltkor bugyiig motozták.
    - Te ruhát adsz a baglyodra?
    - Persze. Ez az új trend. Hát hideg van... 
    - Juuuj, majd én is veszek! 
      Majd megkérem anyutól, hogy rendeljen és küldje el!
    - Ugyanúgy utánozol, mint Shaelynn Scarborough-t a frizuráddal!
    - Héééé, az én hajam SZŐKÉSBARNA! Az övé barna, azért nem ugyanaz! Mondjuk mostanában eléggé ki van rittyentve, és nem csak a hajára gondolok. Szerinted van valakije?
    - Biztos, olyan szép lány!
    - Juuuujj, szerinted kivel?
    - Hát én a múltkor láttam beszélgetni Minticz professzorral...
    - Na neeeee!!
    - Hát végül is, ő elég sármos, kár, hogy azt a hülye mugliismeretet tartja.
    - Ja... bezzeg engem nem tanít! Gondolod, hogy Shaelynn és közte van valami? Tanítja egyáltalán Shayt a Professzor?!
    - Asszem ja.
    - Nem csodálkoznék, ha kiderülne valami róluk... Ott volt az a Lainey-csaj is. Ő is gyakran járt korrepetálásra Minticzhez. Még tavaly asszem. Hallod... ez tök durva! 
    - Na neeeeeeee.... Neeeeeeeeeee! Ne mondd, hogy te is arra gondolsz, amire én!
    - Hát... kezdek éhes lenni.... Te is? *-*
    - Most voltál a konyhában! Hogy lehetsz megint éhes?!
    - Jól van, na az csak egy bukta volt... Miért, te mire gondolsz??
    - Arra, hogy Minticzbe nem csak mi vagyunk titkon szerelmesek. Legalább olyan jó pasi, mint Lockhart volt!
    - Na neeeeeeeeeeee! Szerinted Shay, és... a Prof, TÉNYLEG?! Bár az kicsit du... pssssz, azt hiszem jön Friccs!!
    - Tűnés!

megbízhatóság mérő: 34%
    Naplózva

B. Lizandra Kenneth
    Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #9 Dátum: 2011. 04. 18. - 16:24:04 »
    +6

- A végén még téged is behálóz!
    - Engem? Ő? Na, neee!
    - Miről van szó csajok? Halljátok, én is akarom tudni, na!
    - Majd Natalie elmeséli, én mentem!
    - Na, miről van szó?
    - Tudod ki az a Guy Perkins?
    - Hi-hi. Persze, Guy... he-he... Guy!
    - Hülye kérdés volt, na, emlékszel, amikor még Nadine Moreauval kavart a Hugrabug kviddics-öltözőjében?
    - Iiiiiiiiige... nem.
    - Jaj, amikor Moreau táncolt neki, és énekelt (ami jól kihallatszott), és a vége egy csók volt.
    - Ja, amikor az a nagy zuhé volt!!
    - Aha! Moreaut mindig Jenny Swifttel látni.
    - Eddig tiszta sor. Állítólag tök jó barátnők, meg minden, de hogy jön ide Guy, azon kívül, hogy Nadine-nal kavart?
    - Kiderült, hogy a tanév első pár napjában Guy összetalálkozott a tópartnál Jennyvel, és ott is csattant egy csók, ha nem több! Na erre varrj gombot. Micsoda perverz!
    - De durva, tisztára, mint egy dráma!! Mekkora jó!
    - Ne hülyülj már, tök undi!
    - Most miért? Csak barátnők. Milyen csakról beszélek? Úristen, akkor most kivel kavar a csávó?
    - Passz. Év elején bepróbálkozott Jennynél, ki tudja, utána még mit csináltak, aztán rá kb. egy hónapra Nadinenál is. Lehet, hogy Jennyt azért dobta, mert nem kellett neki, és a barátnőjénél próbálkozott?
    - Nem hinném, hogy Nadine olyan erkölcstelen lenne, hogy engedi a barátnője exét nyomulni.
    - Nadine. Erkölcs. Hehh?
    - Lehet azt sem tudja, hogy barátnők. Guy hetedikes, mit tud ő a nyomi kis ötödikesek baráti viszonyairól? Én sem foglalkozok az alattam lévőkkel.
    - Vagy lehet, hogy két vasat tart a tűzben...
    - Nagy nőcsábász hírében van, szóval nem lehetetlen!
    - Merlin! Mi van, ha ezek hárman... együtt... Fúj.
    - -.-
    - Most méééér' ? Ki tudja!
    - Az vad lenne. Szerintem semmi ilyesmiről nincs szó. A csávó lehet nőfaló, de mégis valamiért hugrabugos...
    - Bajod van a hugrásokkal?
    - Nem, dehogy, csak mondtam...
    - Azért ám!

megbízhatóság mérő: 76%
    Naplózva

Grisam Windflower

:: hatodév :: a bolond :: prefektus ::

« Válasz #10 Dátum: 2011. 04. 26. - 17:49:47 »
    +4

- Hé, Grisam, várj!
    - Mi van?
    - Képzeld, mit hallottam! Ezt neked is tudnod kell!
    - Mondd…
    - Tudod ki az a Richard Grosiean, ugye?
    - Ööö… nem?!
    - Naaaaaa, biztos tudod. Hetedikes, és Mardekáros. Rohadt szexi.
    - Még mindig nem.
    - Év elején párszor a WC-be dugta a fejed. Barna haja van, szép, kék szemei. Mindig úgy jár, mintha azt gondolná, ő lenne itt a király. Tök cuki.
    - Ja, igen. Megvan.
    - Na, és neki volt egy barátnője. Debbie Pollimon. nagyon aranyos csaj volt, enyhe francia akcentussal. Tudoood….!
    - Fogjuk rá.
    - Jó. És nem jött vissza a Roxfortba. Richard azt mondja, hogy hazament a szüleihez, és elhagyták egymást, de én ezt kétlem. Hiszen jegyesek voltak!
    - Jó, és?
    - És szerintem, vagyis mások szerint is megölte a barátnőjét.
    - Mi?
    - Pár negyedikes lány a múltkor sírni látta az egyik folyosó elzárt részén, tudod, ahol az a srác felrobbantotta a szekrényeket.
    - Igen, tudom, de… EZ biztos?
    - Persze.
    - Vannak testvérei is, nem?
    - Ja, még ketten járnak ide, Angela és Mitch.
    - Na. Ők mit mondanak?
    - Semmit. Nyilván szégyellik bátyjuk viselkedését.
    - Ahha. Te hülye vagy, hogy elhiszel ilyeneket. Jó, hogy egy barom, aki szeret terrorizálni, de szerintem nem ölne.
    - Túl naiv vagy.
    - Igen?
    - Hát igen.
    - Hát- tal nem kezdünk mondatot, Charlotte.
    - Hát bzdmeg…

megbízhatóság mérő: 25,8%
    Naplózva

Grisam Windflower

:: hatodév :: a bolond :: prefektus ::

« Válasz #11 Dátum: 2011. 05. 07. - 12:46:45 »
    +4

- Tudod, mit hallottam Longbottomról?
    - Mit?
    - Állítólag, miközben mindenki lent volt Samhainon, ő meg a barátnői el akartak lopni valami kardot, amit még Potter szerzett meg.
    - Griffendél kardját?
    - Aha.
    - De honnan? Hiszen az Dumbledore… vagyis McGalagony irodájában van, nem? Onnan miért akarnák ellopni?
    - Nem, nem. Már rég nincs ott. De Crasso megszerezte magának.
    - Neeeem! Az nem lehet, hiszen ő nem is volt Griffendéles, jog szerint…
    - Igen tudom, de csitt már, hadd folytassam! Szóval Neville, meg a csajai…
    - Csajai?
    - Ja, Bucksworth meg Scarborough.
    - Norah?
    - Neeeeem, dehogyis. Andromeda.
    - Jaaa. De ők akkor most járnak?
    - Állítólag. Nagy nőcsábász lett ez a Neville, nem?
    - Ezek szerint. De sikerült nekik akkor ellopni?
    - Nem. Épp ez a poén benne, mert Crasso elcsípte őket.
    - Igen? Jézusom, szegények! És milyen büntetést kaptak?
    - Öhm… hát… azt nem tudom. Nem mondták.
    - Ööö… te mit csinálsz?
    - Bocsi, csak LLG-m volt, és thesztrálokat etettünk…
    - Az ott komolyan kaki?
    - Ja, de mindjárt lejön.
    - Fúj, de gusztustalan!

megbízhatóság mérő: 38,26%
    Naplózva

James Wolf
    Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #12 Dátum: 2011. 05. 07. - 15:23:03 »
    +4

- James, nézd, ott van Windflower!
    - Nem, nem segítek terrorizálni. Így is van elég baja.
    - Te tudod?
    - Mit?
    - Hát, hogy a gyerek hibbant.
    - Hibbant? Miért?
    - Azt én honnan tudjam? Mindenesetre Grisam tavaly még egyáltalán nem ilyen volt. Népszerű volt, sok baráttal, a csajok oda voltak érte. Embereket támadott hátba a folyosón, szórakozásképp. Egy igazi köcsög volt, most meg mintha dugót nyomtak volna…
    - Jól van, értem.
    - … mindentől fél, mintha terrorizálnák. Elég szánalmas.
    - Igen, az, de terrorizálják is. Elég sok Mardekáros...
    - Nem, ez még a nyáron lehetett. Szerinted mi történhetett?
    - Nem tudom.  Mit mondanak?
    - Azt, hogy az apja folyamatosan verte, az anyja meg alkoholista lett és többször is az utcán kellett aludnia.
    - Láttak rajta sebeket?
    - Nem.
    - Kétlem, hogy így lenne. Egyébként nem úgy van, hogy nem is ismeri az apját?
    - Hát akkor a nevelőapja. Még jobb! Biztos új csávót szerzett az anyja, és Grisammel nem bírják egymást.
    - Öhm… szerintem ez hülyeség.
    - És az anyja meg fél, mivel a pasi erősebb, s így nem tud segíteni a fián, aki így teljesen depressziós lett a folyamatos félelemtől.
    - Haver, állj már le! Egyszerűbb lenne megkérdezni tőle, nem?
    - De, de nem merek odamenni hozzá, egy ilyen személyes kérdéssel.
    - Ez már a te problémád.

megbízhatóság mérő: 13,4%
    Naplózva

B. Lizandra Kenneth
    Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #13 Dátum: 2011. 06. 27. - 11:55:06 »
    +3

Owen Redway and Norina Mortal- Képzeld, ma megtudtam valamit, de tök véletlenül!
    - Na mit?
    - Még tavaly történt a dolog, de nem kapott szárnyra a történet. A holóhátas Owenről van szó... és Norina Mortalról.
    - Tavalyi pletyka? Ne untass már...
    - Dededede, idén is egyre többet látni őket együtt! Na a lényeg! A tavalyi Lumpsluck partin ott voltál?
    - Isten ments! De ez most hogy jön ide?
    - Ők ott voltak. Ugye volt egy kis italozás már ott is, de utána kiszöktek az éjszakába, és hát eléggé lelkiztek... Mondhatni eléggé összemelegedtek...
    - Összemelegedtek? Micsoda? Lefeküdtek?
    - Hát azt nem tudom, biztosan... Vagyis nem biztosan. De szerintem 100, hogy csókolóztak, sőt! 100%!
    - Egészségükre! Az a Redway amúgy is olyan beképzelt, most legalább tudom, hogy miért...
    - De idén is sokat látni őket együtt, lehet, hogy most is kevernek! Nem mondom.... Norina szépen váltogatja a pasijait! Nem tudom mit esznek rajta annyian.
    - Malfoyjal is szóba hozták már, mondjuk vele kit nem?
    - Jogos...

megbízhatóság mérő: 28%
    Naplózva

Draco Malfoy r.
    Eltávozott karakter

hetedév / prefektus, iskolaelső

« Válasz #14 Dátum: 2011. 06. 27. - 12:16:08 »
    +6

- Amúgy Redway-nek nem Norina az egyetlen.
    - Én is úgy hallottam, hogy kavart Elena Pierce-szel.
    - Nemcsak vele. Ott van Izzy Bishop is.
    - Mi? Az a rövid hajú kissrác?
    - Nem srác, lány. Bár ahogy ismerem, szerintem ő csak sakkban tartja a terelőütőjével.
    - Elenát?
    - Nem, hanem Owent.
    - Őőő...

megbízhatóság mérő: 81,5%

Naplózva
    Oldalak: [1] 2 3 ... 6 Fel Nyomtatás 
    « előző következő »
    Ugrás: