+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archívum 96/97
| | | | |-+  A Nagy Archívum
| | | | | |-+  Főnix Rendje
| | | | | | |-+  A Társaság (Moderátor: Albus Dumbledore)
| | | | | | | |-+  Szerepek a védelemben
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szerepek a védelemben  (Megtekintve 305 alkalommal)

Albus Dumbledore
[Topiktulaj]

A Főnix Rendjének alapítója

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2011. 05. 20. - 16:59:30 »
+1

Kedves Rend-tagok!

Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ebbe a topic-ba írjátok le, hogy jelenleg milyen szerepet töltök be a Rendben illetve mivel segítitek azt. Mint tudjátok jelenleg Mordon halála után - Isten nyugosztalja - Kingsley vette át a "vezetést", ha lehet így mondani. Igazi vezetője a rendnek -mint tudjátok- nincsen...
Naplózva

Raphael W. Rhodenbarr
Eltávozott karakter

"Puck"

« Válasz #1 Dátum: 2011. 05. 20. - 17:53:18 »
+2

Szerepem: Ha lehet mondani, én vagyok a Rend "tolvaja". Ha kell valami, megszerzem, emellett jól kémkedek, és befolyásolok embereket. Természetesen csak a jó cél érdekében. Hááát Illetve ha szükséges, megtalált, szökevény fiataloknak is tudok nyújtani egy, esetleg két szobát, hogy meghúzhassák magukat, és legyen aki főz is rám.
Naplózva

† Remus Lupin
Eltávozott karakter

† Halott

« Válasz #2 Dátum: 2011. 05. 23. - 17:06:06 »
+1

Szerepem: Elmúlt már az az idő, amikor a vérfarkasokról szállítottam az infókat a Rendnek. Jelenleg nem csinálok semmi különlegeset azon kívül, hogy szökevényeket gyűjtök be, és szállítok el különféle óvóhelyekre, kórházakba (lásd Amy esete). Emellett a Rend bármikor számíthat a jó öreg Remus Lupinra. Mosolyog
Naplózva

Travis Foley
Eltávozott karakter

( 1 9 6 6 - 1 9 9 8 )

« Válasz #3 Dátum: 2011. 05. 28. - 18:28:50 »
+1

Szerepem • • Amikor távol vagyok az iskolától, akkor a Rend aktív-cselekvő tagjaként - lehetőség szerint - kiveszem a részemet a nyílt összecsapásokban és a felderítő akciókban egyaránt. A Rend beépített embere vagyok a Roxfortban. Bájitaltan professzorként tudok egyet s mást a bájitalokról, szérumokról és mérgekről.

Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
let me in where only your thoughts have been
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Ronald Weasley r.
Eltávozott karakter

Won-Won :D

« Válasz #4 Dátum: 2011. 08. 17. - 17:42:42 »
+2

Szerepem: A kis Kiválasztottat idegesítem, napról napra, mellesleg a legjobb barátja vagyok, és ha úgy van kedvem, kinyírok pár horcruxot. Hááát
Naplózva

Avelin M. Meadows
Eltávozott karakter

Jóslásnagyasszony

« Válasz #5 Dátum: 2012. 08. 26. - 11:23:31 »
+1

Szerepem: Jós  vagyok. Így a különböző stratégiák kidolgozásában tudok szerepet vállalni. És  a Rend tagok esetleg fordulhatnak hozzám jóslatokért egy-egy bevetéssel kapcsolatban. Ha tudok, segítek.
Nem mellesleg pedig a Roxfortban vagyok tanár...
Naplózva

Daniel Raimbourg
Eltávozott karakter

Mágiatöri tanár

« Válasz #6 Dátum: 2012. 09. 24. - 16:38:32 »
+1

S Z E R E P E M:
Más kollégáimhoz hasonlóan én is a Rend egyik beépített embere vagyok a Roxfortban. Figyelem a diákokat, és ahogy tudok a segítségükre állok. Vagyis csak álltam, ugyanis ebben az évben át kellett adnom a tanári posztomat egy baleset miatt, melynek köszönhetően a Rendbeli munkásságaim is háttérbe szorultak.
(Három hónapot töltöttem a Mungóban, majd egy hónapot ágyhoz kötve az otthonomban, de itt már tudtam némi segítséggel szolgálni)
A mágiatörténet professzora vagyok, ismerem a rúnákat, a rejtjeleket, a különböző kódnyelveket. Leginkább felderítésekben vagyok hasznára a Rendnek, de nemzetközi kapcsolataim sem elhanyagolhatóak.

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: