Ealdred Wymer
Eltávozott karakter
Jutalmak: +11
Előtörténet: Megnézem!
Származás: Félvér
Ház: -
Évfolyam: Nem tanuló
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Hát ki lenne?! Természetesen saját maga
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 13 hüvelyk, fűz, főnixtoll
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2011. 09. 01. - 19:41:20 » |
0
|
Isaac
-Már megtetted! - szólalok meg hirtelen, mikor már csak pár lépésnyire vagyok tőle, hogy egy kicsit ráijesszek. Éppen csak a szomszédban lévő boltba gondoltam, hogy átugrok, hogy megköszönjem, hogy figyeltek az üzletre, miközben én távol voltam, ugyanis éppen ma, pontosabban körülbelül egy fél órája érkeztem meg az új munkahelyemről, a Roxfortból, miután még néhány elintézendő munka miatt, egy nappal meg kellett, hogy rövidítsem a szünetemet. -Hello, hello... Hát te? Hogy kerülsz ide? Jó látni valami ismerős arcot! - mondom nevetve miközben egy kézfogás, majd ölelés után az emeletre invitálom - bocsánat, csak átugrottam a szomszédba... - szabadkozom, a megijesztésére tett kísérletem miatt, miközben az emeletre felérvén a nappaliba irányítom öreg barátomat. -Hogy vagy? Vagy mi van veled? - vezetem be a szobába, úgy tűnik, mintha tanácstalan lenne, vagy nem is, izgatott? Nem tudom pontosan - fejezem be a gondolatmenetemet, majd a fotelek felé intek - foglalj helyet - mondom, majd váratlanul megakad valamin a szemem, a szoba közepén elhelyezett nagy utazóládán, s a rajta lévő ketrecen, melyben a baglyom, Craon alszik csendesen - ja, ezért bocsánat - fogom meg az utazóládát, majd vonszolom át a mellette lévő szobába, s onnan szólok vissza - csak tudod, most érkeztem... nemrég... eh, de nehéz - teszem hozzá valamivel halkabban, majd pedig második körként az állatot is áthelyezem egy másik helyiségben. -Parancsolsz valamit? - kérdezem tőle miután visszaérek a nappaliba, majd a választ meg sem várva elindulok a sarokban elhelyezett bárszekrény felé. -Nos? - kérdezem meg újból miután kinyitom a szekrény ajtaját, majd miután válaszol, fogok két poharat és töltök az említett italból. -Egészségedre - adom át az asztal felett a poharat, majd én is leülök az Isaac-kal szembeni fotelbe - Mesélj, mi járatban vagy erre?
|