+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum
| | |-+  Az Imbolc Bál
| | | |-+  Kulisszák mögött
| | | | |-+  Pletykák!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Pletykák!  (Megtekintve 456 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 04. 01. - 09:06:30 »
0

A bálon ezer és ezer izgalmasabbnál izgalmasabb esemény van. Vajon miket suttog róluk a bál többi résztvevője? Itt megtudhatod!

A szabály ugyan az, mint a Pletykafészekben!
Naplózva

Ephram Destain
Eltávozott karakter

A görény

« Válasz #1 Dátum: 2012. 04. 03. - 16:11:09 »
+6

DakotaandBenjamin
- Te, hallod! Igaz, hogy Jada húga azzal a Lúzerrel megy az Imbolcra? – Lép oda Ephram mellé ez egyetlen, úgy ahogy haverjának nevezhető háztársa Byron, miközben kezével a folyosó vége felé távolodó Dakotáékra mutat.
- Lúzer? – Arcának sebhelyes oldalán kérdően felvonja szemöldökét.
- Ben Bishop!
- Vagy úgy! Szerintem nyugodtan leszállhatsz róla! Első óta a bögyödben van, mégse jöttem sose rá, hogy miért. Csak, mert hollós? Vagy? Dakotáról meg… elhívhattad volna, de nem tetted! Mert ő egy griffendéles félvér, Byron. Emlékszel? Egyéb?
- Véded azt az idiótát? Hogy mondhatott neki egyáltalán igent egy ilyen csaj?
- Amekkora idióta te vagy… ha neked igent mondd, akkor is megkérdőjelezem az épelméjűségét.
- Jó tudni, kinek az oldalán állsz.
- Dakota a barátnőm húga. Erre már bizonyára rájöttél. Nincs bajom veled és Dakotát is bírom. Szóval… Én megmondtam, hogy hívd el. Jó csaj. Lecsapták a kezedről. Mellesleg nekem konkrétan sose mesélték, hogy ki hívta el. Csak, amiket a beszélgetéseikből kihallottam, de abból nekem az jött le, hogy igen, a te „Lúzereddel” megy.
- Van másik lúzer is. Mondjuk az összes hugrás vagy hollós. Na, de pont Bishop?
- Igen! Ha Bishop! Akkor pont Bishop!
- De, hogy? Sose láttam őket beszélgetni azelőtt!
- Nem érdekel! Dakota Bourgh elvileg, Benjamin Bishop oldalán lépked be abba a rohadt bálba! Ennyi! – Ephram gyorsan körülnéz, hányan figyelhetik éppen őket, majd mikor látja, hogy szinte senki, dühös mozdulattal a falhoz nyomja Byront. – És, ha meglátom, hogy bármilyen formában megpróbálsz keresztbetenni annak a srácnak a bálig vagy magán a bálon, úgy szétátkozom azt a csinos pofid, hogy még nálam is csúfabb leszel!
Ephram pálcájával pöccintett egyet Byron orrára, csak úgy jelzésként, hogy biztosan megértse, majd öles léptekkel eltűnt a következő folyosón. Mindig is idegesítette ez a srác. Hát, többé talán már nem fogja…

megbízhatóság mérő: 100%
Naplózva

Cassius Neehill
Eltávozott karakter

hetedév / narcissus

« Válasz #2 Dátum: 2012. 04. 07. - 18:17:50 »
+7

- Éééés, te mit veszel fel?
- Még fogalmam sincs, de biztos nem a nagyim pizsamáját, mint te.
- Ne csináld már! Ennyire gáz?
- Hát...
- Oké, vettem. Akkor mit szólnál ehhez?
- Öhm... Egyébként, nem mindenki téged fog bámulni, majdnem mindegy, hogy mit veszel fel.
- Jó, jó, de... Várj, te nem is tudod?
- Mit?
- A Dobraverő tudósítást fog írni a legszebb és legszörnyűbb báli ruhákról!
- Oh, hát, akkor nézd a jó oldalát, egyértelműen esélyes vagy egy díjra.
- Merlin! Nem is értem miért barátkozom veled.
- Biztos a mosolyom teszi... De mesélj még, nem tudod ki fogja írni?
- Fogalmam sincs, bár Neehill néz ki a legesélyesebbnek. Szerintem nem láttam még kétszer ugyanabban a talárban.
- Ha ő lesz, akkor komoly bajban vagy... Nem túl kíméletes.

megbízhatóság mérő: 66,6%
Naplózva

ced
Vendég
8: Undefined index: group_stars
Fájl: /data/domains/frpg.hu/web/webroot/aldomain/roxfort/htdocs/Themes/roxfort2/Display.template.php (main sub template - eval?)
Sor: 318