+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Ginny Weasley
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Ginny Weasley  (Megtekintve 2365 alkalommal)

Ginevra Weasley
Boszorkány

▶ acél weasley ◀

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2012. 06. 12. - 16:45:46 »
+5

the undoing -

Naplózva

sol
Vendég

« Válasz #1 Dátum: 2012. 08. 21. - 11:01:00 »
+2

Évfolyamtárs
Nehéz nyilatkozni a nagy Harry Potter barátnőjéről. Félretéve azt a részt, hogy mennyire tisztelem őket, amiért a lázadás élére álltak őszintén be kell valljam, Ginny sosem volt a szívem csücske. Okés, aláírom, hogy vagány meg minden, de az én értékrendemhez rettentően beképzelt. Amíg Harryék a suliban voltak szinte csak velük volt hajlandó lógni és mindenki mást, aki próbált vele barátkozni úgy kezelt kábé mint egy rajongót. Ez nem szimpatikus számomra, úgy viselkedik, mintha Ő találta volna fel a hopport, pedig másodikban egy tömeggyilkost szabadított az iskolára.
Oké elismerem, hogy tud jó fej is lenni, de hiába voltam én is DS-tag, hiába futottunk össze bulikban és hiába vagyunk összezárva hat éve azt hiszem sohasem kerültünk közel egymáshoz. Pusztán osztálytársként kezelem és az igazat megvallva nem is próbálok már közeledni hozzá. Nálam elvágta magát az tuti.
Naplózva

Ronald Weasley r.
Eltávozott karakter

Won-Won :D

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2012. 08. 27. - 13:00:10 »
+2

Az istenit, Ginny…!
Testvérek vagyunk. De még mennyire!
Ha nagyon akarnánk, sem tagadhatnánk le egymást, már csak a külsőnk miatt, hisz belülről tűz és víz vagyunk. Veled volt a legtöbb konfliktusom a testvéreim közül, pedig aztán tudok honnan válogatni. Ez talán azért van, mert te lány vagy, talán azért, mert te vagy hozzám a legközelebb korban… nem tudom, de azt igen, hogy bármin, tényleg bármin képes vagyok hajba kapni veled, ahogy az egy rendes testvérhez illik.
De te nem csupán a húgom vagy. Bármennyire is nem akartam, szép lassan beférkőztél a baráti társaságomba, és mindenki egykettőre megszeretett téged, és nem csak azért mert megsajnálták a kis Ginny-t, akit elrabolt az a csúnya, gonosz napló. Átlátsz az embereken, és mindennél jobban ismered az érzelmeiket, így mindenkit könnyen kiismersz, a baj csak annyi, hogy még engem is. Erősebb vagy, mint én, és könnyebben bánsz az emberekkel. Azt hiszem mondanom sem kell, de azért örülök, hogy a húgom vagy… néha.
Naplózva

Athalea Lestrange
Eltávozott karakter

miss strange

« Válasz #3 Dátum: 2012. 09. 16. - 10:55:20 »
+2

Átkozottul társ a bajban 
Az emberek szeme lázasan csillan meg, ha szembe találkozunk a folyosón, mindenki az átok szórást várja. A nevem több mondatban szerepel a tiéddel, mint bárki máséval az évfolyamban, és ez nem meglepő. Weasley és Lestrange. "Láttátok, hogy fújtak egymásra mágiatöri előtt? Kár, hogy Lestrange megtanulta kivédeni a rémdenevér rontásokat." Az első perctől így állunk: Én lenéző vagyok és sértő, te pedig lobbanékony; igazi ős ellenségekként vonulunk egymás oldalán a köztudatban, s talán nevetségesen hangzik, hogy bár oly sokszor kívánlak az izzó üstben forrni látni téged bájitaltanon, nehezen képzelem el nélküled, meg a Potter imádatod nélkül az iskolás éveimet. Te vagy az iskolával járó kellemetlenség, és a napi adrenalin löket. De attól még véráruló Weasley vagy, remélem tudod, hogy nem csak kötelességből utállak.   
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #4 Dátum: 2012. 10. 09. - 20:25:29 »
+3

A fáradhatatlan
Kár lenne nyálas vallomásokkal elrontani ezt a nyugodt estét a Szoba griffendéles sarkában, nem igaz? De azért tudd csak meg, hogy mindig is nagyon bírtalak, sőt: egyszer olyan gondolatom támadt veled kapcsolatban, hogy te és én egyformák vagyunk. Csak beléd több szociális érzékenység és önkontroll szorult. Viccesen hangzana, ha azt mondanám, hogy felnézek rád, de vedd csak számításba, mi minden is vagy te nekünk: az évfolyamunk rémdenevér-bajnoka, a csapatunk sztárfogója, a DS és az ellenállás egyik vezetője… mindemellett egy rendkívül kedves és magával ragadó jelenség. Nem tudom, hogy csinálod, talán a Weasley-gének…
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Dakota Bourgh-Barrow
Eltávozott karakter

az indiános lány

« Válasz #5 Dátum: 2012. 12. 17. - 17:37:07 »
+1

Barát a bajban
Sosem számítottam rá, hogy különösebb barátság fűz majd minket össze. Egyszerűen szólva; más körökben mozogtunk. Ez nem azt jelenti, hogy sosem érdekelt mi van veled, elvégre mindvégig a szobatársam voltál, én figyeltem rád, és ha kellett a segítségedre siettem… volna. Merthogy vagány csaj vagy, nincs szükséged mások védelmére. Csak gyűjtögeted a tisztelet pontokat ezerrel, mindenki szemében. Ott vagy mindenhol, részt veszel mindenben, a figyelem középpontjába kerülsz minden önteltség és rossz szándék nélkül.
De a sors úgy hozta, hogy el kellett hagynom a „köreimet”, ahogy neked is a tieid. És ennek következtében új alakult ki. A DS, a Szükség Szobája. Egy nagy család, egy nagy baráti brigád, ahol minden az összefogáson és együttműködésen alapul. Itt bebizonyosodott milyen jó páros vagyunk is. Úgy dolgozunk együtt, mintha egymás mozdulatainak kiegészítései lennénk. Sosem gondoltam volna, hogy ez testvéri kötődés nélkül is lehetséges. De Talán mi már lélekben azok is vagyunk…
Naplózva

Owen Redway
Varázsló

A bétahím

Elérhető Elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2014. 02. 05. - 13:12:58 »
+2

Az utolsó mentsvár…
Én nem voltam olyan ügyes, mint te. Én nem tudtam megszökni tőle. Nem voltam elég erős, képtelen voltam kitépni karomat a karmai közül, és csak futni a sötét folyosókon.
Emlékszem milyen arcot vágtál, mikor megpillantottál a portré mögötti alagútban. Te voltál az egyetlen a szobában, aki mosolygott. Azt hiszem te valóban örültél annak, hogy viszontláthatsz. A sors akarata volt, hogy útjaink keresztezzék egymást. Sosem tudom majd meghálálni, hogy akkor és ott nem fordultál el tőlem, hogy együtt nevettél velem, hogy felvidítottál és megvédtél, mikor a legsűrűbb volt a sötétség. Örökké az adósod leszek…
Naplózva

Mika Holland
Eltávozott karakter

☽ the bohemian ☾

« Válasz #7 Dátum: 2014. 05. 28. - 11:49:34 »
+2

A követendő
Ó, ha tudnád...
Ez egy titkos vallomás, ne add tovább senkinek. Mindig is szerettem volna olyan lenni, mint te. Bátor és határozott, de kedves és együttérző, talpraesett és nagyon kitartó. Emlékszem, amikor elsős korunkban történt az az incidens a baziliszkusszal meg minden. A mai napig nem egészen tiszta előttem az ügy, de tudom, hogy valami módon belekevertek téged is. Sokáig furán viselkedtél utána köztünk, mintha kicsit szégyellnéd a dolgokat... pedig ahogy hallottam, te is egyike voltál az áldozatoknak. Én azt csodálom leginkább, hogy végső soron mindez egyáltalán nem változtatott rajtad. És később az emberek viselkedése sem változott meg irányodban. Ha lehet, még népszerűbb és kedveltebb lettél. Meghódítod a szíveket, azt hiszem, és ez egy hatalmas jó tulajdonságod. Nem csak a kviddicsben elért sikereid miatt szeretnek. Maradj mindig ilyen, amilyen most is vagy, és akkor még sokaknak példaképként szolgálhatsz.
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
every story ever written is just waiting to become real
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Edwin Everfen
Eltávozott karakter.

VII. Light from the Darkness

« Válasz #8 Dátum: 2015. 11. 12. - 23:33:44 »
+2

Barát

Együtt kezdtük a Roxfortot, és együtt is fogjuk befejezni, a kettő között pedig rengeteg dolog történt. Nem vagyunk háztársak, de sok dologban voltunk közösen. A DS, az ellenállás, most a kviddics, vagy akár a közös órák. Emlékszem, rengeteg közös napunk volt a Szükség szobájában, amikor egy családdá váltunk ott mind. Csodáltalak akkor, hogy mennyire kemény tudsz maradni végig, hogy látszólag minden rendben van veled. Sokkal több csapást kaptál az élettől, mint én, de remélem, hogy innentől már csak jó dolgok fognak történni veled, és sokáig együtt maradtok Harryvel, szép pár vagytok. Mosolyog
Naplózva

Minerva E. Balmoral
Griffendél Godrik Akadémia

the variable

« Válasz #9 Dátum: 2016. 08. 27. - 01:58:35 »
+2

Stayin' Alive

Két szóban ki tudom fejezni, ami valahol nagyon ironikus felidézve mindazokat a mondat-milliárdokat, amiket váltottunk már.. Annak idején ez volt az életcélom, egyrészt mert a balszerencse szorosabban kötődött hozzám, mint a griffendéles sál, másrészt ezt válaszoltam volna, ha őszintén megkérdezed, miért nem állok ki nyíltan és húzok kardot. Nem feltétlenül értünk egyet a hadviselés eszközeiben, és ami legfeljebb egy szórakoztató délután témája lehetett volna, nagyon is vörös, és szerinted sötét zöldbe, majd feketébe öltözött a csatatéren - most régi barátságunk elvegetál magának a klubhelyiségben a közös percekben, de ha ismét szerepet kínálnánk neki, kétségekről és feszültségről suttogva csak összébb húzná magát..
       Az én legnagyobb keresztem és sikerem mindig a túlélés volt: ha el tudod végre fogadni, ismét barátok leszünk.
Naplózva

Marga Destain
Eltávozott karakter

A pimasz

« Válasz #10 Dátum: 2016. 11. 20. - 20:24:11 »
+2

Példakép 2.0
Lehet, hogy ezt sose olvasod. Ezért nem kacérkodom a szavakkal:
HAJRÁ KISANYÁM! MERT NAGYON VAGÁNY, AHOGY ÉLSZ!

Igen. Ebből gondolom kitaláltad, hogy téged tartalak az egyik követendő példának ebben a kopár falú épületben. Legalább egyen-ketten színesítik a létünk!
Naplózva

Leon R. Lutece
Eltávozott karakter.

le lion

« Válasz #11 Dátum: 2016. 11. 21. - 03:26:37 »
+2

egy tanárnak nincsenek kedvencei

De nem titkolnám nagyrabecsülésem, az elismerésem bátorsága, kitartása és ereje előtt, Ms. Weasley. A háború mindannyiunk életén rajtahagyta a maga kéznyomát, de úgy vélem, az ön története mindannyiunk előtt ismert, és mindannyiunkban tiszteletet is ébreszt. Kiváló elme, ha ilyen ambícióval köt szoros barátságot, és együtt segítik célhoz tulajdonosukat, ritka és óvni való kincs, még ha ezen tulajdonságok épp, hogy megmutatkozni kívánnak, tekintet nélkül a szabályokra. Olvastam vélt bűnlajstromát, természetesen, de arra kérem, ha a jövőben is hasonló okból kíván hasonlót tenni, ne fogja vissza magát.
Naplózva

Je vois le chaos en dessous
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: