Owen Noel Aurel Redway
BarátokNem mondhatnám, hogy bővelkednék barátok terén. Sosem voltam az a tipikus barátkozós fajta. Közvetlen vagyok ugyan és bárkit lemernék szólítani az utcán, de valahogy nem tudnám elképzelni magamat, ahogy a legjobb barátaimmal közösen beülünk egy kocsmába bandázni, vagy hasonlók. Nem… én sosem gyűjtöttem magam köré embereket.
Persze mindig volt egy-kettő, akivel jobb volt a kapcsolatom a többinél, de azt kell, hogy mondjam… ezek legfőképp lányok voltak. Ez esetben pedig a „jobb volt a kapcsolatom a többinél” itt azt jelenti, barátság szempontjából, hogy nem kezdtem ki velük. Na de jobb esetben ez is csupán annyit tesz, hogy beszélgettünk párszor, ő mesélt magáról, én is meséltem a saját kamu, kitalált életemről, és elvoltunk… Semmi több. Jó, ott van még a DS-ből pár ember, akikkel szabadidős tevékenység gyanánt festékszóróval a kézben róttuk a folyosókat, és bizony elég sokat nevettünk együtt. Viszont furcsa, hogy az ilyenekből is csak lányok vannak. A fiúk kerülnek engem, talán vetélytársnak néznek, vagy csak egyszerűen nem szimpatizálnak azzal, hogy minden valamirevaló lányt lenyúlok a kezükről. Hmm… nem tudom.
Viszont azt kell, hogy mondjam… igazából nem is volt eddig szükségem rendes barátra. De most minden változik...
EllenségekJó oké, nem vagyok az a nagyon szimpatikus, kedves, jól nevelt, udvarias srác, de hogy ellenségeim legyenek! Biztos utálnak páran, kb. az összes hímnemű az iskolában, meg a női állomány fele, akiket csúnyán otthagytam, de azért ellenségeskedni nem ellenségeskednek velem.
Származásomat tekintve páran legszívesebben a halálomat kívánnák, jó adag nyers szenvedéssel megfűszerezve előtte, de őket már csak azért sem sorolom a személyes ellenségeim közé, mert ők nem nyíltan engem utálnak, a személyiségemet, a gondolataimat, magát a lényemet, hanem egyszerűen csak azt, ahonnan származok, akiktől jöttem. Rajtam kívül több ezer embert.
SzerelemTavaly nyárig azt hittem, hogy ez a fogalom, hogy „szerelem” teljesen messze áll tőlem. Nemrég megtapasztaltam, hogy milyen érzés is, ha cintányéros, szárnyas majmok repkednek a gyomromban. Nem hiszem, hogy valaha is több lesz a dologból, de engem még sosem utasítottak el, és egyszerűen nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, vagy csak egyszerűen ne legyek a közelében. Fojtogat és kínoz a látványával, hogy ott van mellettem pár méterre, és tudom nem lehet az enyém…
[size=24pt][font=Haettenschweiler][color=#898989]"Elfogynak a kedves szavak..."[/color][/font][/size]
[justify][color=#D7D7D7]"Nincs mosoly, csak harag,
Egy hosszúra nyúló múló pillanat, ami a fejben benn ragad..." [/color][/justify]