+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Archivumok
| | | |-+  Archívum 96/97
| | | | |-+  A Nagy Archívum
| | | | | |-+  Halálfalók (Moderátor: Lord Voldemort)
| | | | | | |-+  A Nemlétező Lista
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Nemlétező Lista  (Megtekintve 6353 alkalommal)

Lord Voldemort
[Topiktulaj]

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2008. 09. 03. - 17:25:13 »
0

" - És mi lesz azokkal, akikkel te rendelkezel? Mi lesz azokkal, akik - a hírek szerint - Halálfalóknak nevezik magukat?
  Voldemortot szemlátomást meglepte, hogy Dumbledore ismeri csatlósai nevét; tekintete ismét fellángolt, és kitágultak keskeny orrlyukai.
 - A barátaim - felelte lélegzetvételnyi szünet után - bizonyára nélkülem is boldogulnak.
 - Örömmel hallom, hogy a barátaidnak tekinted őket - mondta Dumbledore. - Eddig ugyanis az volt a benyomásom, hogy inkább szolgaszámba mennek.
 - Tévedés."

Itt kérnék meg minden egyes Halálfalót szolgálatra jelentkezni.
MOST.

A postok így néznek ki:

NÉV:
KOR:
SZOLGÁLATI IDŐ:
BEAVATÁSA: Ide írj két mondatot arról, hogyan (és mikor) történt a dolog.
Naplózva

Cathrina Wolls
Eltávozott karakter

"Fekete özvegy"

« Válasz #1 Dátum: 2008. 09. 05. - 17:49:23 »
0

NÉV: Cathrina Wolls
KOR: 32
SZOLGÁLATI IDŐ: 1997 február 13
BEAVATÁSA: Alfred Tanner lányaként jelentkeztem a Nagyúrhoz, hogy apám helyét elfoglalhassam. A feladatom, egy senkiházi megölése volt, aki varázslónak képzelte magát, én pedig örömmel végeztem el a rám kiszabott munkát. Mindig is a Nagyúr szolgálatába akartam állni és most, hogy visszatért az övé vagyok.

"Feketeözvegy"
Naplózva

Roxana V. des Pres
Eltávozott karakter

beauty of the dark.

« Válasz #2 Dátum: 2011. 06. 07. - 17:18:55 »
+2

N é v : Roxana Vivian des Pres
K o r : 20 éves
S z o l g á l a t i   i d ő : 1996. október. 13. óta
B e a v a t á s a : Roxana 5 éves korától kezdve az aranyvérűek kiváltságos nevelését kapta és ez idő alatt tanították az igazra: arra, hogy vallja a Nagyúr eszméit és tisztelje minden idők legnagyobb fekete mágusát.
A neveltetési módszer tökéletesen bevált, így az ifjú hölgyemény követte a bátyját a Halálfalók táborába, ahol a fáradalmas, fájdalmas és egyben sikeres próbaidő után ő is megkapta a jegyet és vált tiszteletbeli sötét varázslóvá.
Naplózva

Dante Fcartrough
Eltávozott karakter

a bit evil, a bit sweet

« Válasz #3 Dátum: 2011. 07. 17. - 23:00:37 »
+1

NÉV: Dante Fcartrough
KOR: 23
SZOLGÁLATI IDŐ: 2 év
BEAVATÁSA: Az apám kívánságára álltam be halálfalónak 1995 decemberében, ő általa kaptam egy esélyt a Nagyúrtól, hogy bizonyítsam hűségemet. Mivel a Nagyúr tudatában volt annak, hogy engem egyszerű muglik neveltek fel, ezért a feladatom nem volt más, mint hogy meg kellett ölnöm a volt családomat. Metamorfmágus lévén más alakot öltve teljesítettem a parancsot, és ez által kiérdemeltem a Sötét Jegyet a bal alkaromon.
Naplózva

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter

VII. Kis Alkimista

« Válasz #4 Dátum: 2011. 12. 04. - 00:36:43 »
+3

NÉV: Seraphin Austin Cameron Lamartin
KOR: 17
SZOLGÁLATI IDŐ: pár hét - hónap
BEAVATÁSA: '97 januárjában történt. A téli szünetben a Sötét Nagyúr küldöttségében Draco Malfoy érkezett a Lamartin kúriába, hogy tolmácsolja a Nagyúr kívánságát a család elköteleződése iránt. Jonathan Lamartin, a családfő ifjabbik fiát, Seraphint ajánlotta a Nagyúr szolgálatába, aki kegyet gyakorolva elfogadta ezt.
Naplózva

Desdemona Lamoureaux
Eltávozott karakter

D.E.V.I.L.

« Válasz #5 Dátum: 2011. 12. 04. - 12:49:48 »
0

NÉV: Desdemona Emmanuella Victorianna Ilithya Lamoureaux
KOR: 21
SZOLGÁLATI IDŐ: 1996. december. 13-tól  
BEAVATÁSA: Ha valaki megkérdezné, hogy Desdemona miért állt be a halálfalókhoz, akkor habozás nélkül azt válaszolná, hogy azért, mert bosszúra szomjazik. Miután annyi mindenen túljutott úgy gondolta, elérkezett a várva várt pillanat, amikor láthatja, ahogy mások szenvednek. Miatta.
Nathaniel de Pres képezte ki. Mellette sötét körökbe keveredett, míg végül a férfi a Nagyúr szolgálatába ajánlotta Monát. A próbaidőben sikeresen elvégzett feladatok után a fiatal nő új lapot kezdhetett a bal alkarján lévő sötét jeggyel.
Naplózva

Cameron E. Rosier
Eltávozott karakter

Jolly Joker

« Válasz #6 Dátum: 2014. 05. 30. - 19:05:10 »
0

NÉV: Cameron Evan Rosier
KOR: 24
SZOLGÁLATI IDŐ: 1995. november 02. óta
BEAVATÁSA: A családom tagjai már generációk óta szimpatizánsok, valamint hű követők lévén engem is erre az elkötelezettségre neveltek. Eleinte egyre gyakrabban avattak be a dolgaikba, végül csatlakoztam köreikhez is. A Nagyúr próbára tett. Megbízatásom egy személy megkínzásából állt, három másik személy pedig a kivégzésük céljából kísért el. A feladatom megtettem, nem haboztam. Végignéztem a családirtást, majd később a Sötét Jegyet is megkaptam, teljes taggá váltam.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: